За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за жени


Показва 1 до 12 от 138 (12 страници)

Намирането на интересен и нестандартен подарък за жена не е толкова просто, колкото вероятно изглежда. Дамите имат толкова поводи за празнуване, а неизбежно възниква желанието да ги изненадаме с нещо необичайно. Именно за да откликнем на желанието на купувачите, ние създадохме онлайн магазин ШантавоЕ. Подаръците, които сме подготвили за дамите, ще ги развеселят, трогнат и накарат да се почувстват специални.

Поводът е от значение при избора на подаръка

Немислимо е да твърдим, че съществува универсален подарък за жени от всяка възрастова и социална група. Цветята са задължителен жест на внимание, но те сами по себе си не могат да заместят подаръка. Те само го придружават. За да може подаръкът ви да предизвика желаната от вас реакция, той трябва да е избран съобразно конкретния повод и специално за конкретна жена.

Не се опитвайте да си спестите времето и усилията, избирайки нещо очаквано, традиционно и дори банално. Макар жените да обичат луксозните продукти и скъпите вещи, те много държат на специалните жестове. Подаръкът ви категорично трябва да показва специалното ви отношение към въпросната представителка на нежния пол, била тя майка, съпруга, приятелка или сестра.

Поводът е от огромно значение, когато избираме подаръци за жени. Така например, за рожден ден е хубаво подаръкът да обещава дълги години щастлив живот, а този, поднесен за 8-ми март да въплъщава в себе си преклонение и благодарност към жената, която дава живот. За именния ден можете да изберете нещо супер забавно, което ще предизвика усмивка на красивото женско лице.

Много повече възможности за импровизации дават официалните празници, като Коледа. Коледа е времето, когато някои хора правят ретроспекция на отминалата година, както и планове за следващите 12 месеца. Ако годината на специалната дама е преминала в пътешествия, подарете ѝ скреч карта, на която могат да се отбележат вече посетените места.

Скреч карти, постери и персонализирани картички – този тип сувенири са отлично представени в продуктовия ни асортимент. Сред тях има изделия с изцяло романтична насоченост, които са подходящи за всеки повод, но най-радушно приети ще бъдат на Свети Валентин. Дамата на сърцето ви очаква признание за силната ви любов именно на този ден. Не я разочаровайте!

Подаръците трябва да бъдат съобразени и с възрастта на жената

Освен с повода, обезателно трябва да се съобразите и с възрастта на жената, когато избирате подаръка. Макар да обичаме да казваме, че жената няма възраст, то в конкретния случай възрастта има значение. От нея зависи не само вида на подаръка, но дори мястото на неговото закупуване.

Изборът на подарък за възрастна жена би трябвало да се базира на нейните нужди. На своята майка и баба можете да подарите скъпа вещ, от която знаете, че тя има нужда. Можете дори да подарите пътуване, каквото възрастните хора у нас не могат да си позволят, а имат свободното време.

Подаръците за млади момичета и жени могат да бъдат супер забавни. Уверете се, че въпросната представителка на нежния пол е широко скроена с чувство за хумор и действайте. Какво да поднесете на своята любима, приятелка или сестра, за да я развеселите и зарадвате? При нас ще намерите най-оригиналните и шантави сувенири подаръци за жени.

Колан сантиметър за талията или топли Bluetooth ръкавици – имате възможност да заложите на практично решение, което ще бъде използвано с радост и ще предизвика искрена усмивка у всички присъстващи на купона. Чорапки със забавен надпис или вълнуваща игра, ние ще ви предложим хиляди начини да се пошегувате със своята половинка по начин, който няма да я обиди.

Желателно е да вземете предвид интересите и хобитата на жената

Невъзможно е да зарадвате която и да е представителка на нежния пол с предмет, който по никакъв начин не отговаря на нейните възгледи и начин на живот. Ето защо силно препоръчваме да вземете предвид интересите и хобитата на специалната личност, когато избирате подаръка. Само така ще бъдете сигурни, че той ще се хареса и ще бъде използван.

Какви са интересите на нежния пол? Можем да кажем, че те са най-разнообразни. Една част от дамите са фокусирани изцяло върху външния вид и добрата си форма, докато други са напълно посветени на домакинството и домашния уют. Има жени, за които страст са пътешествията, а също и такива, които обичат веселите партита и забавните игри.

