За поръчки и въпроси: 0876886602

Коледни подаръци


Показва 1 до 12 от 295 (25 страници)

Краят на календарната година е време за равносметка и нови планове за бъдещето, но преди всичко е време за покупка на коледни подаръци. Това е най-светлият християнски празник, на който си подаряваме различни неща. За децата, за техните родители, за приятелите и за техния дом – подаръците, които трябва да закупим са винаги една солидна бройка, заради която трябва да похарчим не малко пари.

В този раздел на онлайн магазин ШантавоЕ сме събрали богата колекция от тематични, оригинални и нестандартни подаръци за Коледа. Тук можете да намерите нещо подходящо за дете, за възрастен, за роднина, колега и приятел. Продуктовата ни гама включва изделия, специално разработени да зарадват, развеселят и трогнат своите бъдещи притежатели.

Идеята – най-трудният момент, когато се чудим какво да подарим

В нашия магазин ще откриете не просто разнообразие от различни продукти, а най-вече куп страхотни идеи за коледни подаръци. Ние знаем, че именно раждането на идеята какво да подарим на конкретния човек, е най-сложната част от задачата. Когато знаем какво искаме да поставим под елхата за някой от близките ни или децата, е много по-лесно да го намерим и закупим навреме.

Идеята за подаръка е сложната част, защото подаръците, които си разменяме в коледния ден, не са просто жест, лишен от съдържание. Обикновено целта е подаръкът ни да зарадва човека и да му бъде полезен. Ако изберем някакъв сувенир, украса за дома, тогава искаме да оставим нещо мило за спомен. Предмет, който да напомня за нас.

Подборът на коледните ни подаръчни продукти беше направен от екипа ни много внимателно. Основната ни цел беше да дадем възможност на всеки от вас да намери подходящ подарък за Коледа, бил той за мъж, жена или дете. Идеите, които стоят зад различните продукти, селектирани от нас, са преди всичко нестандартни, оригинални и супер забавни.

Знаем, че едно най-големите предизвикателства в предколедната треска е изборът на забележителен коледен подарък за мъж. Ако мъжът е достатъчно успешен и може да си купи всичко, което му е нужно, то тогава какво можем да му подарим? Нашият съвет е да заложите на нещо забавно, което ще го разсмее и ще стопли сърцето му. Радостта е едно от нещата, които не можем да си купим с пари.

Идеите, които щедро ви предлагаме, се отнасят за различните типове мъже. Стилни камъни за уиски вместо лед за уседналия джентълмен, топла шапка с Bluetooth за любителите на лова и риболова, скреч карта за пътешествениците и т.н. При нас задължително ще попаднете на чудесна идея, която ще уцели право в целта.

Какъв всъщност трябва да бъде подаръкът?

Подаръкът, който ще подарите в коледния ден трябва да бъде преди всичко избран за конкретния човек. Не правете грешката да подарявате тривиални неща, които по никакъв начин не са персонално свързани с бъдещия им притежател. Никой не би искал да получи безполезна вещ, каквато са получили всички останали присъстващи на празника. Подобно отношение би могло да обиди хората, които на свой ред са се постарали с избора на подаръците.

Закупеният коледен подарък за жена не е задължително да бъде скъп и грандиозен, но той трябва да показва, че сте мислили за въпросната дама, когато сте го избирали. Това е особено валидно, ако дамата е интимната ви половинка.  Дори след години брачен живот, жените искат да получават уверения, че са все така силно обичани и не са приемани за даденост.

Подаръците, които подреждаме под елхата, би трябвало да накарат бъдещите си притежатели да се почувстват специални. Един от начините да го постигнем е като развържем кесията и се насочим към щандовете за луксозни стоки в мола. Коледата е обаче и времето, когато финансовите разходи са и без това твърде раздути. Малко хора могат да си позволят нов модел смартфон за всяко от децата и нов автомобил за нежната половинка.

Магазинът ни предлага забавни и неконвенционални коледни подаръци за жени, мъже и деца. Имаме страхотни подаръчни стоки за дома, както и игри за цялото семейство. С една семейна игра на супер достъпна цена ще можете да уважите всеки член на фамилията, без да се разорявате. Идеите ни ви дават решения как да спестите пари, без никой от обкръжението ви да се почувства пренебрегнат.

