За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за дете


Показва 1 до 12 от 116 (10 страници)

Шантави стоки за деца.

Намерете идеалният подарък за бебета и деца.

Предполагаме винаги се чудите какво точно да измислите като подарък.

Търсите нещо уникално и оригинално, което да се хареса, както на детето, така и на родителите?

Тук ще видите забавни и нестандартни аксесоари и играчки, които ще се харесат на всеки малчуган.

Покупката на подарък за дете не винаги е толкова лесна, колкото ни се струва. Децата от двата пола имат различни интереси, а възрастта оказва още по-голямо влияние върху избора. Децата са тези, за които не щадим нито време, нито средства, нито усилия. При нас, посещавайки тази категория на електронния ни магазин, ще намирате винаги подходящите подаръчни продукти.

Възрастта на детето – основен фактор, с който трябва да се съобразим при избора на подаръка

В търговската мрежа, както и в нашия каталог, се предлагат различни по вид и предназначение детски подаръци. Различията се дължат главно на възрастовото предназначение на продуктите. Не можете да подарите кукла на 10-годишно момиче, нито пък джобен шах/Не се сърди човече на бебе на 1 годинка. Продуктът трябва да съответства на възрастта и интересите на хлапето. И това е най-сложната част.

Крехката възраст на любимите ни същества е отправната точка, от която трябва да започнем да избираме подаръците. За да откликнем на желанията на възможно най-голям кръг потребители, ние селектирахме богат асортимент от подаръчни стоки, подходящи за деца на различна възраст. И понеже днес интересите на малките са толкова разнородни, малка част от продуктите ни са строго класифицирани по полов признак.

Изборът на подарък за дете на 7 години при нас е възможен. Разполагаме с богата гама игри и скреч карти, които имат пълния потенциал да помогнат за интелектуалното развитие на малчуганите. На 7 годинки детето е вече ученик в 1-ви клас и започва осъзнато да опознава света.

Детската образователна скреч карта с животни ще бъде изключително полезна. Тя ще обогати познанията на детето по география, запознавайки го с особеностите на различните континенти. Уроците по естествознание ще бъдат подпомогнати от познаването на различните животински видове, а като бонус точка, картата ще бъде страхотна декорация за детската стая.

Доста по-различен е подходът при покупката на подарък за дете на 8 години, въпреки че разликата във възрастта е само 1 година. За тази година детето вече е натрупало солиден арсенал от познания. То може да чете, има добре развита моторика и сръчност, борави умело с почти всички електронни устройства и вероятно е записано за някакъв вид извънкласна дейност.

На 8-годишно дете можете да подарите джобен метален детектор, ако виждате, че у него се зараждат изследователски способности. Спортните натури, особено момчетата, ще бъдат щастливи да получат настолна дървена игра тип мини футбол. Конструкторите не са предназначени само за най-малките. Соларният влак-конструктор ще посвети малките ни приятели в тайните на соларната енергия.

Ако търсите страхотен подарък за дете на 6 години, сапунените балони с магически футболен чорап със сигурност ще донесат много радост на 6-годишните момчета и безкрайни мигове на забавление с приятели. Момиченцата на тази възраст можете да очаровате с химикал – проектор, който ще превърне писането на първите букви и цифри в забавно занимание.

Ако потърсите в каталога ни подарък за дете на 11 години, със сигурност ще попаднете на множество страхотни идеи, но тук идва моментът, в който трябва да добавите и факторът пол на детето. Навлизайки в тийнейджърската възраст, момичетата се радват повече на модерни дрехи и обувки и по-малко на интересните игри.

Асортиментът ни залага на интересното и забавното. Голяма част от подаръците ни, предназначени за малките ни клиенти, ще грабнат вниманието предимно на момчетата. Електронните ни игри са нещо, което всяко момче ще приеме радушно, а игрите по двойки могат да се играят от деца от двата пола.

