За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за годишнина от сватба


Показва 1 до 12 от 96 (8 страници)

В този раздел сме се погрижили да намерите най-интересните подаръци за годишнина. В съвременния свят, в който бракът е смятан за отживелица, си заслужава да наградим двойките, съумели да съхранят своята любов и своето семейство. Зарадвайте своите роднини, близки, приятели с нещо интересно и оригинално за юбилея.

Първата година от брака – тест за съвместимост на характерите

Сватбеният марш все още звучи в ушите ви, а вече е изминала цяла година от сключването на брак на ваши близки или приятели. Необходимо е да изберете подходящ подарък за годишнина от сватба, но нямате идея какво се подарява първата година. Нека първо разгледаме защо навършването на година от съвместния живот е толкова паметно събитие.

Първите 12 месеца от брака са важен период, особено ако младоженците не са имали дълга връзка и не са живели заедно. Този период е тест за здравината на връзката, защото само при съвместно съжителство е възможно да опознаеш характера на своята половинка. Двойката тепърва да разбира принципите на съвместното съжителство, нуждата от компромиси и потискането на личното его.

Заслужава си да инвестирате време и усилия в намирането на хубав подарък за първа годишнина от сватба. Неслучайно първата година от брака се нарича „памучна сватба” – в това наименование има дълбока символика. Тънката памучна тъкан (например хасе) може да е пъстра и ярка, но не е особено здрава.

По същия начин връзката на младоженците е пълна с цветни усещания и ярки емоции, но все още е много крехка. Памучната сватба е празник, който показва, че двойката е преминала успешно един от най-важните тестове за силата на своята любов. Заслужава си да наградите младото семейство с оригинални и дори забавни подаръци за годишнина от сватба.

Какви трябва да бъдат подаръците за годишнини?

Когато се навърши една година от сключването на брака, събитието се отбелязва с почерпка, както всяко важно нещо в живота. Какъв да бъде подаръкът е въпрос, който вълнува и самите младоженци. Редно е датата на сватбата да се отбелязва с размяна на подаръци за годишнини между съпрузите. В този случай подаръците се делят на мъжки и женски.

Също така родителите трябва да зарадват младото семейство с нещо специално за първия юбилей. Приятелите на двойката започват да се информират какво е редно да се подари на този ден. Днес традициите се почитат все по-малко, затова при избора на подаръка за младо семейство, малко хора се съобразяват с обичаите и обредите, почитани от нашите баби и дядовци.

Какво могат да си подарят съпрузите един на друг – това е един от основните въпроси. Бижута, маркова дреха, скъп часовник – това са първите идеи за подарък за годишнина, които хрумват на двамата съпрузи. Идеите не са непременно погрешни. При подаръците няма строги ограничения, а преди всичко изисквания как трябва да бъдат поднесени.

За памучната сватба в подаръка трябва обезателно да присъства памук, макар и само в символична форма. Съпругата може да подари на съпруга си качествена памучна риза или бельо, докато съпругът може да осъществи първоначалната си идея. Той може да подари красиво бижу, като кутията бъде увита в памучен плат или завързана с памучна панделка.

Приятели и роднини могат да заложат на практичен подарък за първа годишнина от сватбата – например луксозно памучно спално бельо. Символичните жестове на внимание също не са лоша идея – вечен магнитен календар, който ще отброява годините брачен живот до безкрая. Може да се подари нещо, което ще поддържа романтиката и ще разпалва огъня на любовта.

Самите съпрузи могат да си разменят символични романтични подаръчета – буркан с 50 картонени сърца, на които трябва да се напишат 50 причини да обичаш семейната си половинка или скреч картичка „9 неща, които обичам в теб”. Романтичните идеи за подарък за годишнина от сватба обикновено властват през първите години, а не трябва. Някои семейства съхраняват романтиката дори след 30 години брак.

Какви са подаръците на 10-тата година от сватбата?

