За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за любимия / гадже


Показва 1 до 12 от 126 (11 страници)

Намирането на интересен и нетрадиционен подарък за гадже може да се окаже трудна задача. За да подарят на любимия или любимата нещо по-различно, много двойки импровизират с лично направени скромни подаръчета. Ако не притежавате нужните умения, творческа енергия и време, то настоящият раздел ще ви бъде много полезен.

Защо е важно подаръкът за интимната половинка да бъде по-специален?

Като цяло подаръците са начин да изразим личното си отношение към някого, но това е още по-валидно, когато говорим за подарък за любимия човек – мъж или жена. През времето на своята връзка - от момента на ухажването до впускането в спокоен семеен живот - двойките си подаряват много неща по различни поводи.

Факт е, че в даден момент семейните двойки спират да бъдат оригинални и креативни, когато си поднасят подаръци. Неусетно служебните и семейни ангажименти изместват романтиката от ежедневието и  това се отразява пагубно на любовната комуникация. Вместо да си подаряват красиви, изпълнени с обич интимни подаръчета, съпрузите си поднасят практични и тривиални вещи.

В същото време едно влюбено момиче няма да пощади сили и време за намирането на уникален и специален подарък за своето гадже момче. Ако няма дарбата да му посвети стих или песен, девойката ще избере някакво готово решение, но ще се справи брилянтно. Това може да е романтична скреч картичка „9 неща, които обичам в теб” или бурканче за романтични послания.

Съпрузите и двойките, които живеят на семейни начала, трябва да се учат от младите влюбени. Те трябва да полагат максимум усилия, за да запазят любовта си, въпреки, или може би точно заради битовизмите. Истината е, че избирането на по-необичаен подарък за любимата не е никак сложно. Благодарение на нашето присъствие в глобалната мрежа, те ще се радват на невероятна лекота при решаването на тази задача.

Подаръкът за човека, в който сте влюбени няма как да бъде скучен и банален. В силната фаза на връзката влюбените се стараят по всякакъв начин да демонстрират любовта си. Малки подаръчета, поднесени с повод и без, успяват да кажат „Обичам те” по-силно от думите. Не е задължително подаръците да са романтични. Те могат да бъдат забавни и шеговити, което е изключително очарователен начин за изразяване на чувствата.

Празници, за които трябва да се подготвите подобаващо

Едва ли е нужно ние да ви посочваме кога трябва да потърсите оригинален и интересен подарък за любимия мъж. Още повече дамите са много по-отговорни в това отношение – те никога не забравят важните дати и специалните празници. Представителите на силния пол са тези, които имат нужда от напомняне, че трябва да се подготвят с хубава изненада за предстоящо събитие.

Поводите да купите нещо специално за любимото същество не са никак малко. Сред тях са:

Рожден/имен ден

Никога не бива да забравяте рождения ден на човека, в който сте влюбени. Това е най-специалният празник в живота на всеки човек, а също и най-персоналният. Датата, на която всеки от нас е роден, е празник, който задължително трябва да се отбележи с подаръци. Те може да са малки, символични и дори само под формата на мил жест, но обезателно трябва да бъдат част от специалния празник.

Именните дни са по-масов празник, който обществото и медиите едва ли ще ви позволят да забравите. Не бихте искали събитието да ви изненада и да се окажете без хубав подарък за любимият мъж. Запомнете датата, на която половинката ви има личен празник или я отбележете в електронен календар, който да ви известява няколко дни по-рано. Така ще имате време да поръчате подаръка.

Свети Валентин

Денят на влюбените е най-свещеният празник за всички двойки, които все още не са обвързани в семеен съюз. Не бива да пропускате възможността да направите мил жест на любимата – потърсете подходящ подарък за гадже момиче в продуктовия ни каталог. Асортиментът ни включва артикули за всеки тип дами – нежни, бунтарки и такива с добро чувство за хумор.

Не правете грешката да ставате жертва на комерсиалния свят, който налага какви точно да бъдат подаръците ви. Можете да подарите на дамата на сърцето си голяма XXL чаша за вино, а тя на вас – стилна метална манерка за алкохол. Семейните двойки могат да си разменят шеговити подаръчета, а защо не и някоя еротична игра?

