За поръчки и въпроси: 0876886602

Забавни подаръци


Показва 1 до 12 от 240 (20 страници)

Онлайн магазин ШантавоЕ е известен преди всичко със страхотната си колекция от нестандартни и забавни подаръци. Именно артикулите, създаващи всички предпоставки за радост и веселие, са представени в този самостоятелен раздел. Обособихме специално място, където без никакви усилия да намерите подаръка, който се вписва най-добре в представите ви за забавно.

Кога е уместно подаръкът ви да бъде забавен?

Много хора се притесняват да реализират забавните си и закачливи идеи, когато решават какво да подарят на свои близки, колеги и приятели. Опасенията са, че може би ще останат неразбрани. Получателят на подаръка вероятно ще си помисли, че към неговата личност е подходено несериозно и без нужното уважение. Дали тези притеснения са основателни обаче?

На този въпрос не може да бъде даден еднозначен отговор, защото всичко зависи от индивидуалния характер на получателя на подаръка. Голяма част от клиентите ни търсят забавни подаръци за годишнина от сватба, знаейки прекрасно, че това тяхно решение ще бъде прието с усмивка и радост.

Увереността им се дължи на факта, че те познават добре, хората, на които ще подарят нещо весело и закачливо за специалното събитие. Ако не познавате добре тези, за които ви е нужен подарък, може би е по-добре да не рискувате с нещо шантаво и необичайно. Помислете добре дали е удачно да изберете забавен подарък за мъж, който ви е началник. Има граници в общуването, които конкретно в служебната йерархия не бива да бъдат прекрачвани.

В същото време имате пълната свобода да потърсите забавни подаръци за колеги, в случай че близостта ви с тях го позволява. Логично е хората, с които работите да са и тези, с които се шегувате най-често. След като работното ви време преминава в шеги и закачки, едва ли има по-уместно решение от това да им поднесете нещо шеговито на личен или официален празник.

Подаръкът може да бъде закачлив и шеговит, когато е предназначен за близки хора с добро чувство за хумор и широко сърце. Поводът няма значение. Бихте могли без никакви притеснения да потърсите забавни подаръци за сватба, за юбилей, за пенсиониране и изобщо за всеки специален повод.

Как да изненадате приятно получателя на подаръка?

Преди покупката на подаръците хората действат по два начина: директно питат какво да подарят или решават да направят изненада. Тези, които залагат на изненадата са по-смелата и креативна част от човечеството. Не само децата горят от нетърпение да разберат какво ще им подарят, но и възрастните. Запазвайки в тайна какво сте избрали, вие повишавате нивото на вълнение у бъдещия получател на подаръка.

Ако заложите на изненада, а подарите нещо тривиално, е много вероятно да предизвикате разочарование. Ако обаче изберете нещо хитро и супер оригинално, изненадата ще бъде изключително приятна – чакането ще си е заслужавало. Смело можете да потърсите забавни подаръци за приятелка в каталога ни, с които да я изненадате много приятно.

Днес е напълно в реда на нещата да потърсим забавни подаръци за абитуриенти. Традицията да подаряваме пари на младежите, завършващи средно образование, остана далеч в миналото. Освен това, можете смело да реализирате и двете идеи – да дадете пари плюс нещо забавно, свързано с тематиката на празника.

На практика няма събитие, което не може да се отбележи с приятна и неочаквана изненада. Изненадата ще ви се получи перфектно, ако изберете нещо подходящо от забавната ни колекция. Празниците са повод да спрем да бъдем толкова сериозни. За тази цел в календара има достатъчно делници.

Как трябва да избираме подаръците?

Празниците, рождени и именни дни, годишнини и други специални събития винаги носят много радост и изпълват живота ни с ярки преживявания. Важна част от всеки празник са подаръците. Те създават приятни емоции както на получаващия, така и на подаряващия, но за целта трябва да ги избираме така, че да се харесат и да предизвикат очакваната от нас емоция.

Понякога си мислим, че са ни хрумнали страхотни идеи за забавни коледни подаръци, но на практика се оказва, че подаръкът никак не се е харесал на получателя. Често в старанието си да бъдем оригинални избираме не точно това, което човекът е искал. За да ви помогнем да избегнете подобни грешки в бъдеще, ще ви споделим няколко съвета и правила как да избирате подаръци, които са подходящи за всички:

  • Скъпо не означава страхотно. Според психолози твърде скъпият подарък кара човека да се чувства неудобно.Обикновено високата цена не влияе на нивото на удовлетвореност.Както казва Джеф Галак, Ph.D., след определена горна граница на цената стойността на подаръка вече не дава особени емоции;
  • Изберете това, което с радост бихте купили за себе си. Може да ви се струва удачно да подарите нещо екстравагантно, но в същото време човекът да иска нещо семпло, което да му създава добро настроение. Елизабет Дън, професор по психология, съветва да купувате смешни подаръци, ако самите вие искате да получите нещо подобно;
  • Най-добрата изненада е това, което човекът желае.Основна роля на изненадата е да накара хората да се почувстват специални и обичани.Насочете усилията си към намирането на нещо значимо за конкретния човек – спомнете си какво ви е казвал, че мечтае да има.

