За поръчки и въпроси: 0876886602
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Раждането на дете си остава най-щастливото събитие в човешкия живот. То засяга не само новите родители, но и всички хора от техния семеен и приятелски кръг. Всеки иска да посети и види мъничкото същество, а това не може да се случи, без присъствието на превъзходен подарък за бебе. Този раздел ще ви помогне да откриете най-подходящото решение.

Идеята зад подаръка – най-трудната част от задачата

Когато обмисляме кои са подходящите подаръци за бебе, ние често прехвърляме в ума си различни продукти - дрешки, пелени, прибори за хранене, златно или сребърно бижу. Истината е, че тази стратегия не работи, защото по този начин изборът ни е хаотичен. Правилният подход е да разделите подаръците по вид и предназначение, след което можете да отсявате различните продукти.

Като вид и начин на използване, подаръците за бебета могат да бъдат:

Практични

Отглеждането на дете е свързано с огромен разход на финансови средства и сили. За да облекчат поне малко младите родители, техните близки им подаряват полезни и практични бебешки подаръци. Идеята е да се спести на младото семейство нуждата да се купуват някои от принадлежностите, необходими при отглеждането на бебето.

Какъв може да бъде практичният подарък за бебе момче, например? Тук изборът е наистина огромен, защото в живота на младите родители се появяват все нови и нови неща, които да облекчат ежедневните грижи за бебчето. Памперсите са най-великото изобретение на човека и те влизат в употреба още от първия ден. Струва ви се неуместно да подарите еднократни пелени? Помислете за страхотните торти от този консуматив, предлагани от някои магазини.

Ако трябва да говорим за наистина уникални подаръци за бебе, то това са персонализираните продукти – гравирани сребърни лъжички, фоторамки, бижута и т.н. Можете лесно да съчетаете уникалното и практичното, като заложите на качествени дрешки или завивки с бродирано/щамповано име или инициални на детето.

Изключително полезни са бебешките уреди и електронни устройства. Днес родителите не могат да си представят живота без бебефон, пречиствател + овлажнител за въздух или уред за бързо и равномерно притопляне на храната. Последната разработка може да се избере за подарък за бебе на 1 година. На тази възраст децата все още не са преминали изцяло на общо хранене.

Говорейки за практичното приложение на подаръка, не можем да пропуснем аксесоарите, свързани с къпането. Имайте предвид, че поне в първите месеци това е ежедневен ритуал, който не винаги протича по-най-гладкия начин. Осигурете комфорт на детенцето, както и на неговите родители – подарете удобна подложка за вана, която премахва нуждата от постоянно придържане на бебето.

Един супер полезен аксесоар са козирките за къпане, каквито можете да поръчате от нашия магазин. Те защитават личицето от намокряне и преди всичко от навлизане на сапун в детските очички. Това, на вид дребно приспособление, може да се окаже най-полезният и интересен подарък за бебе, с който лесно ще се избегне психическата травма от къпането. Често страхът от подлютяване на очите трае с години – не подценявайте този проблем.

Сантиментални

Едва ли има човек, който не би изпаднал в умиление при гледката на едно съвършено мъничко същество. Силните емоции, свързани с любимото мъниче, често карат хората да избират сантиментални подаръци за бебе – момче или момиченце. Това са предимно сувенири с висок емоционален заряд, които ни позволяват да съхраняваме спомени.

Бебешките дневници се поднасят на много родители още на изписването. В тях мама и тати отбелязват важни събития от живота на детето – първото поникнало зъбче, първата дума, датата на прохождане и т.н. Една по-интересна, но сходна идея е нашият скреч постер „51 първи неща на моето дете”.

Постерът обхваща дейности и умения, които децата придобиват по време на своето развитие. Специалните дейности, които могат да се отбелязват обхващат периода от раждането до 4-годишна възраст. Един чудесен подарък за дете на 1 година, който можете да поднесете при първото си посещение или на кръщенето.