Годишнина от връзката/сватбата

Мъжете често забравят тези толкова важни дати, което е груба грешка от тяхна страна. Имайте предвид, че повечето скандали и недоразумения при двойките се дължат именно на този често срещан проблем. Датата, на която е започнала вашата връзка, както и денят, в който сте се венчали, не бива никога да ви убягва.

Тук отново е хубаво да използвате някакъв метод за навременно напомняне, така че да можете да обмислите навреме различни идеи за подарък за гадже момиче или за семейната ви половинка. Годишнините се честват всяка година, а не еднократно. Сред тях може да бъде и датата, на която сте заченали своето дете.

Завършване на образованието

Хубаво би било да чествате завършването на средно или висше образование с човека до вас. Желателно е да ви хрумнат някои чудесни идеи за подарък за гадже момче преди датата, на която любимият ви се дипломира. Можете да подарите на новия инженер химикал с нивелир, отвертка и други полезни инструменти, а на офис служителя – вратовръзка с отварачка за бутилки.

Завършването е чудесен повод да се пошегувате с интимната си половинка. Оставете помпозните жестове на родителите и роднините. Вие сте си достатъчно близки, за да заложите на по-неформален подход, избирайки някой от подаръците, които сме селектирали в този раздел.

Коледа – времето, когато си напомняме колко се ценим

Подаръците са един от задължителните атрибути на Рождество, затова е хубаво да се подготвите от далеч за този светъл семеен празник. Потърсете хубав коледен подарък за любимия в настоящата категория. Зарадвайте го с нещо свежо, мило или забавно, за да изпълните празника с приятни емоции.

Всеки мъж трябва също да намери интересен коледен подарък за любимата. На този празник всички можем да си позволим да импровизираме, като изберем нещо по-различно от продуктите, рекламирани в медиите. Подаръците се оценяват преди всичко по жеста, който стои зад всеки от тях, а не толкова според финансовата им стойност.

Ако в предколедната треска сте похарчили повече пари от необходимото, можете винаги да разгледате нашите достъпни подаръци за Коледа за гадже. В раздела са включени стоки, подходящи за всеки от двата пола, а също и артикули за хората от различните възрасти. Семейните двойки харесват един тип продукти, докато по-младата ни клиентела има съвсем различни предпочитания.

Погрижили сме се да попълним продуктовата си гама с иновативни решения, които ще се харесат както на тийнейджърите, така и на влюбените на възраст 20+. За достатъчно големите сме подготвили превъзходни еротични игри, способни да разпалят отново пламъка на страстта, потушен от скуката на семейното съжителство.

Изберете по-различен коледен подарък за любимия мъж тази година. Не се оставяйте на течението – то е убиец на любовта. Направете всичко възможно да се посмеете заедно, когато си разменяте подаръци. Никога не изключвайте елегантния хумор от вашето общуване, защото двойките, които се смеят заедно остават заедно.

Редно ли е подаръкът за половинката да бъде шеговит и забавен?

Когато избираме подарък за любим човек често мислим как да му осигурим комфорт, сигурност и престиж. Избираме продукти, които ще го издигнат в очите на околните, но дори не се замисляме, че това далеч не е най-важното. Правилното решение е да подарим нещо, което ще го развесели и разсмее. Нещо, способно да откъсне любимото същество от ежедневния стрес.

Не само е напълно в реда на нещата, но дори е задължително подаръкът ви за този, когото обичате, да бъде закачлив и забавен. Ако не можете да се пошегувате с половинката си, то значи връзката ви не е достатъчно силна или в общуването ви съществуват непреодолими бариери.

Шегата е начин да се надсмеем над дребните недостатъци, а също и да посочим някои странни черти от характера, без да нагрубяваме и обиждаме. Шеговитият подарък за любим мъж е най-доброто решение, което сте вземали, защото мъжете обичат да се шегуват, включително когато подаряват.

Един майтапчийски подарък за рожден ден на гадже момче ще му покаже, че имате страхотно чувство за хумор. Това категорично ще го накара да се влюби още по-силно, защото жените, които притежават това качество са рядкост. Изтънченото чувство за хумор е признак на интелигентност и самоувереност. Кой мъж не обожава самоуверените жени?

Шегата е начин да се надсмеете заедно над света около себе си, и тя може да присъства осезаемо в подаръка, който планирате да поднесете на някой от важните празници. Освен всичко друго, страхотните ни майтапчийски артикули са с изключително достъпни цени. Можете да изберете комплект „бирени” чорапи за коледен подарък за гадже момче, вместо нещо скъпо, което няма да създаде същото весело настроение.

