За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за първокласник


Показва 1 до 12 от 93 (8 страници)

Първият учебен ден се чака с огромно вълнение. Под стрес са не само децата, но и техните родители, баби и дядовци, лели и чичовци. Отбележете това паметно събитие с чудесен подарък за първокласник. Така ще превърнете най-важния момент в живота на детето в истински празник. Подарете нещо полезно, забавно или сантиментално, което ще остане за спомен от този специален ден.

Задължителни ли са подаръците за този ден?

По-възрастните ни клиенти ще си припомнят първия път, когато са прекрачили прага на училището, но подаръците няма да присъстват в спомените им. Покупката на нещо интересно и забавно за първолака е част от нашето съвремие. Днес всички родители и близки роднини са обсебени от мисълта за намиране на най-страхотните подаръци за първокласник.

Подаряването на нещо специално на малкия ученик не бива да се разглежда като задължение от страна на роднините. То е по-скоро стимул за приемане на това важно предизвикателство. Нека не забравяме, че децата тръгват на училище в една крехка възраст, на която всичко ново и непознато ги плаши.

Началото на учебната година трябва да се отбележи подобаващо, както и нейният успешен завършек. Заслужава си да помислите от рано за покупката на един страхотен подарък за завършване на 1-ви клас. Детето се е трудило неуморно през цялата година – учило е уроците си, писало е домашните, носило е добри оценки. За това е редно да му дадете награда.

Подаръците не бива да се разглеждат като подкуп, а като стимул за децата да се стараят повече и да постигат по-добри успехи. Те не са просто вещи, които ги разглезват, а напълно заслужена награда. Неслучайно дори самите училища изпращат първолаците с малки символични подаръчета. Учениците трябва да свикнат с мисълта, че училището е приятно място, където се научават нови и полезни неща.

Потърсете интересен и оригинален подарък за първи клас. Поднесете го на дете, което обичате – внуче, племенник, детето на ваши приятели или вашето собствено дете. Подаръкът може да бъде полезно ученическо пособие с двойно приложение, което да радва и забавлява ученика. В каталога ни ще откриете такива уникални продукти.

Какъв може да бъде подаръкът?

Различните хора имат различна представа какъв трябва да бъде подаръкът за първокласника. За някои това трябва да бъде книга, докато за други нов мобилен телефон е правилната опция. Обикновено изборът се определя от представите за полезно и подходящо на подаряващия. Решаващи са също интересите на самото дете.

Детската ни образователна скреч карта с животни е страхотно попадение. Тя е мултифункционално решение, изпълняващо ролята на красив постер за стената на детската стая, учебно пособие и забавна игра. С нейна помощ детето ви ще научи произхода и местообитанието на различните представители на животинския свят.

Дори нещо толкова просто като джобна игра за път може да се окаже изключително оригинален подарък за първокласник. Детето ви ще бъде щастливо да се забавлява със своите съученици и приятели по време на екскурзии, детски лагери и най-вече през ваканциите. Учениците, особено най-малките, имат нужда от глътка въздух и почивка от уроците.

Игрите за деца са доста добре представени в каталога ни, а те са и най-обичани от малките ни приятели – първолаците. Не си мислете, че стационарната игра е загуба на време, което трябва да се използва по-ползотворно. Играта е не само забавление, но преди всичко средство, което развива ума и стимулира състезателен дух у подрастващите.

Помислете само на какъв стрес са подложени днес децата в училище. Измъчват ги не само изключително трудните уроци, но и общуването с по-буйните им съученици. Може би е уместно да изберете джобно антистрес зарче за подарък за дете в първи клас. Не откъсвайте изведнъж детето от неговите играчки. Нека преходът към зрелостта става плавно и по начин, който е полезен за психическото му състояние.

Колко скъп трябва да бъде подаръкът?

Недостигът на пари е проблем за всички семейства с деца, особено ученици. Това обаче не бива да бъде причина да лишавате детето си от хубави и полезни подаръци. Чрез страхотната си селекция от детски подаръчни продукти, ние ще ви дадем страхотни идеи за подаръци за първокласници, които няма да ощетят семейния ви бюджет.

 Нека скъпите играчки и практични вещи бъдат ваш избор на големите празници. За деня, в който детето ви тръгва на училище или приключва учебната година, можете да изберете нещо дребно, но не по-малко забавно и интересно. Покупката на подходящ подарък за първокласник не трябва да представлява голям разход за едно домакинство, а преди всичко да помогне важният ден да се отбележи като специално събитие.

По същия начин трябва да подходите, и когато избирате коледен подарък за първокласник. В началните класове учениците си разменят коледни подаръци. Коледа е празникът, който най-сериозно товари семейния бюджет, затова е разумно да бъдете пестеливи. Уверяваме ви, че ако изберете подаръка от чудесния ни продуктов каталог, детето, на което той ще бъде поднесен ще бъде във възторг.

Защо да се доверите на нас при покупката на подаръците?

Динамичният начин на живот рядко ни оставя време за посещаване на физически магазини за подаръчни стоки. Натовареният ви работен график не бива да бъде причина да се оказвате от идеята за подарък за завършване на първи клас. Винаги можете да потърсите нещо интересно онлайн, с което да си спестите неудобството от физическото пазаруване.

Липсата на идеи за подарък за първокласник също не може да бъде оправдание. Само разгледайте продуктите представени в раздела и ще откриете поне няколко превъзходни игри или сувенири, с които да зарадвате първокласника.

Ние сме мястото във виртуалния свят, където винаги можете да намерите интересен подарък за първокласник – момиче или момче. Шантавите ни и супер свежи подаръчни продукти ще се харесат на малчуганите, а вас ще накарат да се гордеете с далновидното си решение.