За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за Гергьовден


Показва 1 до 12 от 242 (21 страници)

Едни от най-очарователните и весели подаръци за Гергьовден ви очакват в този раздел на нашия онлайн магазин. Празникът на Свети Георги Победоносец е един от най-масовите именни дни, чествани в страната ни. Зарадвайте именник с нещо различно, оригинално и нестандартно, закупено на супер изгодна цена.

Какво се подарява на Георги и Гергана?

Всеки от нас познава поне няколко мъже, носещи името Георги и поне една-две Гергани. Едва ли ще бъде пресилено ако кажем, че всички сме канени на имен ден на човек, който празнува на един от най-светлите български празници. Подаръците са задължителна част от празненството. С тях гостите благодарят за почерпката и пожелават здраве и щастие.

Традиционният подарък за Гергьовден на мъж е икона с лика на Свети Георги, който убива змея. От стари времена именниците са получавали икони на светците, чиито имена носят, защото се смята, че те са техни лични покровители. Днес малко хора подаряват икони, когато отиват на гости на именник. Причините са най-различни.

Иконата е преди всичко произведение на изкуството, което се изработва ръчно от опитен иконограф. Това само по себе си подсказва, че цената на творбата не е никак скромна. Не всеки е готов да се раздели с една крупна сума, за да почете своя съсед или колега на именния му ден. От друга страна, днес не всички са религиозни. Вероятността да подарите религиозен символ на атеист е доста голяма.

Друг обичаен подарък за Георги са сувенирите, свързани с консумацията на тежки и отлежали питиета. Името на светецът-победоносец носят силни мъже, които не се плашат нито от тежка работа, нито от тежка софра. От каталога ни можете да изберете чудесни продукти на алкохолна тематика – от луксозни манерки до супер интересни алкохолни игри.

На дамите, носещи името Гергана и негови производни, си заслужава да поднесете нещо, избрано персонално за всяка от тях. Жените са доста различни като характер и интереси, затова е почти невъзможно да намерите универсално подаръчно решение. Цвете, красив аксесоар или сувенир за дома – това са нещата, които именничките най-често получават.

Как бихте могли да зарадвате именниците?

Вместо да се движите в тесните коловози, можете да изненадате именника приятно с уникален подарък за мъж за Гергьовден. Нещо забавно и шеговито ще направи празника още по-весел и ще остане за спомен. Преди всичко с подаръка си ще покажете, че не сте от хората, които просто „отбиват номера”, а полагат специални усилия и влагат огромно старание.

Подарете алкохолен скреч постер на приятеля си Жоро. Стимулирайте го да опита 89 вида европейски бири, за да изпълни задачата в съответния плакат. Можете да му подарите също някоя от страхотните ни алкохолни игри. С тях събиранията с приятели ще се превърнат в най-незабравимия купон.

Грешите ако си мислите, че е неуместно да купите шеговит подарък за Гергьовден за жена. Дамите също имат чувство за хумор или поне една част от тях. Ако предстои да гостувате на весела и широко скроена представителка на нежния пол, подгответе се със страхотна шега-изненада. В каталога ни ще попаднете на поне няколко чудесни продукта, които ще я накарат да се засмее от сърце.

Шегата е задължителна част от всеки купон, а вие можете да направите партито на Жоро или Гери наистина впечатляващо. Закупените специално за Гергьовден подаръци не е задължително да бъдат скучни и банални. Всяка година отивате при приятел или роднина с тривиалните и банални дарове. Редно е вече да смените стратегията и да подарите нещо креативно и оригинално.

Няма еднозначен отговор на въпроса: какво се подарява на Гергьовден? Това от една страна усложнява вашата задача, защото ви принуждава да намерите индивидуално решение. От друга страна обаче ви позволява да импровизирате и да измислите нещо супер забавно, което никой друг от гостите не се е сетил да включи в плана си.

От къде да купите подаръка?

Специален подарък за Гергьовден за мъж можете да закупите от много магазини в реалния и виртуалния свят. Въпросът е какво искате да постигнете като ефект – да впечатлите именника и останалите гости, да демонстрирате финансови възможности или да оставите скъп спомен у близък човек? С наша помощ ще можете да реализирате третия вариант.

Ние препоръчваме да потърсите интересни и оригинални подаръци за Гергьовден в Интернет. Много е вероятно търсенето да ви доведе в нашия магазин, където ще попаднете на едни от най-свежите решения. Голяма част от артикулите ни са подбрани с идеята да направят всеки купон още по-весел и забавен.

Освен страхотни подаръчни сувенири и игри, ще ви заредим с невероятно креативни идеи за подарък за Гергьовден. Много често се оказва, че точно раждането на идеята за подаръка е най-трудната част от уравнението, за която клиентите ни имат нужда от професионална помощ. Креативният ни екип е подбрал всеки артикул според идеята, която се корени в неговата същност.

Предлагаме ви да закупите оригинален подарък за Гергьовден от нас, вместо да губите време и нерви в посещение на физически магазини. В търговските обекти в реалния свят рядко се намират интересни попадения, каквито именниците Гергана и Георги определено заслужават. Ако решите да закупите подаръка онлайн ще спестите не само малкото си свободни минути, но и значителна сума пари.

Ниската цена на специалните ни сувенири за Гергьовден е една сериозна причина да се доверите на нас. Високите цени не правят подаръците по-хубави и ценни за бъдещите им притежатели. Това, което добавя стойност е личното отношение, вложено в избора на съответния продукт.

Оперирайки в интернет, ние даваме възможност на потребителите от цялата страна да купят бързо и лесно подаръците за своите близки, докато си почиват в уютните си домове. Закупеният специално за празника на Свети Георги подарък не изисква огромен разход на време, физическа енергия и финансови средства, ако знаете от къде е най-добре да пазарувате.