За поръчки и въпроси: 0876886602

Оригинални подаръци


Показва 1 до 12 от 180 (15 страници)

Онлайн магазин ШантавоЕ е твърдо решен да предложи на българския потребител страхотно разнообразие от оригинални подаръци, подходящи за всякакъв повод. Продуктовата ни гама е селектирана с изключително внимание, така че в каталога ни да можете да намерите по нещо интересно всеки – мъж, жена, възрастен или дете.

Какво прави подаръкът оригинален?

Подаръците са важна част от нашия живот. Те са нещото, с което искаме да зарадваме, да трогнем и дори да развеселим важните за нас хора. Ние сме ангажирани с покупката на подаръчни стоки не само по Коледа, но през цялата година. Празнуваме рождени и именни дни на свои близки и приятели, а също и официални празници – Свети Валентин, 8-ми март, деня на детето и т.н.

След като се налага да подаряваме толкова много пъти в годината, редно е в даден момент да се замислим дали не се повтаряме. Подарявате ли едни и същи неща на едни и същи хора, без да го осъзнавате? Ако отговорът ви е Да, то значи е време да обмислите някакъв по-интересен и оригинален подход.

Не е невъзможно да намерите оригинален подарък за мъж, с който да зарадвате своята половинка, баща, брат, приятел, колега. Необходимо е само да мислите креативно, излизайки извън установените норми. Другото важно условие е да купувате подаръците от правилното място. В нашия магазин няма да откриете скучни, банални и предвидими артикули.

За да дадем ясен и точен отговор на въпроса какво представляват оригиналните подаръци, то трябва да уточним, че те са антипод на скучните банални решения, които често биват представяни като „Традиционни”, „Класически” и „Стандартни”. Нашата дейност е фокусирана основно върху намирането на начини да се откъснем от скучното, баналното и стандартното.

Заслужава си да потърсите оригинален подарък за жена, особено ако е предназначен за семейната ви половинка. С времето мъжете започват да се носят по течението и да приемат дамите до себе си за даденост. Категорично не бива да го правите. Помислете как да изненадате, зарадвате и дори разсмеете жената, която преди време е успяла да открадне вашето сърце.

Защо е важно да подаряваме прекрасни неща?

Животът ни би бил скучен и сив, ако ги нямаше празниците, на които да се събираме и честваме любимите си хора. Празничната атмосфера се създава с полагане на усилия и те не включват единствено една отрупана с храна и напитки трапеза. Празникът е състояние на духа, когато успяваме да накараме хората около себе си да се почувстват значими и специални. Те на свой ред ни карат да се чувстваме по същия начин.

Важна роля за създаването на усещане за празник имат подаръците. И тук визираме не онези полезни вещи, от които имаме нужда, а внимателно избраните оригинали подаръци за мъж, жена и дете. Когато подарим нещо необичайно и нестандартно на специален човек, ние виждаме блясъка в погледа му, предизвикан от изненадата.

Именно умението да изненадваме с избора на нещо уникално, ни позволява да създадем истинско вълшебство. Избирайки някой от нашите оригинални подаръци за жена, която ви е скъпа и близка, вие ще направите нейния празник изключително специален. Всеки би се трогнал, осъзнавайки, че подаръкът му е избран след внимателно обмисляне и планиране.

Нашият екип вярва, че с повече старание и нетрадиционен подход, всеки може да поднесе дар, който ще създаде празнично и весело настроение. Помислете внимателно какво би зарадвало вашето семейство, приятели и колеги – това е най-сложната част от задачата. Останалото е лесно. Просто посетете сайта ни, за да закупите супер оригинални подаръци за Коледа, за които ще се говори дълго.

Кои празници трябва да отбележите с нещо оригинално?

Едва ли има празнично събитие, което да не можете да почетете с уникални и по-различни подаръци. Струва си да посетите магазина ни, когато искате да закупите оригинален подарък за сватба или пък да почетете свой близък/колега по повод неговото пенсиониране. Празниците изобилстват в живота на хората, които знаят как да се отърсват от скучното и сиво ежедневие.

Празничните поводи, за които ще ви помогнем да се подготвите отлично са:

  • Рожден/имен ден;
  • 8-ми март;
  • Денят на бащата;
  • Свети Валентин;
  • Завършване;
  • Годишнини и юбилеи;
  • Коледа и др.

При нас ще намерите невероятна гама от оригинални подаръци за рожден ден на жена, така че никога да не изпадате в неловко положение, поднасяйки нещо твърде тривиално. Животът е прекалено кратък, за да го прахосвате, вземайки банални решения. Зарадвайте дамата на сърцето си с нещо по-нетрадиционно на личния ѝ празник.

