За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за рожден ден


Показва 1 до 12 от 264 (22 страници)

Оказва се, че покупката на подходящ подарък за рожден ден на жена затруднява повечето хора. Необходимо е да се вземат предвид различни фактори като възраст, лични интереси, социално положение и т.н. Подаръците с универсално приложение не притежават нужната оригиналност, ето защо в този раздел сме подбрали нестандартни, интересни и креативни подаръчни продукти за всеки – мъж, жена, дете.

Когато рожденикът е и юбиляр

При избора на подаръка е от съществено значение дали се празнува кръгла годишнина или не. Юбилеите са по-специален личен празник, особено ако говорим за емблематични празници като навършването на половин век. Подходящият подарък за 50 годишнина на жена е много по-различен от това, което бихме могли да подарим при навършване на 48-49 години.

Юбилеят, особено такава важна годишнина, заслужава да бъде отпразнуван по много по-пищен и специален начин. Подаръците трябва да останат за спомен от изключително важния празник. В никакъв случай не подарявайте козметика, парфюми и дрехи на рожденик, който има половинвековен юбилей.

Същото се отнася и за избора на специален подарък за 50 годишнина на мъж. На мъжете се подаряват сувенири с огромно сантиментално значение за съответния човек. Обикновено се вземат предвид хобито и личните интересни на конкретния човек. Подходящи са аксесоарите за лов и риболов, колекционерски предмети, скъпи кристални сервизи за уиски, кутии за пури Хумидор и т.н.

Подаръците за важни юбилеи не само могат, но трябва да се разделят условно на такива за мъже и такива за жени. Макар днес да имаме безпрецедентна равнопоставеност между половете, представителите на двата пола все още имат различни интереси, вкусове и лични предпочитания. Нека разгледаме особеностите на мъжките и женските подаръци по-подробно:

Подаръкът за женски юбилей – какъв трябва да бъде?

Едва ли има жена, която не обича да получава подаръци. Можем да го забележим както у малките момиченца, така и у зрелите жени над 65. Когато избираме подарък за юбилей на жена, трябва да обмислим много внимателно какво би я накарало да се почувства специална и да приеме подаръка като мил спомен за цял живот.

На важните си празници дамите обикновено получават ценни и висококачествени бижута. Красивите ювелирни изделия от благороден метал са нещо, което никой дори няма да си помисли да изхвърли след време или да преподари на друг. Бижутата се пазят като семейни реликви и се предават на следващото поколение – на дъщеря, снаха, внучка и т.н.

Перфектният подарък за 70 годишен юбилей на жена може да се окаже стилен и скъп сувенир, който да се превърне в интересна декорация в интериора. Тъй като по-голямата част от дамите на тази възраст са силно привързани към домовете си, те с радост ще приемат подаръците, които ще повишат уюта и комфорта в тяхното жилище.

По-близките роднини (най-вече децата) могат да подарят скъп и полезен уред за дома на 60-годишната рожденичка. Това би бил чудесен подарък за 60 годишнина на жена, от който самите те ще могат да се възползват, но преди всичко, който ще облекчи живота на вече не така силната им майка, баба или леля.

Традиционен подарък за 50 годишен юбилей на жена е красивият и изискан сувенир. Това могат да бъдат необичайни картини, пана, стенни часовници или винтидж свещници. Таблет или лаптоп също може да се окаже много полезен дар, който осигурява възможност да се поддържа връзка с близките на всяко разстояние. За децата, живеещи в чужбина, подобно решение е много полезно за двете страни.

Мъжкият юбилей – какво можем да подарим?

Не бива да се заблуждаваме, че намирането на перфектния подарък за 50 годишен юбилей на мъж е съвсем проста задача. Мъжете са много по-непретенциозни от жените, но това съвсем не означава, че ще се радват на всичко, което им подарите. Някои господа имат много високи критерии относно вида, а други по отношение на качеството на подаръците, които им поднасят.

За да избегнете вероятните гафове е много важно да познавате добре въпросния човек. Избирайки подарък за 60 годишнина на мъж, трябва да сте сигурни, че той ще влезе в употреба, дори ако говорим за някакъв сувенир. Не подарявайте стандартните картини и икони, ако не сте сигурни, че юбилярът харесва такива неща и има свободна стена, на която да ги окачи.

Мъжете – колекционери на произведения на изкуството са обикновено почитатели на конкретен автор или стил. Ако подарите някаква евтина репродукция на ценител, подаръкът ви би могъл да се възприеме като обида. Ако сте поканени на юбилей на колега, когото познавате бегло, заложете на сигурното – нещо семпло, но качествено, което не поставя различни условия за използване.

