За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за родители


Показва 1 до 12 от 90 (8 страници)

Съществуват достатъчно поводи да потърсите интересни уникални и по-различни подаръци за родители. Този раздел ви предлага разнообразие от подаръчни продукти, които всеки родител би бил щастлив да получи от децата си. Качеството на стоките ни е превъзходно, но въпреки това, цените ни са достатъчно ниски, за да не се притеснявате дали можете да си позволите да бъдете оригинални и креативни.

Родителите – хората, на които дължим всичко

Родителите са онази важна част от живота ни, без която не бихме били това, което сме днес. Те заслужават не просто признателност и благодарност, а цялата обич, която сме способни да дадем някому. Обикновено, когато избираме коледни подаръци за родители не се замисляме колко много им дължим.

По-голямата част от хората купуват практични неща за родителите си, знаейки, че те се нуждаят от точно това. В този подход няма нищо лошо, но по-хубаво би било, ако чрез подаръка си успеем да ги накараме да се чувстват наистина специални. Уникалният подарък за родители за Коледа ще им подскаже колко усилия сме положили и сме се старали. Именно жестът, а не подаръка е това, което всъщност сгрява сърцето.

Ето защо екипът ни ви съветва тази година да изненадате родителите си с нещо нетрадиционно и необичайно. Направете им най-страхотната изненада, като им подарите нещо по-различно от нов топъл пуловер, нов домакински уред или продукт, който да им помогне да поддържат доброто си здравословно състояние.

Кои са подаръците, с които можете да изненадате родителите си?

Подаръкът е нещо, за което плащаме, за да изненадаме своите близки, но той няма единствено физическо измерение. Можем да подарим нещо, което създава позитивни емоции, без значение колко голямо или дребно е то. Ако решите да замените обичайните подаръци за Коледа за родители с приятна емоция, то трябва да знаете, че има няколко типа подаръчни стоки, от които да избирате:

Практични и полезни

Подаръкът може да бъде полезен и практичен, но без да е предвидим и банален. От нашия каталог можете да изберете чудесни домакински приспособления, чийто дизайн е супер симпатичен и забавен. С тях ще бъдете полезни на хората, които са ви създали, но същевременно ще ги накарате да се усмихнат. Едва ли бихте могли да им подарите нещо по-хубаво от усмивка.

Забавна изтривалка за входната врата или сейф, маскиран като книга – това са все полезни неща за дома, но по-различни от продуктите, предлагани в магазините за домашни потреби. Практичният дар е чудесен начин да направим ежедневието на любим човек по-удобно и приятно. Не се отказвайте от тази идея, ако я смятате за удачна за родителите си. Просто добавете нов нюанс в подаръка си тази година.

Символични

Дребните символични подаръци за мама и татко са това, което невръстните деца подаряват на родителите си. Децата нямат собствени доходи, за да купят скъпи и луксозни продукти, нито пък представа от какво се нуждаят техните майки и бащи. Затова малчуганите над 10 години избират дребни символични подаръчета, но го правят с невероятно точен усет и нюх.

Символичният подарък в никакъв случай не е незначителен. Когато е избран много внимателно, той може да трогне до сълзи. Всъщност, родителите се трогват от всеки мил жест на децата си – такава е майчината и бащината природа. Това съвсем не значи, че при избора на подаръците, децата не трябва да се стараят. При нас те ще реализират най-лудите си хрумвания.

Забавни

Едва ли сред нашите клиенти има хора, които никога не биха се пошегували със своя родител. Във всяко семейство трябва да царят радост и веселие, затова подаръците не само могат, но трябва да бъдат збавни. На всеки личен или официален празник е допустимо да подарите нещо шеговито на единия си родител или на двамата.

Забавните и нестандартни подаръци за Коледа за мама и тате са чудесен начин да се отпразнува най-семейният празник. Искате да създадете празнична атмосфера у дома за празника? Подарете нещо шантаво и необичайно на баща си и майка си. Няма значение, че вече сте пораснало момиче или момче. Събудете детето в себе си и припомнете на родителите си своите детски лудории.

Уместно ли е да се шегуваме с родителите си на празник?

