За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за семейство


Показва 1 до 12 от 161 (14 страници)

Има много причини да потърсите място, където ще ви предложат интересни и нестандартни подаръци за семейство. Когато гостувате (с повод или без) на свои приятели или роднини, обезателно посещавайте този раздел на нашия онлайн магазин. Тук ще откриете преди всичко невероятно забавни и шантави идеи за подаръка, който ще се хареса на цялата фамилия.

Семейният подарък – кога е най-доброто решение?

Понякога е по-добър вариант да вземем един общ подарък за семейството, на което ще гостуваме, отколкото няколко персонални подаръка за всеки член на фамилията. Този вариант е не само по-изгоден във финансов аспект, но и пести много главоболия. Дори да познавате отлично интересите на всеки член на домакинството, пак би било почти невъзможно да изберете точно това, от което той се нуждае.

Персоналните малки подаръчета крият риск от разочарования. Подаръкът за мъжа може да се окаже страхотен, но съпругата му да не хареса това, което ѝ поднасяте. При децата ситуацията може да се окаже още по-драматична, затова препоръчваме да „играете на сигурно”. Подаръците за дома или тези, които ще се използват от всички, просто нямат алтернатива.

Все повече хора предпочитат да купуват семейни коледни подаръци, като този вариант е уместен, когато децата са вече пораснали и напуснали семейното гнездо. Не си и помисляйте да посетите дом, в който има палави малчугани, без да носите нещо персонално за всяко от тях.

При неформални посещения общият дар е добра идея, но на Коледа, децата са обсебени от идеята, че всеки ще им подари нещо интересно. Подаръците за цялото семейство са по-доброто решение, ако гостуването ви е без конкретен повод. Тогава е по-подходящо да подарите нещо за дома, особено ако гостувате за първи път на въпросните хора.

Също така е удачно да изберете коледен подарък за семейство за колега, когото не познавате много добре, не сте близки и не можете да изберете нищо персонално за него. Семейният ви дар ще бъде приет като много по-мил жест, отколкото ако подарите на колегата си нещо безполезно, банално и неотговарящо на личния му вкус.

С какво трябва да се съобразите при избора на подаръка?

Когато разглеждате стоките в категория Семейни подаръци, ще откриете, че те са твърде разнообразни като предназначение, свойства и дизайн. Различните продукти са създадени за хора и семейства с различни интереси и начин на живот. Неуместно е да подарите скреч карта или постер на възрастна двойка, както и да занесете екзотично саксийно цвете в дом, в който се отглеждат 2 малки деца плюс куче и котка.

На първо място е добре да познавате поне отчасти членовете на семейството. Да знаете колко големи са децата, какво обичат да правят през свободното си време, какви сувенири и игри вече имат и какви биха искали да притежават. Най-практичното решение за млади хора са семейните игри. Те ще стимулират родителите да прекарват по-пълноценно и забавно времето си с децата.

Може да заложите и на практичен подарък за семейство – нещо, което ще бъде ежедневно използвано в градското жилище, на вилата или на къмпинг - например комплект прибори за барбекю. Една стилна и екологична стойка за пикник от дърво може да се окаже супер полезно приспособление, което ще влезе в употреба на домакините. Знайте, че колкото по-често се използва подаръкът ви, толкова по-често те ще си спомнят с топли чувства за вас.

Факторите, които трябва да се вземат под внимание при избора на подаръка за семейството, са:

  • Възраст на родителите и децата;
  • Интереси – специални предпочитания, хобита, спортни и творчески изяви;
  • Начин на живот – артистични натури или почитатели на излетите сред природата;
  • Тип на жилището: къща с двор или малък апартамент;
  • Бюджет, в който трябва да се вместите.

Когато избирате семейни подаръци за Коледа от нашия онлайн каталог или от друг търговски обект, е почти задължително да се съобразите с възрастта на всеки член на домакинството. Ако децата са твърде малки – от 2 до 5 години – е по-удачно да вземете по нещо допълнително специално за тях. Те го очакват от вас, а и не биха могли да се включат активно в една по-сложна семейна игра.