Мъжете обичат събиранията с приятели и роднини. Можете да поднесете качествено градинско барбекю като подарък за юбилей 50 години на мъж. Скарата на дървени въглища би била гордост за всеки представител на силния пол. Уверете се, че човекът живее в собствена къща или поне има вила с двор.

Малцина са господата, които не обичат квалитетните напитки. Едни от най-сполучливите идеи за подарък за 50 годишнина на мъж са именно сувенирите и аксесоарите, свързани с консумацията на елитен алкохол. Можете да подарите стилно барче-глобус или кристален сервиз за вино, уиски или ракия. Не отивайте на юбилей само с бутилка алкохол, обаче.

Болшинството мъже обичат да майсторят и да правят поправки на домашните уреди и обзавеждане. Няма да сгрешите ако подарите комплект инструменти на домашния майстор, подходящи за сферата, в която той обича да се изявява – дърводелство, електротехника, за ремонт на ВиК инсталацията и др.

Хората от тесния семеен или приятелски кръг могат да изберат скреч постер с някакво предизвикателство, в което също могат да се включат. Такъв тип подарък за мъж на 50 години има пълния потенциал да се превърне в незабравимо приключение за цялото семейство. Подаръкът не бива да бъде нещо, което поднасяте и забравяте. Той може да стане част от семейната ви история.

Уместно ли е да подаряваме пари на рождени дни?

Много често се оказваме напълно изчерпани от идеи за подарък за рожден ден и залагаме на най-лесния вариант – определена сума пари. От една страна идеята не е никак лоша, но от друга, рискувате да демонстрирате липса на чувство за такт. Децата и младите хора с радост ще приемат парите, защото при тях те са винаги в недостиг.

Ако обаче решите да дадете пари вместо изискан подарък за 60 годишен юбилей на мъж, това може да се изтълкува като липса на внимание и немарливост. Имайте предвид, че на 60-годишна възраст мъжът обикновено е постигнал известна финансова стабилност. Той не се нуждае от парите ви, дори може да има повече от вас. Рожденикът очаква да се постараете да го впечатлите и зарадвате с нещо оригинално, стилно и дори нестандартно.

Парите могат да бъдат най-желаните подаръци за 18 рожден ден на момиче. На тази възраст младите хора все още нямат собствен доход, а тепърва им предстои да станат самостоятелни. Една солидна сума, събрана на рождения ден от близки и приятели, може да се използва по най-различни начини – за пътешествие, като инвестиция за добро образование, за наемане на самостоятелно жилище или покупка на първата кола.

Ако държите да подарите нещо, закупено от нашия магазин, можете да заложите на ваучер за пазаруване за определена сума. Ваучерите са чудесна идея в болшинството случаи, но категорично не бива да давате ваучер вместо подарък за юбилей на мъж. Този съвет важи с пълна сила за мъжете над 50-60 години.

Рожденият ден – най-личният празник в живота

В живота на всеки човек има специални дати, които се празнуват тържествено с приятели и роднини. Към тях можем да добавим официалните празници, на които по традиция си разменяме подаръци. Най-специалният повод за празнуване обаче си остават рождените дни. Това е най-личният празник за всеки от нас – денят, в който сме се появили на белия свят.

Заслужава си да поднесем много специални, а защо не и нестандартни подаръци за рожден ден? Това е денят, в който специален човек празнува своето раждане. На тази дата той е централна фигура и всеки, поканен на празненството, е длъжен да засвидетелства своите специални чувства – обич или симпатии.

Нашата гама подаръчни продукти ще ви улесни в намирането на хубав подарък за мъж за рожден ден. Подбрали сме артикулите така, че да постигнем максимално разнообразие, за да можете да изберете нещо хубаво за специалните за вас хора. Подаръците ни са подходящи за хора от различни възрастови и социални групи. Някои са универсални – подходящи за представителите на двата пола.

Когато избирате подарък за рожден ден на мъж, не пропускайте да вложите нещо от себе си. Не е нужно подаръкът ви да е твърде изискан или прекалено скъп, но той ще бъде успешен, ако в предмета, който подарявате, е скрито специално послание. Имате правото дори да се пошегувате с рожденика, подарявайки нещо, което отразява неговия характер, занимание и дори недостатък.

Допустимо ли е подаръкът да бъде забавен и шеговит?

Хората са почти винаги изключително сериозни, когато избират подаръци за юбилеи. Те осъзнават важността на празника и подхождат максимално отговорно, като следват отдавна установения стандарт – картини, икони, скъпи сервизи. Как ще реагирате, ако ви кажем, че има и друг вариант, например веселяшки и оригинален сувенир?

Голяма част от артикулите ни могат да бъдат страхотни подаръци за рожден ден на момиче. Те могат да бъдат подарени както от приятелите, така и от родителите. Рождениците с чувство за хумор и афинитет към нестандартните решения ще харесат всички стоки, представени в този раздел на електронния ни магазин.

