За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за мъже


Показва 1 до 12 от 202 (17 страници)

Търсите ли оригинален, интересен и дори забавен подарък за мъж? В този раздел на нашия онлайн магазин ще попаднете на куп страхотни идеи. Мъжките ни подаръчни продукти са подбрани за една специална категория хора – широко скроени, забавни и с невероятно чувство за хумор. При нас ще намерите подходящо решение за всеки, бил той колега, приятел, близък роднина или семейната ви половинка.

За мъжете, които обичат да прекарват свободното си време на открито

Колекцията ни от подаръци за мъже включва различни продукти с различно приложение в съвременния живот. Не малка част от артикулите са предназначени за хората, които обичат да прекарват всяка свободна минута сред природата. В мъжкия характер е заложено желанието да се търси приключението, а вие можете да осигурите на мъжа възможност да прекара времето си на открито по-интересно, забавно и безопасно.

Практичните и добре обмислени мъжки подаръци имат потенциала да се превърнат в истинско спасение в сурово време или на опасни места. Дори една топла шапка с вграден LED фенер може да се окаже най-полезната вещ, която всеки планинар трябва да вземе със себе си. А какво да кажем за един мултифункционален джобен инструмент, който включва в себе си: прави отвертки (малка и голяма), трион, ножове, шестограми, френски ключ, въже и отварачки за бутилки и консерви.

Каталогът ни предлага няколко вида такива приспособления с различен брой инструменти – 12, 14 и т.н. Джобният метал детектор също би могъл да се окаже нещото, от което мъжът, любител на екстремните преживявания силно се нуждае. Това устройство е полезна принадлежност както за търсачите на съкровища, така и при загуба на ценни метални вещи, например часовник или ключовете от колата.

Дори нещо толкова дребно като малка джобна бутилка за алкохол може да се окаже спасителният пояс при екстремни метеорологични условия. Можете да изберете закачлив вариант с надпис „Първа помощ”, както и класически модел, който да гравирате. Типично мъжките хобита: лов, риболов, планинско и скално катерене, маунт байкинг, ви дават куп страхотни идеи за подарък за мъж.

За офиса – работното място изисква да подбираме подаръците още по-внимателно

Различните категории подаръци за мъж в каталога ни ви позволяват да намерите подходящо решение за всеки човек и за всеки повод. Ако искате да зарадвате колега по случай рождения му ден или приятел по по повод повишение в службата, то продуктите от подкатегория за офиса могат да се окажат изключително подходящи.

Офисът е мястото, където съвременните мъже прекарват по-голямата част от времето си. В този ред на мисли, няма да е неуместно да подарите сувенир или полезна вещ, която мъжът да използва в офиса. Това ще бъде специален детайл от работното място или интериора на помещението, който ще напомня за вас и за милия ви жест.

Чудесна идея за подарък на мъж е скреч карта или постер, който да краси някоя от стените в работното помещение. Този артикул не само ще добави стил и уют в кабинета, но преди всичко ще стимулира ума и ще създава творческо мислене „Outside the Box”. За много офис служители креативността е най-доброто качество. Създайте условията за нейната поява чрез подаръка си.

За господата, подложени на изключителен стрес в работата, ще бъде от полза притежанието на антистрес куб. Изберете този артикул, ако имате познат, който изпитва силно притеснение по време на презентации и служебни заседания. Кубът е с джобен размер и може да се носи навсякъде. Би могъл да се използва дискретно, без заниманието с него да изглежда неприемливо и неуважително.

Офисните сувенири са начинът да намерите евтин подарък за мъж, който обаче разкрива доброто ви отношение. Чрез подаръка си, вие можете да покажете, че познавате чудесно въпросния човек, че го слушате внимателно. Ако приятел често споделя страстта си към пътешествията, скреч картата ще бъде хитър начин да го стимулирате за нови пътувания, като същевременно на нея ще бъдат отбелязани вече посетените места.

Вечен магнитен или метален календар – какъв по-добър настолен сувенир за работното бюро. Това са стилни и много интересни приспособления, взаимствани от невероятните научни открития на учените от древността до по-модерните времена . Прототипът на магнитния календар е изложен в музея на модерното изкуство в Ню Йорк.

Керамична чаша за кафе с прикрепено към нея шотче или пък вратовръзка с вградена в нея отварачка за бутилки – това са шеговити подаръци, които ще разведрят атмосферата на работното място. Подарете на колега с добро чувство за хумор или на приятел, който познавате отдавна. Понякога именно забавните подаръчни продукти създават доброто настроение на празника.