В премиум пакета заедно с постера ще получите 6 фото карти и допълнителен постер „50 неща, който да направя, преди да порасна”. Ще ви бъде доставен в удобна опаковка (тубус), която защитава продукта от вероятни повреди.

Фоторамките и фотоалбумите са друга категория подаръчни продукти със силен емоционален заряд. В традиционните магазини за подаръчни сувенири ще откриете красиви продукти с изискан дизайн. Това е традиционната версия, но ако искате да поднесете нещо ново и по-оригинално, изберете нашето пано за бебешки снимки с опция за отбелязване на всеки навършен ден.

Забавни

Една цяла индустрия е създадена, за да радва децата и техните семейства. Забавните игри и играчки са нещо, с което трудно можете да сгрешите – кукла като подарък за бебе момиче, камионче или конструктор за момченцето, плюшено мече, интерактивна игра и какво ли още не. Средствата за забавление на бебетата стават все по-съвършени и по-безопасни. Те ще забавляват бебето, докато мама отхвърли някои домакински задачи.

От наличните стоки в раздела можете да изберете комплект светещи балони с вградени LED светлини. Те са чудесна парти украса за празниците на по-големите малчугани, но могат да се окажат също страхотна декорация и меко осветление за детската стая. Балоните могат да бъдат чудесен коледен подарък за дете на 1 година или допълнение към него. Мигащите светлинки ще успокояват бебето и ще го радват, докато заспи.

След като решите кой тип подаръчни идеи предпочитате, ще ви бъде много по-лесно да отсеете една група продукти от други. Трябва да знаете, че всеки вид има своите многобройни плюсове, така че в никакъв случай не се притеснявайте, че вземате погрешно решение. Нашият съвет е да послушате сърцето си. Когато сте водени от любов към бебчето, няма как да сгрешите.

Подаръкът според възрастта на бебето

Възрастта е ключов фактор при избира на подаръците и тя не се измерва само с години. При бебетата до 1 годинка всеки месец се равнява на година, що се касае до физическото и умствено развитие. Ето защо е важно, когато купувате подарък за бебе на 6 месеца, да съобразите продукта с физическите му способности в конкретния момент.

Какво бихте могли да подарите на новородено? Тук изборът е доста ограничен, защото в първите дни от живота си, бебетата нямат ясна представа за заобикалящия ги свят. Можете да подарите играчка, която да се използва на по-късен етап, или да заложите на другите два варианта – сантиментален / практичен подарък за бебе момиченце на няколко дни.

Сред практичните продукти е добре да изберете тези, които все още не присъстват в арсенала с вещи за отглеждане. За да изпълните това условие обаче, трябва да познавате доста добре семейството и да знаете какво ще подарят останалите гости при посрещане на бебчето от родилния дом.

След три месеца децата вече различават звуци и по-големи предмети. Чудесен подарък за бебе на 3 месеца може да се окаже комплект завивки с ярки и пъстри щампи, висяща играчка за креватчето или аксесоар за къпане, който да направи рутинната процедура по-безопасна и приятна за детенцето.

Чудесен подарък за 3 месечно бебе може да бъде пъстра и приятна на допир играчка, с която детето да се гушка, докато заспива. Тук обаче има правила, с които трябва да се съобразите: плюшените играчки не са подходящи за деца на тази крехка възраст, както и тези с твърде дребни, разглобяващи се детайли. Бебето на 3 месеца има силно развит сукателен инстинкт и слага всичко в устата.

На 6 месеца бебчето е достатъчно развито, за да прави опити, и то доста успешни, да седи стабилно. Можете да му подарите удобно столче, включително за кола, ако родителите все още не са се сдобили с този толкова полезен аксесоар. Играчките за тази възраст се предлагат в невероятно разнообразие, но изборът ви трябва да бъде преди всичко лично решение.

Първи рожден ден – какво да изберете за това важно събитие?

Първият рожден ден на детето е събитие, което се отбелязва с голямо тържество. Подаръкът ви трябва да бъде такъв, че да радва неговия бъдещ притежател и да ви прави горди, че сте избрали именно този продукт. В каталога ни ще намерите страхотни подаръци за бебе на 1 година. Асортиментът ни включва стилни, забавни и креативни продукти, каквито всяко дете заслужава да получи.

