За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за ловец / рибар


Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)

Това е разделът, в който винаги ще откривате перфектният подарък за ловец или за почитател на риболова. Мъжете, които харесват тръпката от ловуването заслужават специално внимание. Разделът ви дава уникалната възможност да подарите нещо, свързано с практикуването на любимите занимания. Това са подаръците, които ловците и рибарите ще харесат най-много.

Какво ще се хареса на ловеца и рибаря?

Ако имате близък, който практикува двата най-разпространени спорта – лова и риболова, няма да сгрешите, ако подарите нещо тематично на всеки личен празник. Какво би се харесало най-много на ловеца или рибаря? Този въпрос вълнува много хора, особено жените. Дамите са в пълно неведение относно порядките сред дивата природа, затова нашите подаръчни продукти ще им послужат като източник на свежи идеи.

Страхотен подарък за рибар може да се окаже джобният инструмент за оцеляване. Въпреки, че рибарите тръгват към водоема перфектно оборудвани с най-различни инструменти, едно мултифункционално приспособление никога не е излишно. Джобният формат на инструмента го прави особено полезен, защото няма да натоварва излишно екипировката на специалния човек.

В каталога ни ще намерите няколко различни инструмента за оцеляване. Дизайнът им е сходен с този на класическа кредитна карта, в която се побират нож, отвертка, линия, отварачка за консерви и бутилки, шестоъгълни ключове, малко трионче и много други. Едно толкова дребно приспособление може да се окаже истински спасител за хората, изпаднали в беда сред дивата природа.

Сгряваща напитка – никой почитател на лова и риболова няма да откаже

Едва ли сред ловците и рибарите има заклети трезвеници. Това са силни мъже, които практикуват любимото си хоби в изключително сурови условия. По правило активният сезон е през студените зимни месеци, когато престоят на открито може да причини измръзване и простудни заболявания.

Джобна бутилка за алкохол може да се окаже перфектният подарък за риболовец. Тя ще поддържа градусите до здравословни нива, включително градуса на настроението. Рибарите обичат да се шегуват и хвалят с риболовните си подвизи, но за страничния наблюдател е малко известно през какви изпитания преминават тези герои, докато преследват мечтания трофей.

От настоящия раздел можете да изберете страхотна чаша за кафе с допълнение – малка бутилчица – шотче. Бутилката за глътка алкохол може да бъде и под формата на ключодържател. Разполагаме със страхотен модел с надпис „Първа алкохолна помощ”. В каталога ни са добре представени и алкохолните игри – страхотен подарък за мъж ловец, който обича да се забавлява с приятели.

Отлична екипировка – ловците винаги имат нужда от това

Какво да подарите на ловеца или рибаря, така че да му бъде полезно в суровите зимни условия? Няма да съжалявате ако изберете топла шапка с вградена LED светлина. Това е топ продукт в каталога ни, който всеки мъж ще се радва да притежава. Шапката е изработена от мека вълнена материя, способна да защити главата от измръзване.

Вграденият фенер ще бъде изключително полезен след залез слънце, осветявайки чудесно околното пространство, докато дава пълна свобода на ръцете. Такъв страхотен аксесоар ще осигури удобство при зареждане на пушката и изготвянето на риболовните монтажи. Дори ако се наложи смяна на гума в гората, шапката с осветление ще бъде от полза.

Говорейки за чудесни подаръци за рибари, не можем да не споменем и друг чудесен аксесоар – коланът с таен вътрешен джоб. Това е чудесно приспособление, в което ловецът и рибарят могат да съхраняват малка сума пари. Сред природата никога не можеш да бъдеш напълно сигурен, че джобните ти са защитени. Любимият ви мъж ще ви бъде благодарен за подаръка.

Кога трябва да разгледате тази категория продукти?

Почитателите на активностите на открито са хора като всички останали. Те също имат своите лични празници – рождени и именни дни. Ако искате да подарите нещо специално на мъж, който се увлича по лова или риболова, обезателно посещавайте този раздел на нашия онлайн магазин. Той ще бъде извор на вдъхновение, когато нямате никаква идея какво да подарите.

От каталога ни можете да изберете полезен и практичен подарък за мъж риболовец, който ще създаде удобство при практикуването на любимото хоби. Рибарите и ловците са особена порода хора. Те не биха се зарадвали на тривиален и банален сувенир, освен ако по някакъв начин не е свързан с най-голямата им страст.