Подарете електроника на любителите на модерните джаджи

Ако не ви хрумват никакви идеи за мъжки подарък, заложете на някаква електронна джаджа. Мъжете обичат техническите иновации и ги използват с гордост пред колеги, приятели и в семейното си обкръжение. Какво ще кажете за чифт топли ръкавици или зимна шапка с вграден Bluetooth модул? Тези зимни аксесоари ще позволят на мъжа да провежда разговори, без да вади телефона си от джоба.

Всеки мъж ще бъде силно впечатлен ако му подарите ретро аркадна конзола с 26 игри, особено ако в миналото е прекарвал голяма част от времето си в игралните зали. Ръчен часовник, който изглежда точно като автомобилното табло. Любителите на автомобилите определено ще харесат шегата и ще открият новия си любим аксесоар.

Устройство за намиране на ключове с елегантен дизайн може да се окаже най-полезната вещ за любимия човек. Ако мъжът ви е твърде разсеян и никога не знае къде се намират ключовете му, Key Finder ще му помага да ги намира бързо и ще сложи край на вечните закъснения. Каталогът ни включва богата колекция от умни и забавни джаджи, всяка от които притежава пълния потенциал да бъдат супер атрактивен подарък за мъж.

В раздел електроника са подбрани продукти, които могат да се превърнат в чудесна парти изненада. Устройствата с полезно и забавно предназначение са захранвани от батерии. Това означава, че могат да се използват на открито и у дома, включително по време на прекъсвания на електрическото захранване. Един брилянтен начин за забавление на цялото семейство по време на бури.

За автомобила

Автомобилът е важна част от живота на мъжа. Ето защо, смятаме, че ще намерите интересен подарък за мъж в секцията с автомобилните аксесоари. Можете да поднесете нещо толкова полезно като комплект капачки за вентили със сензор, показващ налягането на гумите. Цената на този артикул е символична, но ефектът от поднасянето на подаръка ще бъде точно това, което сте искали да постигнете.

Предпазен колан за безопасно пътуване с домашния любимец или пък табелка за телефонен номер при временно паркиране. Всички тези авто-аксесоари ще намерят приложение и ще спестят редица неприятни и досадни моменти по време на пътуване. Зарадвайте любимия човек до себе си или приятел с някои от подаръците „За колата”, които са представени и в собствена категория.

Какво да подарите на мъжа-домошар?

При нас ще намерите интересни подаръци за мъж, независимо дали той е работохолик, почитател на екстремните преживявания на открито, пътешественик или домошар. За последната категория мъже имаме чудесни инструменти, с които те могат да извършат дребни поправки в дома и по колата, както и чудесни забавни игри, които сплотяват семейството.

Домът е мястото, където се случват различни неща – посрещаме гости, създаваме си уют. Колекцията ни от интересни и оригинални сувенири е чудесно решение, когато нямате идея какво да подарите. Скреч постерите и картите са отново страхотна идея. Те ще бъдат приети радушно както от самия рожденик, така и от цялото му семейство.

Алкохолните игри ще зарадват мъжете от всяка възраст, независимо от социалния им статус. И ергените, и семейните господа ще бъдат очаровани от идеята да се позабавляват с приятели, превръщайки задължителната почерпка в забавна игра. Алкохолна рулетка или игра с рингове – подаръкът ви ще бъде използван при всеки купон, организиран в дома на неговия бъдещ притежател.

Подаръците от колегите не винаги са скучни и банални

Когато мъжът получава подаръци от колегите, той се настройва за поредния сервиз с чаши, картина или друг сувенирен продукт с непонятно за него приложение. Ние предлагаме по-различни сувенири за мъже. Такива, които ще предизвикат широка усмивка на мъжкото лице. Сувенирите ни са подбрани много внимателно с идеята да бъдат по-интересни, вълнуващи и нетрадиционни.

Люлката на Нютон е класически и елегантен аксесоар за офиса или за домашния кабинет. Получателят на подаръка дори не трябва да е лицензиран психолог, за да се радва на този анти-стрес аксесоар за бюро. Самата форма и конструкция на изделието е достатъчно красива, за да бъде пособието възприето като интересна декорация за дома.

Колегите са хората, с които сме принудени да съжителстваме почти толкова дълго, колкото със собственото си семейство. Те заслужават специални жестове на внимание, когато имат личен празник или друг специален повод да почерпят. В нашия онлайн магазин винаги ще намирате интересни неща, дори подходящ подарък за възрастен мъж.