Най-важният сватбен юбилей е 10-тата година. 10 години са достатъчно дълъг период за връзка, но ако разглеждаме брака като вечен съюз, то този период е само началото на много годишнини. Какъв подарък за 10 годишнина от сватба е удачно да подарим? Това зависи основно от вкусовете на двойката и близостта ни с нея.

10-годишният юбилей се нарича розова или калаена сватба. На семейството се поднасят букети от рози, както и дребни символични метални предмети – желателно е калаят да присъства под някаква форма. Наименованието на годишнината „калаена” не е случайно. Калаят е гъвкав метал, чрез който се изобразява способността на съпрузите да се адаптират един към друг след първото десетилетие.

Вечен магнитен или метален календар е отново чудесен символичен подарък за 10 годишнина от сватбата. Трябва да имаме предвид, че не всички брачни двойки организират тържество, с което да честват сватбен юбилей. Ще се наложи да подарите нещо специално на приятели или колеги, само ако сте поканени да отпразнувате с тях това важно събитие.

На най-близките роднини не винаги хрумват креативни идеи за подарък за годишнина от сватбата, но в случая те са задължени да се представят с нещо оригинално. Неуместно е да пренебрегнете годишнината от сключването на брак на своя брат/сестра, син/дъщеря. Дори ако не планирате да подарите нещо скъпо и луксозно, желателно е да поднесете мил и трогателен дар.

15 години от сватбата – защо тази дата е важна?

Подарък за 15 годишнина от сватбата търсят много хора, колкото и странно да изглежда на пръв поглед. Този юбилей се нарича стъклена сватба, а в последните години се наложи и терминът „кристална”. След 15-тата година се честват само кръгли годишнини. Традицията повелява на кристалния юбилей да се поканят роднини и приятели.

Това е празник, за който трябва да потърсите подходящ подарък за годишнина от сватба на приятели. Желателно е подаръците да бъдат кристални – луксозни сервизи с чаши, красиви стъклени фигурки и дори кристали Сваровски. Комплект стъклени чаши за вино и бира Крал и кралица е едно от шегаджийските ни предложения.

Отбелязването на 15-години от сключването на брак си заслужава почерпката, защото днес много малко семейства успяват да преминат заедно тази времева бариера. Именно затова годишнината се свързва със стъклото – то е красиво, прозрачно, но и изключително крехко – може много лесно да се счупи. Семейството трябва да получи хубав подарък за годишнина от сватба от кумовете.

На кого ще бъде полезен този раздел на нашия онлайн магазин?

Настоящият раздел с подаръчни продукти ще бъде полезен на всички, които са поканени на честването или лично честват годишнина от сключването на граждански брак. Може би ви е нужно нещо оригинално и нестандартно като подарък за годишнина от сватба на родителите. Дори юбилеят да се празнува в тесен семеен кръг, децата са тези, които задължително ще присъстват и ще поднесат нещо специално на своите родители.

Категорията със специални подаръчни продукти ще бъде полезна на:

Децата на брачната двойка

Първите годишнини са чествани без осъзнатото присъствие на децата, защото по правило тогава те са твърде малки, за да осъзнаят важния момент. След като децата на празнуващото семейство станат зрели мъже и жени, е повече от логично те самите да започнат да възприемат брака на своите родители като празник.

Те със сигурност ще намерят в каталога ни подходящ подарък за годишнина на родители – 20, 25, 30 и дори 50 години. Децата спокойно могат да заложат на нещо дребно, символично и дори закачливо. За родителите им подаръкът, поднесен от тях ще бъде най-ценен. Обикновено бракът се крепи в името на доброто на децата. Заради тях брачните двойки са готови на всякакви компромиси.

Кумувете

Кумът и кумата са на практика свидетели, които удостоверяват пред закона валидността на сключения брак. В нашата страна кумувете имат и друга, символична роля. Това са най-близките приятели на семейството, които със своите съвети и подкрепа се грижат за запазването на брачния съюз. Идеалният подарък за първа годишнина от сватба от кумовете може да се окаже, че се намира точно в тази категория.

