За поръчки и въпроси: 0876886602

Нестандартни подаръци


Показва 1 до 12 от 228 (19 страници)

Това е раздел, в който ще откриете съвсем нестандартни подаръци. Нетрадиционният подход при подаряването ви дава възможност да блеснете и да се докажете като креативна личност, която не се вмества в установените рамки. Посещавайте секцията винаги, когато сте поканени на специално празненство. Хората, на които подарявате, ще ви бъдат благодарни за това, че се осмелявате да рискувате и да покажете по-забавната си страна.

Човекът не е създаден по стандарт

Хората, които се страхуват да излязат от дълбоките коловози на установените порядки, винаги подаряват скучни и банални неща. Те се придържат към рамките създадени много отдавна, оправдавайки се, че спазват многовековни традиции. Подаръците, които си разменяме традиционно на Коледа, са предимно практични и полезни. В това не би имало нищо лошо, ако не беше изключително скучно.

Човекът не е създаден по стандарт и затова е повече от логично да изберете интересен, необичаен, нестандартен подарък за мъж, жена или дете. Може би вашият съпруг, брат, баща или колега няма нужда от поредния топъл пуловер, дизайнерска вратовръзка или кейс за смартфон. Това, от което се нуждае е весело настроение.

Нестандартните ни подаръчни продукти са подбрани с изключително внимание, така че да зарадват и малки, и големи. Те са подходящи за всеки празник и за всеки специален повод. Можете да поднесете дарове, които не се вписват в стандарта дори на младоженци и новодомци.

Не се страхувайте да поднесете нестандартен подарък за 8-ми март на собствената си половинка или на колежка. Дори за майка си бихте могли да изберете нещо по-интригуващо, излизащо от установените норми. Забавна игра, чаша за вино с интересен надпис – това са дребни жестове, способни да направят голямо впечатление.

Кое е нестандартното при нашите подаръчни предложения?

Самото име на сайта ни подсказва недвусмислено, че тук не се предлагат традиционни, класически и въобще банални артикули. В подбора на стоките сме заложили на забавното и интересното. Хората с добро чувство за хумор се нуждаеха от свое местенце за пазаруване и ние им го създадохме.

Нашите предложения са извън рамката на наложените традиции и именно затова са толкова интересни. Днес все повече хора са склонни да изберат нестандартен подарък за сватба, вместо да постъпят като всички останали, поднасяйки кристал, домакински принадлежности или някакъв арт сувенир.

Нестандартни решения са оригиналните ни скреч постери и карти. Картите са перфектното предложение за хората, за които пътешествията са хоби и страст. Те дават възможност да се отбележат вече посетените места, както и да се набележат нови маршрути – да се планират пътувания до нови дестинации.

Ние сме напълно уверени, че чудесни нестандартни подаръци за рожден ден са комплектите от скреч карта и постер, които изпълняват чудесно и ролята на стенна декорация. Превъзходната им изработка и стилният дизайн ще ги превърнат в достоен заместител на всяка живописна картина и декоративно пано.

В каталога ни ще откриете също разнообразие от скреч постери на алкохолна тематика. Те са чудесен начин да се пошегувате с приятел, а защо не и със семейната си половинка? Почитателите на бирата ще имат стимул да направят черно белите полета цветни, като изтрият покритието, закриващо логото и името на конкретна марка. За целта трябва да се опита съответното пиво.

Алкохолните игри са представени отлично в продуктовия ни каталог. Това са определено нестандартни подаръци за мъже, но те могат да предизвикат изключителна радост у всеки купонджия. Почти няма мъж, който да е лишен от състезателен хъс, така че имате възможност да разнообразите купоните, когато се събирате със своите приятели.

Какво всъщност ще постигнете, излизайки отвъд стандарта?

Когато заложите на нестандартен подарък за жена, вероятно ще установите, че хората около вас не са толкова тесногръди и ограничени. Подарявайки на колежка нещо супер забавно, вие ще откриете, че тя има страхотно чувство за хумор. Не само ще развеселите целия екип в офиса, но ще направите страхотно впечатление и на началството.