Смехът и забавлението трябва да съпътстват светлия християнски празник. Фокусирането върху цената на подаръците е напълно неприемливо. Твърде консуматорското ни общество трябва да осъзнае, че парите не правят никого щастлив, нито пък вещите, които могат да се купят с тях. Подаръкът за Коледа може да бъде безценен, дори ако е закупен за по-малко от 20лв. Важното е да бъде избран много умело и с позитивна нагласа.

Какво ви предлага магазинът ни?

В категорията с коледни сувенири всеки може да намери подаръка, който е най-подходящ за определен човек и за конкретния повод.Продуктите ни са толкова разнообразни като вид, предназначение и дизайн, че всеки лесно ще намери поне няколко чудесни решения. Ниската цена на стоките ни, ви позволява да бъдете щедри и да поднесете няколко неща, обединени в един общ подарък.

Подаръците, представени в раздела, могат да се разделят условно на няколко подкатегории, а именно:

За жени

Избирането на подарък за Коледа за жена си остава задача с повишена сложност за болшинството мъже. Мъжът рядко слуша внимателно своята половинка, за да разбере какво точно иска тя за коледния празник. Много мъже са намерили вярното решение за подобни ситуации. Те просто дават щедра сума пари, с които любимата може да си купи това, за което мечтае и което ѝ трябва.

За господата, които не могат да си позволят щедрите жестове на внимание, каталогът ни е идеалната алтернатива. От тази страница на магазина ни те могат да изберат за своите половинки нещо дребно, но притежаващо пълния потенциал да предизвика усмивка на женското лице.

Можете да подарите на своята приятелка или съпруга скреч карта за пътешествия. Този вид сувенири се харесват изключително много на хората, които обичат да пътуват в свободното си време. Картите ни са разделени на няколко групи – за желаещите да посетят интересни кътчета на страната ни, и за изкушените от международните дестинации.

Намирането на чудесен подарък за Коледа за жена може да се окаже изключително лесно, стига да не се целите твърде високо. Уверяваме ви, че съвременните жени не са толкова меркантилни, колкото обществото ни се опитва да ги направи. Все още голяма част от тях се радват повече на милите жестове и страхотните идеи, отколкото на скъпите луксозни стоки и брандираните етикети.

За мъже

Дамите са много по-изобретателни в избирането на коледни подаръци за мъже. Те имат силен потребителски нюх и безпогрешна вътрешна интуиция, която им позволява винаги да избират нещо прекрасно за конкретен човек. Жената успява да зарадва с подаръка си не само своя съпруг, но и останалите мъже от нейното обкръжение – баща, брат, свекър, колега, приятел.

С времето обаче дори най-проницателната жена стига до задънена улица. Какво да подари тази година на своята половинка, след като повечето опции са вече изчерпани? Не е хубаво подаръците да се повтарят всяка година. Тук е нужен нестандартен подход и висока доза креативност. Умната жена ще заложи на нещо весело, забавно за цялото семейство – нещо нестандартно.

Охладител във вид на метална пръчка за вино или скреч постер със 100 фитнес предизвикателства – такива неща радват мъжете, стига продуктите да съвпадат с техните интереси. Защо не алкохолна игра, с която мъжът да забавлява своите приятели? Играта може да бъде рулетка, рингове или зарове. Независимо от възрастта, мъжете обичат състезанията, дори когато те представляват завоалирано надпиване.

Препоръчваме ви тази година да заложите на нетрадиционен подарък за Коледа за мъж. Нашият онлайн магазин ви дава възможност да избягате от скучното и баналното, поднасяйки нещо, което ще бъде полезно, но същевременно ще забавлява. Подаръкът е начин да покажете своите чувства, а това може да се постигне с минимален разход на време и пари.