Подаръкът, зад който стои забавна идея, е чудесно средство за сдобряване. Когато накарате гаджето си или законната половинка да се засмее, тя ще ви прости малките прегрешения. Казват, че мъжете се извиняват със скъпи бижута, но тази тактика работи само при меркантилните жени, които продават любовта си.

Ако сте имали късмета да си изберете половинка, която е с вас защото искрено ви обича, можете спокойно да потърсите забавен подарък за любимата жена. Истински влюбените хора не измерват обичта в материални придобивки и пари. Те искат да им подарявате жестове, а не вещи, лишени от всякаква сантиментална стойност.

Как да изберете подаръка, така че да постигнете желания ефект?

Едва ли има човек, който да е напълно безразличен към начина, по който ще бъдат възприети подаръците му. Винаги искаме да поднесем нещо, което наистина ще се хареса и ще се използва редовно или ще остане за спомен. Това е още по-валидно когато избираме коледен подарък за гадже.

Вие също със сигурност мечтаете подаръкът ви да предизвика „Уау” ефект – да трогне, да зарадва и да развесели любимото същество. За да постигнете целта е нужно да следвате няколко прости правила, когато избирате коледни подаръци за гадже мъж, или такива за който и да е друг празник.

В следващите редове ще ви предложим няколко полезни съвета, с които винаги ще постигате желания ефект. За целта е нужно единствено да си зададете няколко прости въпроса, например:

Какъв е поводът за подаръка?

Поводът често определя какво трябва да подарим. Така например за Свети Валентин сме задължени да поднесем нещо романтично на любимата/любимия си, защото все пак това е денят на влюбените, а не просто поредният празник. Както вече споменахме, не сте длъжни да ставате жертва на комерсиалните практики на някои търговци, но все пак е хубаво подаръкът ви да чества любовта.

В нашия каталог ще откриете страхотни и интересни идеи за малки романтични подаръчета, каквито са скреч картичките и постерите с послание ‘’Какво обичам в теб”. От друга страна, ако сте решили да направите предложение за женитба на Свети Валентин, бихте могли да заложите на по-нестандартен подход – подарете касичка за двама, вместо баналния годежен пръстен от злато и диаманти.

Рождените дни и други лични празници трябва да се отбележат с нещо фамозно, което в голяма степен отразява характера и същността на любимото момиче/момче. Един от страхотните ни подаръци за момче гадже е дървената поставка за бирени капачки. Всеки почитател на бирата ще се радва да получи нещо толкова оригинално на рождения си ден.

На Коледа можете да се пошегувате със законната си половинка с чифт чорапи с надпис „Ако четеш това, донеси ми бира”. Мъжете обичат да се излежават на дивана през уикендите и празниците, за което нежните им половинки често ги упрекват. Ако сте една от тези жени, то има начин да се пошегувате и със себе си, и с порока на собствения си мъж.

Семейна игра с над 100 предизвикателства е супер идея за подарък за любимия мъж за рожден ден. С нея ще разнообразите ежедневието на цялото си семейство, като освен съпруга си, ще ощастливите и децата. Малчуганите мечтаят да прекарват повече активно време със своите родители, особено ако е под формата на игра.

Кои са интересите на вашата половинка – има ли той/тя любимо хоби?

Подаръкът за гаджето или семейният ви партньор трябва по някакъв начин да бъде свързан с любимите му занимания и интереси. Ако има любим литературен или кино жанр, то задачата ви по избора на продукта значително се улеснява. Няма по-сладко усещане от това да видиш, че човекът до теб познава и уважава твоите страсти.

Тениска, шалче или шапка на любимия футболен отбор може да се окаже най-романтичният подарък за гадже мъж. Любимата ви обича пътешествията и настоява да посещавате заедно непознати места? В този случай една от уникалните ни скреч карти на България или света е нещото, с което ще успеете да я изненадате много приятно.

Мъжете обичат екстремните преживявания и често поемат към дивата природа – на лов, риболов или на поход. Подарете на своя любим топла шапка и ръкавици с Bluetooth, с които може да провежда разговори, да слуша музика и да остава свързван с любимите си хора. А може би шапка с вграден LED фенер е точно това, което му трябва.