В природата на човека е заложено да бъде творческа натура и да се стреми всячески да се отличи от тълпата. Каквото и да се опитват да ви внушават, не го вярвайте. Човекът не е стадно животно, макар да живее в строго дефинирана социална среда. Когато решите да рискувате с подаръците, които поднасяте, ще откриете, че те винаги уцелват право в целта.

Помислете какво биха искали да получат хората, на чието празненство сте поканени. Това едва ли е поредният кристален сервиз, фотоалбум или маркова козметика. Хората нямат нужда от вещите, които купувате за тях. Те имат нужда да бъдат приятно изненадвани, затова си струва да заложите на нетрадиционния подход, когато избирате нестандартни подаръци за жена, мъж или дете.

Можете спокойно да спрете да подарявате вещи и да започнете да дарявате позитивни емоции с нашите нестандартни подаръци за Коледа на хората от най-близкото си обкръжение. Нестандартният дизайн на дори съвсем тривиални предмети ще ги накара да се усмихнат и да приемат радушно вашия дар. Дори ако заложите на декорация за офис пространство, изберете продукт с по-необичайна визия и дизайн.

На кои празници можем да подарим нещо нестандартно?

Видът на подаръка се избира според човека, а не според повода. Ако искате да изненадате приятел, който умее да се радва на интересните неща, то определено трябва да направите обстоен преглед на продуктите, представени в тази категория. Нестандартните ни решения са подходящи за всякакви поводи, сред които:

  • Рожден/имен ден;
  • Годишнини и юбилеи;
  • Коледа;
  • 8-ми март;
  • Свети Валентин;
  • Пенсиониране и т.н.

Единственият случай, в който е малко рисковано да потърсите нестандартни подаръци за мъж, е вероятността това да е учителят на вашето дете. Има случаи, когато е по-добре да следваме установените норми. Подаръците за хора, с които не ви свързва роднинска или приятелска връзка, трябва да показват известна дистанция.

Защо трябва да купите подаръците от нашия онлайн магазин?

Покупката на нестандартни коледни подаръци не би могла да се случи в магазините в реалния свят. Не очаквайте да откриете нещо шантаво и уникално в големите търговски центрове и дори в малките специализирани магазини за подаръчни стоки. Само в Интернет пространството е възможно да откриете продукти с уникален дизайн, създадени за забавление и отдих.

В каталога ни, както и в този конкретен раздел, ще откриете страхотни идеи за нестандартни подаръци за своите родители, за децата си и за приятелите. Можете да намерите нещо наистина оригинално за семейната си половинка, с което да ѝ покажете, че все още не сте се превърнали в скучен и безличен човек. Любовта трябва да се печели всекидневно, а подаръкът е най-лесният начин да кажем Обичам те.

В нито един физически обект няма да откриете толкова интересни и нестандартни подаръци за Свети Валентин. Не ставайте жертва на наложените клишета от комерсиални компании. Не всяка жена иска да получава сувенири с форма на сърце, цветя и бонбони – не и всяка година. С времето двойките си стават до болка познати, затова не спирайте да се опитвате да изненадвате човека до себе си.

Не на последно място, при нас ще намерите не просто продукти, а невероятно разнообразие от свежи нестандартни идеи за подарък за всеки специален човек и за всеки важен празник. Именно нестандартната идея за подаръка е нещото, което убягва на болшинството ни клиенти. Ние сме щастливи от факта, че можем да ги насочим в правилната посока.

Посещавайте уникалния ни магазин за нестандартни подаръци преди всяко празнично събитие. Ние сме на разположение на хората в цялата страна, предлагайки удобство и възможност за добре обмислен избор. Цените ни са изключително ниски, но качеството на продуктите не подлежи на никакво съмнение. Пазаруването при нас е истинско удоволствие.