Добре обмисленият подарък за бебе 1 година ще зарадва не само детенцето, но и неговите родители. Реакцията на майката е индикаторът за точно попадение. Трябва да е ясно, че ако майката сметне подаръка ви за неподходящ, той няма да влезе в употреба. Независимо дали сте избрали страхотна играчка или красив сувенир, времето и средствата ще сбъдат похабени напразно.

Подаръците за първи рожден ден трябва да бъдат трогателни, специални и по възможност – персонални. Не отивайте на празника с набързо купена плюшена играчка, а се постарайте. Не забравяйте, че голяма част от сувенирите остават за спомен, а някои дори биват излагани на показ в дома на щастливото семейство. Със сигурност бихте искали вашият дар да бъде сред тях.

Красивите декоративни предмети ще бъдат част от интериора на детската стая. Освен светещите разноцветни балони, в каталога ни има и други страхотни продукти за създаване на красиво светлинно шоу. Имайте предвид, че твърде сложните осветители не са подходящ подарък за 1г. на дете.

За рождения ден на любимото мъничко същество бихте могли да изберете детската ни персонализирана скреч картичка. Личното отношение при избора и подготовката на подаръка е това, което винаги радва гордите родители. Персонализираните подаръчни продукти се ценят най-високо, затова, ако материалът на продукта го позволява – гравирайте подаръка!

Полът – има ли значение за вида на подаръка?

Полът винаги е имал значение при подаръците, затова често се уточнява при пазаруване във физически магазин. Когато търсим оригинален подарък за бебе момче, често подсъзнателно мислим за синия цвят. Той обезателно присъства при дрешките, одеялата и аксесоарите за момчета. По същия начин за момичетата купуваме в розово.

Обичайните подаръци за бебе момиче са дрешки, кукли и полезни принадлежности за отглеждането. За момченцата на бебешка възраст обикновено купуваме момчешки играчки: влакчета, камиончета, багери, самолети и космически кораби. Дрешките са с визия, достойна за всеки малък господин, докато за госпожите почти винаги залагаме на фамозна рокличка, достойна за най-красивата малка принцеса.

При подаръчните стоки има доста голямо разнообразие от унисекс продукти, които спокойно можете да подарите на всяко дете. Бихте могли да купите подаръка дори още преди раждането. За да не изпаднете в неловка ситуация и да се окажете изправени пред вероятността да смените закупения артикул, заложете на универсално решение. Нашите скреч постери за деца са точно това.

Покупката на коледен подарък за бебе може да се окаже истинско предизвикателство. Тук отново полът на детенцето може да ви насочи към продуктите, подходящи за случая. Красива коледна украса за детската стая на принцесата или кола, с която малкият господин след време да си играе – изберете това, което смятате за подходящо.

Бюджетът – колко пари е удачно да похарчим за съвсем малко дете?

 Когато сме твърдо решени да изберем супер оригинален подарък за бебе, обикновено възнамеряваме да се разделим с доста солидна сума. Има една закономерност: колкото по-близко ни е бебето, толкова по-силно го обичаме и сме готови да покажем финансовото измерение на своята обич. В това няма нищо осъдително.

Има случаи обаче, когато разходите ни притискат и не можем да си позволим да харчим много пари за подаръци. Ние ви казваме, че това не е наложително. Винаги можете да потърсите по-евтин подарък за едногодишно дете, който да бъде не по-малко ефектен или трогателен. Не забравяйте, че децата на тази възраст не познават стойността на парите, така че няма да ви съдят за цената на подаръка.

Това, което и те, и техните родители преценяват, е доколко сте се постарали в избора на подаръка. Поднасяйки един превъзходен подарък за бебе момиче на 1 година, със сигурност ще видите щастие в детските очи. Същото е валидно и в обратния случай – можете да похарчите цялата си заплата за скъп марков продукт, но да не успеете да предизвикате желания възторг.

