За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък от дърво


Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)

В този раздел ще откриете стилни и модерни сувенири от дърво. Натуралният материал се превърна в актуален тренд при подаръчните продукти, към който се насочват все повече млади хора. Сувенирите от естествена дървесина, представени в каталога ни, са изящни, стилни и изключително интересни. Тук ще намерите подходящи подаръци за всеки повод и за всеки човек.

Дървото – материалът, който присъства във всеки дом

Човекът винаги е бил тясно свързан с гората. Векове назад дървените продукти са се използвали от обикновените хора, заради тяхната финансова достъпност и изобилие в природата. От дървесина се е правело всичко – от съдове за хранене до обувки. Днес дървото е бутиков материал, от който се правят елитни и луксозни дървени сувенири. Те са чудесна декорация за дома и офиса.

Модата на натуралните материали превърна дървесината в една от най-скъпите и търсени суровини. Младите градски хора не се впечатляват от изделия, изработени от пластмаса – това е материал, който не се разгражда в природата. Нещо повече, замърсяването на нашата планета се дължи в голяма степен на безразборното използване на пластмасови изделия.

Дървото е материал, който присъства във всеки дом под формата на мебели, домакински пособия и декорация. Правилно подбран и обработен, материалът се вписва отлично във всеки интериор – класически, старинен и модерен. По никакъв начин няма да сгрешите ако заложите на подарък от дърво. Той ще намери чудесно практическо приложение в дома на своя бъдещ собственик било като украса, било като полезна принадлежност.

Особености на подаръците от естествена дървесина

Дървото е естествен материал и като такъв той притежава жива енергия. Дори един съвсем дребен дървен детайл има качествата да се превърне в красиво украшение за дома или офиса. Сувенирите от естествена дървесина създават уют и специфично настроение. Топлата, уникална текстура осигурява вътрешен баланс и спокойствие.

В древността се е смятало, че заедно с парчето дърво човек получава частица от силата на природата. Поради тази причина беше обърнато специално внимание на избора на дървесните видове, от които се изработват съвременните дървени подаръци. Всеки сорт дървесина притежава уникален колорит и рисунък, подходящ за мъж, жена или дете.

Твърдият масив се използва основно за изработката на корпусна мебел - задължителен атрибут на класически, аристократичен и еко стил. За производството на подаръци и сувенири най-често се използват меки видове дървесина, които са също толкова екологично чисти и безопасни за човешкото здраве.

Нашата колекция от дървени подаръчни изделия е изработена от суровини, които са по-евтин и по-практичен представител на масива, но също толкова екологичен и безопасен за човешкото здраве. Чамът се поддава добре на обработка, има благороден светъл нюанс, може да бъде боядисан в различни цветове. Готовите чамови продукти са леки, стилни и представителни.

Сувенирите от иглолистна дървесина стават все по-популярни поради високото им художествено изпълнение и запазването на естествената текстура на истинското дърво. Струва си да заложите на дървени подаръци за годишнина, защото те ще намерят заслужено място в дома на всеки естет. Дървеният подарък почти винаги е изложен на видно място, тъй като притежава изключително висока естетическа стойност.

Предимствата на подаръците от масив не са никак малко. Сред тях можем да посочим:

  • Екологичност и безопасност – подходящи са за деца и хора, страдащи от алергии;
  • Яркост и оригиналност на изпълнението;
  • Естествена визия, съвместима с всеки интериорен стил;
  • Ръчна изработка – красивият подарък от дърво за годишнина, който е ръчно изработен, ще бъде ценен и заради това, че не е продукт на масовото серийно производство;
  • Здравина и дълготрайност. Можете да подарите поредния порцеланов или кристален сервиз или да изберете стилен и дълготраен подарък от дърво за мъж. Във втория случай подаръкът ви ще напомня за вас в продължение на дълги години и ще радва специалния човек.

Основното предимство на подаръците от естествена дървесина е възможността за изработка на малки количества по индивидуален дизайн. Най-често това са изделия, направени в единични бройки, каквито трудно ще намерите на масовия пазар. Това е още една причина да изберете дървените ни подаръчни продукти. Подаръкът ви ще бъде единствен в целия свят, тоест - уникален.

Какво представляват продуктите, включени в категорията?

В нашия онлайн магазин за сувенири от дърво ще намерите страхотно разнообразие от подаръчни изделия, подходящи както за възрастни, така и за деца. Все повече родители избират дървени играчки за децата си, поради желанието им в детската стая да присъстват само екологично чисти продукти.

В каталога ни ще откриете чудесни дървени игри и играчки. Изберете нашите логически пъзели и лабиринти, които ще подпомогнат физическото и умствено развитие на малките ни приятели. За по-големите малчугани, както и за тийнейджърите, имаме страхотни семейни игри. Те са перфектният начин да сплотите всяко семейство и да накарате неговите членове да прекарват повече време заедно.

Не пропускайте да разгледате и нашите коледни сувенири от дърво. Уникалният им дизайн и превъзходна изработка ги превръщат в достойна украса за всеки съвременен дом. Изделията ни са изработени от естествена дървесина, но въпреки това, цената им е изключително достъпна. Всеки може да си позволи да поднесе дървен сувенир на скъп човек по важен повод, стига да избере да пазарува онлайн от нашия магазин.