Какъв подарък за тригодишно дете да изберете? На първо място, това трябва да е нещо, което ще отговаря на интелектуалните и физически възможности на детенцето. На 3 годинки децата вече знаят какво са подаръците и ги очакват с трепет, независимо дали е празник или не. Не купувайте подаръка с идеята за бъдещо ползване – когато детето порасне. То иска сега, точно в този момент да получи нещо, което ще му бъде интересно и приятно.

Хубаво е да сте наясно с интересите на детето, когато избирате подаръка

Понякога е трудно да се намери подходящ подарък за 10 годишно дете, но уверяваме ви, че при по-малките ни приятели ситуацията не е по-проста. Причините могат да бъдат различни. Потопени в света на фантазиите, малките ни любимци могат да поискат нещо невъобразимо, например еднорог или вълшебна пръчица – всяка друга изненада може да предизвика разочарование.

Голяма част от децата искат домашен любимец, чието отглеждане обаче не влиза в плановете на техните родители. Всичко това ви обрича на неуспех, независимо колко се стараете при избора на подаръка и колко пари сте готови да похарчите за него. Когато познавате вкусовете и интересите на малкия човек, ще ви бъде много по-лесно да му подарите нещо, което ще го зарадва.

Когато отивате на гости на роднини или приятели, е препоръчително да разпитате родителите относно интересите и вкуса на техните потомци. Не само възрастните не обичат безполезните и твърде официални сувенири. Децата със сигурност ще захвърлят досадната и неподходяща играчка в най-далечния ъгъл.

За онези от вас, които искат да зарадват някое хлапе, но няма как да научат какви са неговите предпочитания, каталогът ни предлага богат избор от универсални детски подаръци за Коледа, денят на детето и за всеки друг личен или официален празник. Те се харесват на повечето деца на определена възраст и с тях е вероятно да имате точно попадение.

Така например, децата на възраст около 5 годинки вече могат да играят самостоятелно, да работят с дребни детайли и да се фокусират върху своето занимание дълго време. Детето в предучилищна възраст вече има концентрация на внимание, развито логическо мислене и добри фини двигателни умения за сглобяване на конструктори.

На 5-годишните хлапета ще се хареса комплект от няколко вида писти за детски колички, а също и сглобяем самолет с акумулаторна батерия. Ръчният детски часовник за оцветяване с флумастери може да се окаже любимата играчка-аксесоар, докато оживяващият динозавър T-REX е интерактивна игра ще зарадва гордите малки собственици на смартфон.

Страстта, особено при момчетата, към сглобяването и конструирането на различни модели продължава и в тийнейджърските години. Просто с всяка година детайлите стават по-малки, а дизайнът все по-сложен. При нас можете да намерите играчка, която е с повишаваща се сложност на различни нива – както електронна, така и механична.

Игрите, развиващи фината моторика на ръцете и въображението, са едни от най-хубавите детски подаръци за рожден ден. Те са занимателни и интересни, защото под формата на увлекателна игра подпомагат развитието на децата. Скреч картата със животните и другите ни образователни модели ще подготвят детето за училище и направят досадните уроци по-лесни за разбиране.

За какво трябва да помислите преди да купите подаръка?

Бъдете сигурни, че колкото по-нестандартна и щура е една играчка, толкова повече детето ще я хареса. Това обаче не означава, че подаръкът ви е правилно избран. Освен за интересите на малките същества, ние сме задължени да мислим и за тяхната безопасност. Ето защо е важно да помислите внимателно преди да поръчате конкретен продукт за конкретно дете.

Когато избирате коледен подарък за дете на 1-2 годинки, е логично да се насочите към някаква сладка плюшена играчка. Малките същества обичат да гушкат меките животинки, да се отнасят с тях като със собствени деца и дори да заспиват в топлата им прегръдка. Помислете внимателно дали детето не е алергично, преди да му поднесете плюшено мече. Консултирайте се с родителите, защото може да се наложи да изберете предмет, който не събира толкова прах.

