За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за колежка или колега


Показва 1 до 12 от 256 (22 страници)

Случвало ли ви се е да потърсите по-нетрадиционен подарък за колежка и да не успявате да намерите нищо подходящо? Гарантираме ви, че при нас ще откриете всичко, което въображението може да роди. Магазинът ни е създаден с идеята да предложи по-забавен и дори шантав подход при подаряването, с което вярваме, че ще ви спечелим.

Защо е важно да зарадваме колегите?

Хората, с които работим в екип и делим работно пространство, са нещо като второ семейство за болшинството от нас. Точно както в собствената ни фамилия, и в работата ни вероятно има хора, с които не винаги се разбираме. И въпреки че комуникацията понякога не се получава, на празници се стремим да ги зарадваме с нещо подходящо.

Това е сериозна причина да потърсите хубав подарък за колега. Когато подарите нещо хубаво на човек, с когото често влизате в конфликт, вие имате по-големи шансове да подобрите своите взаимоотношения. Много ще сгрешите, ако пренебрегнете въпросната личност, когато избирате подаръците за останалите си колеги.

Колегите са хората, с които се налага да делим време и пространство, затова е важно всички конфликти на работното място да бъдат навреме изгладени. Никой не печели от дребнави спорове и ежби, но със сигурност работата страда. Ето защо ние смятаме, че най-много трябва да се постараете, когато избирате коледни подаръци за колеги, с които не сте в перфектни отношения.

Коледа е времето от годината, в което си правим равносметка и вземаме решения за бъдещите ни действия. Точно сега е моментът да подадете ръка за сдобряване на колегите, с които сте скарани. Ние ще ви помогнем да изберете страхотни коледни подаръци за колеги. С тяхна помощ ще разчупите ледовете и дори е възможно да поставите началото на страхотни приятелства.

Колегите, с които работим чудесно, заслужават още повече да се постараем с подаръците. Това са хората, които ни помагат да наваксаме, когато сроковете ни притискат и които умеят да кажат точните думи, за да ни успокоят и развеселят. Потърсете в каталога ни най-страхотния коледен подарък за колежка, която винаги успява да предложи добро колегиално отношение.

Поводи да потърсим нещо оригинално за хората, с които работим

Не можем да се оплачем от липса на поводи за празнуване в живота си. През цялата година се редуват лични и официални празници, които по традиция трябва да почетем поне с дребно, но мило подаръче. Ако си мислите, че няма да ви се наложи да купувате подарък за колега мъж, постъпвайки на ново работно място, то ние имаме лоша новина за вас. Грешите.

Поводите, за които трябва да се подготвите са няколко:

Лични празници

Личните празници са най-специални и изискват от нас да подарим нещо също толкова специално. Сред тях са рождени и именни дни, юбилеи, годишнини от службата и т.н. Струва си да потърсите свежи идеи за подарък на колежка, която празнува рожден или имен ден. В зависимост от установената практика във вашата работа, подаръкът може да бъде общ от всички членове на колектива или персонално от вас.

Колежката или колегата ще бъдат поласкани от вниманието ви, ако получат някой от невероятно интересните ни подаръчни продукти. Имаме страхотен асортимент от сувенири за офиса, както и чудесни артикули за дома, за туризъм и за колата. Уникалните ни скреч постери с предизвикателства са чудесен начин да разведрите атмосферата на работното място.

Официални празници

Официалните празници се тачат в болшинството колективи. Коледа и Нова година, 8-ми март, това са дати-константа. На тези празници е традиция да си разменяме подаръци с колегите. Ако искате тази година да изберете по-нестандартен и оригинален коледен подарък за колега, посетете тази категория в нашия онлайн магазин.

Колежките не бива да бъдат пренебрегвани на деня на жената. Подарете нещо дребно и оригинално на всяка от тях. Препоръчваме да не правите грешката да поднасяте еднакви сувенири на всички жени в офиса. Изберете подаръка според характера и личните интереси на всяка от тях. Цените ни са ниски и ви позволяват да направите специален жест на всяка от дамите, с които работите.

Напускащи колеги

Днес добрите специалисти рядко се задържат дълго на едно и също работно място. Все някога, а може би твърде често, ще ви се налага да търсите мил и затрогващ подарък за напускащ колега. Това вероятно е човек, с когото сте работили чудесно и който ще ви липсва ежедневно. Подаръкът ви ще бъде вашият начин да се сбогувате, затова вложете повече старание в неговия избор.

По същия начин си заслужава да изберете сантиментален подарък за колежка която напуска. От подаръка ви в голяма степен ще зависи дали след години тя ще си спомня с топли чувства за вас. Можете да подарите практична вещ за дома, забавна семейна игра или красив сувенир за новия офис. Ефектът ще бъде точно какъвто очаквате.

Освен посочените празнични събития, със сигурност ще откриете, че има още много други поводи да подарите нещо интересно на колегите. Настоящият раздел си остава най-доброто място за целта. Посещавайте го винаги, когато предстои лично или колективно празнуване. Магазинът ни ще ви помогне да изберете нещо различно и да се откроите от всички останали.

Какво можем да подарим на колегите си?

Видът и приложението на подаръците за колегите е въпрос, който тормози голяма част от нашите клиенти. Всеки стига до момент, в който се чуди: какво да подаря на колегата тази година? Ако сме работили достатъчно дълго в един колектив, в даден момент традиционните опции се изчерпват и трябва да обмислим по-необичаен подход.

Изборът на оригинален подарък за колежка е задължителен, ако тя вече е получавала от вас всевъзможни сувенири, сервизи, саксийни цветя, книги. Тази година трябва да изберете нещо, което ще ви помогне да избягате от скуката и рутината. Оригиналната идея е задължителна – за рождения си ден колежката ви вероятно ще получи още куп скучни вещи от своите роднини и приятели.