За децата

Децата очакват с трепет подаръците, оставени под елхата, и това са не само вашите собствени потомци, но и децата на вашите близки роднини и приятели. Нормално е в даден момент да се окажете напълно изчерпани от идеи за подаръци за Коледа на децата. Не унивайте! Ние ще ви подсетим за неща, които все още не сте се сетили да подарите на най-любимите същества.

След като при нас сте открили невероятен подарък за мъж за Коледа, то определено ще намерите и нещо страхотно за своето дете или за малчуганите от семейния ви кръг. Племенниците ви имат разнородни интереси? Няма проблем, ние предлагаме интересни игри, забавни електронни джаджи и превъзходни играчки за деца от всяка възраст и пол.

В каталога ни са представени най-разнообразни настолни игри, както и такива, развиващи физически малките ни приятели. Детето ви стои твърде дълго пред компютъра - подарете му мини баскетболен кош или комплект пистолети с движещи се топчета мишени. За развиване на креативността и творческата фантазия имаме специална гама конструктори за сглобяване.

Ако държите да стимулирате любознателност у детето, то нашите скреч карти и постери ще ви свършат чудесна работа. Предлагаме различни образователни игри, които тренират паметта и помагат за развиването на аналитичното мислене. Децата ще се радват и на семейните ни игри. Те винаги държат да играете с тях, нали? Коледните празници са идеалното време за семейно забавление.

За дома и цялото семейство

Богат избор от мини коледни подаръци за дома ще ви позволят да се представите на нужната висота, когато гостувате на роднини и приятели. Коледните празници са времето, което прекарваме основно на маса – гостуваме и приемаме гости. В никакъв случай не бива да отивате в дома, където сте поканени с празни ръце.

Подаръците ни за дома са представени в невероятно разнообразие. Сред тях има практични, но същевременно и забавни домакински приспособления, както и сувенири с много висока естетическа стойност. Можете да подарите скреч постер на различна тематика, в зависимост от интересите на домакините. Той ще ангажира вниманието на семейството през годината, но и ще бъде чудесна украса за жилището.

Нашите оригинални подаръци за Коледа ще заразят атмосферата с коледния дух, особено ако бъдат избрани правилно, съобразно вкуса и стила на живот на своите бъдещи притежатели. Цените на подаръчните ни продукти са невероятно достъпни, така че можете да закупите голямо количество от тях за всичките си познати, на които планирате да отидете на гости или възнамерявате да поканите в собствения си дом.

Защо е уместно да подарите нещо забавно по Коледа?

Коледните празници са времето, което прекарваме с близките. Празниците са идеалният момент да се отпуснем, да си починем и да се откъснем от ежедневния стрес. Логично е коледните ви дарове да носят в себе си весел дух и ведро настроение. Всяка възможност да накарате хората да се усмихнат е добре дошла.

Развеселете членовете на многобройната си фамилия с шантави подаръци за Коледа – идеи да се посмеете от сърце ще получите в изобилие от нас. Изделията, които сме селектирали могат да бъдат извор на радост и вдъхновение за весело прекарване на почивните дни в семейна обстановка.

Коледата не бива да бъде прекарана в подтиснато и мрачно настроение. Празникът трябва да генерира позитивни емоции и да сплотява хората, а това може да се постигне лесно с по-голямата част от подаръчните ни продукти. Шегаджийският подарък за жена за Коледа може би ще накара нежната ви половинка да ви прости поредното дребно прегрешение. Той може също така да ѝ припомни, че се е влюбила във вас тъкмо заради прекрасното ви чувство за хумор.

Мъжете със сигурност предпочитат размяната на подаръците да протече във весела, неофициална атмосфера. Ако подарите на съпруга си вратовръзка с отварачка за бирени бутилки, очаквайте много смях и закачки във вашата компания. Препоръчваме да се договорите с приятелите и семейството да си разменяте само скромни забавни подаръчета.

Шегата сред подаръците в офиса

Не само семейството и приятелите са повод да потърсим забавни и най-вече евтини подаръци за Коледа. Колегите в офиса вероятно са организирали коледно празненство, на което всички членове на екипа ще си разменят малки и скромни подаръчета. Препоръчваме да изберете нашият онлайн магазин за тяхната покупка.