Сглобяемите играчки също могат да се окажат проблем, затова винаги се консултирайте с продавач консултант за каква възраст е подходящ даден конструктор. Има едно просто правило: колкото по-малко е детето, толкова по-големи трябва да са детайлите на играчката. Малките ни любимци слагат всичко в устата си, а така подаръкът ви може да се превърне в източник на големи тревоги за родителите.

Не подарявайте кукла Барби на 3-годишно детенце, особено ако куклата е придружена от резервни обувки, диадеми, чантички и други аксесоари. Куклата може да се окаже също толкова неподходящ подарък за 9 годишно дете. Момичетата на тази възраст вече не играят с кукли. Електронните интерактивни джаджи са нещото, което повече ги привлича.

Опитайте се винаги да подарявате неща, които ще се харесат както на децата, така и на техните родители. Не изхождайте от собствените си желания. Понякога възрастните купуват подаръци, спомняйки си детските си мечти, но имайте предвид, че съвременните деца имат съвсем различни интереси. В раздела с детски сувенири можете да се запознаете с актуалните тенденции.

Кога е задължително да подарите нещо на дете?

Малко хора се досещат, че трябва да купят подарък за дете в първи клас. Тръгването на училище е преломен момент в живота на мъничките същества, от който те трябва да станат по-отговорни и да заменят игрите с учене на уроци. На новия първолак е хубаво да се подаряват малки стимули за повече усърдие в учението – светещи писалки, образователни скреч постери и карти и т.н.

Коледа е времето от годината, когато обикновено сме напълно изчерпани от креативни идеи за детски подарък. При повечето хора най-тесният роднински кръг включва няколко семейства с по 2 и повече деца. Понякога за коледните празници се налага да купим над 10 подаръка за деца от различен пол и на различна възраст. В даден момент дори най-съобразителните дами изпадат в недоумение какво точно да купят.

Каталогът ни е истинско вдъхновение за свежи идеи за детски коледни подаръци. От него ще се информирате кои са модерните подаръчни продукти и какво изобщо предлага пазарът. За всеки празник ще намерите по нещо подходящо за децата в семействата от вашия приятелски и роднински кръг.

Идеалният подарък за 12 годишно дете не е непременно скъп и дело на престижна марка. Родителите са тези, които подаряват нови модели смартфони и скъпи компютърни игри. За хора с по-скромни възможности, магазинът ни е истинска находка. Ниската цена на продуктите се съчетава отлично с интересния им дизайн.

Възползвайте се от привилегията да имате любимо място за покупка на подаръци

Покупката на страхотен подарък за дете за Коледа може да се окаже мисия с висока сложност. Преди коледните празници, повечето компании са изключително натоварени. Ако сте служител, натоварен с допълнителни задачи, ще ви бъде невъзможно да отделите време за обиколки по магазините в навечерието на празника.

Онлайн магазин ШантавоЕ е идеалната алтернатива на магазините за детски стоки и моловете във физическия свят. Нашите щури идеи за детски подаръци могат да радват не само малчуганите, но и техните родители. Подбрали сме страхотни семейни игри, които ще направят миговете ви заедно незабравими. Игрите могат да бъдат както настолни, така и свързани с физическа активност.

Уверяваме ви, че още след първата поръчка ще се превърнем в любимото ви място за пазаруване. Че къде другаде ще намерите такова разнообразие от оригинални детски подаръци на толкова ниска цена? Не забравяйте, че децата не се интересуват от стойността на продуктите, които им поднасяте в лъскава коледна опаковка. Те се вълнуват от съдържанието, а то трябва да е подбрано с много любов и доза съобразителност.

Нашият онлайн магазин дава възможност на хора от цялата страна да закупят лесно, удобно и на ниска цена страхотни коледни детски подаръци. Ако в малкия град, където живеете, изборът от интересни стоки е крайно ограничен, ние сме насреща. Каталогът ни е достъпен за преглед 24/7 – 365 дни в годината. Можете да поръчате подаръка по всяко време, когато ви е удобно и да го получите в най-кратки срокове.