За поръчки и въпроси: 0876886602

Символични подаръци


Показва 1 до 12 от 116 (10 страници)

Посветихме този раздел на страхотната ни гама символични подаръци. Това са подаръчни продукти, които можете да поднесете по всеки повод. Различното при тях е, че те символизират нещо специално – емоция, която искаме да изразим чрез подаръка. Подаръците се делят на две основни групи: практични и такива, изпълнени със символика. Тук е представен вторият вид.

Какво може да символизира подаръкът?

Подаръците рядко са просто вещи, които купуваме, за да предадем на конкретен човек. Обикновено чрез тях искаме да кажем нещо конкретно на човека, на който ги подаряваме, а това могат да бъдат много неща. Символичният дар не бива да се възприема като нещо дребно и незначително. Идеята е с малко пари да се каже нещо важно, но какво може да бъде то?

Символиката при подаръците може да бъде няколко вида:

  • Романтични чувства;
  • Преданост и безусловна обич;
  • Възможност да се пошегуваме с получателя на подаръка;
  • Начин да зарадваме човека, свързвайки подаръка с неговото хоби и интереси;
  • Средство да оставим скъп спомен за себе си.

Нека разгледаме всеки символичен жест поотделно. Така ще ви заредим със свежи идеи при избора на подаръците за всеки важен повод и за всеки важен човек. Целта на нашата дейност не е просто да ви продадем някакви продукти, а да ви помогнем да се отличите сред всички останали чрез подаръка. Днес всеки иска да поднесе най-оригиналните малки подаръчета.

Романтичният символ – какъв би могъл да бъде подаръкът?

Когато планираме да поднесем символичен подарък за младоженци, романтиката задължително трябва да бъде основен атрибут на продукта. Тя може да присъства в неговата визия или в начина на използване, но обезателно трябва да присъства по един категоричен начин. Какъв би могъл да бъде подаръкът с романтична символика?

В каталога ни има няколко страхотни идеи. Едно от многото решения е буркан с надпис „Причини да те обичам”. В него двамата влюбени могат да излагат различни причини за любовта си и те трябва да го правят възможно най-често. Подарете нещо, което ще поддържа огъня на любовта у младоженците и ще скрепи техния брачен съюз.

Романтичните идеи за малки подаръчета не се изчерпват само с класическите решения. Можете да подарите на любимия / любимата и нещо супер забавно. Не всички хора се поддават на романтиката. Някои предпочитат обяснението им в любов да бъде облечено в камуфлажа на забавна шега. Тези наши клиенти ще харесат колекцията ни от чорапи с надпис „Ако четеш това, донеси ми напитка”.

Как да изразим обичта към най-близките си хора?

Как да изразим силната си обич и преданост към своите родители или деца? Често тези силни чувства остават неизказани, поради свян или нежелание за мелодраматичност, което е грешка. Ние смятаме, че вместо скъпи маркови продукти, е по-хубаво да покажем на близките си, че ги обичаме чрез малък символичен подарък.

Любов, благодарност, признание – всички тези благородни емоции могат да се изразят и без думи. Просто трябва много внимателно да избираме нещата, които си подаряваме на различните празници. Предимство на символичния дар е, че за него не е нужно да харчим много пари. Така дори децата без собствен доход могат да трогнат до сълзи своите родители.

Шегата – най-добрият избор за хората с широко сърце

Когато в символиката е скрито шеговито послание, подаръкът ще бъде приет с отворени обятия. Шегаджийските символични подаръци за мъже са доста широко разпространени. Мъжете си ги подаряват по всякакви поводи като знак на силно приятелство. Хората с големи сърца и широко скроена душа приемат радушно всеки подобен жест.

Как да се пошегувате с приятел чрез подаръка? Една чудесна идея са забавните ни чорапи с щампа на чехли. Подаръкът ви ще предизвика истински фурор, ако попадне в ръцете на човек, възприел този странен аутфит. Друг вариант е вратовръзката с отварачка за бирени бутилки, а защо не четка за коса за плешиви мъже?

Подаръците според хобито и интереса – винаги полезни и използвани

Много хора погрешно възприемат символичните дарове като безполезни сувенири. Обикновено, когато казваме, че търсим символичен подарък за нов дом, хората си представят вещ без конкретно предназначение – някаква евтина декорация.Това категорично не е така. Символичният дар може да се окаже супер полезен, ако е свързан с хобито и интересите на получателя.

