За поръчки и въпроси: 0876886602

Уникални подаръци


Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)

В този раздел ви очакват уникални подаръци за бебе, както и такива за всякакви поводи и хора. Уникалният подход е това, което прави магазина ни предпочитано място от хората с нестандартни идеи. Подаръците не трябва да бъдат банални, скучни и предвидими. Те трябва да бъдат страхотна изненада за онези, които ще ги получат.

Кога подаръкът трябва да бъде единствен по рода си?

Има хора, за които си заслужава да положим малко повече старание при избора на подаръците. Това са специални личности с важна роля в живота ни. Логично е даискаме да ги впечатлим, като им подарим нещо супер интересно – единствен по рода си продукт. Уникалните ни подаръчни стоки не са единични, бутикови бройки, а нещо, което все още не е навлязло в масова употреба.

Струва си да потърсим уникални подаръци за дома, ако искаме да впечатлим новодомци. Такова решение се поражда от факта, че на освещаването на жилището ще присъстват много гости и всеки от тях ще подари нещо традиционно и банално. Ако заложим на нестандартен продукт, шансовете ни да се откроим се увеличават.

Подаръкът не е нещо статично, което следва правила, писани преди десетилетия. Напротив, днес всеки се стреми да избяга от скуката и рутината, като покаже нестандартен творчески подход. Какво да подарите на кръгла годишнина на специален човек? Просто разгледайте страхотната ни колекция от уникални подаръци за юбилей.

Уникалното решение при избора на подаръчен продукт се състои в способността да изберем нещо коренно различно от това, което се очаква от нас. Интересното е, че в този случай и двете страни ще бъдат удовлетворени. Подаряващият ще може да се представи като забавна и креативна личност, а получателят на подаръка – да получи нещо, което никога не е очаквал.

За кои поводи са подходящи подаръците от раздела?

На практика няма събитие, за което не е редно да потърсите уникален подарък за мъж. Всеки специален повод за празнуване ви дава правото да реализирате своите нестандартни идеи. Ако така ще зарадвате човека и ще го накарате да се почувства специален, то всичките ви нетрадиционни решения ще бъдат приветствани от нашия екип.

Поводите да посетите нашия онлайн магазин включват всяко празнично събитие, например:

Рожден или имен ден

Личните празници са най-специалните поводи за празнуване. Когато сте поканени на такова тържество, е задължително да подарите нещо оригинално, нестандартно – просто уникално. На рождените си дни хората получават все едни и същи неща от едни и същи хора – дрехи и козметика от семейството, бутилка марков алкохол от приятелите, някакъв сувенир от колегите и т.н.

Ние ви предлагаме да удостоите рождениците с някой от нашите уникални подаръци за мъже. Бихте могли да изберете мултифункционален инструмент за оцеляване – нещо, което никой не е получавал на рождения си ден. В крайна сметка може да се окаже, че подаръкът ви е помогнал в беда и дори е спасил нечий живот. Уникално решение, за което никога няма да съжалявате.

Официални празници

 Вероятно ви се е случвало да потърсите уникален подарък за учителка, но в специализираните магазини да не откривате нищо, което отговаря на тази дефиниция. За учителите на децата си е повече от нормално да се постараем повече. Това са не просто хората, които ще направят от детето ни достоен и умен човек, а цяла гилдия, на която винаги се подаряват скучни и банални неща.

Между учителя и родителя е редно да съществува известна дистанция. Това обаче стеснява драстично кръга от реални възможности. След като учителката не ви е достатъчно близка, как да изберете подаръка за женския или професионален празник? В каталога ни ще срещнете уникални подаръци за 8 март, каквито други жени-преподаватели няма да получат. Скреч постер с предизвикателства – една креативна идея, с която няма да разочаровате учителя.