При нас ще намерите истинско вдъхновение – подаръците ви ще бъдат повод за шеги и закачки на работното място през цялата следваща година. Подбрали сме специална гама продукти точно за офиса. Някои от тях са наистина шеговити, но други от тях можете да подарите без притеснение, че идеята ви ще бъде разбрана погрешно.

Освен детски, предлагаме и невероятен асортимент от коледни подаръци за възрастни. Някои от тях могат да бъдат средство за намаляване на стреса на работното място, а други – страхотна декорация за личния кабинет. Настолните ни сувенири са идеалното решение за колега или колежка. Сувенирите са предимно унисекс продукти, подходящи за представителите на двата пола.

Куп необичайни идеи за подарък за Коледа ще откриете в този раздел. Преди Рождество е редно напрежението в работата да падне до по-ниски нива, за да се настроите за дълго очакваната коледна ваканция. Игри, електроника, сувенири и нестандартни офис аксесоари – продуктите ни са селектирани според актуалните трендове при подаръците.

Ние ви даваме възможност да си спестите времето, което иначе бихте прахосали в обиколки по магазините. Предколедната шопинг треска прави физическите обекти практически невъзможни за посещаване, а голямото струпване на хора изнервя продавачите и ги прави по-малко отзивчиви. При нас винаги можете да разгледате стоките на спокойствие с любимо питие в ръка. Никой няма да ви пришпорва и безпокои, когато избирате онлайн подаръци за Коледа.

По-ниската цена – предимство, от което си струва да се възползвате

При нас можете да намерите страхотни подаръци за Коледа за мъж, който има всичко, включително широка душа. Не е нужно да харчите половината си заплата за луксозен продукт, който не сте сигурни, че ще постигне желания ефект. С много малко пари можете да купите подаръците за всичките си приятели и роднини, а спестеното – да вложите в нещо полезно за дома.

Ниските ни цени ви дават възможност да купите хубави коледни подаръци за родители – вашите или тези на семейната ви половинка. Родителите не очакват от децата си да ги поглезят на Рождество, но винаги се чувстват щастливи и доволни, когато това се случи. Най-семейният празник е времето, в което трябва да благодарим на хората, които са ни създали.

Цената по никакъв начин не прави подаръка хубав или лош. Това, което придава стойност на предметите, е отношението, което изразяваме чрез тях. Можете да похарчите огромна сума за нещо, което реално не е необходимо на съответния човек. Можете също така с малко пари да купите страхотни мъжки подаръци за Коледа за мъжете около вас, които ще бъдат приети и използвани с удоволствие.

Търсите интересни подаръци за Коледа за жена? Ние ще ви помогнем да зарадвате любимата, майката, колежката и дъщерята, без да се разорявате. Цените на продуктите ни са изкушаващо ниски. Уверяваме ви, че след първия преглед на каталога ни ще набележите куп страхотни неща, а при реалното пазаруване – ще купите повече, отколкото сте планирали първоначално. Това в никакъв случай няма да ощети семейния ви бюджет.

Онлайн покупка на подаръците – най-доброто решение за съвременния човек

Освен чудесни коледни подаръци и идеи, които не биха ви предложили другаде, ние ви предлагаме и възможност да пазарувате разумно. Вие самите знаете колко досадно е посещението в претъпканите магазини и колко неползотворно. Едва ли има човек, който не е бил на ръба да намрази коледата, заради целия хаос, свързан с покупката на подаръците.

Изнервени, уморени и без да сте купили дори половината от набелязаните коледни подаръчета. Ние няма да допуснем да преживеете отново коледния стрес. Пазаруването при нас е спокойно, удобно и винаги резултатно. Даваме ви възможност да разгледате целия ни продуктов асортимент. Тук няма навъсени продавачи, които се дразнят, че искате отново да ви покажат „онази” играчка.

Не бива да се вълнувате дали в дните преди рождество времето ще бъде хубаво или лошо. Ужасният студ и поледиците не пречат да пазарувате онлайн. Можете да направите покупките в удобно за вас време, докато пиете сутрешното си кафе или се излежавате на дивана. Обедната почивка е чудесно време за коледния шопинг, според хората с извънредно натоварен работен график.