На купонджийката смело можете да подарите една супер забавна алкохолна игра. Нестандартните ни идеи за подарък за жена винаги уцелват право в десетката, макар на пръв поглед да изглеждат като дебелашка шега. Съвременните дами са разкрепостени и са напълно отхвърлили предразсъдъците, ограничаващи всеки от двата пола.

Дамите, почитателки на планинския туризъм, бихте могли да зарадвате с някой от продуктите ни предназначени за използване на открито. Топла шапка с Bluetooth или с LED фенер определено ще бъде полезна. Вечерите в хижата или на палатка предразполагат към консумиране на стоплящи тялото напитки и към забавления с групови игри. В каталога ни ще намерите всичко необходимо.

Подаръци за офиса – подарете нещо мило за втория дом на съвременната жена

Еманципацията ни доведе до там, че днес жените работят наравно с мъжете, а понякога дори повече от тях. Имаме страхотни идеи за подарък на жена, която е изцяло фокусирана върху кариерното си развитие. Някои от тях са интересни и стилни сувенири, които ще внесат нотка домашен уют във втория дом на работещото момиче – нейния работен кабинет.

Стенен часовник сейф или такъв, който връща времето назад. Можете да заложите на всяка от двете идеи, в зависимост от това каква цел бихте искали да постигнете – да разсмеете или да подарите продукт с реално практическо предназначение. Тъжно ви е, че половинката ви страда от болки в краката, заради дългите часове, прекарани на бюрото? Подарете ѝ хамак за крака, който осигурява удобна позиция за крайниците и се грижи за доброто им оросяване.

Подаръците за офиса се търсят както от колеги, така и от роднини и приятели. Тази група продукти е предпочитана затова, защото сред артикулите винаги може да се намери супер евтин подарък за жена, който е същевременно ефектен, добре обмислен, а в някои случаи и закачлив.

Работното място е огромен генератор на стрес, затова препоръчваме да разгледате чудесните ни анти-стрес приспособления. Някои, като махалото на Нютон, са превъзходен аксесоар за работното бюро. Люлеещите се в синхрон топчета хипнотизират с магичното си движение, а лекото потракване успокоява и създава желаната творческа атмосфера.

Ако познавате дама, която изпада в нервна криза преди работни срещи и съвещания, подарете ѝ някой от чудесните ни анти-стрес продукти. Разполагаме също с чудесни декорации за стена, както и с чаши за кафе с оригинални надписи. Всичко, което може да влезе в практическа употреба или да краси интериора на работния кабинет ще трогне получилата вашия подарък жена.

Уместно ли е да се шегуваме, когато подаряваме?

Шегата е форма на комуникация, която ни откъсва от грижите и проблемите. Тя подпомага общуването между хора, които често влизат в спорове и конфликти. Спорите ли често със семейната си половинка? Подарете ѝ стрес кубче с джобен размер. Можете да добавите картичка към подаръка, в която сте написали нещо мило и романтично.

Шегата е напълно допустима при подаръците, но само ако те са предназначени за близък човек. Факт е, че мъжете откликват по-позитивно на шегаджийските изненади, но голяма част от дамите също проявяват добро чувство за хумор. На тях определено ще се хареса цялата ни гама женски подаръчни продукти, особено най-шантавите от тях.

Когато избирате шегаджийски дамски подаръци, трябва да сте напълно сигурни, че шегата е уместна и ще бъде забавна за всяка от двете страни – даващата и получаващата. В никакъв случай не бива да се присмивате и подигравате на дамата, получател на подаръка, дори ако тя ви е изключително близка – съпруга или сестра.

Шеговитите ни подаръчни продукти ви позволяват да подразните леко любимото същество, заради досадните интереси и навици. Ако Тя често губи ключовете си, подарете ѝ ключодържател с аларма за изгубени ключове. С това малко и хитро устройство ще постигнете две важни цели – ще сложите край на досадното суетене и ще отправите деликатна критика относно нейната небрежност и разсеяност.

Не всички артикули в каталога ни са майтапчийски. Някои са просто интересни, а други – супер практични. Малко от тях са широко представени в търговската мрежа, така че при нас ще намерите уникални неща, които радват, веселят и създават удобство в динамичното ежедневие. Не се колебайте да се пошегувате, когато подаръкът е предназначен за близка с добро чувство за хумор.