Разумно е да се съобразите с индивидуалния лайф стайл на семейството, за да може подаръкът ви да изпълни основното си предназначение – да зарадва и остави добри впечатления у получателя. Тук ще ви предложим страхотни подаръчни продукти, предназначени за туристи, летовници и планинари.

За творческите семейства също можем да ви предложим разнообразни идеи за коледни подаръци за семейството, както и такива, подходящи за всеки друг празник. Начинът на живот е израз на индивидуалния характер на хората. Родителите са тези, които възпитават децата в конкретна насока, така че с техните предпочитания трябва най-вече да се съобразите.

Подаръците за семейства са преди всичко предназначени за дома. Ако решите да заложите на декорация, сувенир или полезна вещ за дома, то редно е поне от части да познавате жилището. Не е удачно да подарите хамак на хора, които живеят в малък градски апартамент, а още по-малко – огромно саксийно растение, което домакините няма къде да поставят.

Какъв бюджет сте определили за подаръка? Това е ключов въпрос, от който зависи не само какво ще купите, но и от къде? Ако сте родител с възможности, който иска да подари полезен битов уред като подарък за младо семейство, то големите търговски вериги за битова техника са мястото, където да се насочите.

Подаръците, за които не се налага да се харчат много пари, са от категорията на нашите стоки. При нас всеки ще намери евтино, но супер атрактивно и свежарско подаръче, което ще зарадва цялата фамилия. С много малко пари е напълно възможно също да направите чудесно впечатление на хората, на които гостувате за първи път.

Възможно ли е подаръкът да зарадва цялата фамилия?

Избирайки подарък за семейство за Коледа е логично да се запитате дали набелязания продукт ще се хареса на всеки член на фамилията? Ако планирате да закупите забавна семейна игра, трябва да сте сигурни, че родителите са склонни да отделят време да поиграят с децата си. От друга страна, самите деца може да не искат да прекарват времето си по този начин. Трудно е да накарате тийнейджър да играе с майка си и баща си, вместо да излезе с приятели.

Един страхотен сувенир, който да краси жилището може изобщо да не впечатли децата, въпреки че родителите ще бъдат във възторг. По този начин децата в семейството ще се почувстват напълно пренебрегнати. У тях ще се затвърди впечатлението, че вие просто сте дошли на гости, но не сте им донесли подаръци.

За да се хареса на всички, подаръкът не бива да е твърде специфичен. Използването му не трябва да изисква специални умения или да се налага някакво преустройство на дома. Той не бива да е предназначен за стаята на конкретен член на семейството – желателно е да бъде достъпен за всички и по възможност да не заема много място.

Заложете на подарък за Коледа за семейство, който да създава радост и весело настроение, а не на такъв, който може да се превърне в причина за обиди и кавги. Обезателно направете пояснението, че подаръкът е за всички, за да няма недоразумения и претенции за собственост както между съпрузите, така и между децата.

Колко скъп трябва да бъде подаръкът?

Цената на подаръка не е от съществено значение, когато поводът за гостуване е неформален. Ако обаче сте поканени на освещаване на ново жилище, ще бъде по-уместно да развържете кесията и да се представите на нужната висота. Никой не би искал бъде обсъждан и квалифициран като скъперник, заради ниската стойност на подаръка му.

Има моменти, когато можем да си позволим да бъдем прагматични и да се вместим в скромен бюджет. Много семейства се уговарят предварително цената на подаръците да е в рамките на определена сума. По този начин, ако поднесете скромен подарък за цялото семейство на стойност до 20 - 50 лв, нямате повод за притеснения, в случай че това е предварително уговорената сума.

При цялата суматоха и солидни финансови разходи, няма нищо по-логично от това да потърсите по-евтини коледни подаръци за цялото семейство. В този раздел ще откриете продукти, чиито цени са изключително ниски, но способността им да радват, да ангажират вниманието и да сплотяват е безспорна.

Има още една причина да подарите нещо по-скромно и достъпно – така няма да притесните получателите на подаръка. Твърде скъпите дарове карат хората да се чувстват задължени на този, който им ги поднася. Ако това е прекият ви началник или учителят на детето ви, определено ще го поставите в много неловка ситуация.

