За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за пенсиониране


Показва 1 до 12 от 178 (15 страници)

От този раздел можете да изберете нестандартен подарък за пенсиониране на мъж или жена. Краят на трудовия път е важен етап в живота на всеки човек, а по традиция у нас той се отбелязва с пищно тържество. Подаръците са нещото, което прави всяко събитие по-тържествено и специално, затова е важно винаги да ги избирате и поднасяте с нужната отговорност.

Защо трябва да подарим нещо за пенсионирането?

Човекът е сбор от материални и духовни качества, поради което спомените му често са свързани с конкретни предмети. От тук идва традицията да подаряваме нещо за спомен на всеки празник и при всяко важно събитие. Краят на трудовата активност е момент, който повечето хора очакват с трепет, и когато го достигнат, те го отбелязват като празник.

Какво би бил един празник, ако празнуващият не бъде почетен с подаръци от всичките си близки и познати? Необходимо е да изберете подходящ подарък за пенсиониране на жена, ако ваша близка ви е поканила на своето специално тържество. Подаръкът ви ще остане мил спомен, който ще напомня за един важен етап от живота на конкретния човек.

На празник никога не се отива с празни ръце, дори ако главният герой на събитието ви е изключително близък. Не си мислете, че не трябва да подарявате нищо на своите родители, когато се пенсионират. Това е също лично събитие, което трябва да се отбележи подобаващо. Освен това, този празник се празнува еднократно.

Казващият Честито пенсиониране подарък ще говори много по-красноречиво от вас. Милите думи и трогателните послания се губят в шумната суматоха, съпътстваща всяко тържество. Затова е хубаво да ги поднесете по начин, който ще ги направи вечни и незаглъхващи. Всеки път, когато новият пенсионер погледне вашият дар, той ще си спомня за топлите ви чувства и специален жест на внимание.

Трябва ли да следваме установени традиции, когато избираме подаръка?

Всеки тържествен и празничен момент в живота ни ни задължава да следваме установени традиции. Така например подаръците, които поднасяме на Коледа на своите близки, са много по-различни от тези, които бихме подарили при излизане в пенсия. Единият празник може да се отбележи в по-неформална семейна обстановка, защото го честваме всяка година.

Пенсионирането обаче е паметно събитие, което се случва само веднъж в живота. По този повод повечето хора предпочитат да поднесат нещо наистина специално, което ще остане за спомен. В желанието си да се представят на нужната висота, гостите се насочват към едни и същи подаръчни стоки – кристални сервизи, картини и други декоративни предмети.

Заслужава си да измислите някаква по-оригинална и креативна идея за подарък за пенсиониране на жена, ако искате да се отличите от тълпата. Избирайки някой от подаръците, представени в този раздел, вие ще се докажете като ярка личност, която не приема готовите решения.

В същото време ще подарите нещо, което ще радва и трогва, без да харчите твърде много пари. Помислете само: колко скъпи сервизи и вази може да използва през остатъка от живота си пенсиониращият се човек? Той ще получи предимно това от всички поканени гости. Едва ли бихте желали да сте просто част от масовката.

Ние ви предизвикваме да се отклоните от утъпканата пътека и да изберете оригинален подарък за пенсиониране. Какво ще рече това? Това означава да изберете нетрадиционен подход, подарявайки нещо, което никой от другите гости не би дръзнал да избере. Не и за такъв специален повод.

От кои фактори трябва да се ръководите при избора на подаръка?

Подаръците са нещо, което всички обичаме да поднасяме и получаваме. Те обаче ни поставят и пред сериозни предизвикателства, когато трябва да ги изберем. Всеки е изпитвал притеснение дали подаръкът му ще се хареса, а това поставя допълнителни неизвестни при решаване на задачата.

За да ви спестим не само притеснението, но също време и пари, ние ще ви посочим факторите, от които трабва да се ръководите при покупката на подарък за пенсионер. Това, с което е разумно да се съобразите е:

Пол на получателя на подаръка

Полът е основен ориентир, когато избираме между различни видове подаръчни продукти. Дамите, които излизат в пенсия, ще се радват да получат красиви сувенири, с които да украсят уютния си дом, както и първокласни сервизи за храна и напитки, които да използват, когато посрещат важни гости. Мъжете обаче рядко се впечатляват от подобни предмети.