Не само е допустимо, но понякога е дори наложително подаръците да бъдат шантави и забавни. Рожденият ден е събитие, с което се чества живота – един особен повод да се повеселим. Поднасянето на закачлив подарък за 30 годишнина е начин да разчупим атмосферата и да създадем весело настроение както на рожденика, така и на всички гости, присъстващи на тържеството.

Подаръците могат да бъдат забавни и шеговити, дори ако ги избираме за нашите родители, баби и дядовци. Единственото условие е получателите да бъдат отворени за всякакви изненади, да имат добро чувство за хумор и да умеят да се забавляват. От тази секция на магазина ни можете да купите най-интересния и веселяшки подарък за 18-ти рожден ден.

Кога не бива да рискуваме с подаръка?

Има ситуации, когато забавните и шегаджийски подаръци са абсолютно неуместни и неподходящи. Не би било особено редно да поднесете майтапчийски мъжки подаръци за рожден ден на вашия началник или на учителя на вашето дете. В някои моменти е важно да спазваме лека дистанция, без това да означава хладно отношение.

Щурите идеи за подарък за 60 годишнина на жена също не винаги са удачни. С рожденичката могат да се пошегуват нейните деца и внуци, но не и онези гости, които са в изцяло делови отношения с нея. Ако трябва да обобщим: подаръците не бива да бъдат шеговити, ако не познаваме много добре хората, на които планираме да ги поднесем.

Получилото закачлив подарък за 18-ти рожден ден момче може да се обиди, в случай че е очаквало много повече от своите родители. Навършването на пълнолетие е един от най-важните рождени дни. Това е началото на по-отговорен самостоятелен живот. Удачно е най-близките да подарят нещо, с което да подпомогнат рожденика в неговата бъдеща битка с живота.

Колко скъп трябва да е подаръкът?

Обикновено, когато прехвърляме различни идеи за подарък за жена за рожден ден, винаги изхождаме от някакъв, предварително набелязан бюджет. На любимите си хора винаги искаме да подарим нещо грандиозно и забележително, но финансовите ни възможности не винаги го позволяват.

Има едно неписано правило – за хората, които имат всичко, е най-трудно да изберем подаръка. Тогава харченето на сериозна сума пари не е оправдано. Вероятността да подарим нещо, което човекът няма е минимална. Напротив, съществува риск да платим висока цена за продукт, който човекът вече притежава или за нещо, което не е по неговия вкус.

По-скромният, но добре обмислен подарък за 30 годишнина жена би бил по-добрият вариант. Когато не можем да си позволим да подпомогнем с финансови средства близките си хора, единственият вариант е да успеем да ги трогнем и зарадваме. Една скреч картичка с персонално послание може да въздейства много по-силно, отколкото например чисто нов автомобил.

Скъпите подаръци за юбилей не са артикул в продуктовия ни каталог. При нас ще намерите продукти, чиято цел е да донесат радост, но на много по-ниска цена. Те имат пълния потенциал да се превърнат в мил спомен, който рожденикът ще пази и ще му се радва, спомняйки си за вас.

Подаръците са скъпи и ценни, само ако са подарени от скъпи и ценни хора. Тяхната стойност не се измерва с финансови термини, а със емоционалния им заряд. В интернет и във физическия свят оперират твърде много магазини, които продават луксозни и скъпи подаръци за юбилей. Целта на нашата дейност е да предложим нещо различно, оригинално и уникално, което всеки може да си позволи.

Откъде трябва да купите подаръка за рожденик?

Подаръците могат да се закупят от различни магазини, в зависимост от това какво планираме да подарим. Спално бельо – от магазините за текстил; кристален сервиз – от обектите за домашни потреби; красива картина – от арт галерия. Когато нямаме конкретни идеи за подарък за юбилей на жена, най-логично е да потърсим вдъхновение в магазините, опериращи в глобалната мрежа.

Много по-удобно е изберем подаръка, разглеждайки онлайн каталога на произволен магазин. Интернет ни дава невероятно удобство да пазаруваме в удобно за нас време, без да бързаме и да разчитаме на благосклонността на продавачите.

Случвало ли ви се е да поискате да ви покажат даден продукт? А още един, и още един? Неизбежно ще видите отегчението в очите на продавача, а може да доловите и троснатия му тон. В такъв случаи изходите са два: да напуснете магазина с празни ръце или да купите прибързано подарък за 50 годишен юбилей, от който самите вие сте крайно разочаровани.

В нашия каталог ще откриете не просто чудесни продукти, но преди всичко огромен брой страхотни идеи за подарък за 70 годишен юбилей на жена. Доста често именно липсата на идея е това, което не ни позволява да се представим на нужната висота. Вероятно и вие, както повечето хора, не искате да подарите нещо скучно или банално, защото не ви идва нищо по-интересно на ум.