За да откриете подходящия мъжки подарък за Коледа, вие трябва да се запознаете с неговите свойства и параметри. Всичките ни продукти имат подробни описания, които ще ви помогнат да вземете информирано решение. Към описанията има изчерпателен снимков материал, който ще ви запознае с визията на изделията и техните габарити.

Не на последно място, трябва да си признаем, че намирането на оригинални коледни подаръци във физическите магазини е почти невъзможно. Повечето търговци предлагат едни и същи подаръчни стоки, а това ви излага на риск да подарите нещо, което вече сте подарявали на приятел или роднина.

Нашият асортимент е физическото изражение на креативната мисъл. Зад изработката на повечето продукти стои творчески екип от маркетолози, които не просто познават пазара, но и човешката психика. Създателите на подаръците ни са наясно какво би било нужно на съвременния човек, какво би го зарадвало и развеселило.

Нестандартният мъжки коледен подарък не се продава в мола, нито пък в магазините за маркова електроника. Залагайки на нестандартните ни идеи, вие можете лесно да измислите как да очаровате скептик и да развеселите мъж, който е под голямо напрежение. Тези неща се случват във виртуалния свят, където достъпът до уникални подаръчни стоки е практически неограничен.

Магазинът ни е истинско спасение за онези от вас, които живеят далеч и нямат възможност да бъдат с родителите си на празника. Закупеният онлайн подарък за родители за коледа може да бъде доставен директно на техния адрес, ако не можете да им го поднесете лично. Ние няма да позволим да лишите онези, които обичате от жест на внимание и израз на огромната ви обич.

Онлайн пазаруването ви улеснява както при избора на евтини коледни подаръци, така и при реалното извършване на покупката. Ние няма да ви караме да се редите на каси, за да платите покупките, които сте направили. Плащането с наложен платеж при получаване на пратката е стандартна практика, която магазинът ни следва.

Електронният ни магазин е винаги достъпен, когато искате да потърсите шантави коледни подаръци за приятелка, но предпочитате подаръкът ви да остане изненада. Работното ни време касае само приемането и обработката на поръчките. Разглеждането на наличните стоки може да се случи дори в 3 часа сутринта.

Ние имаме потенциал да се превърнем в любимото ви място за пазаруване

Във виртуалния свят оперират огромен брой магазини, включително такива за подаръчни стоки. Тези, които могат да ви предложат по-нестандартни сувенири за коледа се броят на пръстите на едната ръка. Ние сме един от тях.

Магазинът ни има пълния потенциал да се превърне в любимото ви място за пазаруване по ред причини. На първо място, при нас ще намерите дълго търсеният универсален коледен подарък на ниска цена. Под универсален в никакъв случай нямаме предвид скучен или лесно предвидим, а такъв, който е подходящ за мъже, жени и деца.

Разнообразието от интересни коледни подаръци се допълва от удобния начин да ги закупите, дори да се намирате в най-отдалечената точка на страната. Коректната ни политика и търговска практика, насочена изцяло в полза на купувача, също помага. Ние знаем добре, че доволният клиент често става редовен клиент, привличайки със себе си още лоялни купувачи.

Отпразнуваната с нашите подаръци Коледа ще бъде най-веселата и радостната в живота ви или поне първата от много такива. Подаръците ни умеят да предизвикват усмивка на тъжното и угрижено лице, да сплотяват семейства и да заздравяват приятелства. Цените на продуктите ще зарадват клиентите ни, които са принудени да работят със скромен бюджет.

При нас ще откриете наистина интересни подаръци за Коледа, с които ще впечатлите семейство, колеги и приятели. Коледният ни асортимент е представен във собствена категория, където ще ви бъде по-удобно да направите бърза селекция и правилен избор. Посещавайте я винаги преди светлия празник, за да избегнете стреса и хаоса на пазаруването от големите магазини.

Никога не допускайте да ви внушават, че с дребни подаръци за Коледа няма да направите грандиозно впечатление. Понякога най-малките неща предизвикват най-голямото вълнение.