Един малък инструмент за оцеляване 12 в 1 може да се окаже най-полезната вещ за планинарите, ловците и рибарите, и изобщо – за почитателите на силните усещания. Той ще бъде реално използван и то, може би в най-трудните ситуации. Ако искате подаръците ви да бъдат използвани, а не просто да събират прах в някое чекмедже, избирайте ги според хобито на човека, на когото подарявате.

Искаме ли да ни запомнят с добро?

Подаръците са преди всичко вещ, получена от конкретен човек, и ако тя ни харесва достатъчно, ние ще я свързваме с въпросната личност винаги, когато я погледнем. Хората, които държат подаръкът им да се превърне в мил спомен за тях, трябва да заложат на красивите и нестандартни продукти.

Всеки необичаен предмет, особено ако е практичен и функционален, ще носи спомена за нашия перфектно обмислен жест. Избирайки много внимателно малки подаръчета за Коледа ще постигнем най-трудно постижимата цел: да трогнем и разчувстваме, без да харчим много пари. Успехът на тази задача е гарантиран, само ако познаваме добре хората, на които подаряваме.

Подаръците според пола – защо е важно да го вземем предвид?

Полът на получателя на подаръка често е отправната точка, от която се ръководим при избора на продукта. Когато избираме символичен подарък за мъж е логично да се насочим към конкретна група продукти, насочена към силната половина от човечеството. Дори ако това е семпъл сувенир, неговата визия и предназначение трябва да импонират на мъжа. Едва ли някой би се осмелил да подари ваза на който и да е мъж.

В случай че търсите интересен символичен подарък за жена, бихте могли да изберете нещо красиво и женствено. Дамите държат изключително много на красотата и обичат тя да ги заобикаля както у дома, така и на работното място. Те са готови да жертват удобството заради визията, което трябва да ви насочи към най-изящните сувенири.

Макар и постоянно да говорим за равнопоставеност на половете, мъжете и жените винаги ще бъдат различни. Техните вкусове и характер определят какво да им подарим. Страхотен малък подарък за мъж може да бъде стилизиран ключодържател с тематичен дизайн. Жените не биха се трогнали особено от подобен предмет, въпреки че също използват ключове в своето ежедневие.

Подходящ малък подарък за жена е красив несесер, ароматна свещ или дървена поставка за телефон/таблет. Дамите обичат вещите, които им създават комфорт и уют. Те ще ви бъдат изключително благодарни, ако им подарите предмет с изискан и модерен дизайн. Оставете настрана предразсъдъците – не всички жени са меркантилни материалистки. Много от тях се радват на малки, скромни подаръчета, стига да са избрани с вкус специално за тях.

Кое е най-голямото предимство на символичния подарък?

Най-големият плюс на символичните подаръци категорично е ниската им цена. Не всеки има финансовата възможност да подари нещо скъпо, луксозно и марково, но всеки се стреми подаръкът му да се хареса и достави истинско удоволствие. В това отношение символичният дар е без аналог. С него ще постигнете мечтаната цел без да се разорявате.

Винаги е по-разумно да поднесете дребни коледни подаръчета на всичките си близки, отколкото да удостоите с вниманието си само един човек, а останалите да пренебрегнете. Нека не забравяме, че подаръците са преди всичко жест на внимание, а не задължение да подсигурим материално хората, на които подаряваме.

Цената на подаръка няма отношение към неговата сантиментална и функционална стойност. Един съвсем евтин продукт може да трогне много повече човека, отколкото супер скъп артикул, чието предназначение не е особено ясно. Нашият призив е: когато не разполагате с много пари, купувайте дребни подаръчни продукти, съобразени с вкуса и интересите на бъдещите им притежатели.

Избирайте символични коледни подаръци не само за колегите в офиса, но и за своето семейство и приятели. Този вариант е много удачен, ако имате предварителна договорка подаръците да бъдат до определена сума. Такива уговорки често се правят както сред колеги, така и сред приятели и роднини. Ние ще ви помогнем да изпълните задачата по най-блестящия начин.

Защо да изберете нашия магазин за покупка на подаръците?

Липсата на време, особено преди коледните празници, поставя хората в твърде сложна ситуация. Обикалянето на магазините за покупка на малък подарък в разгара на предколедната треска, може да бъде истинско предизвикателство и изпитание на нервите. Нека не забравяме и факта, че преди празника, търговците повишават драстично цените.

При нас винаги можете да пазарувате на спокойствие и да изберете голям брой символични подаръци за Коледа за всеки човек от дългия ви списък. Тук ще намерите подходящи и забавни продукти за децата, за своите родители и най-вече за приятелите. Пазаруването при нас е истинско удоволствие, защото няма тълпи от изнервени купувачи. Каталогът ни е достъпен дори през уикенда и нощем.