За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за сватба


Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)

Невероятно богат асортимент от нестандартни подаръци за сватба ви очакват в този раздел на нашия онлайн магазин. Бъдете от малкото гости на тържеството, които ще избягат от скучните и банални решения. Подаръкът ви ще накара младоженците да се усмихнат и може би именно той ще постави началото на един щастлив сватбен живот.

Сватбеният ден – празник, на който трябва да подарим нещо на младоженците. Какво да бъде то?

Сватбеният ден е специален празник, за който трябва да се подготвим отрано с идея какво да подарим на младото семейство. Кой е идеалният подарък за младоженци? Всъщност този въпрос няма еднозначен отговор. Много от гостите залагат на традиционните подаръчни комплекти от чаши, съдове и прибори за хранене. Дали това е правилната стратегия, обаче? Нека разберем.

Залагайки на традиционните дарове, хората едва ли осъзнават, че подаръците им ще се дублират с тези на някой от останалите гости. Колко кристални сервизи са нужни на едно домакинство? Колко порцеланови чинии или луксозни съдове за готвене? Бъдете уверени, че с този подход жестът ви няма да направи никакво впечатление. След време семейството няма да помни коя част от посудата в дома е подарена от вас.

Нашата дейност е насочена към хората, които търсят нетрадиционни и необичайни сватбени подаръци. Идеята на болшинството от поканените на сватба е да подарят нещо, което ще остане за спомен. Подаръкът може да бъде малък и символичен, но точно това ще го открои от всички останали. Всеки близък на младоженците трябва да помисли какво би им доставило удоволствие, а не само какво им е нужно.

Какво можем да подарим на младо семейство? Основните опции са три: практична принадлежност за дома, красив сувенир или забавна шега, материализирана под формата на шантав продукт. Всеки от вариантите има своите предимства, но най-често експлоатирани са първите два. Чрез нашата гама подаръчни продукти, ние ви помагаме да изберете третия вариант.

Как да решим какъв да бъде подаръкът?

Когато обмисляме покупката на сватбен подарък, трябва на първо място да решим какъв да бъде той. Според изброените по-горе възможни варианти, можем да заложим на традиционно решение или да опитаме да бъдем по-малко предвидими. Изборът на подаръка се определя от няколко фактора, на които си струва да обърнем внимание:

Колко близки сте с младоженците?

От близостта ви с младоженците и по-точно от вида на връзката ви с тях, зависи какво е редно да подарите и кое решение може да се окаже погрешно. Най-крупните и скъпи дарове обикновено се поднасят от родителите на булката и на младоженеца. От тях не можем да очакваме да изберат нестандартен подарък за сватба. Традицията повелява родителите да подпомогнат младото семейство с полезна и важна придобивка.

Родители, баби и дядовци, братя и сестри – това са членовете на семейството. Логично е те да дарят младоженците с полезен домакински уред, с красиво обзавеждане, а също и с по-крупна сума пари. От останалите гости на тържеството не се очаква да осигуряват елементите на семейния бит на младите. Те могат да си позволят да променят традицията, подарявайки нещо по-интересно и различно.

Каква цел искате да постигнете чрез подаръка?

Когато решите, че ще потърсите оригинален подарък за сватба, трябва да знаете какъв ефект искате да постигнете с това свое решение? Обикновено с подаръците, които подаряваме, ние очакваме определена реакция от получаващите – възторг, изненада, усмивка. С тематичните ни сватбени дарове ще успеете да предизвикате всяка от изброените реакции.

Шегаджийските ни идеи за сватбен подарък са най-предпочитани от приятелите на младоженците. Логично е хората от приятелския кръг на младото семейство да подхождат към брака като към ново и вълнуващо приключение. Това са също млади хора, които, за щастие, все още не са приучени да разсъждават в ограничителните рамки на наложената традиция.

Ако искате да наблегнете на силата на любовта, изберете сантиментален подарък за сватба. Не е нужно подаръкът ви да е твърде скъп или прекалено сложен като организация. Вместо да каните популярен певец, който да пее на сватбата, можете просто да подарите скреч постер или романтична картичка с обяснение в любов.

С какъв бюджет оперирате?

Бюджетът винаги определя вида на подаръка, а често и неговото качество. Често хората са готови да надхвърлят финансовите си възможност с убеждението, че ще подарят първокласни сувенири за сватба. За жалост цената отдавна не е атестат за качество на продукта, особено при подаръците. Някои търговци спекулират с цените на своите стоки, представяйки ги като висококачествени и луксозни.

