За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за учител


Показва 1 до 12 от 73 (7 страници)

Нека бъдем откровени: трудно е да зарадвате учителя на детето си само с букет рози и кутия бонбони. Това е човекът, чиято мисия в живота е да помогне за израстването на детето ви – да му осигури знания за кариерно развитие или за бляскава научна дейност. Заслужава си да потърсите специален подарък за учител за всеки от светлите празници по време на учебната година.

Какъв подарък за учителя да изберем тази година? Това е въпрос, който много родители си задават. Отговорът може би се крие в този раздел на онлайн магазин ШантавоЕ. Категорията ви предлага богат асортимент от подаръчни стоки, чийто дизайн и предназначение са доста различни от това, което сте подарявали до момента.

Защо е важно да подходим разумно към избора на подаръка?

Учителите обучават средно по няколко стотин деца, а на някои класове те са и класни ръководители. На различните празници те рядко получават общ подарък от целия клас. В много случаи всяко дете се „отчита” поотделно, защото родителите искат да изразят персонално своята благодарност за труда на учителя.

Представете си колко от подаръците, поднасяни на учителите, се дублират. Вази, сервизи, фотоалбуми, декорация за дома под формата на симпатични сувенири и т.н. И докато родителите за пореден път се лутат в избора на подходящ подарък за класен ръководител, то учителите подозират, че отново ще раздават на роднините си поредния куп безполезни дрънкулки.

Стандартните сувенири са смятани от много родители за безпогрешно решение – винаги работеща формула. Задавали ли сте си въпроса колко сервиза с чаши е събрала до момента учителката на детето ви за времето на своята педагогическа работа? Можете да продължите да следвате утъпканата пътека или да се насочите към изцяло нов подход при подаряването.

Ние ще ви дадем страхотни идеи как да изберете уникален подарък за учителка, който тя няма да пожелае да преподари. Но преди това нека обърнем внимание на това как трябва да бъде поднесен подаръка, за да не изпадаме в неловка ситуация.

Как да поднесем подаръка на учителя?

Изборът на коледен подарък за учителка е наистина труден – в това едва ли някой се е съмнявал. Не се познавате много добре и често не сте наясно с нейните хобита и предпочитания. Между вас има известна социална дистанция, така че личните подаръци биха били неподходящи. Не по-малко важно е обаче как ще поднесете закупения продукт.

В подобна ситуация е добре да се придържате към следните съвети:

  • Опитайте се да изберете персонален подарък за 8 март за учителка или за друг празник, който да може да се използва в работата или у дома. Полезна или декоративна вещ за класната или учителската стая не е особено подходяща идея;
  • Погрижете се за добрата опаковка. Дори дребните подаръци е хубаво да бъдат опаковани спретнато и стилно. Желателно е украсата на опаковката да следва темата на празника. Картичка с мило послание ще направи подаръка по специален и персонален;
  • Не забравяйте да премахнете етикета с цената на подаръка и не споменавайте нито при подаряването, нито след това колко скъп е този продукт и колко трудно ви е било да го изберете или намерите;
  • Помислете за няколко фрази, които да кажете, когато поднесете подаръка. По-добре е да замените задължителното: „Честита Коледа“ с думи на благодарност за вниманието към вашето дете и добри пожелания;
  • След поднасянето на подаръка не трябва да се интересувате дали той се е харесал, дали учителят го е използвал или изпробвал. Това е грозно и може да постави и двама ви в неудобно положение.

Поднасянето на оригинален подарък за класен ръководител е хубаво да се извърши от самите деца в класа. Макар родителите да са тези, които са го избрали и заплатили, тяхното участие трябва да се ограничи до там. Учениците са тези, които имат ежедневни преки отношение с техния преподавател и класът е символичният подател на специалния дар.

Какво не бива да се подарява на учителите – Никога!

Независимо дали ви е нужен подарък за учителка в детска градина или за педагог в гимназията, където учи детето ви, при подаръците за учители има етикет, който трябва да се спазва. За да ви спасим от крайно неудобни ситуации, ще ви представим нашия черен списък с подаръци, които никога не бива да подарявате на преподавател.

На учителите на децата си не бива да подарявате следните неща:

Пари. Колкото и да сте изчерпани от идеи за подарък за учителка в детска градина, в никакъв случай не подарявайте пари. Това може да се възприеме като подкуп, с който искате да накарате учителката да покаже специално отношение към детето ви. Във всеки случай е неетично и противоречи на етикета. По-добре е вместо пари да поднесете ваучер за пазаруване в нашия магазин.

Бижута и луксозни стоки. Твърде скъпият подарък за учителка за завършване ще постави преподавателя в неудобно положение: ще изглежда така, сякаш е задължен на родителите и децата им. Освен това избирането на бижу по ваш вкус е неблагоразумно решение. И скъпо в крайна сметка. От друга страна красива кутия или функционален органайзер за бижута може да бъде хубав и полезен подарък.