Ние сме идеалното място, предлагащи нестандартни и оригинални подаръци за бебе на достъпна цена. За хората, принудени да се вместят в съвсем скромен бюджет, магазинът ни ще бъде идеалното място за пазаруване. При нас ще успявате винаги да намирате нещо нестандартно, интересно и забавно, което няма да ви разори.

Подаръкът за едно съвсем мъничко същество трябва да се избира с любов и желание, а не със свито сърце и желание за спестовност. Фокусът на вниманието ви трябва да пада върху свойствата и предназначението на подаръчните продукти, а не върху финансовата им стойност. Ние ще ви предложим прекрасен подарък за дете 1 година, който се вмества във вашия бюджет.

Място, от където винаги можете да черпите свежи идеи

Концепцията за подаръка често е най-сложната част от задачата. Определили сте бюджет, но не не ви хрумват никакви идеи за подарък за бебе. Не се укорявайте! В същото положение се намират още безброй други хора, на които ние можем да бъдем полезни. Каталогът ни е преди всичко извор на вдъхновение, а не просто селекция от стоки.

Щом разгледате предлаганите продукти, ще откриете поне няколко подходящи варианта. Идеите, които ще ви дадем чрез подбора на артикулите, са всъщност най-важното нещо. Често се случва да тръгнем на покупки за подаръци без предварителен план и без ясна визия. Тогава виждаме нещо, което намираме за подходящо и го купуваме.

Именно това е целта на нашата дейност: да ви насочим към вариантите, които вие, купувачите намирате за удачни. Умуването вкъщи и повтарянето на мантрата „подарък, дете, 1 година” няма да помогне. Много рядко се случва да видим в представите си подаръка, който ще подарим. По-често се случва да го видим в някой магазин и просто да го познаем като „нашето нещо”.

Магазинът ни има няколко важни предимства:

  • Оперира в интернет пространството, което го прави достъпен за хора от цялата страна;
  • Предлага интересни и нестандартни подаръчни продукти, каквито не се срещат на много места;
  • Цените на подаръците са достъпни за всеки. Можете с малко пари да купите най-страхотния подарък за дете на една година .

Присъствието ни във виртуалния свят е солиден плюс за развитието на нашата дейност. Хората, които търсят нещо креативно и интересно, нямат голям избор в реалността. Те логично избират онлайн покупката на подаръците, защото знаят, че в глобалната мрежа се предлагат супер интересни неща.

Интересният подарък за дете на 1 година – момиче или момче не ви чака в мола, нито пък в големите вериги магазини за детски стоки. Бъдете сигурни, че болшинството присъстващи на празника ще поднесат нещо купено точно от там. В подаръците им няма да има никаква креативност, а някои дори може да се дублират.

Цената на подаръка не винаги е ключов фактор за доброто представяне. Затова подборът на нашите стоки е направен на база на тяхната полезност, нестандартен дизайн и широко приложение. Подаръците за най-малките ни приятели са в голямата си част универсални – подходящи и за момченца, и за момиченца.

Комбинацията от достъпност, оригиналност на продуктите и ниски цени ни прави чудесен избор за хората, които търсят най-интересните бебешки подаръчета, предлагани на родния пазар. Ние сме единственото решение, за потребителите от малкия град и отдалеченото село, където предлагането е повече от скромно.

Намирането на необичаен подарък за дете на 1 година момче може да се окаже истинско предизвикателство, ако нямате представа какво търсите и къде да го намерите. Затова препоръчваме да запомните нашия магазин и да го посещавате винаги преди важен празник. Името ни е също нестандартно, така че едва ли ще можете да го забравите. ШантавоЕ, нали?

Посещавайте ни не само, когато търсите впечатляващ подарък за момченце на 1 годинка или нещо забележително за една кокетна малка принцеса. Асортиментът ни е изключително богат, подбран за всеки празник и всеки човек. Никога няма да ви разочароваме със скучни, банални и нискокачествени подаръци. Коректното обслужване и бързата доставка са още една причина да пазарувате при нас.