За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за нов дом


Показва 1 до 12 от 153 (13 страници)

Страхотно разнообразие от подаръци за нов дом ще ви посрещне в този раздел на нашия онлайн магазин. Тук в ШантавоЕ сме се погрижили да селектрираме продуктите по вид и предназначение, така че клиентите ни да намират максимално лесно и бързо подаръка за съответния повод или човек. Зарадвайте новодомците с интересни, забавни и супер оригинални подаръчни идеи.

Какъв трябва да бъде подаръкът за ново жилище?

С всяка следваща година придобиването на ново жилище става все по-трудно. Независимо дали се касае за построяването на къща или за покупка на апартамент, финансовите разходи са непосилни за обикновения човек. Ето защо, когато това все пак се случи, семейството, успяло да се сдобие с уютно кътче за живеене, заслужава пълната подкрепа на хората от неговия семеен и приятелски кръг.

Предвид направените огромни разходи, домакинството трудно ще успее да си набави нужните за домакинството неща. Поради тази причина у нас съществува традиция всеки подарък за нова къща да допринася за комфорта на нейните обитатели. Хората избират практични приспособления, необходими в ежедневието, както и красиви вещи, които да направят дома по-привлекателен и уютен.

Домът е оазисът, в който намираме спокойствие и комфорт. Той ни откъсва от неприветливия облик и шума на външния свят. У дома хората се чувстват сигурни и защитени от опасностите на съвременната действителност. За да се постигне това, в жилището трябва да присъстват предмети, които създават условията за такава обстановка.

Така че, ако се чудите какво се подарява за нов дом, разгледайте внимателно продуктите, представени в раздела. Посветете нужното внимание на всяка страница от категорията, защото подаръкът, който търсите, се намира някъде там. Това е може би красив сувенир, който ще бъде акцент в приятния интериор, полезна вещ, която новодомците ще използват ежедневно или дори интересна игра, която ще забавлява цялото семейство.

Подаръците за новодомци могат да се разделят на следните групи:

Практични и полезни

Практичен подарък за новодомци е обикновено първата идея на всеки човек. Когато сте поканени на освещаване на новото жилище или за първи път посещавате новия дом на свои приятели, обмислете внимателно какво ще изберете. Ако заложите на подаръците с практично приложение, то вие трябва да знаете какво липсва в апартамента и от какво домакините биха имали нужда.

Подаряването на полезни домакински уреди, съдове за готвене и красиви порцеланови сервизи е чудесно решение, но за целта е нужно да се познава вкуса на новодомците. Имайте предвид, че все повече млади семейства отказват да готвят в съдове от тефлон, а други пък вече са получили нужния им брой порцеланови и кристални сервизи. Може би това, което липсва в жилището, са интересни и забавни лампи за четене, а защо не изтривалка със забавен надпис за входната врата?

С декоративна функция

Украсата е финалният щрих, който превръща едно затворено пространство в приятен и удобен дом. Този факт дава на бъдещите гости полезни насоки какъв трябва да бъде подаръкът, който ще поднесат при първото си посещение. Не всеки е склонен да рискува с практичен подарък за нов дом, който няма да се хареса или може да се дублира с някой от другите подаръци.

Красив сувенир, интересна стенна декорация – това са нещата, които поканените на освещаване на ново жилище планират да подарят на домакините. Обикновено се подаряват изящни произведения на изкуството – скулптури, стенни пана, икони и живописни картини. Декоративните предмети могат да формират стила на интериора, затова е важно да се избират много внимателно.

Съществува риск да подарите нещо, което е в пълен дисонанс с околната обстановка. Ако например холът е обзаведен в модерен градски стил, присъствието на красива дърворезба или икона няма да бъде в синхрон с интериора. Също така е важно да познавате добре вкуса на новодомците. Някои харесват класическото, а други – модерното изобразително изкуство.

Създаващи добро настроение

Ако планирате да поднесете символичен подарък за нов дом, препоръчваме да изберете някой от забавните ни артикули. Забавните ни игри са интересен начин да сплотите семейството и да помогнете на домакините да забавляват своите бъдещи гости. Алкохолна игра за посрещане на приятели или логически вариант, с който семейството да уплътни почивните дни и дългите зимни вечери.