Облекло и обувки. Малко вероятно е да решите да подарите на учителката на детето си нови есенни ботуши, блуза или марков чифт дънки, но все пак ви напомняме: не трябва да се опитвате да гадаете относно стила, цвета и още повече размера. Подаряването на дрехи е по начало е лоша идея. Изключение правят универсалните аксесоари: стилен колан, красив или топъл шал (за мъжете също), чифт кожени ръкавици, вратовръзки. Дори и да не познаете с цвета, поне няма да се изложите.

Козметика. Козметиката е не само деликатна тема, но и нещо твърде интимно, за да бъде поднесена като подарък за 8 март на учителка. Продуктите против стареене, душ геловете и шампоаните могат да се приемат като обида, а отгатването на марката и цвета на декоративната козметика или намирането на подходящия парфюм е почти невъзможно.

Домакинска посуда. Кристални сервизи, чинии за хранене с позлатени кантове, комплект солница и пиперница – учителите получават огромно количество такива неща през годините. В болшинството случаи те стоят неразопаковани в подаръчните кутии и се подаряват на близки и приятели за някоя годишнина. Няма как да знаете с какво разполага домът на учителката и какъв е нейният вкус, за да поднесете нещо, което тя ще сметне за изключително полезно и необходимо.

Алкохол. Това определено е една от най-безумните идеи за подарък на учителка, която в никакъв случай не бива да реализирате. Дори скъпият и красиво опакован алкохол ще предизвика най-малкото повдигане на вежди. Да, учителите също са хора и вероятно нямат нищо против да попълнят домашния си бар с бутилка премиум продукт, но етиката е по-важна. Представете си колко неудобно би било за един учител да приеме бутилка твърд алкохол от ръцете на собствените си ученици или техните родители.

Съобразете се със страстта на преподавателя

Когато избирате нетрадиционни сувенири за учители, е добре да познавате хобитата и поне до някъде личните интереси на преподавателите. За отправна точка можете да вземете предметът, по който учителят преподава. Във всеки случай ще се вместите в материя, която той чудесно познава и дори може да използва в учебния процес.

Една страхотна идея за подарък за учителка за Коледа е скреч карта на България или света. Любителите на пътешествията ще ви бъдат много благодарни, възприемайки подаръка ви като стимул да маркират вече посетените места и да планират нови пътешествия. Скреч постерите с предизвикателства могат да накарат класната да включи целия клас в използването на подаръка.

Учителят по физика ще бъде очарован от вечен магнитен или метален календар, а защо не и от стилен класически аксесоар Люлката на Нютон. Подаръкът ви може да бъде използван като учебно помагало, с което да се обяснят някои от физичните закони. Преподавателите по география и биология ще се зарадват на детската образователна скреч карта животните на света.

Нашият калкулатор джойстик за плейстейшън би могъл да се окаже чудесен, закачлив подарък за мъж учител по математика. Килимче пиано с клавиши и звук е начин децата да се пошегуват с учителя си по музика. Настолна лампа с интересен дизайн и функции е винаги полезен продукт, както и безобидна шега.

Кои са поводите да помислите за покупка на подаръци за педагог?

През учебната година има множество официални и професионални празници, които ви принуждават да помислите за покупката на подаръци. Съветваме да планирате от рано закупуването на подаръчните продукти, защото прибързаното пазаруване под стрес кара хората да правят компромиси и в крайна сметка самите те са силно разочаровани от избора си.

Мислите си, че знаете чудесно кои и колко са празниците през годината? А, знаете ли, че трябва да се подготвите с подарък за учителка за завършване на 4 клас? Това е моментът, когато детето ви се сбогува с любимия си преподавател, който го е запознал с буквите и научил да смята. Учителката е била за детето ви нещо като втора майка и раздялата може да бъде за него доста емоционална.

Ако сте благодарни на учителката за знанията, които е предала на детето ви, заслужава си да инвестирате сили и време в намирането на нещо по-интересно и оригинално. Само така ще можете да оставите скъп спомен в паметта на педагога за конкретния випуск и специално за вашето дете.

Очарователен и добре обмислен подарък за учителка за 8 март е задължителен. За радост мъжете от учителския колектив са изключени от списъка с имена, на които трябва да подарите нещо специално, но е факт, че сред учителите жените преобладават. Ако планирате да поднесете подаръци на всяка от учителките на сина си, може да се наложи да определите по-голям бюджет или да потърсите магазин, в който цените на стоките са супер достъпни.

Получилата оригинален подарък за осми март учителка ще остане доволна, дори ако сувенирът е скромен, но отразява по някакъв начин нейните интереси и същност. На творческите натури можете да поднесете оригинален Pinart  за създаване на 3D фигури. Скулптурите, създадени по такъв начин могат спокойно да красят класната стая.

Недопустимо е да оставите учителите, които децата ви обичат, без подаръци за 24-ти май. У нас празникът на славянската писменост е приета за официален ден на учителя – празнува се и от преподавателите в университетите. Обезателно трябва да посетите този раздел на нашия онлайн магазин, за да изберете страхотен подарък за деня на учителя.

Необходимо ли е да се съобразявате с пола на учителя?