Още един плюс на евтините коледни семейни подаръци е възможността да позволите на ответната страна да отговори реципрочно. Когато семейството, на което сте поднесли подаръка, на свой ред гостува във вашия дом, то ще може да се ограничи до малка сума пари. Не бива да забравяме, че в тежка финансова ситуация, семействата с малки деца са задължени да управляват разумно своите финанси.

Защо е най-добре да закупите подаръка онлайн?

Залисани в служебните си ангажименти, често осъзнаваме, че не ни остава много време за покупка на подаръци за коледа за семейството на роднини или приятели. При ограничено време единственото решение са онлайн магазините. От тях можем да пазаруваме дори през работно време, в обедната почивка, а понякога и късно вечерта.

Онлайн магазин, предлагащ оригинален подарък за семейство, ви позволява да отметнете целия списък с хора, на които трябва да поднесете подаръци. Можете да го направите само с едно посещение в един специализиран сайт – нашия. По този начин ще си спестите не само времето, но и таксите за куриерски услуги, като платите само една доставка.

Разглеждайки стоките в електронния магазин, може да ви хрумне страхотна идея за подарък за семейство. Понякога не парите и времето, а именно идеите са в недостиг. Виждайки даден продукт, много хора осъзнават, че това е идеалното решение за конкретните хора. Преди това идеята никога не би им хрумнала.

Предколедната треска може да изнерви дори най-спокойния човек. Тълпи от хора, изнервени продавачи, невъзможност да разгледате продуктите – всичко това може да ви накара да се откажете от покупката на подарък за коледа за младо семейство. След което със сигурност ще съжалявате за взетото решение.

Оперирайки в глобалната мрежа, магазинът ни ви предоставя максимален комфорт и приятна обстановка. Имате възможност да разгледате стоките на спокойствие, докато пиете сутрешното си кафе. Именно в спокойна обстановка на купувачите им хрумват най-забележителните идеи за семейни коледни подаръци за приятели и роднини.

От каталога ни лесно ще изберете коледен подарък за младо семейство, защото продуктите ни са весели, оригинални и преди всичко съобразени с лайф стайла на младите хора. Една скреч карта за пътешественици или необичаен сувенир ще зарадват младата фамилия. Изборът, направен в спокойна и уютна атмосфера, ще накара самите вас да се почувствате напълно удовлетворени.

От магазина ни можете да закупите и нетрадиционен подарък за възрастно семейство. Такъв не бихте могли да намерите в магазините в малкия град или още по-малко – на село. Липсата на оптимално предлагане в реалността кара хората все по-често да пазаруват онлайн, включително подаръчни стоки за различните поводи и празници.

Можем да станем любимото ви място за покупка на подаръци

При огромното предлагане на сувенири и други подаръчни продукти, става все по-наложително да бъдем креативни. При подаръците има известна баналност и цикличност, затова ние заложихме на щурите идеи за семейни подаръци за Коледа и всички други празници.

Магазинът ни има пълния потенциал да се превърне в любимото ви място за покупка на новогодишни подаръци за семейството. Ако искате да избягате от баналните и скучни решения, изборът ви е силно ограничен. Магазинът ни е истински оазис, благодарение на творческия подход при подбора на подаръците – всеки продукт е селектриран за определена потребителска категория.

Цените ни са изключително ниски, така че ако планирате да купите общ подарък за семейство, разходите ви по никакъв начин няма се увеличат. В същото време ще можете да зарадвате свои близки, роднини или приятели с нещо приятно, свежо и супер забавно. Както децата, така и техните родители ще харесат нашите стоки.

Предлагаме максимална коректност и лоялност на всеки, решил да закупи подходящ подарък за семейство от нашия онлайн магазин. Поръчките се обработват в минимални срокове, за да могат подаръците, които сте поръчали, да бъдат при вас точно навреме за празника или планираното гостуване.

Закупените стоки могат да се заплатят при доставката след преглед и тест. Осигуряваме възможност за връщане и замяна на артикули в законоустановения срок. Магазин ШантавоЕ ви пожелава приятен и ползотворен престой в тази категория.