За поръчки и въпроси: 0876886602

Романтични подаръци


Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)

Специална селекция от романтични подаръци ще ви помогне да се представите на нужната висота не само на празника на влюбените. Всеки празник ви дава възможност да поглезите интимната си половинка с нещо красиво, сантиментално или забавно. Романтиката е това, което поддържа пламъка на любовта през годините. Ние ще се погрижим тя да присъства в живота ви.

Какво да подарим на любимия?

Дори една от романтичните ни скреч картички може да се разглежда като чудесен романтичен подарък за мъж. В една връзка е много по-важно да се цени и показва любовта, отколкото да се набляга на материалните придобивки. Любимият ви вероятно няма нужда от скъпи и луксозни вещи. Покажете му колко силна е любовта ви – това е напълно достатъчно.

Дори нещо толкова дребно като бурканчето „Причини да те обичам” може да се окаже един от най-милите и романтични подаръци за мъж. Не подценявайте представителите на силния пол – те са не по-малко подвластни на романтиката от дамите, просто избягват да показват тази своя страна. Зад затворени врати, където нищо не смущава проявата на чувствата, е повече от уместно и те да покажат силата на своите чувства.

Какво да подарят дамите на мъжете, в които са влюбени? Тук е много важно да се подходи индивидуално. Всеки мъж е с различен характер, от който зависи в голяма степен дали ще бъде склонен да прояви сантименталност. Някои мъже ще приемат радушно всеки от романтичните ни продукти, а други – ще се почувстват притиснати да се държат по непривичен за тях начин.

Ето защо в категорията сме включили всевъзможни идеи за романтичен подарък – от шеговити и забавни до такива със силен еротичен заряд. Мъжете, които не харесват преекспонирането на романтичните чувства, ще обикнат всеки от закачливите ни подаръчни пакети. Дори чифт боксерки в метално бирено кенче ще им харесат повече от всеки сладникав артикул, предлаган на масовия пазар.

Какво искат да получат жените?

Дамите са коренно различни, що се отнася до подаръците от любимия. Не само на Свети Валентин, но на всеки личен и официален празник те искат да получат нещо, което ще им даде неоспоримо доказателство, че любовта на тяхната половинка е все така силна. Не се заблуждавайте от натрапваното днес мнение, че жените са меркантилни. Един романтичен подарък за жена ще въздейства по-силно от всеки луксозен марков продукт.

Романтиката е заложена в генетичния код на дамите. Дори до преклонна възраст те не спират да се вълнуват от романтичната любов. Откриват я в литературата, филмите, музиката и дори в света около себе си. Няма нищо неуместно в това да подарите нещо романтично на жената, с която сте заедно вече почти половин век.

В колекцията ни от романтични подаръци за жена ще намерите по нещо подходящо за всеки женски характер. Най-силно влюбените могат да си разменят скреч картички, които са едно своеобразно обяснение в любов. Тези, при които бурният момент на влюбването е прераснал в топла и спокойна любов, могат да подарят на любимата охладител за бутилки вино с аератор. Какъв по-хубав начин да направите романтичните си вечери още по-горещи?

Кои поводи ще ви накарат да посетите тази категория?

В този раздел са представени не просто продукти, а преди всичко свежи идеи за романтични подаръци за мъже и жени. Подаръците ни са подходящи за всеки специален повод, особено за датите, които са най-важни за вашата връзка – датата на която сте се запознали или е започнала романтичната ви връзка, а може би денят, в който сте се венчали или сте заченали първото си дете.

Празниците, за които ще ви бъдат нужни нашите свежи идеи са много на брой. Сред тях са:

  • Свети Валентин
  • Годишнини
  • Коледа
  • Рожден/имен ден
  • 8-ми март или деня на бащата

Струва си да инвестирате малко повече сили и време в намирането на романтичен подарък за годишнина. Това е специална дата, формирала жизнения ви път, като ви е свързала с любовта на живота ви. Подарете нещо, изпълнено с нежност и романтика за годишнината от сватбата. Използвайте повода, за да покажете, че дребните спорове в ежедневието не са охладили силните ви чувства.

Няма нищо по-важно за здравето на една връзка от това да се подготвите с прекрасен романтичен подарък за Свети Валентин. Не бива да спирате да чествате деня на влюбените, дори ако връзката ви е преминала в руслото на скучния семеен живот. Особено тогава. Не приемайте човека до себе си за даденост. Тази грешка доведе до стотици хиляди провалени бракове.

Дори на Коледа не бива да се подвеждате по комерсиалните трендове. Жената до вас има нужда не само от нова пералня, а най-вече от увереност, че все още я обичате. Покажете ѝ го чрез романтичен подарък за Коледа. Това е най-семейният празник, а нали именно романтиката е в началото на всяко семейство?

В никакъв случай няма да сгрешите ако подарите на половинката си нещо, което ще ангажира и двама ви в неговото използване. Това може да бъде скреч карта на България, за хората, които обичат да пътуват до най-красивите кътчета на страната ни. А защо не и красива дървена поставка за бутилка и чаши за любителите на пикника сред природата?

В колекцията ни от романтични подаръци за мъже дамите ще открият чудесна колекция от еротични игри. Изненадайте приятно мъжа до себе си с пикантна идея как да върнете страстта в семейното спалня. Мъжете са тези, които не спират да бъдат подвластни на еротиката, дори след появата на децата на семейната сцена.

Този раздел е мястото, където винаги ще можете да намерите най-интересните и щури романтични подаръци за Свети Валентин. Не позволявайте на комерсиалните медии да ви налагат как да празнувате и какво да си подарявате. Скъп марков парфюм можете да подарите на любимата през всеки ден от годината. На важните празници трябва да ѝ покажете колко много я обичате.