За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за абитуриенти


Показва 1 до 12 от 103 (9 страници)

Това е разделът, в който сме събрали страхотна гама забавни и нестандартни подаръци за абитуриенти. Завършването на училище е повратен момент в живота на всеки млад човек. От този миг нататък започват истинските предизвикателства. Чествайте младежите, които завършват средното си образование с нещо уникално и нестандартно. След деня на тяхното завършване те спират да бъдат деца и стават самостоятелни и отговорни хора.

Нужно ли е наистина да подаряваме нещо на абитуриентите?

Търсейки някакъв фамозен и супер луксозен подарък за абитуриентка, много хора си задават въпроса: задължително ли е да поднасяме подаръци на бала? У нас тази традиция е силно разпространена. Идеята, която стои зад нея е да се подпомогнат младите в нелекия им академичен или трудов път, който следва от тук нататък.

В миналото на абитуриентите са подарявани пари от всички близки и роднини, присъстващи на специалното тържество. Някои младежи са инвестирали събраната сума в своето образование, а други – просто са харчили, радвайки се на живота. С времето, и предвид усложнената икономическа обстановка в нашата страна, все по-често започват да се поднасят малки подаръчета вместо пари.

Поднасянето на малки, големи, скромни или скъпи подаръци за абитуриентка в никакъв случай не е задължително. Въпреки това, едва ли бихте искали да бъдете единственият гост на бала, който пристига с празни ръце. Ако нямате никаква идея какво да подарите, но не искате да давате пари, можете да поднесете подаръчен ваучер за пазаруване от нашия онлайн магазин. Вие определяте стойността на покупката, а абитуриентката – какво ще поръча.

Подаръкът за завършване на средното образование е важна част от празника, затова е хубаво да подарите нещо, макар и дребно, скромно и символично. В нашата страна има утвърдени традиции, отразяващи уникалната ни култура, бит и манталитет. Българинът никога не отива на празник, без да се е подготвил с някакъв специален дар.

Какво е редно да се подарява днес?

У нас традициите почти никога не изчезват, но много от тях се изменят с времето, за да бъдат в синхрон с модерния начин на живот. Същото се отнася и за подаръците, които близки, приятели и роднини подаряват на бала. В не съвсем далечното минало, на абитуриентите се подаряваха златни бижута или по-големи суми пари.

Днес е немислимо да изберем скъп накит за подарък за завършване на 12-ти клас. От една страна младите хора харесват по-различен тип аксесоари, а от друга – порядките са такива, че бижутата се смятат за нещо твърде лично и интимно, за да бъдат избирани от друг. Хората залагат на красиви сувенири със символично значение. Нещо, което да казва по свой уникален начин „На добър път”.

В нашия продуктов каталог ще откриете невероятна колекция от интересни продукти с нетрадиционна визия и дизайн. Едни от уникалните ни артикули са скреч картите и постерите, които представляват интересна комбинация от забавна игра и план за конкретни действия. Те са също страхотна декорация за стена, благодарение на красивата си визия и отлична изработка.

Младите хора са пътешественици, затова няма да сгрешите ако поднесете скреч карта като подарък за абитуриент мъж. Ако вашият внук, племенник или приятел обича да посещава интересни дестинации, картата ще бъде стимул да се отправи към нови, неизследвани все още кътчета на България и света.

Новото поколение е доста различно, но има нещо, по което то си прилича с поколенията преди него – любовта към купона. Не случайно сме включили в раздела богат асортимент от алкохолни игри, които са супер забавни подаръци за абитуриенти. В 12-ти клас младежите и девойките са вече пълнолетни, така че няма пречка да подарите на абитуриента изделие, свързано с консумацията на алкохол.

Друго страхотно качество на съвременната младеж е умението да се забавлява и смее. Всеки от абитуриентите ще хареса някои от най-шантавите ни оригинални подаръци за завършване. Те могат да се подаряват между самите зрелостници за спомен от най-лудите им и безгрижни години. Не бива да пренебрегваме факта, че завършването понякога слага край на дългогодишни приятелства. Съучениците могат да се сбогуват, разменяйки си малки, майтапчийски подаръчета.

