За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за пътешественици


Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)

Този раздел на онлайн магазин ШантавоЕ ще ви впечатли с чудесна гама подаръци за пътешественици. Всеки от нас има в семейния си и приятелски кръг хора, които никога не се задържат на едно място. Пътуването обогатява много повече от всяко друго изживяване, затова все повече хора се отправят към близки и далечни дестинации. Зарадвайте ги с нещо подходящо!

Какво е нужно на пътешественика?

Всяко пътуване започва с прецизно и внимателно планиране. Тръгвайки по набелязания маршрут, пътуващите вземат със себе си един стандартен набор от лични вещи и полезни принадлежности. В каталога ни ще откриете стотици страхотни продукти, които ще бъдат полезни на пътуващите ви роднини и приятели.

Можете да изберете за подарък топла шапка с вграден модул за Bluetooth свързване към мобилен телефон. Подаръкът ви ще се хареса на любителите на зимния туризъм и планинарите. Един на пръв поглед дребен аксесоар, може да се окаже предметът, създал най-голямо удобство на своя притежател. Можете дори да направите комплект, като добавите и топли ръкавици със същата функция.

Ако се колебаете какъв подарък да изберете за близък, който обича да пътува по безлюдни и опасни местности, ние ви предлагаме да заложите на мултифункционален инструмент за оцеляване. Планинарите и любителите на риболова ще оценят много високо вашата предвидливост. Все пак в туристическата раница няма място за пълен набор от най-нужните за оцеляване инструменти.

Как да зарадвате човек, който често пътува?

Търсите най-оригиналния и интересен подарък за човек, който често пътува? Вярваме, че в този раздел определено ще го откриете. Една магнитна игра ще направи дори най-дългото и досадно пътуване поносимо. Изберете я за пътешествениците със състезателен дух и можете да бъдете сигурни, че подаръкът ви ще бъде използван редовно.

Съобразявайте се с начина на живот и стила на човека, когато избирате подаръка и ще си гарантирате пълен успех. Обикновено всички се притесняваме, когато избираме подаръци за близките си хора – дали ще се харесат, дали ще влязат в употреба? Купувайки нещо специално от този раздел, притесненията ви стават неоснователни.

Подарете сувенир за дома, който ще бъде стимул за нови пътешествия

Нашата уникална колекция от скреч карти и постери ще бъде извор на вдъхновение за нови и нови пътешествия. Това са 2в1 продукти, изпълняващи ролята на красив сувенир за дома и дневник, в който могат да се отбележат вече посетените места. Разполагаме с карти на България, които дават идеи за неща за правене на различните места.

Всеки артикул от чудесната ни Скреч колекция има пълния потенциал да се превърне в супер оригинален подарък за пътешественик. Артикулите, представени в раздела, са подходящи за всеки човек и всеки повод. Изберете за Коледа, рожден/имен ден, както и за всеки друг личен или професионален празник.