Нашата гама скреч карти и постери ви дава възможност да зарадвате любителите на пътешествията и тези, които харесват предизвикателствата. Те съвместяват също функцията на интересна стенна декорация, подходяща за дневната, кухнята или детската стая. Забавният подарък за нов апартамент не крие никакви рискове. Не се налага да се вписва правилно в интериора или пък да променя битовите навици на новодомците.

Правилната идея – първата стъпка към избора на подходящия дар за дома

Покупката на подаръка е лесната част от задачата. Сложната част е измислянето на оригинална и интересна идея. Младото поколение не иска да следва утъпкани пътеки и да се придържа към установени порядки. Това, което наричаме класическо решение, за тях е скучно и банално. Именно те са тези, които се стараят да измислят страхотни идеи за подарък за нов дом.

Ако не искате да подарявате поредната ваза или сервиз за хранене от фин порцелан, то нашият магазин ще ви бъде много полезен. Като млад и ентусиазиран екип, за нас е по-важно какви са въплътените във всеки подарък за нов дом идеи. В каталога ни няма да откриете класическите домакински пособия – те са артикул, застъпен във всички останали магазини за подаръчни стоки.

Нетрадиционният подарък за ново жилище е начинът да изпъкнете сред останалите гости и да се покажете като хора, мислещи „Outside the Box”. Предвид факта, че щастливите новодомци също са млади хора, те са тези, на които щурите ви оригинални идеи ще се харесат най-много. Артикулите като изтривалки със забавен надпис на английски са насочени основно към по-младата ни аудитория.

В същото време младите ни клиенти нямат никаква идея какво се подарява за нова къща. Това не е непременно недостатък, защото им позволява да импровизират и изложат собствените си възгледи за полезно, забавно и красиво. Купувайки подаръка за свои връстници, те имат огромен шанс да изберат продукт, с който ще уцелят право в целта.

Ако се чувствате напълно изчерпани от оригинални идеи за подарък за нова къща, страхотната ни селекция ще ви зареди с интересни хрумки. Знаехте ли, че едно музикално килимче за тоалетна може да създаде страхотно настроение на цялото семейство? Ето, че с наша помощ научихте нещо ново и може би ще използвате наученото при ибора на подаръка.

Колко пари е редно да похарчим за подаръка?

Покупката на подходящ подарък за нов дом не бива да ви разорява и да лишава собственото ви жилище от необходимите неща. Затова въпросът с цената на подаръка е винаги разумен и актуален, макар етикетът при подаряването да изключва напълно разговорите за пари. Финансовата стойност на подаръците е от значение единствено за тези, които ги купуват. Получателите им не бива се влияят от фактора цена.

Интересно е, че няма ограничение относно стойността на един хубав подарък за нов дом. Всеки от гостите на освещаването е свободен да подари продукта, който може да си позволи. Приятелите и роднините с по-големи финансови възможности могат да подарят пералня, хладилник или телевизор за дома. Останалите гости биха могли да се ограничат до малки символични подаръчета, в което няма нищо укорително.

Истината е, че цената на един оригинален подарък за нов дом не е задължително да бъде твърде висока. Оригиналната идея, въплътена в свойствата и визията на продукта, е истинската ценност. Материалната стойност на предметите не бива да бъде водещ мотив при избора. Подаръците се оценяват преди всичко според тяхната сантиментална стойност и практическо приложение в жилището.

Поднасяйки на своите приятели или роднини символичен подарък за нова къща, вие не бива да изпитвате никакви притеснения. Ако подаръкът ви символизира нещо скъпо за бъдещите му притежатели, те ще го оценят по-високо, отколкото скъпите маркови вещи. Във времена, когато не само парите, но и нравите се обезценяват, милите жестове на внимание се ценят все по-високо.

Посещавайте този раздел винаги, когато ви е нужен подходящ подарък за нова къща, ако държите той да се различава от всичко предлагано в масовите магазини. Свежите ни идеи, прецизната селекция на продуктите и ниските ни цени ще ви спечелят мигновено. Вярваме, че онлайн магазин ШантавоЕ бързо ще се превърне в любимото ви място за пазаруване, защото при нас ще се чувствате в свои води.