Ние препоръчваме да разгледате внимателно нашата страхотна колекция от скреч карти и постери. Картите са подходящи за любителите на пътешествията. Те ви позволяват да отбележите вече посетени места, както и да набележите нови маршрути. Освен интересно занимание, изделията ни са и перфектна декорация за дома и за офиса.

Какво не е желателно да подарявате на своите колеги? Има продукти, които е добре да избягвате, когато купувате подаръчни продукти за хората, с които работите. Сред нещата, които в никакъв случай не бива да подарявате на колежки и колеги, са бельо и козметика. Това са твърде лични, интимни продукти, с които определено ще преминете някои морални граници.

Дори най-класното и луксозно бельо ще се изтълкува като навлизане в личното пространство на човека. Категорично мъжете и жените не бива да си подаряват подобни продукти. Въпросът с козметиката е също толкова деликатен. Рисковано е да подарите скъп марков парфюм, без да познавате вкуса на човека. Поводът също оказва влияние на избора. Крем против бръчки е крайно неуместен подарък за пенсиониране на колежка.

Уместно ли е да се пошегуваме чрез подаръка?

Много хора се питат: редно ли е да избера забавен, майтапчийски подарък за колега който напуска? Отговорът не може да бъде еднозначен, защото всичко зависи от близостта ви с въпросната личност. Ако през времето на съвместната ви работа сте се сближили достатъчно, няма пречки да изберете някой от чудесните ни шегаджийски подаръчни продукти.

Алкохолна игра като подарък за изпращане на колега? Защо не, ако сте се шегували често по време на работа с алкохолните си приключения. Фирмените банкети са събитията, на които колегите се сближават най-много, защото тогава алкохолът играе главна роля. Почитателите на класния алкохол никога няма да се обидят ако им подарите такава интересна игра.

Малко по-сложна е ситуацията с колежките, що се касае до шегите и закачките при подаръците. Не всички дами приемат шегата като такава –  някои от тях могат да възприемат жеста ви като подигравка. Уверете се, че колежката ви не е лишена от чувство за хумор и е с широко скроена душа. Тогава можете да ѝ подарите каквото сметнете за подходящо, например забавен колан със сантиметър за талията.

Ние намираме за много оригинална идея изборът на шегаджийски подарък за колега при напускане. Раздялата е винаги тъжен момент, но вие можете да разведрите атмосферата, включвайки невинна и безобидна шега. Бъдете сигурни, че колегата, който ви напуска, ще запази скъп спомен от този момент.

Трябва ли да подаряваме скъпи неща на колегите?

Въпросът с цената на подаръците винаги е на дневен ред, когато същите са предназначени за хора извън нашия семеен и приятелски кръг. До каква сума е удачно да се ограничим при покупката на подарък за колежка за рожден ден? Тук също отговорът не би могъл да бъде еднозначен. Стойността на подаръчния продукт се определя от няколко фактора:

  • Персонален или колективен е той – един човек или целият колектив участва в плащането на продукта;
  • Какъв е поводът;
  • Определена ли е максимална сума, до която трябва да се ограничавате;
  • Какъв ефект искате да постигнете.

Подаръците, поднасяни на работното място, рядко са персонални, тоест – закупени от един човек. По-често колективът събира една обща сума и с нея купува по-голям и скъп подарък за напускаща колежка. Доколко скъп може да бъде подаръкът, зависи от броя на хората, които ще се включат в това начинание, както и от сумата, с която всеки ще участва.

Когато се купува подарък за колежка за Коледа, казусът е доста по-различен. Коледата е празник на всички християни по света и по традиция всеки трябва да получи подарък. Това схващане доведе до създаването на една много разумна практика – на случаен принцип се избира кой на кого ще подари нещо. Така всеки член на екипа купува и получава само един подарък. Тук е уместно да се договори максимална сума, до която подаряващите да се ограничат.

Етикетът налага да не се избират твърде скъпи подаръци за Коледа за колеги. Това е валидно дори за компаниите с доста високи заплати, като идеята е да се избегне нежеланото фамилярничене. Колкото и близки да сте с колегите, има граници, които не бива да се преминават. Луксозните маркови стоки и електроника могат да поставят човека в неудобна ситуация.

От къде да купите бързо и лесно подаръците за колегите?

Днес все повече хора решават проблема с покупката на подаръците, пазарувайки онлайн. Този начин пести ценно време, с каквото работещите хора рядко разполагат. Ако искате да подарите нещо интересно и оригинално, то със сигурност ще го откриете във виртуалния свят. Във физическите магазини достъпът до такива подаръчни стоки е силно ограничен.

Хората, почитатели на шантавите и необичайни идеи за коледни подаръци за колеги определено трябва да се насочат към магазини като нашия. Те не са никак много дори в интернет пространството, а в реалността почти не се срещат. Креативната идея често е най-ценната част от подаръка. Модерните хора се стремят да избягат от скуката и рутината.

Нашият екип ви е подготвил невероятни идеи за коледни подаръци на колеги. Тук има за всекиго по нещо подходящо – за туристите, за ловците и рибарите, за творческите натури. Подаръците за мъже и жени са в изобилие, като не липсват и унисекс продукти – подходящи за двата пола.

Ще ви предложим интересни и преди всичко евтини подаръци за колеги за Коледа, чието качество и модерен дизайн ще ви очарова. Струва си да изберете място, което е достъпно за хората от цялата страна и което се опитва да наложи един по-интересен подход при подаряването.