Концепция за подаръка според кредото на мъжа

За нас е пределно ясно, че най-сложната част от подаряването е идеята за подаръка. Какъв да бъде той? Какво би се харесало най-много на конкретния човек? Ще бъде ли тази вещ полезна или ще събира прах в някое чекмедже. Ето защо препоръчваме да избирате подаръците според личния стил и кредото на мъжа.

Мъжете като цяло са малко заинтересовани от практичното приложение на вещите, освен ако не са свързани по някакъв начин с нещо, което харесват да правят – с тяхната най-голяма страст или хоби. Това може да са пътешествията и разходките сред природата, електронните игри или поддръжката на личния автомобил.

Желателно е да познавате страстите на човека, за да изберете подходящ подарък за мъж. Най-малкото подаръкът ви ще му покаже, че сте наясно с неговите интереси, че ги цените и уважавате. В каталога ни са селектирани разнородни артикули, така че да можете да намирате винаги правилното нещо, дори ако подаръците, които купувате са предназначени за хора на различна възраст и с различни интереси.

Поднасянето на подаръци е древна традиция, зад която днес се крие основно желанието да зарадваме и да засвидетелстваме внимание. Живеем във времена, когато всеки е способен да си закупи нужните му вещи, така че на гостите на един мъжки рожден ден не им остава друго, освен да подарят нещо интересно, в което е скрита специална символика.

Подаръците ни са преди всичко финансово достъпни. Те могат да се поднасят на хора, които са финансово обезпечени и имат всичко, което им трябва. В такива случаи е важно да зарадвате, да развеселите, а защо не и да трогнете рожденика с добре обмисления си и правилно избран дар. Преди да се насочите към мъжката ни подаръчна категория, препоръчваме да опознаете добре бъдещият притежател на подаръка, за да направите правилен избор.

Подаръците могат да бъдат и чудесна шега

Към подаръците и особено към избора им трябва да се подхожда с внимание, но не и винаги сериозно. Има хора, които ще оценят забавната шега повече, отколкото скъпата и луксозна вещ. Именно за такива хора и моменти е създаден специализирания ни онлайн магазин. Самото му име подсказва, че тук се опитваме да избягаме от скучното и баналното.

Ние ще ви предложим не просто интересни продукти, но преди всичко куп забавни идеи за подаръци за мъже. Имате приятел, който никога не отказва почерпка, подарете му алкохолен скреч постер или весела алкохолна игра. Каска за най-големите почитатели на бирата, а защо не и мъжко бельо ( боксерки и чорапи), опаковани в бирени кенчета.

Маркирани карти за игра със знаци на гърба - това е чудесен начин да се пошегувате с човек от близкия си приятелски кръг, който често обвинявате в некоректна игра. Неизгасващи свещички за рожден ден – какъв по-забавен начин да се пошегувате с рожденика и да се посмеете заедно за негова сметка?

Отварачката за бирени бутилки с брояч ще допадне на зевзеците, които често биват обвинявани, че послъгват за изпитото количество. Можете да подарите такова приспособление на „пиячите”, обичащи да завишават леко бройките. Гамата продукти за силната половина от човечеството, представена в каталога ни, е преди всичко подбрана за хора с чувство за хумор.

Хуморът е начин да се надсмеем не само над себе си, но и над трудностите в живота. Нека не забравяме, че всички имаме грижи и проблеми. Животът е изпълнен със стресови ситуации, но малките лични празници са повод да ги загърбим и забравим. С подаръците, закупени от нашия магазин, вие ще подарите преди всичко радост, утеха и усмивка на мъжкото лице.

Шегаджийските подаръци – винаги ли са уместни?

Когато се чудим какво да подарим на мъж, шегата не винаги е първата идея, която ни хрумва. Задължително е първо да се замислим какъв е характерът на мъжа. Дали той ще разбере правилно смисъла на шегата или ще възприеме подаръка като подигравка и обида? Хората са различни – едни са широко скроени, а други – мнителни и лесно обидчиви.

На втория тип мъже не е уместно да поднасяте шеговит дар, дори ако е избран и закупен с най-чисти намерения. Подаръкът, който ще изберете трябва д е съобразен също и с повода. Изберете нещо красиво или полезно за офиса, ако мъжът, който ви кани да празнувате, е сериозен служител с големи амбиции за кариерно развитие.