Ако не можете или не искате да споделяте хобито на партньора си, то поне покажете, че уважавате и цените високо неговата страст. Охладител за вино под формата на метална пръчка с аератор е чудесен подарък за рожден ден на гадже момиче, ако тя обича и познава първокласните вина. Хубаво е да ценим предпочитанията и възгледите на своите половинки, дори ако не ги споделяме.

Алкохолът понякога е прът в колелата на една връзка, но ако не се прекалява с неговата консумация, можете да го включите в тематиката на подаръка. Някоя от алкохолните ни игри ще ви спечели бурните овации на цялата компания. Заложете на един толкова свеж подарък за коледа за гадже и бъдете сигурни, че събиранията ви с приятели никога повече няма да бъдат скучни и досадни.

Колко пари можете да си позволите да похарчите?

Когато средствата ви са ограничени, а не искате да правите компромис с подаръка, заповядайте в нашия онлайн магазин. Парите би трябвало да имат второстепенна роля в една връзка, но реалността понякога е различна. Искате да зарадвате любимия си човек с нещо нетрадиционно, оригинално и уникално? Гарантираме ви, че можете да го направите.

За тези, които разполагат с неограничен бюджет, е лесно да подготвят грандиозна и впечатляваща изненада. За хората, които не могат да си позволят да похарчат голяма сума пари, нашият каталог е сигурно спасение. От този раздел можете да закупите великолепен подарък за рожден ден на гадже на много достъпна цена.

Преди да набележите възможните варианти, е разумно да определите бюджет. Знаем, че не е лесно да действате спонтанно, ограничавайки се в стойността на покупката, но при нас това няма да ви се налага. Всичките ни артикули са с цени, които винаги можете да си позволите, включително ако сте пред заплата и сте останали с нищожна сума пари.

Не забравяйте, че е напълно възможно да купите зашеметяващ подарък за годишнина с гадже, без да се разорявате. Магазинът ни е идеалното място за пазаруване за ученици и студенти, които още не са финансово независими. При нас те ще намерят безброй оригинални начини да ощастливят гаджето, дори ако трябва да посегнат към скромните си спестявания.

Защо сме най-доброто място за покупка на подаръци за любимите ви хора?

Ако тълпите в магазините преди коледните празници ви плашат до смърт, то по-разумно е да купувате подаръците онлайн, включително тези, предназначени за интимния ви партньор. Защо да губите време и финансови средства, посещавайки големите търговски центрове, за да купите подарък за имен ден на гадже?

Единственото оригинално нещо, което ще ви предложат в мола са брандирани маркови стоки с твърде завишена цена. Ние от своя страна ще ви предложим много повече – най-вече огромно количество уникални идеи за подарък за рожден ден на гадже момче. Уверяваме ви, че повечето продукти, представени в каталога ни, ще се харесат на представителите на силния пол.

При нас преди всичко ще се насладите на максимален комфорт. Добре известно е, че изборът на перфектния подарък за рожден ден на любимия изисква време и отлична кондиция. Не бихте искали да купите нещо набързо, за да освободите опашката или за да угодите на продавачката.

Пазарувайки онлайн, ще имате време да направите обстоен преглед на наличните стоки, както и да обмислите добре самата концепция на подаръка. Запознавайки се в детайли с нашите продукти, могат да ви хрумнат страхотни идеи за подарък на гадже – такива, каквито никога не биха ви споходили ако пазарувате от физически търговски обект.

Не на последно място трябва да отбележим, че магазинът ни е създаден специално с идеята да ви предложи по-нестандартен и креативен подарък за гадже момче за рожден ден. Не липсват и продукти, предназначени за представителките на нежния пол, така че всеки е добре дошъл при нас.

Цените на стоките ни са повече от изгодни. Не е нужно да харчите всичките си останали пари, за да купите превъзходен подарък за рожден ден на любимата. Пазарувайки от правилното място, ще спестите пари за вечеря в изискан ресторант или за организиране на пищен купон с всички ваши и нейни приятели.

Ако си задавате въпроса: Кой е най-подходящият подарък за гаджето ми момче, то вие се намирате на правилното място. Каталогът ни ще ви посочи безброй блестящи идеи, а екипът ни ще ви съдейства да направите страхотна покупка. Можете да изберете и поръчате подаръка в удобно за вас време, а ние ще обработим поръчката ви по най-бързия начин, за да можете да получите желания артикул точно навреме в навечерието на празника.