Превърнете изненадата в специално събитие. Бъдете креативни, не робувайте на наложените от обществото стереотипи. Не е вярно, че не бива да се избират забавни подаръци за жени! Факт е, че мъжете са по-склонни да се шегуват помежду си, подарявайки си различни майтапчийски продукти, но много от дамите също имат чувство за хумор и ще оценят вашата шегаджийска изненада.

Поводи да измислите нещо забавно

На практика няма празнично събитие, което да ни задължава да се придържаме към традициите от миналото. Днес все повече влюбени двойки си разменят забавни подаръци за Свети Валентин. Какъв по-хубав начин да отпразнуваш любовта от искрената усмивка и веселото настроение? В крайна сметка, какви емоции би могъл да предизвика поредният комерсиален продукт с форма на сърце?

Подаръчните ни продукти носят посланието: „радвай се на живота и се забавлявай!”. Личните и официални празници са моментът, когато трябва да живеем под това мото. Наша основна задача е да накараме хората да се отпуснат и да се насладят на празничния ден, независимо дали ще поднесат или ще получат закачливи подаръци.

Поводите, които трябва да ви накарат да измислите нещо забавно и закачливо, са обичайните лични и официални празници:

Коледа

Коледа е празникът, на който никой не бива да остане без подарък, дори ако това е нещо дребно и символично. На този най-светъл празник близки, приятели и колеги си разменят дребни сувенири или полезни предмети за дома. С цел да избягат от баналните решения, все повече хора започват да търсят забавни подаръци за Коледа.

Шегите и закачките би трябвало да присъстват не само в подаръците за децата, които най-много ще им се радват. Възрастните също могат да използват коледната ваканция за справяне с натрупания през годината стрес. Смехът и веселбата са най-добрият начин да позволим на мозъка да си почине. Имате право да се вдетините и да се радвате на шантавия подарък, който сте получили или подарили.

Денят на влюбените

Каталогът ни изобилства от забавни подаръци за Св. Валентин, но имаме и други продукти, които също могат да се впишат в този специален празник. Ако връзката ви е в съвсем начален етап, може би няма да се осмелите да рискувате с нещо веселяшко, но двойките, които са отдавна заедно, определено трябва да опитат този подход.

Знаете ли, че голяма част от брачните двойки у нас не си подаряват нищо за деня на влюбените? Причината е, че след толкова години брачен живот, те намират стандартните подаръчни „Валентинки” за твърде сантиментални и сладникави. Те в никакъв случай обаче не биха пренебрегнали традицията, ако имат възможност да си подарят шегаджийски подаръци.

8-ми март

Международният ден на жената продължава да бъде празнуван в нашата държава, въпреки някои политически опити да бъде дискредитиран и отменен. На този ден е изключително важно да почетем жената в качеството ѝ на майка, съпруга, колежка, сестра и приятелка. Вероятно на някои от вас идеята за майтапчийски подаръци по случай 8-ми март ще се стори доста нелепа, но ви уверяваме, че дамите с чувство за хумор ще ги харесат.

Съпругът, децата или колегите – всички те могат да изберат някой от шеговитите ни продукти и да го поднесат като по-нетрадиционен дар за деня на жената. Ние приветстваме подобни начинания. Начините да изразиш своята обич и благодарност не бива да бъдат само сериозни или сантиментални. Все пак често казваме истината, маскирайки я като шега.

Рожден/имен ден

Личните празници са най-специални, защото ни задължават да помислим за конкретен човек. Тук е задължително да се съобразим с личните предпочитания и вкусове на въпросната личност, дори ако решим да експериментираме със забавни подаръци за рожден ден. Може би ще зарадваме своята половинка, колега, приятел със забавна отварачка за бутилка, а защо не с някоя алкохолна игра?

Рождените и именни дни са празниците, на които даряваме нещо персонално. То трябва да се използва само от конкретния човек, а не от цялото му семейство. Ние смятаме, че точно това е моментът да поднесете шегаджийски подарък. Цялото семейство на рожденика вероятно няма да остане очаровано от чифт „бирени боксерки”, но приятелят ви ще оцени страхотната ви идея.