Бюджетът определя дали подаръкът ви ще бъде практичен, сантиментален или забавен. Ако сте определили по-голяма сума за целта, можете да си позволите да подарите на младоженците полезен уред за бита. Хората с по-скромни възможности ще изберат символичен подарък за младоженци. И двете решения са превъзходни по свой собствен начин.

Какво да подарим ако искаме да избягаме от клишето?

Когато получим покана за сватба, първата мисъл, която ни обсебва е какво да подарим? В търсене на полезни съвети, обикновено получаваме едни и същи стандартни отговори: „Нещо полезно за дома”. Ами, ако не знаем от какво биха имали полза младоженците? Съществува и друг проблем – не искаме да бъдем унифицирана група, заедно с всички останали гости на тържеството.

Ако държите да реализирате по-нестандартна и оригинална идея, нашият магазин е идеалното място за покупка на подаръка за сватбата. В болшинството специализирани магазини в реалността и в Интернет пространството ще ви предложат един и същ тип продукти, натрапвайки ви идеята, че това са единствените възможни варианти.

Ние ви казваме, че имате пълното право да приемете шантавите ни идеи за подарък за сватба. Сред тях има страхотни сувенири, които ще се впишат чудесно в интериора на всеки модерен дом. Ако избирате достатъчно разумно, може би ще намерите продукт, който отразява характера на влюбената двойка или техните интереси.

Пътешествията са страст на почти всички млади хора, така че за едно ново семейство ще бъде привилегия да получи нещо стимулиращо в тази посока. Именно такъв артикул са нашите уникални скреч карти на България и света. Те ще стимулират младоженците да посетят интересни кътчета, за чието съществуване дори не са подозирали.

Перфектният сувенир за сватба може да бъде дребен продукт, в който е скрито мило послание или пожелание за дълъг семеен живот. Материалите, които най-често се използват за изработка на сватбени сувенири са: кристал, естествено дърво и метал. По правило колкото по-качествени са материалът и изработката, толкова по-висока е цената на продукта.

Сватбените подаръци трябва да могат да създават приятно настроение на своите притежатели. Това съвсем не означава, че трябва просто да бъдат красиви. Дори най-красивото произведение на изкуството може да се провали в способността си да предизвика приятни емоции. В много домове ще забележите скъпи предмети, на които нищо не може да вдъхне живот.

Нашите сватбени сувенири са много по-различни. Те са създадени с намерението да се впишат в стила на живот на модерните динамични хора. Дизайнът им и тяхното предназначение отговарят характера на днешните брачни двойки. Там, където е заложен хумор, те обезателно ще го открият. Със сигурност ще харесат подаръка ви, ако той е извън всякакви норми и рамки.

От къде да почерпите свежи идеи?

Покупката на подаръка е най-лесната част от задачата, стига да сме решили какво искаме да подарим. Как да постъпим обаче, ако нямаме никаква представа какво се подарява на хора, които са решили да се обвържат в свещен брачен съюз? Има няколко варианта, от които най-правилният е да потърсите вдъхновение в глобалната мрежа.

Попадайки на нашия онлайн магазин, може би ще откриете най-подходящата идея за подарък за сватба. Продуктите, включени в каталога ни, ще ви насочат сами към правилния артикул за конкретната двойка. Затова ви съветваме да отделите достатъчно време за преглед на нашите стоки. Обърнете внимание не само на този, но и на останалите раздели.

По правило вдъхновението рядко идва само. По-често е нужно да му дадем малък тласък чрез визуални стимули. Може би не сте подозирали, че един закачлив подарък за сватба е страхотна идея, но след като го видите, ще осъзнаете, че това е нещото, което искате да подарите на своите приятели, колеги или роднини.

Идеите могат да се родят и при най-неангажиращ разговор с бъдещите младоженци. Ако те споделят с вас за своя мечта или за нещо, което харесват, използвайте информацията като концепция за подаръка за сватбата. Може би мечтаят за околосветско пътешествие? Подарете им нещо символично в тази посока – дневник на пътешественика с карта на света е идеален сватбен подарък за младоженци.

Ако познавате бъдещите булка и младоженец достатъчно добре, вероятно идеята за подаръка ви е осенила отдавна. Във всеки случай е разумно да разгледате какво предлагат специализираните магазини за сватбени подаръци за младоженци. Ако там не откриете нищо интересно и оригинално, можете да опитате да го намерите при нас.