Спокойно можете да заложите на универсален подарък за учител мъж, тоест такъв, който бихте могли да подарите и на някоя от учителките. Нашите страхотни подаръчни сувенири, както и забавната ни колекция от игри, ви позволява да постигнете търсения ефект, без да умувате дълго подаръкът мъжки ли е или по-скоро женски.

Ако все пак решите да заложите на интересен или полезен аксесоар за личния автомобил, учителят ще се почувства повече в свои води. У него няма да се породи усещането, че му подарявате нещо, което са получили и останалите му колеги за 24-ти май или за Коледа. По правило при учителите разграничение по полов признак не бива да се прави и това е валидно и за подаръците.

От друга страна, когато избирате общ или персонален подарък за учителки в детска градина, можете да изберете нещо типично женско, което е символ на майчината грижа. Не е тайна, че детските учителки в яслите и градините са същевременно и бавачки, и възпитателки на децата ви. Тяхната роля във възпитанието на децата е понякога основополагаща за бъдещото развитие на малкия човек.

Казано по-просто – не е задължително подаръците, които ще поднесете на учителите, да бъдат съобразени с техния пол, но не пречи да вземете този фактор под внимание. Една красива ваза за цветя винаги ще намери приложение в дома или кабинета на учителката. Дори саксийно живо растение ще зарадва дамите, или поне така се очаква.

Мъжете по начало се чувстват неудобно, когато получават подаръци, затова е желателно да заложите нещо неутрално, а защо не и забавно като подарък за преподавател - начален учител. В каталога ни преобладават продукти с веселяшки дизайн, който ще накара строгия преподавател да се усмихне, а стеснителния – да се отпусне.

Страхотен избор от нетрадиционни подаръци за учителки ще намерите в продуктовия ни каталог. Дамите в учителската гилдия ще бъдат приятно изненадани, че най-сетне са получили от учениците си нещо, което никой друг не им подарявал досега – нещо уникално и оригинално. За учителите е важно да бъдат уважавани от децата, но същевременно да получат признание, че учителят е преди всичко човек.

Откъде да купите подаръка – от физически магазин или онлайн?

Къде бихте могли да намерите оригинален подарък за детска учителка? Логично е първата ви мисъл да бъде виртуалният свят и със сигурност ще бъдете прави. Онлайн магазините развиват всеобхватна дейност, предлагайки стоки с различно предназначение, марки или цени. Магазините за подаръчни стоки са най-силно представени именно в интернет пространство. Ние сме един от тях.

Вероятно се питате дали всички магазини за подаръци могат да ви предложат нещо по-различно от баналните идеи за подарък на класен ръководител? Ние силно се съмняваме. На повечето места ще откриете обичайните подаръчни сувенири, доста от тях – със силно завишени цени. Такива можете да закупите и от най-близкия магазин, предлагащ стоки за дома.

Нашият онлайн магазин от друга страна е фокусиран изцяло върху продажбата на нестандартни и най-вече забавни подаръчни продукти. Ако търсите подходящ подарък за детска учителка, от който да не струи скука и досада, то ние сме вашето място и оперираме във виртуалния свят. Лесно ще ни намерите и дори няма да се чудите къде да паркирате автомобила си, за да влезете и пазарувате при нас.

Изборът на подарък за класен ръководител жена може да се окаже във време, когато служебните ви ангажименти не ви позволяват да се отдадете на посещения в мола или в по-малките физически магазини. Всички знаем какво време се губи в магазините във физическия свят, особено по Коледа. Тълпи от бързащи купувачи и доста изнервени продавачи могат да изплашат дори най-спокойния човек.

Нашият магазин ви предлага удобство, каквото физическият търговски обект не може да ви предложи. Въпреки че не можете да докоснете стоките и да се запознаете на живо с техните свойства, имате възможност да се запознаете подробно с техническите параметри на потенциалния подарък за учителка 8 март.

Когато работната ви седмица е твърде натоварена и уикендът е единственото време, което можете да посветите на семейството си, логично е да изберете да закупите оригинални подаръци за учителка онлайн. Можете да го направите дори през почивните дни, отделяйки за избора повече време, отколкото би било възможно в делничен ден.

За хората от провинцията нашият онлайн магазин е единственият удачен вариант. Те с радост биха закупили чудесен подарък за учител при завършване, без да пътуват до столицата или до най-близкия голям град. В малките населени места изборът се ограничава до обичайния тип стоки, от които със сигурност бихте искали да избягате.

Ниските цени – едно от най-големите ни предимства

Покупката на специален подарък за любимия учител не би трябвало да ви разорява, а както вече споменахме, голямата сума би поставила учителя в неудобно положение. За радост на нашите клиенти, цените на подаръците ни са изключително ниски. В същото време това са продукти с добро качество и уникален дизайн.

Посещавайте ни винаги, когато търсите перфектния подарък за най-добър учител, а финансите ви са в пълен безпорядък. Стойността на подаръците не се определя от тяхната цена, а от емоциите, които ще предизвикат у бъдещия си притежател. Ще се погрижим да зарадвате учителите, да ги развеселите и да ги накарат да си спомнят с умиление за вашето дете, дълго след като то е напуснало училището.