Подаръкът като начин да се пошегувате със своите приятели

Ако често се шегувате с хората от най-близкия си кръг, няма нищо по-логично от това и подаръкът ви да бъде повод да се посмеете заедно. Вземете някой от нашите весели подаръци, когато отивате на гости при роднини или приятели. С поднасянето на такъв дар, ще успеете още в началото да разчупите обстановката.

Искате ли да се превърнете в звездата на купона? Потърсете забавни подаръци за двойка, която празнува годишнина от своята сватба. Няма закон, който ви задължава да подарявате баналните домакински сервизи или скучни сувенири. Заложете на нетрадиционния подход и ще бъдете щедро възнаградени, когато видите как подаръкът ви създава весело и позитивно настроение.

Подаръците могат да бъдат начин за себеизразяване. Чрез тях можем да кажем много неща: обичам те, благодаря ти, уважавам те. Когато искате да кажете, че ви е приятно да бъдете в нечия компания заради веселбата, поднесете някой от нашите шеговити подаръци. Посланието ще бъде разбрано и веселието ще може да започне.

Има хора, с които се чувстваме „у дома” – с тях можем да бъдем глуповати и непринудени – да се шегуваме за най-необичайните неща. Всеки от нас има приятели, в чиято компания може да си позволи да загърби добрите обноски. Четка за плешиви мъже или колан със сантиметър за талията – само истинските приятели ще приемат радушно такива весели подаръци за Коледа, без да се обидят.

Голям процент от клиентите ни търсят забавни подаръци за мъж. Сякаш мъжете са тези, които наистина се радват, когато получат нещо интересно, шеговито и нестандартно. Колегите в офиса обмислят поредната закачка с новия сътрудник, или пък искат да скроят номер на най-големия зевзек в службата. Все поводи да разгледате този раздел в нашия онлайн магазин.

В кои случай шеговитите подаръчни продукти е по-добре да се избягват?

Шегата е нещо чудесно, но не всеки може да разбере кога се шегуваме напълно добронамерено. Има мнителни хора, с които е по-добре да не рискуваме. Един забавен подарък за жена, която не се слави с добро чувство за хумор, може да предизвика истинска драма. Помислете добре, преди да предприемете такава стъпка. Понякога е по-разумно да подарите нещо стандартно, вместо да се обяснявате с дни какво сте искали да кажете чрез подаръка си.

Не ви препоръчваме да реализирате свежите си идеи за смешни подаръци, когато получателят е учител на вашето дете. Изключение е допустимо само ако преподавателят е ваш близък приятел. Във всички останали случаи трябва бъдете много внимателни. Между родители и учители трябва да има известна дистанция, запълнена от взаимно уважение. Запазете шеговитите си идеи за своите близки и приятели.

Хубаво е да помислите добре дали е удачно да търсите закачливи подаръци за мъж, който ви е началник. Тук отново е редно да се спазва добрият тон, а той изключва прекрачването на някои граници. Етичният кодекс поставя известна дистанция между ръководители и служители, като това включва и неуместните шеги. Замислете се дали вместо да стопите леда между себе си и началството, няма да издигнете нови прегради.

Не на последно място е важно да бъдете внимателни с хората, които са в траур. Само се замислете колко нелепо би било да отрупате със смешни подаръци за рожден ден някой, който страда от загубата на близък човек. Не очаквайте подаръкът ви да го ободри и развесели. Макар да е възможно това да се случи, съществува и риск да ви сметнат за нетактични и груби.

Как да избирате най-подходящите неща?

За съжаление при подаряването няма универсална рецепта за успех – всичко е строго индивидуално. Едни се радват на забавни игри, шеговити аксесоари и шантави сувенири, докато други харесват по-традиционните подаръчни продукти. Трети пък съвсем не обичат подаръците. Да, има такива индивиди, които се чувстват неловко, когато им подаряват красиви и интересни неща.

Ето защо е важно да се придържате към индивидуалния подход. Това означава да вземете предвид личността и характера на човека, когато разглеждате нашите смешни подаръци за мъже и жени. Помислете какво наистина би развеселило рожденика и какво би го хвърлило в подозрения, че му се подигравате.

На първо място трябва да прецените дали получателят на подаръка има чувство за хумор. Шегобийците никога не остават в сянка, те се шегуват с всичко и с всеки, затова ако имате такъв „екземпляр” в семейния си или приятелски кръг, то в раздела със сигурност ще откриете най-страхотните попадения.

Вземете под внимание вкуса и интересите на въпросната личност. С какво обича да се занимава в свободното си време? Много от представителите на силния пол са почитатели на активностите на открито. Всеки от тях ще се радва да получи топла шапка с Bluetooth или ръкавици. А може би мултифункционален инструмент за оцеляване е по-добрата идея.

Ако често обичате да се шегувате с някой от близките си, че в службата той/тя по цял ден „си клати краката”, то хамак за крака за бюро би бил страхотна изненада. Подаръкът ви определено ще се превърне в звездата на вечерта, а вие ще изпъкнете като най-интересният човек в цялата компания.