Лекомислената идея за подарък за мъж може да се окаже сериозен гаф, така че помислете внимателно дали да се хвърлите сляпо в сферата на шегата и хумора. На прекия си началник можете да подарите забавен продукт, само ако сте напълно уверени, че по този начин няма да прекрачите установени граници между подчинен и висшестоящ.

Ако ви е нужен подарък за млад мъж, винаги можете да изберете нещо пикантно, веселяшко, осмиващо някои от нестандартните му интереси. Към по-възрастните господа обаче е редно да се отнасяме почтително. Те не бива да тълкуват жеста ни като неуважителен, пренебрежителен или като желание да си подарим малко веселие за тяхна сметка.

Подаръците е хубаво да следват тематиката на повода. Ако сте поканени на сватба, то по-добре да подарите нещо, което ще сближи младите влюбени и ще ги накара да се почувстват семейство. Не бива да поднасяте нещо, което е предназначено само за булката или само за младоженеца.

Един малък подарък за мъж със забавен дизайн и шегаджийска насоченост е уместно да поднесете по личен повод на въпросния господин. Домакински принадлежности с весел характер не винаги са подходящи за представителите на силния пол. Уверете се, че човекът е добър кулинар и домакин, преди да вземете такова решение.

Колко висока трябва да е цената на подаръците?

Парите и най-вече парадирането с тях могат да злепоставят сериозно дори най-добронамерените от нас. Поднасянето на твърде скъп, пък бил той и хубав подарък за мъж, може да се тълкува като неуместна постъпка. С твърде щедрия си жест е възможно да злепоставите останалите гости, които нямат вашите възможности – да ги накарате да мислят, че подаръците им са твърде незначителни.

Истината е, че подаряването трябва да се възприема преди всичко като жест на внимание. Като средство да се изрази признателност, обич и благодарност. Парите нямат значение, когато сме водени от топли чувства. Затова един скромен подарък изненада за мъж може да направи огромно впечатление.

Нашите супер интересни подаръци за мъже са с много разумни цени и са по джоба на всеки средностатистически купувач. Ниската им цена ви позволява да действате бързо и адекватно, в случай че ви поканят на рожден ден в последния момент, а средствата ви са твърде оскъдни в края на месеца. Ценовата ни листа се движи в сферата на едноцифрените и двуцифрените суми.

Всеки може да си позволи да поднесе трогателен и сладък подарък за мъж, стига да открие специализирания ни уебсайт. Ние сме спасението, когато ви делят дни до следващата заплата, а вече сте похарчили предишната. Не е нужно да отказвате покани за весели празници, защото не можете да отидете с празни ръце. Малките дарове често се радват на най-голямо признание.

Защо е страхотно, че магазинът ни съществува?

Когато нямате никаква идея какъв подарък за мъж да изберете, нашият онлайн магазин ще се окаже правилното място. Специалната ни селекция ще ви насочи към правилната група продукти и дори може да ви подсети за шега, която наистина ще му хареса. На фона на толкова много магазини за подаръчни стоки във виртуалния свят, ние сме глътка свеж въздух в сивото ежедневие.

Асортиментът ни от забавни, нестандартни и дори символични подаръци за мъже ви спасява във всяка ситуация. При нас ще се почувствате на правилното място, дори ако се налага да закупите подаръка в последния момент. Можете да бъдете напълно уверени, че подаръците ни са винаги избрани според повода и човека.

Увереността, че в глобалната мрежа има магазин, в който винаги ще можете да намерите интересен личен подарък за мъж създава невероятно спокойствие. Ние сме на ваше разположение през цялото време. Не е необходимо да напускате работното си място или да жертвате почивния си ден, за да обикаляте по магазините.

Онлайн пазаруването ви отваря нови хоризонти. То е особено полезно на хората от малкия град и най-отдалечените малки населени места. Продуктите ни ще зарадват не само своите бъдещи собственици, но и тези, които ги поднасят. С оригиналната си идея вие ще се превърнете в звездата на купона и ще допринесете за доброто настроение.

Онлайн магазин ШантавоЕ ще успее да впечатли дори най-големите скептици с оригинални, шегаджийски и най-вече евтини подаръци за мъже. Мъжът не очаква да го глезите със скъпи маркови дрехи и козметика. Той очаква от вас единствено да опознаете топлия му характер и да оцените чувството му за хумор. Направете го, като го накарате да се почувства в свои води. Дайте му повод да блесне и бъде звездата на собственото си парти.