Идеалният подарък за абитуриентски бал е този, който е избран с идеята да донесе радост на завършващият средното си образование. Съветваме ви да не допускате обичайната грешка да изхождате от собствените си представи какво би било полезно и необходимо на абитуриента. Нека младежите и девойките сами открият как да задоволяват нуждите си в живота.

На кого ще бъде полезен този раздел?

Конкретният раздел е създаден за удобство на всички, които някога ще бъдат поканени на абитуриентски бал. Това са на първо място приятелите и съучениците, или казано директно – връстниците на абитуриента, които искат да се пошегуват и развеселят своя приятел. Те са тези, които не страдат от предразсъдъци относно визията и предназначението на подаръците.

Тази група купувачи са винаги добре дошли в нашия онлайн магазин. Тук те ще намерят едни от най-интересните идеи за подаръци за всеки повод и празник. След като пожънат огромен успех със своя необичаен подарък за завършване, може би ще ни посещават редовно. Все пак през годината има толкова много празници, на които можем да поднесем нещо супер свежо и забавно.

Следващата група потребители, на които разделът ще бъде полезен, са роднините. Балът е тържество, на което обезателно присъстват близки и по-далечни роднини от цялата страна. Лелите и чичовците, както и братовчедите на абитуриентите, могат да посетят нашия сайт, за да изберат нещо съвсем нетрадиционно за бала. Забавна игра или полезно приспособление за пътуване – вие решавате.

Бабите и дядовците вероятно ще се отчетат с финансова подкрепа, но не изключваме и възможността, по-напредничавите от тях да потърсят някакъв интересен подарък за абитуриент момче в каталога ни. Внукът им ще се радва да получи някой от уникалните ни и изключително интересни продукти.

Всеки, поканен на бал трябва да се чувства добре дошъл в нашия електронен магазин. От тук всички могат да купят нещо коренно различно и по този начин да се докажат като хора, които не се вписват в установените рамки. Възможно е дори да се намери подходящо решение за подарък на класния ръководител.

Защо да купите подаръка за бала онлайн?

Живеем в динамичен свят, в който време за шляене по магазините имат съвсем малък брой хора. Онези от вас, които следват натоварен работен график, не бива да прахосват малкото си свободни моменти в посещение на различни търговски обекти. Единствената възможност да откриете уникален подарък за абитуриентка е да го потърсите в глобалната мрежа.

Големите търговски центрове не предлагат интересни абитуриентски подаръци. Там също така ще ви е трудно да се съсредоточите и обмислите внимателно кой от подаръците би бил най-подходящ за вашето момиче или момче. За да се направи правилен избор е необходимо решението да се обмисли много добре Това може да се постигне най-лесно в спокойна домашна обстановка.

Понякога е изключително трудно да измислим какво да подарим, особено ако сме поканени на бал. В този случай е най-разумно да прегледате каталога ни, защото сме ви подготвили най-оригиналните идеи за малки подаръчета за абитуриентски бал. Уверяваме ви, че идеите ни са толкова свежи и интересни, че едва ли биха ви хрумнали спонтанно.

Друга важна причина да купувате подаръците си при нас са ниските ни цени, съчетани с високо качество на предлаганите стоки. Не е нужно да купувате твърде скъпи подаръци за абитуриент, за да направите добро впечатление. Често именно креативните решения се превръщат в център на празника, а не изпразнените от съдържание скъпи луксозни продукти.

Удобството е това, което със сигурност ще ви доведе в уникалния ни сайт. Искате да ви предложат интересни идеи за подарък за абитуриентка? Заповядайте при нас! Можете да разгледате богатия ни продуктов каталог, докато си почивате след тежкия работен ден. Настанете се удобно, налейте си питие и се отървете от предразсъдъците. Имате цялото време на света да се запознаете със свойствата и характеристиките на всеки артикул.

Освен едни от най-нестандартните идеи за подарък за абитуриент, ние ще ви предложим също коректност и любезно обслужване. При нужда ще ви предоставим допълнителна информация относно продуктите, както и навременна професионална консултация. Не чакайте последния момент, за да изберете подаръка. Посетете този раздел навреме, за да имате възможност да обмислите внимателно всяко от страхотните ни предложения.