Не винаги ни хрумват оригинални идеи за забавни подаръци, затова препоръчваме да се оставите на течението и безпристрастно да разгледате всички продукти, представени в забавния ни раздел. Попадайки на нещо подходящо, вие обезателно ще го разпознаете. Доста често не ние намираме правилните продукти, а те нас.

Освен огромен асортимент от забавни мъжки подаръци, тази категория съдържа също фантастични игри за децата и уникални сувенири за дамите. Стига да сте достатъчно близки и да познавате добре онези, на които искате да подарите, винаги ще успеете да намерите правилния продукт в богатия ни продуктов каталог.

Откъде да купите подаръците?

Преди Коледа и другите големи празници в големите търговски центрове настава истинска суматоха – всички са тръгнали на лов за подаръци. Доколко обаче асортиментът на тези места ни позволява да импровизираме и да покажем своята забавна страна и креативност? Всъщност това е почти невъзможно.

Във физическия свят е трудно да се намери специализиран магазин за забавни подаръци, затова потребителите с нестандартни идеи се насочват към интернет пространството. Глобалната мрежа е мястото, където по-бързо и лесно може да се намери търсеният вид подаръчни стоки. Не просто предлагането е по-всеобхватно, но самото търсене е максимално опростено.

Предимствата на пазаруването от физически магазини са безспорни: там можем да видим и докоснем продуктите, да се запознаем с техните параметри и свойства. Когато обаче се налага да се борим с тълпи купувачи за вниманието на продавача, намирането на забавни сувенири се превръща в мисия невъзможна.

Пазарувайки онлайн, вие никога няма да изпитате неудобство. Никой няма да ви пришпорва да избирате бързо, за да не се образува опашка от чакащи. В по-спокойна домашна среда е значително по-лесно да откриете идеалния забавен подарък за Коледа. Можете да се информирате за свойствата на продукта от неговото описание. В електронния магазин е възможно да разгледате всички налични стоки, без да чакате и да молите.

В претъпкан с хора търговски обект е напълно невъзможно да ви хрумнат забавни идеи за подарък на близък – приятел, роднина, собственото ви дете. Ето защо ние ви съветваме да се доверите на магазините, опериращи във виртуалния свят. В тях можете да пазарувате, докато се наслаждавате на пълно спокойствие, отпивайки сутрешното си кафе.

Само се замислете дали ще ви бъде лесно да изберете смешни подаръци за Коледа, след като сте изминали десетки километри по заледените пътища и градски улици. Стресът от трафика ще убие чувството ви за хумор, а липсата на място за паркиране може дори да ви откаже от идеята да подарите нещо по-необичайно тази година.

Защо да изберете нашия магазин за покупка на подаръците?

В търсене на смешни коледни подаръци, болшинството хора попадат в нашия онлайн магазин. Тук те намират материалното измерение на най-шантавите си идеи, реализирани по невероятно интерсен начин. Не очаквайте да откриете продукти като нашите на много други места. Ние сме един от малцината сайтове, дръзнали да подходят с чувство за хумор към подаряването.

Ще ви предложим не само огромен избор от закачливи подаръци за Коледа, но преди всичко идеите, които не са ви хрумнали до момента. Вярваме, че именно в това се състои отговорната работа на продавача – да предложиш идея и да позволиш на клиента да избере лично как да я реализира.

Магазинът ни оперира във виртуалното пространство, до което днес всеки има неограничен достъп. Хората от малките и отдалечени населени места също заслужават да имат свое любимо място, откъдето да купуват забавни подаръци за нова година за семейство и приятели. Пазаруването при нас е истинско удоволствие, защото винаги успяваме да изненадаме приятно купувачите.

Работното ни време е винаги съобразено с вашето. Можете да разгледате каталога ни когато ви е удобно, включително късно през нощта. Не се притеснявайте, че не можете да излезете от работа, а празниците наближават. Подгответе подаръците на спокойствие в почивния си ден или вечер след работа и се настройте на празнична вълна.

Ние ще ви предложим закачливи коледни подаръци на невероятно достъпна цена. Финансовият въпрос е винаги на дневен ред преди коледните и новогодишни празници. Тогава сме принудени да намерим нещо подходящо за огромен списък с хора, а това означава – сериозно повишаване на разходите.

Можете да купите забавен подарък за колега на изключително ниска цена и да го зарадвате много повече, отколкото ако похарчите цяло състояние. Нашият екип ще се погрижи да останете изключително доволни както от качеството на продуктите, така и от качеството на обслужването. Поръчките се обработват и изпращат в максимално кратък срок, за да не се окажете без подарък за празника.