Сред най-оригиналните идеи за подарък за пенсиониране на мъж са тези, отразяващи мъжката психика и вкусове. Мъжете също са почитатели на красивото и изящното, но те се възхищават на типично мъжки произведения на занаятите и изкуството. За мъжа красивият сувенир е издялан от камък или е под формата на прелестна дърворезба.

Лични интереси и хобита

 Винаги е важно да се ръководите от вкуса и личните интереси на хората, на които ще купувате подаръчни сувенири за пенсиониране. Ако бъдещият пенсионер е колега, когото познавате бегло, то тази част от пъзела може да се окаже твърде сложна за решаване. Заслужава си да слушате внимателно хората при личните си разговори с тях, защото тогава те разкриват своите хобита и интереси.

Поднасянето на добре обмислен подарък за мъж за пенсиониране ще ви постави високо в очите на неговия бъдещ притежател. Ако това е мъж, който се увлича от лова и риболова, то в каталога ни ще намерите интересни продукти, свързани с различни активности на открито. На любителите на пътешествията можете да поднесете някоя от уникалните ни скреч карти, а за почитателите на добрата шега – изберете нещо забавно.

Бюджет

Няма как да поднесете страхотен подарък при пенсиониране, ако предварително не сте решили към кой ценови сегмент ще принадлежи продуктът. Някои хора обичат да демонстрират своята щедрост и купуват скъпи и ценни сувенири. Други са принудени да се вместят в по-скромен бюджет, но те искат не по-малко да се представят на нужната висота.

Скромните и символични подаръци за пенсионери могат също да предизвикват силни емоции, стига да са избрани с любов и внимание. Магазинът ни е мястото, което доказва, че подаръкът не трябва задължително да бъде с висока цена, за да бъде скъп за своя притежател. Най-важно е с какви чувства сте избрали продукта, а не колко сте платили за него.

Защо да изберете подаръка от нашия онлайн магазин?

Вероятно искате да видите блясъка в очите на получилата от вас превъзходен подарък за пенсиониране жена? В този случай ние сме перфектното място за неговото закупуване, защото предлагаме креативни и нестандартни подаръчни стоки. Ние залагаме на нетрадиционен подход, който радва еднакво и подаряващия и получаващия.

Сдобилият се с полезен и забавен подарък за пенсиониране мъж ще ви бъде вечно благодарен. Сега той разполага с цялото време, което преди не му е стигало за практикуване на любимото му хоби. В каталога ни ще попаднете на уникални приспособления за почитателите на туризма, лова и риболова, както и за домашните майстори.

Необходимо е да закупите интересен подарък за пенсиониране на колежка, но нямате никакво време за обиколки по магазините? Ние ви предлагаме да закупите подаръка онлайн. Това е начинът, който спасява милиони работещи хора по целия свят и ние сме горди да заявим, че сме част от една уникална търговска платформа.

При нас е супер лесно и приятно да пазарувате, но преди всичко ви гарантираме, че винаги ще успеете да намерите подходящ подарък за пенсиониране на мъж. Независимо на каква възраст е новият пенсионер и какви са неговите интереси, в настоящия раздел ще откриете поне няколко удачни решения.

Прегледът на огромният ни продуктов асортимент е възможен и това може да се случи по всяко време, когато ви е удобно. Пазаруването на подаръци онлайн ви спестява блъскането в претъпканите магазини, където рядко е възможно да направите добър избор и да останете доволни, че сте избрали оригинален подарък за пенсиониране на жена.

Чрез уникалните си подаръчни стоки, ние ще ви заредим с приятни емоции и преди всичко ще ви представим супер интересни идеи за подарък за пенсиониране. Понякога именно идеята е това, което ви убягва, за да се представите отлично, затова посещавайте сайта ни винаги, когато усещате, че ви липсва креативност и оригинален подход. Наред с богат избор от уникални сувенири, ще ви предложим също коректно и любезно обслужване, комбинирано със супер изгодни цени.