Кумът и кумата е редно да бъдат канени на всеки семеен юбилей. След като бъдат изчерпани всички стандартни опции при подаръците, в даден момент на кумувете ще се наложи да потърсят оригинални подаръци за годишнина. Нестандартната ни гама продукти позволява на всички кумуващи на сватби да проявяват креативност всяка година, за да не бъдат предвидими и банални.

Родителите на младото семейство

Родителите на младото семейство са тези, които най-силно се вълнуват и се впускат в трескаво търсене на интересен подарък за първата годишнина. Защо именно „интересен”? Защото обикновено родителите на младоженците са тези, които помагат най-много. Те в много случаи осигуряват жилището и необходимите неща за дома, без да ги възприемат като подаръци.

На датата, на която се чества самият юбилей, те искат да поднесат нещо специално. Съвременните родители са напредничави и модерни. Те не само нямат проблем с онлайн пазаруването, но дори са наясно с актуалните тенденции при подаръците. Оригиналният и нетрадиционен подход към подаръка може да ги доведе в нашия онлайн магазин.

Приятели и колеги

Приятелите от детинство и тези от ученическите и студентските години са най-важните хора за всеки човек извън семейството. Те обезателно присъстват на сватбата, а не рядко биват поканени да кумуват. Логично е да бъдат поканени на годишнината, така че те също могат да намерят в този раздел идеалния подарък за първа годишнина, както и за всяка следваща.

Именно приятелите и колегите са тези, които могат да организират страхотна изненада за 25 годишнина от сватба. Това може да бъде парти в чест на юбилярите, а може да бъде и добре замислен подарък за тях – пътешествие, посещение на специално културно събитие и т.н. Нашите продукти са подбрани с идеята, че ще бъдат купувани включително от най-верните приятели.

Какви трябва да бъдат подаръците за годишнини – трябва ли да следваме традицията?

По традиция всеки сватбен юбилей носи някакво символично наименование – памучна, стъклена, перлена, златна сватба и т.н. Обичаят изисква подаръците да бъдат тематично свързани с наименованието на годишнината, но днес все по-малко хора спазват тези неписани правила. Традициите се променят под напора на прогреса и модерния живот. Модата обхваща всеки аспект на живота, включително подаръците за различни поводи.

Избраният за 30 години брак подарък може да няма нищо общо с перлите. Той може да бъде практичен или доста закачлив, в случай че е закупен от нашия магазин. Какво бихте могли да подарите на хора, които са съхранили своето семейство в продължение на цели 30 години? Имайте предвид, че за това време те са придобили всички материални неща, които са им били нужни. Хуморът и усмивките са нещото, което искрено ще ги зарадва.

Оригиналният подарък за 30 годишнина от сватба може да се изразява в забавно послание за мир и разбирателство между съпрузите. На пътешествениците можете да подарите скреч карта на България. Стимулирайте юбилярите да обиколят страната ни, за да я опознаят и обикнат още повече.

Чудесна изненада за годишнина от сватбата може да се окаже шегаджийският часовник, движещ се назад. Кой не би искал да върне времето назад и да бъде отново млад, силен и красив? Върнете щастливата брачна двойка към началото – в първите дни на тяхната любов. Припомнете им какво ги е накарало да се влюбят и запазят любовта си до настоящия момент.

Подаръците за годишнини от сватби не е нужно да бъдат скучни и банални. Всяка година или поне при всяко по-специално честване на брака им, хората получават поредната порция безполезни сувенири, нови и нови сервизи за хранене и чаши – неща, от които имат вече в изобилие. Искате ли да избягате от клишето? Потърсете интересни подаръци за годишнина от сватба.

Кога забавните и майтапчийски подаръци са неуместни?

Има случаи, когато не е уместно да се шегуваме с подаръка, който планираме да поднесем на семейство. Това се отнася преди всичко за хора на преклонна възраст – нашите баби и дядовци. 50 години брачен живот е сериозно изпитание, но и успешно издържан тест за обич и вярност. Удачно е да уважаваме, а не да се шегуваме с героите на това паметно събитие.