Онлайн закупуването на подаръците за рождениците е практика, която се възприема все по-радушно в целия свят. Пазаруването в Интернет е истинска благодат за хората с натоварен график. Болшинството от тях не могат да отделят дори час за посещение в специализиран физически магазин. Ако работното ви време съвпада с това на подходящите търговски обекти, електронните магазини са подходящата опция за вас.

Да избереш уникални подаръци за юбилей в глобалната мрежа е много по-лесно. Не само предлагането е многократно по-голямо, но и удобството за самия купувач. В магазини като нашия няма да се сблъсквате с тълпа арогантни купувачи, които ще ви подканят да изберете по-бързо, за да не се образува опашка.

Всеки си мечтае да отпива от кафето си, докато избира какво да подари на родител, съпруга, приятел или колега. Макар да не можем да видим от близо и докоснем продуктите, покупките, направени онлайн, са много по-успешно. Това е така, защото имаме време да се запознаем подробно с основните параметри и свойства на продукта, а също и да обмислим внимателно решението дали да го закупим или не.

Купуването на интересен и необичаен подарък за 60 годишен юбилей на жена не трябва да създава негативни емоции. Все пак се готвим да отпразнуваме живота на любим човек – нервните изблици и отчаянието не бива да съпътстват един толкова важен и отговорен момент. Избирайки интернет пространството, ще си спестите неприятните изживявания и дори излишни финансови разходи.

Нашият магазин ви спестява всички усложнения. За да дойдете и пазарувате при нас не трябва да се притеснявате дали колата ви ще запали, дали ще попаднете в задръстване и дали ще намерите къде да паркирате. Каталогът ни е достъпен за преглед и в празник, и в делник – през деня и през нощта. Нашето работно време винаги съвпада със свободното време на купувачите.

Полезни съвети за правилен избор на подаръка

При нас ще откриете наистина оригинални подаръци за рожден ден на жена, но за да изберете правилния, трябва да следвате някои прости правила. На първо място, винаги се съобразявайте с възрастта на човека, ако искате подаръкът ви да му хареса и да му бъде от полза. Невъзможно е да уцелите в десятката, ако изберете нещо, което се разминава с начина на живот на хората от конкретната възраст.

Полът също е от значение. Няма да успеете да изненадате приятно мъж, ако му подарите ваза или красиво саксийно цвете. По същия начин трудно ще впечатлите жена на 65, която не шофира, ако ѝ подарите интересен аксесоар за автомобила. Ще се наложи да се насочите към съвсем различен тип продукти, когато избирате подарък за 30 годишнина на мъж или за 30 годишен юбилей на жена.

Важно е да познавате добре човека, ако планирате да направите персонален подарък за 70 годишнина. Познаването на личните хобита, вкусове и интереси ще ви помогне изключително много в избора. Любителите на семейните игри ще получат от вас подаръка, който ще сплотява цялото семейство и ще го весели.

Почитателите на модерното изкуство ще се зарадват на PinArt пано за създаване на 3D фигури, а домакините – на комплект за барбекю или стилна дървена поставка за чаши и бутилка. Много ще ви помогне ако познавате добре дома на рожденика. Така ще знаете кой сувенир ще попадне на точното място. Едва ли искате да подарите нещо, което звездата на събитието вече притежава.

Защо сме най-доброто място за покупка на подаръци?

Онлайн магазин ШантавоЕ е най-доброто място за покупка на оригинални подаръци за рожден ден. Ние сме възприели коренно различен подход при подбора подаръците – според нас, те трябва да веселят и да радват, а не да обременяват. Изберете нашия магазин за място, откъдето да купите нещо шантаво и интересно за рожденик. Обещаваме, че никога няма да ви разочароваме.

Наред със страхотните ни предложения, ще ви изненадат приятно и ниските ни цени. Знаем, че парите винаги са в недостиг, а липсата им не би трябвало да ви лишава от приятно настроение на празника. Винаги можете да поднесете евтин, но незабравим подарък за юбилей 60 години на мъж, без да се чувствате неудобно пред останалите гости и самия рожденик.

Ние сме истинско спасение за хората, живеещи в провинцията. За тях е много по-трудно да намерят интересни подаръци за юбилей на жена в малките магазинчета в малкия град. Оперирайки в интернет пространството, ние сме достъпни за потребителите от цялата страна, които искат да зарадват близък, като му подарят нещо различно, което той не е очаквал.

Посещавайте този раздел винаги, когато сте поканени на рожден ден. Той ще бъде за вас не просто място за пазаруване, но преди всичко извор на вдъхновение.