Коледа е празникът, на който никой не бива да остане без подарък – нито възрастен, нито дете. Уникалният дар ще накара и малки, и големи да се почувстват благословени на най-светлия ден.Ще ви предложим също уникални подаръци за Свети Валентин. В деня на влюбените е повече от задължително да бъдете креативни – изненадайте приятно човека, в който сте влюбени.

За всекиго по нещо уникално

Хвърляйки бърз поглед на каталога ни, може би ще си помислите, че в него няма да намерите уникални подаръци за баща. Бързаме да ви опровергаем –  при нас може да се намери подходящо решение дори за най-възрастните родители. Те ще харесат болшинството от нестандартните ни продукти, особено ако са подарени от любимите деца и внуци.

Магазинът ни се гордее с невероятната си селекция от специални продукти. Подбрали сме ги така, че в този, а и във всеки друг раздел, да може да се открие за всекиго по нещо подходящо. Децата ще останат очаровани от богатия ни асортимент от иновативни игри и играчки. Дамите ще се впечатлят от страхотните ни сувенири – уникален подарък за жена, която харесва красивите и нестандартни неща.

На сестрите си често не знаем какво да подарим на важните празници, затова сме се подготвили с невероятни продукти, които ще възприемете като уникални подаръци за сестра. За всеки човек братята и сестрите са едни от най-близките хора. С подаръците за тях можете да си позволите да експериментирате без притеснение, че ще направите гаф.

Любимата - приятелка, годеница или съпруга – това е жената, която не бива да пренебрегвате на нито един празник, а дори трябва да глезите без да търсите повод. Страхотната ни колекция от уникални подаръци за жена ще ви помогне да разпалите още по-силно пламъка на любовта. Подарете на дамата на сърцето си нещо колоритно, оригинално, а защо не и нещо забавно.

Уникални подаръци за Коледа търсят всички, но на практика не винаги ги намират. Не се примирявайте с наличното в магазините в реалността. Онлайн ще намерите много по-интересни и оригинални продукти. Понякога спекулираме с думата „уникален”, използвайки я като описание на съвсем тривиални и банални неща.

Що се отнася до подаръците ни, тук терминът е напълно резонен. Ние наистина ви предлагаме уникални подаръци за мъж, жена и дете. Дори бабите и дядовците ще получат от нас нещо прекрасно, което ще направи живота им по-комфортен и интересен. Помислили сме за всички възможни вкусове и интереси. Любителите на домашния уют, пътешествениците и ловците, ще получат от нас страхотна подаръчна изненада.

Удобно място за пазаруване и достъпни цени

Ние знаем, че освен уникални коледни подаръци, клиентите ни искат също да намерят място, където се пазарува лесно и удобно, а цените са достъпни за всеки. Нашият онлайн магазин е точно такова място. Оперирайки във виртуалния свят, ние сме достъпни за купувачите в цялата страна. Вече не е нужно да пътувате до големия град, за да купите подаръците за коледните празници.

Закупените от нашия онлайн магазин уникални подаръци са достъпни и като цена. Ние не предлагаме луксозни маркови стоки, а продукти, каквито обикновените хора могат да си позволят. Празниците са времето, когато не бива да мислите за пари. Умът ви трябва да е зает единствено с мисълта какво да изберете, а не какво можете да си позволите.

Удобният начин на пазаруване е един от факторите, които ни превръщат в любим магазин за уникални подаръци. Всеки, който е попаднал на сайта ни, е оставал очарован от умението ни да решим бързо всеки проблем, свързан с избора на подаръците. Погрижили сме се да ви предложим тематични подкатегории, където лесно ще намирате подаръка за конкретен човек или повод.

От нашия сайт можете да изберете дори уникален подарък за сватба. Просто не съществува събитие, за което не сме се подготвили. Пазарувайте, без да излизате от топлия си дом, когато ви е удобно. Използвайте разумно свободното си време. Напазарувайте подаръците за броени минути и се отдайте на заслужен релакс и приятни мигове с любимите си хора.