Оригиналните ни сувенири и игри ще превърнат рождените дни на вашите близки в незабравим купон, който ще се помни и коментира дълго. Изберете за приятел някоя от забавните ни алкохолни игри и можете да бъдете сигурни, че събиранията ви ще станат още по-интересни и забавни.

Вземете някой от страхотните ни оригинални подаръци за рожден ден на колега. Много хора споделят, че са по-продуктивни и креативни, когато на работното им място кипи ведра и приятелска атмосфера. Офисът не трябва да бъде подтискащо място, което споделяте с хора, които познавате само по име. Показвайки лично отношение, вие ще успеете да превърнете колегите си в екип от верни съмишленици и дори приятели.

Искате ли да виждате своите близки в приповдигнато и ведро настроение на Коледа? Заложете на нашите оригинални коледни подаръци. В този раздел ще намерите по нещо подходящо за всеки – за децата, за родителите, за всички роднини и за приятелите. Коледа е празникът, на който можете свободно да импровизирате с нещо весело, щуро и супер забавно.

Завършване на гимназия е идеалният повод да потърсите оригинален подарък за своята дъщеря. Абитуриентите са свикнали да получават скъпи и фамозни подаръци от своите родители, но все някога тази комерсиална практика трябва да бъде прекъсната. Запознайте децата си с реалния живот, в който има множество трудности, но и достатъчно забавни моменти.

Личните и официални празници обезателно трябва да бъдат отбелязани с по нещо уникално за всеки член на семейството. Този раздел ще ви помогне да покажете своята по-креативна страна. Можете да изберете нещо забавно, полезно или просто иновативно и изключително интересно. Важно е само да не се пускате по течението на безинтересните и скучни решения.

Защо е по-разумно да купувате подаръците онлайн от нас?

Преди коледните празници настава истинска суматоха в магазините във физическия свят. В трескаво преследване на перфектния оригинален мъжки подарък е неуместно да се запътите към мола. Там няма да откриете нищо интересно, уникално и нетрадиционно, а единствено брандирани стоки с доста завишена цена.

Избирайки нашия специализиран магазин, ще избегнете контакта с изнервени посетители и продавачи. Подаръците са нещо, което трябва да се избере внимателно и с трезва преценка, а в претъпканите магазини това е абсолютно невъзможно. При нас ще се радвате на спокойствието, което ви е нужно, за да изберете наистина оригинални подаръци за мъже, жени и деца.

Когато нямате никаква представа какво да подарите на любимия човек, ние ще ви заредим с куп свежи идеи за оригинални подаръци, каквито досега никога не сте подарявали. Знаем, че най-трудната част е да се вземе решение какъв точно да бъде подаръкът, за да се постигне желания ефект. Идеите ни са нетрадиционни и шантави, което определено ще ви допадне.

Онлайн покупката на подаръчни сувенири е най-разумното решение към настоящия момент. Пазарувайки в интернет, вие спестявате време, нерви и не малко пари. Можете да се отдадете изцяло на шопинга, настанени удобно на любимия си диван. Не е задължително да се привеждате в изряден вид, да чакате в задръствания и да се борите за вниманието на сприхави продавачи.

В големите търговски центрове е невъзможно да ви хрумнат оригинални идеи за подарък. За да се случи това е важно да се радвате на максимално спокойствие и комфорт. Само у дома можете да постигнете удобството, нужно на креативната мисъл. Настанете се удобно, налейте си питие и отворете сайта ни от домашния компютър или от личния си смартфон.

Разумно е да пазарувате от нашия сайт, дори когато имате собствени оригинални идеи за подаръци за близки и приятели. Уверяваме ви, че цените ни са супер изкушаващи, а това означава, че няма да се разорявате преди големите и важни празници. Подаръкът може да бъде ценен, без да е непременно с висока финансова стойност.

Скъпите оригинални мъжки подаръци, предлагани във фирмените магазини на престижните марки, са изпразнени от емоционално съдържание. Може би мъжът до вас знае по-добре какъв парфюм, риза или вратовръзка му харесва. Не рискувайте с твърде персонални продукти, които всеки може да си купи, когато са му нужни.

Забавните ни игри и оригинални сувенири имат потенциал да предизвикат позитивни емоции, а нали именно те са ефектът, който държим да постигнем. Каталогът ни е на ваше разположение по всяко време на денонощието, а екипът ни ще ви съдейства с бърза обработка на вашата поръчка, за да получите подаръците точно навреме за празника.