Ако в общуването между вас няма строги бариери, то вие вероятно не пропускате повод да се пошегувате помежду си. В случай че веселието и шегата са чест гост във вашия дом, то не виждаме нищо нередно в майтапчийските ви идеи за коледни подаръци за родители. Реализирайте ги смело, стига да се придържате към добрия тон.

Хубавият подарък за Коледа за мама и тати не може да бъде израз на неуважение или подигравка. Той трябва да накара не само вас самите да се разсмеете от сърце, но и неговите бъдещи притежатели. Не използвайте празника да корите баща си за афинитета му към алкохола, като му подарите чаша за пиене директно от бутилката. Това може да го обиди, и с право.

Не навлизайте в личното пространство на тези, които са ви създали. Еротична игра би била неуместен подарък за родители на абитуриенти, дори ако е подарена от най-близките им приятели, а какво да кажем за децата? Подаръкът трябва да отговаря на повода и да бъде поднесен с чисти и добри намерения. Не злепоставяйте родителите си пред гостите.

Комплект стъклени чаши за двойка „Крал и Кралица” е идеалният начин да създадете ведра и приятна обстановка. Оригиналните коледни подаръци за мама и татко, с които им правите мил комплимент, замаскиран като шега, са чудесно решение за всеки празник. Хубаво е, когато подаръкът е предназначен и за двамата родители. Това им напомня, че ги възприемате единствено и само като двойка.

Как да избирате подаръците за родителското тяло?

Когато не ви хрумват оригинални идеи за подарък за родители, има няколко прости правила, които трябва да следвате. Помислете преди всичко кои са техните интереси и хобита? Има ли неща, които обичат да правят заедно? Ако най-ценните хора в живота ви обичат да пътешестват, то нашите скреч карти на България и света ще ги стимулират да набележат нови маршрути в туристическата си програма.

Важна е също и възрастта на двамата родители. Съобразете подаръка с техните възможности и нужди. Не е много разумно да подарявате сложни електронни устройства на хора над 60 години – подаръкът ви едва ли ще бъде използван. В случай че искате да се пошегувате с възрастта на майка си и баща си, нашите Ретро подложки за хранене, са чудесен подарък за Коледа за родители.

От значение е също кой поднася подаръка. Бебешка козирка за къпане е една от най-практичните ни идеи за подаръци на родители, които наскоро са станали такива. Подаръкът може да се подари от приятелско семейство, което иска да помогне с нещо полезно на младата двойка.

Забавни семейни игри – всяко дете ще избере такъв подарък за мама и тате. Игрите ни са с много достъпна цена, така че децата могат да купят някоя от тях със собствените си спестявания. Игрите сплотяват семейството и стимулират неговите членове да прекарват повече време заедно. По коледните празници и през ваканцията подаръкът ще бъде любимото семейно занимание.

Как да купите подаръците?

 В наши дни начините за покупка на подарък за родители преди Коледа са два: от физически магазин и онлайн. Кой от тях ще изберете, зависи от това какво искате да подарите – традиционните и скучни неща или нещо супер нестандартно и интересно? Ако изберете втория вариант, то имайте предвид, че магазините в реалния свят не предлагат много възможности.

Онлайн е много по-лесно да попаднете на изключително интересен подарък за млади родители, дори ако държите той да е полезен и практичен. Освен това, пазаруването във виртуалния свят е по-удобната опция за всички работещи хора. Нямате време да посетите големите търговски центрове през седмицата? Не жертвайте уикендите си в напразно обикаляне в мола – отдайте се на пълноценна почивка.

Децата могат да поръчат страхотни коледни подаръци за мама и тати от нашия електронен магазин. Това е най-добрият вариант за тях, ако искат подаръкът им да бъде изненада. Все пак не всяко малко дете може да отиде само до някой отдалечен търговски обект. У дома е по-разумно и безопасно да се пазарува от компютър или телефон.

Онлайн магазин ШантавоЕ е най-доброто място за покупка на подарък за мама и татко за Коледа. При нас е спокойно, приятно и пълно с невероятни подаръчни стоки, чиито цени са достъпни за всеки.