За поръчки и въпроси: 0876886602

За търговци

В стремежа си да Ви предлагаме нестандартни идеи за подаръци, ние екипът от ШантавоЕ, решихме да реализираме наши шантави хрумвания, в креативни и смислени продукти.
Поставили сме си за цел, да ви предоставим продукти с вдъхновяваща идея и отлично изпълнение.
Желанието ни да успяваме и да се развиваме в България, ни мотивира да създадем артикули, които ни напомнят за нашето национално богатство и отличителни обичаи.

След безспорния успех на нашата Скреч карта "Разкрий България" с изрисувани 100 обекта, се "роди" и Скреч постер "100 неща за правене в България".

С внимание и любов, към децата и семейството създадохме Скреч постер за деца "50 неща, които да направя, преди да порасна".

За да ви напомняме всеки ден, колко е хубаво да се пише на кирилица направихме "Шаблони за кафе и сладкиши с български символи и надписи - 10 бр"

Също така знаем, че посланието, с което подаряваме един подарък е изключително важно! Специално за Вас направихме картички, в които да напишете вашите пожелания, а с тях да подарите и 9 емоционални преживявания (предизвикателства) на любимите си хора и то за различни поводи като рожден ден Скреч картичка с 9 предизвикателства за рожден ден, романтичен празник Романтична скреч картичка с 9 предизвикателства и Коледа Празнична скреч картичка с 9 Коледни предизвикателства.

На хората, които се чувстват граждани на света и обичат приключенията и сериозните неща в живота не ги плашат, посветихме този специален Скреч постер 99 неща, които да направиш през живота си

Европа ни очарова със своето разнообразие и традиции в приготвянето на бира, затова абсолютно логично вложихме много старание и размисли, кои точно 89 европейски бири заслужават място на нашия Скреч постер 89 европейски бири

И не на последно място нашият най-забавен и шантав Скреч постер 365 Дни Алкохол, който има за цел да зарадва всички любители на алкохолните напитки.


Ако нашите продукти са ви харесали и желаете да предлагате някои от тях, посетете нашият сайт за партньори www.FixIdea.eu или ни изпратете запитване чрез секция Контакти