Шегаджийският подарък за 50 годишнина от сватба може би няма да се понрави на юбилярите, както и на останалите гости на тържеството. С твърде оригиналната си идея рискувате да се покажете като хора, лишени от чувство за такт – циници, които не ценят брачната институция.

Не е никак разумно на дългогодишни семейни двойки, особено на хора в напреднала възраст, да се подаряват подаръци на еротична тематика. Това едва ли ще ги развесели. По-скоро може да ги обиди. На 70-80-годишна възраст брачните двойки са превъзмогнали плътските удоволствия и се радват единствено на силната си връзка, скрепена с времето.

Еротичните (18+) подаръци за годишнина на родители от децата е също тема табу. Вярно е, че има разкрепостени семейства, в които сексът от отворена тема за разговори, и все пак – има граници, които не бива да се прекрачват. Интимният живот на родителите не бива да занимава децата, и обратно – родителите също не бива да поднасят такива подаръци за годишнините на своите деца.

Не подарявайте скъпа и сложна електроника за годишнината на родителите си или на своите баба и дядо, ако не сте сигурни, че ще се справят с модерните технологии. Дори нещо толкова забавно като изтривалка с надпис „пристигащи/заминаващи” няма да бъде подобаващо оценено, когато надписът е на английски. У нас са малко хората на възраст, които владеят езика на Шекспир.

Избраният за 20 годишнина от сватба подарък може да носи по-нетрадиционно послание. На около 40-50 годишна възраст хората вече са улегнали и прекарват повече време у дома. Можете да им подарите забавна семейна игра, с която съпрузите да уплътняват вечерите си и уикендите. Сами преценете доколко еротичните игри са подходящи за конкретната двойка.

Какво трябва да вземете предвид при избора на подаръка?

Подаръците за сватбени годишнини са доста различни от тези, които избираме за Коледа, рожден ден и т.н. Това е особено валидно, когато подаръкът е общ и за двамата съпрузи. В такъв момент хората залагат на нещо красиво или полезно за дома, което е винаги работеща формула. Все пак думата „дом” е символ на семейство.

Подходящият за първа годишнина от сватба подарък може да бъде оригинален сувенир, чаши с интересно послание, еко-дървена стойка за вино и чаши. Това са все неща, които винаги са приемани радушно и винаги има място за още от тях. Най-важното е да познавате добре семейството и техния вкус, за да сте сигурни, че подаръкът ви ще им хареса.

Обезателно трябва да се съобразите с интересите на хората, за които избирате подаръка. На любителите на пътешествията можете да подарите уникална скреч карта на България, подтиквайки брачната двойка да посети кътчета, които все още не посещавала. От значение в този случай е и професията на всеки от съпрузите, както и тяхната възраст.

Възрастта е винаги ключов фактор, когато избираме подаръци. Както вече споменахме, може да направите гаф, ако изберете еротична игра или друг твърде интимен за 30 годишнина от сватба подарък. Този избор е добра идея, само ако познавате добре членовете на щастливото семейство и обичате да си правите забавни изненади помежду си.

Подаръците между съпрузите – можете ли да изненадате половинката си след толкова години?

Истината е, че не всички годишнини се отбелязват с официално тържество. Понякога двойките предпочитат да не споделят личния си празник с други хора, а вместо това да излязат на специална вечеря, да посетят културно мероприятие или да си организират пътешествие. Във всеки случай, съпрузите винаги си разменят някакви практични, луксозни или символични подаръци.

Възможно ли е закупеният за 25 години брак подарък да бъде изненада? Ние смятаме, че това е напълно възможно, въпреки че дългият семеен живот е направил съпрузите доста предвидими един за друг. Ако искате да избягате от баналните решения, на които се уповавате всяка година, то може би е време да започнете да пазарувате от нашия магазин.

За всяка съпруга става все по-сложно да открие оригинална идея за подарък за годишнина от сватба за мъж. Поредната вратовръзка, комплект инструменти, гравиран луксозен ключодържател – колко от тях вече сте подарили на мъжа си през годините? Ние ви предлагаме изцяло нов подход.