Трябва ли подаръкът да бъде скъп, за да бъде достоен за едно толкова важно събитие?

У нас съществува традиция поканените на сватбено тържество да развързват кесията, тоест, да не щадят средства за подаръка, който ще поднесат. Някои купуват нещо наистина скъпо, а други избират по-лесният път – подаряват голяма сума пари. И двете решения са чудесни, стига да можете да си ги позволите.

Ако обаче се налага да пестите пари, в никакъв случай не бива да се притеснявате. Ние ще ви предложим страхотен избор от интересни и забавни подаръци за младоженци. Те в никакъв случай няма да бъдат плод на компромис от ваша страна. Ще имате всички основания да се гордеете с това, което сте подарили на новото семейство.

Покупката на евтин подарък за сватба ви задължава да вложите повече креативност и творческа мисъл. Изберете нещо, което никой от гостите не би се сетил да подари. Това ви поставя в изгодна позиция, защото няма да се притеснявате, че ще подарите вещ, която някой друг вече е закупил и подготвил.

Ниската цена на подаръчните ни продукти ни прави любимо място за покупка сред по-младата група потребители. Все повече млади хора посещават магазина ни с намерението да открият най-свежия и оригинален подарък за младоженци. Обикновено винаги успяват. Ползите от пазаруването при нас са няколко. На първо място ще спестите пари, а в същото време ще подарите нещо, което самите вие харесвате.

Онлайн или офлайн – от къде трябва да се купи подаръка?

Един от важните въпроси е от къде трябва да се купуват сватбени подаръци за младоженците – от физически или онлайн магазини? Въпросът е достатъчно сериозен, за да го обмислите внимателно. За да ви помогнем, ние ще претеглим всички За и Против всяка от двете перспективи.

Физическите магазини за подаръчни стоки безспорно имат своите предимства. Там можете да разгледате на живо всеки продукт и да се запознаете лично с неговите параметри. Възможно е дори да ви предложат някои екстри като гравиране на изделието или уникална опаковка, създадена специално повода.

В магазините в реалността обаче по-трудно ще ви хрумнат щури идеи за сватбени подаръци. Ако именно това е целта, която преследвате, знайте, че онлайн ще можете да я реализирате по-лесно. Във физически обект ще се наложи да разчитате на съдействието на продавач-консултант, който вероятно ще се опита да ви насочва към по-традиционни решения, тоест, да ви вкарва в установените рамки.

Там също така ще ви бъде много трудно да се насладите на така важното спокойствие, освен ако не изберете малък бутик с отбрана клиентела. Изборът на подаръка изисква спокойствие, особено ако все още нямате представа какво искате да подарите. Нужно е да обмислите внимателно всяка идея, за да изберете това, което покрива представите ви за оригинално и интересно.

На максимален комфорт можете да се насладите единствено ако пазарувате докато релаксирате в собствения си дом. Може би ще откриете интересен подарък за сватба когато си почивате на дивана с чаша любимо питие или докато отпивате от сутрешното си кафе. Сутрините са времето, когато умът е най-продуктивен, затова не се отказвайте от възможността, която ние ви предлагаме.

Във физическите магазини ще ви предложат чудесни подаръчни комплекти – красиво опаковани и дори може би гравирани. С всеки от техните продукти ще се влеете в потока от гости и само поздравителната картичка ще подсказва, че подаръкът е от вас. Ние ви предлагаме да изберете по-необичаен подход – нещо, което никой друг няма да подари.

Всеки от нашите оригинални подаръци за младоженци има пълния потенциал да се превърне в скъп спомен от сватбения ден. Всяко семейство пази като реликви някои от подаръците, получени на сватбата. Вие със сигурност бихте искали вашият дар да придобие такъв статут. Да се превърне в скъп спомен, който никога няма да бъде изхвърлен или прибран в някой шкаф, където да събира прах.

Онлайн пазаруването на подаръците е по-удобният и по-евтин вариант. Ако времето ви притиска, а вие нямате възможност да посетите специализираните магазини, винаги можете да разчитате на магазините, опериращи в Интернет. Нашият сайт е достъпен в цялата страна. Прегледът на предлаганите стоки е удобен и може да се направи по всяко време на денонощието.

Вплетените в нашите подаръци за сватба идеи са различни от всичко, което ви е хрумвало до момента, а тях – идеите - ние ги предлагаме безплатно. Идеята, която стои зад подаръка е това, което го прави безценен. Не марката, не визията и не цената, а мисълта, която сте вложили, когато сте го избирали.