За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за шеф


Показва 1 до 12 от 126 (11 страници)

Селектирахме специална категория подаръци за шеф, защото прекият ръководител е човекът, който в голяма степен определя вашето ежедневие – колко натоварени ще бъдете в работата си, ще останете ли доволни от възнаграждението за положения труд. Шефовете също са хора и биха се радвали, ако им подарите нещо оригинално, интересно и забавно.

Накарайте началника си да се усмихне

Работното място не бива да бъде източник на стрес. За много хора то е именно това – място, където отиват с нежелание. Ако сте сред малцината щастливци, за които работата е приятно занимание, а работното място – източник на приятни емоции, то шефът ви има основната заслуга за това.

Изберете забавен подарък за шефа, защото именно това ще го зарадва най-много. Лидерите обикновено понасят най-тежкото бреме, но не винаги наказват служителите си затова, че са натоварени с повече отговорности. Собственикът на компанията, в която работите или прекият ви ръководител, може би се нуждае от начин да избяга стреса на тежките решения. Подаръкът ви трябва да бъде точно това.

Подаръците са перфектното средство, с което можем да изкажем благодарност на шефа за доброто отношение – струва си да ги използваме по предназначение. Неуместно е да подаряваме на този човек нещо скъпо, а и рядко имаме представа от какво той има нужда. По-лесният вариант и за нас самите е да изберем нещо нетрадиционно – нещо весело, което ще го накара да се усмихне.

Кои са важните поводи?

Поводите да потърсим интересен и специален подарък за шеф мъж не са никак малко. Шефовете празнуват същите празници, които честваме и ние, техните служители. На всеки от тях е редно да подарим нещо мило, интересно и оригинално. Началниците почти никога не очакват служителите им да ги удостояват с подаръци, и това ги прави още по-специални в техните очи.

Изненадайте ръководството приятно на следните празници:

Рожден и имен ден

Личният празник е повод да се постараем с избора на нещо по-различно и интересно, а защо не и с някакъв красив подаръчен продукт. Произведенията на изкуството и цветята са класическо решение, но ако търсите оригинален подарък за шефката, трябва да заложите на нетрадиционния подход.

Нашият скреч постер „99 неща, които да направиш през живота си” може да се окаже страхотен мотиватор за постигане на нови върхове в личен и професионален план. Когато подаръкът е поднесен от служителите, той ще бъде много по-ценен от всички останали, получени на специалния ден.

Не пропускайте личните празници на своите началници. Винаги има как да научите кога е рожденият ден на шефа или шефката, а именният ден е общоизвестен. Изберете подаръка според повода, но задължително се съобразете с личните вкусове и интереси на човека, ако ги познавате. Това ви гарантира, че вашият подарък за шефа за рожден ден ще бъде харесан и използван.

Официални празници

Коледа е празникът, който свързваме основно с подаръците. С трепет я очакват не само децата, но и голяма част от възрастните. Подаръкът е не просто материална вещ, от която ще се възползваме, а преди всичко жест на внимание. Оригиналният коледен подарък за шефа ще го зарадва и може би ще го накара да оцени способността ви да мислите извън установените рамки.

8-ми март е датата, за която трябва да се подготвите навреме, като потърсите интересни идеи за подарък за шефката. Не се придържайте стриктно към установените традиции, защото на жените им е омръзнало да получават цветя на женския празник. Цветята, разбира се могат да придружават подаръка, но те не бива да бъдат единственото, което ще подарите на жената ръководител.

Специални годишнини

Не всеки началник празнува рождения си ден заедно със своите подчинени, но специалните годишнини са повод шефът да почерпи целия колектив. 50-годишен юбилей или друга кръгла годишнина е причина помислите какво ще подарите на шефа. За мъжете е удачно да изберете нещо, свързано с любимото им хоби.

В каталога ни ще откриете страхотни продукти за любителите на планинарството, лова и риболова. Съществува интересна закономерност – мъжете, които управляват големи бизнеси, винаги се стремят да избягат сред дивата природа. Подаръкът ви ще се хареса, ако улеснява човека в практикуването на любимото му занимание – тоест, ако е практичен и добре замислен.

Посетете нашия онлайн магазин ако търсите нестандартен подарък за 50 годишнина на шефа. Ние ще ви заредим с позитивно настроение, а продуктите ни ще бъдат страхотен извор на щури идеи. Ако шефът ви има добро чувство за хумор, не пропускайте да се възползвате от уникалната възможност да го развеселите на специалния празник.

Уместно ли е изобщо да поднасяме подаръци на шефовете?

Този въпрос не може да има еднозначен отговор. В някои фирми не е прието да се поражда близост между ръководители и служители, което включва и подаръците за различни поводи. На други места такава идея просто не съществува, поради лошото отношение на лидера към своите подчинени.