Мъжете са по начало безразлични към подаръците и цялата суматоха около тяхната покупка и поднасяне. Това се дължи на тяхната прагматична натура, което съвсем не значи, че не са романтични и не ценят жестовете ви на внимание. Подарете на любимия си нещо, което ще го разведри, ще го разсмее и ще му помогне да се отърси от стреса на напрегнатия работен ден.

Мъжете имат силен състезателен дух, затова смятаме, че една интересна семейна игра би била доста добър подарък за годишнина от сватбата за мъж. Метална тръба с аератор за охлаждане на вино или луксозни камъни вместо лед за уиски – господата са ценители на квалитетните напитки. Всичко, което им позволява да консумират и сервират любимото си питие със стил, е страхотна идея.

Защо да купите подаръка за годишнината при нас?

Годишнината е важно събитие за всяко семейство и то изисква отговорно отношение. Независимо дали юбилеят ще бъде отбелязан с празнична гощавка, или ще се празнува в тесен семеен кръг, подаръците са задължителни. Поне между съпрузите. Нашият магазин може да се окаже идеалното място за покупка на подарък за рубинена сватба по няколко причини.

На първо място: ние оперираме изцяло онлайн. Това означава, че пазаруването при нас е лесно, удобно и възможно по всяко време. Ако сте твърде заети със служебни ангажименти, за да посещавате физически магазини, просто използвайте вечерите си. Онлайн можете да направите преглед на предлаганите в сайта ни продукти и да си набележите подходящите варианти.

Поднесеният за 10 годишнина от сватба подарък не е задължително да бъде твърде скъп. С времето брачните двойки пренареждат своите приоритети и разбират, че скъпите подаръци не са непременно най-ценните и специалните. Цените на подаръчните ни продукти са невероятно достъпни. Ще се харесат на двойките, които предпочитат да инвестират парите си в бъдещето на децата си, вместо в предмети.

Подаръците, които сме събрали в тази категория имат преди всичко символичен характер. Те ще ви помогнат да разнообразите времето, прекарано заедно със семейната ви половинка и да се почувствате уютно. Понякога идеалният подарък за 25 години брак може да се окаже присъствието на брачния партньор, топлата му усмивка и разбиращия поглед. Всичко друго е суета.

Заслужава си да отворите нашия онлайн магазин, когато ви е нужен интересен подаръчен продукт, който да насочи вниманието към веселата страна на живота. Ние не предлагаме луксозни стоки, чиято функция е да бъдат музейни експонати. Нашите продукти са нестандартни, забавни и дори шантави, но в същото време и доста полезни в ежедневния живот.

От този раздел можете да купите както страхотен подарък за 8 годишнина от сватба, така и подходяща украса, която ще зарадва гостите и децата. Празнувайте своя семеен живот с любимите си хора – приятели, роднини, колеги. Направете го със стил и избягайте от установените норми.

Креативният ни екип се е погрижил да ви зареди с позитивни емоции, които неизбежно ще ви връхлетят, докато разглеждате някои от артикулите. Ние не предлагаме просто продукт, а преди всичко нестандартни оригинални и шантави идеи какъв би могъл да бъде перфектният подарък за 12 годишнина от сватба.

Не забравяйте, че не вещите са това, което прави празника или човека специален, а емоциите. С правилния избор на подаръка, закупен по най-лесния и удобен начин, можете да постигнете по-голям успех, отколкото сте смятали за възможно. Не хабете време, нерви и пари за неща, които можете да получите по-лесния начин. Да, в живота понякога всичко се случва с невероятна лекота.

Ако се намирате в раздела, защото търсите уникален и необичаен подарък за първата година от брака, можете да бъдете уверени, че той е тук и ви очаква. Не забравяйте, че избраният за памучна сватба подарък трябва да съдържа ярка и пъстра памучна тъкан, за да е спазена традицията.

Доставяме поръчаните артикули в минимален срок, но все пак препоръчваме да не чакате последния момент за покупка на подаръка!