Ако познавате човек, който се е отдал страстно на този тип занимания, ще ви бъде много по-лесно да намерите при нас подходящия подаръчен продукт за рожден или имен ден. Ние ви съветваме да не вървите по утъпканите пътеки, избирайки поредната дреха от мола. Създайте весело празнично настроение на рожденика, подарявайки му нещо, което ще бъде използвано при всеки излет сред природата.

Тази категория продукти могат да бъдат най-забележителните коледните подаръци. Коледа е времето, в което трябва да изберем по нещо за всеки – както за децата, така и за възрастните. Това поставя болшинството хора под огромен стрес, но с наша помощ можете да си спестите излишните главоболия. Ловците и риболовците ще ви бъдат изключително благодарни, ако ги зарадвате с нещо, свързано с любимото им хоби.

Голяма част от мъжете рибари имат свои професионални празници, а също и именни дни. Какъвто и да е поводът за празнуване, ние препоръчваме да изберете продуктите ни за лов и риболов. Намерете страхотен подарък за ловец за юбилей, какъвто няма да откриете в магазините във физическия свят. Подаряването на кристални сервизи и картини за юбилеи е отживелица.

Защо е по-разумно да купите подаръка онлайн?

Подходящи подаръци за ловци можете да намерите не само в специализираните магазини за ловни и риболовни принадлежности. Нещо повече, специализираното оборудване е скъпо и много специфично. То не може да се избере от друг, освен от човека, който ще го използва. Немислимо е да купите ловна пушка или въдица, тъй като тези „оръжия” се предлагат в стотици различни варианти.

Ние ви предлагаме по-лесен и винаги успешен вариант – страхотни подаръчни сувенири за ловци и рибари, които винаги ще бъдат от помощ. Такива няма да откриете в другите магазини за подаръци – нито в реалния, нито във виртуалния свят. Покупката на подаръците от електронен магазин е по-доброто решение не само в този, но във всеки друг случай.

Логично е да изберете онлайн пазаруването, ако искате да купите хубав подарък за ловец, но нямате никакво свободно време. Магазинът ни ще ви осигури максимално удобство, като се вмести в работния ви график. Всеки може да намери мъничко свободно време, за да прегледа включените в каталога ни стоки и да си набележи няколко подходящи опции.

Самата покупка на подаръка ще се случи с невероятна лекота, в случай че решите да пазарувате при нас. Даваме възможност да поръчате подаръка чрез електронната ни форма за пазаруване или по телефона. Плащането на закупения продукт става с наложен платеж след преглед и тест.

Във физическите магазини няма да ви предложат такова разнообразие от забавни, практични и полезни сувенири за ловци, така че ние сме единственият ви избор. Спестете си хаоса в големите търговски центрове, когато кипи трескава подготовка за коледните празници. При нас е винаги уютно и спокойно. Никой няма да ви пришпорва да изберете бързо, за да не се образува опашка.

Онлайн пазаруването ви дава възможност да се запознаете подробно с характеристиките и свойствата на предлаганите стоки. Когато избирате подарък за мъж рибар е важно да сте наясно какво представлява. Само така е възможно да направите правилен избор, за да не изпаднете в неудобна ситуация.

Страхотните ни подаръци за запалени ловци имат изчерпателни описания, които можете да прегледате в приятна и спокойна обстановка, пазарувайки от уютния си дом. Спестете си притесненията, че пътищата може да са заледени или че ще попаднете в задръстване. Не е нужно да се чудите къде да паркирате, за да влезете и пазарувате при нас.

Не на последно място трябва да изтъкнем, че ние сме единствената възможност за купувачите, живеещи в малките и отдалечени населени места. Те също могат да купят чудесен подарък за лов и риболов, без да пътуват до големия град. В крайна сметка електронните магазини за подаръци печелят популярност основно сред хората от провинцията.

Достъпни цени на продукти с отлично качество

Ако искате да купите нетрадиционен и оригинален подарък за ловджия, но се налага да се вместите в скромен бюджет, магазинът ни ще се окаже най-доброто място за пазаруване. Подаръчните ни стоки се предлагат на изключително достъпни цени – много по-ниски от сувенирите, продавани в други специализирани магазини.

Цената на висококачествен оригинален подарък за ловец не трябва да е твърде висока, за да отговори на високите ви критерии. Нашите цени са изключително изгодни, защото следваме политика на лоялност и коректност към клиента. В раздела няма да откриете продукт, който не можете да си позволите. Поканата да гостувате на рожден ден на риболовец или ловджия няма да успее да ви хване в труден момент – точно преди заплата. Покупките, направени при нас ще зарадват искрено получателя на подаръка.