За щастие има компании, в които не се усеща дистанция между шефа и неговите служители. Хората, работещи в такъв колектив са щастливци и тези, които със сигурност рано или късно ще попаднат в специализирания ни магазин. Когато липсва дистанция в общуването, няма нищо по-логично от това да потърсите интересен подарък за шефа по какъвто и да е повод.

Когато лидерът цени хората, които отдават сили и време за израстването на неговата компания, оригиналните идеи за подарък на шефа са напълно оправдани. Подаръкът в никакъв случай не бива да се възприема като средство за купуване на шефското благоволение. Поради тази причина не е редно той да бъде персонално поднесен от един човек.

Препоръчваме ви, ако планиране да закупите хубав подарък за шеф жена, той да бъде закупен от всички членове на екипа. По този начин у ръководителя няма да се породят съмнения за нещо подмолно и нередно, а и в самия колектив не биха възникнали поводи за сплетни и интриги.

Персоналните подаръци са уместни само между колеги, които са равнопоставени в служебната йерархия. Не подценявайте риска шефът ви да възприеме невинния ви жест като опит за закупуване на неговото благоволение към вас. Ако сте постъпили в нова компания, попитайте по-старите служители какви са порядките. Всяка фирма има свои правила за взаимоотношенията между началници и служители, включително неписани такива.

Допустимо ли е да се шегуваме с подаръците, които поднасяме на началството?

Тук също няма общовалидни правила. Всичко е строго индивидуално, и то се определя главно от началника. Ако шефът ви е весел човек, който позволява и сам инициира закачките и шегите на работното място, тогава шеговитите подаръци категорично ще му харесат. Забавният подарък за мъж шеф е по-логичното решение, защото по начало мъжете имат по-силно развито чувство за хумор.

За дамите винаги е по-разумно да изберем нещо красиво или практично. В никакъв случай не казваме, че жените-ръководители нямат чувство за хумор. Просто те по-рядко го проявяват на работното място. Ако решите да заложите на забавен подарък за жена шеф, то нека шегата е фина и деликатна, за да подхожда на женската природа.

Перфектният коледен подарък за шефката би бил красив сувенир за дома или за личния ѝ офис. Чудесните ни скреч карти и постери са винаги добре приемани от хората на ръководни постове. В тях е заложено лично отношение, но същевременно не се пренебрегват установените норми.

Забавният подарък за шефа за Коледа в никакъв случай не бива да изразява неуместна шега с негов физически недъг или да носи еротичен заряд. Това са граници, които не бива да преминавате, дори ако по време на работа често си разменяте пикантни шеги с началството. Празниците (лични и официални) са важни събития, към които трябва да се подхожда с нужното уважение към висшестоящите.

Колко скъп трябва да бъде подаръкът за шефа?

Твърде скъпият коледен подарък за шефката може да постигне обратен ефект – да постави дистанция между вас, вместо да предизвика сближаване. Към подаряването трябва да се подхожда с разум и такт, като парите в никакъв случай не са незначителен фактор. Не забравяйте, че собственикът на фирмата, в която работите, има достатъчно пари, за да си позволи луксозни и маркови стоки.

Твърде разточителните идеи за подарък за шефа не са разумно и практично решение, защото в най-добрия случай ще похарчите много пари за нещо, което шефът ви вече притежава или пък изобщо не харесва. Дори ако подаръкът е закупен със средства, събрани от целия колектив, твърде високата му цена може да постави човека в неудобно положение.

Точно поради тази причина смятаме, че магазинът ни е перфектното място за покупка на оригинални подаръци за шефа. Нашите продукти са интересни, нестандартни и в някои случай доста забавни. Това, което определено не са, е – прекалено скъпи, за редовия служител. Началникът ви няма да се усъмни, че искате специално отношение от него, щом сте похарчили много пари.

Защо е по-добре да купувате подаръците онлайн?

Ако държите да откриете страхотен оригинален подарък за шефа, не очаквайте да го намерите в мола. Винаги е по-вероятно да попаднете на нетрадиционно решение в глобалната мрежа, където оперира и нашият онлайн магазин. Концепцията на магазина ни е да предлага подаръчни продукти с по-различна визия, приложение и емоционален заряд.

Ние сме също по-удобното място за пазаруване. Когато времето ви притиска или просто не ви се посещават големите физическите магазини, влезте в този раздел на ШантавоЕ и изберете нещо различно, интересно и оригинално. Тук винаги ще намирате най-страхотните коледни подаръци за шефове, подбрани с вкус и професионален подход. Нека подаръкът сам дойде при вас, докато вие работите за просперитета на вашата компания.