Кога шегата не е добра идея?

Шеговитите идеи за подарък за възрастна жена могат да се увенчаят с успех, ако тя е член на близкия ви семеен или приятелски кръг. В повечето случаи обаче е желателно да подхождаме с уважение към възрастните дами, дори когато става въпрос за нашите собствени майки и баби. С времето някои хора губят чувството си за хумор и стават докачливи. Подаръкът ви може лесно да се възприеме като обида.

Жената-началник също не е подходящ обект за необмислени шеги. Препоръчително е да се уважава служебната йерархия и висшестоящите да получават уважение от своите подчинени. В никакъв случай не се шегувайте с черти от характера или физически недъзи. Хубаво е да познавате хобитата и интересите на конкретната персона и да я изненадате с нещо дребно, но свързано с това, което тя обича да прави.

Подаръците са средство, чрез което можем да изразим своето отношение към даден човек. Подхождайте към избора им много внимателно – те трябва да оставят приятен спомен от вашия жест. Дори да решите да подарите полезна домакинска вещ, нека тя е нещо, от което дамата се нуждае.

Не подарявайте просто така, за да изпълните някакъв ангажимент, а за да накарате жената, която празнува да се почувства обичана и специална. Независимо дали това е колежка от офиса или най-добрата ви приятелка от детските години, вложете позитивна енергия в решението какво да подарите.

Трябва ли женските подаръци да бъдат непременно скъпи?

Заслужаващите страхотни подаръци жени не оценяват вещите по финансовата им стойност, а по емоцията, вложена в тяхното избиране. Дори нещо съвсем дребно и евтино може да трогне и зарадва, ако е поднесено от скъп човек по правилния начин. Категорично не смятаме, че подаръкът трябва да е скъп, за да бъде подходящ за специалната жена.

Жените определено обичат луксозните и качествени изделия. Някои от тях вероятно не биха се зарадвали на дребно подаръче, закупено от специализирания ни магазин. Болшинството от дамите обаче ще оценят добрата шега и хитрата идея, която стои зад подаръка, който ще им бъде поднесен от вас.

Магазинът ни е идеалното място за онези от вас, които искат с малко средства да постигнат грандиозен успех. Цените на подаръците ни са невероятно ниски, но зад дизайна на всеки артикул стои творчески екип от креативни личности. Можете да бъдете сигурни, че с влагането на скромна сума при нас, ще получите чудесен продукт, който ще впечатли силно специалния за вас човек.

В каталога ни ще намерите интересни подаръци за жени, които не се нуждаят от още бижута, парфюми или маркови дрехи. В някои случаи именно дребното и съвсем не скъпо подаръче уцелва правилната струна на женската душа. Когато купувате подаръка, съобразявайки се с изброените по-горе фактори, той ще бъде добре приет, полезен и желан.

Жените днес са финансово независими и могат да си купят сами всичко, което им е нужно. Това, което не може да се купи с пари е обичта на човека, който си е направил труда да потърси специално място, където се предлагат интересни, нестандартни и забавни подаръчни стоки. Цената на подаръка е от второстепенна важност. Най-важно е неговата концепция да съвпада с вижданията за света на една специална дама.

Кога евтините подаръци са по-доброто решение?

Има случаи, когато подаръкът просто не бива да е твърде скъп. Жената началник може да определи скъпият продукт като опит за купуване на нейното благоволение. Ако сте водени от такива намерения – по-добре измислете друга стратегия. Жените са силно интуитивни и чудесно усещат всяка неискреност и користна помисъл.

Поднасянето на нещо прекалено скъпо може да постави в неудобно положение както получателя на подаръка, така и останалите гости. Скъпите подаръчни изделия са допустими само между близки хора. Колежката ви може да се притесни, че на свой ред трябва да похарчи голяма сума пари, когато наближи и вашият рожден ден, а това може да не влиза във финансовите ѝ планове.

Има моменти, когато просто не можем да си позволим закупуването на нещо голямо и грандиозно. Именно заради хората, които разполагат със скромен бюджет, създадохме нашия специализиран магазин. При нас винаги ще намерите интересен подарък за жена, който се вписва в скромния ви бюджет.

Подаръците според повода

В живота на всяка жена има няколко основни повода за празнуване. Традицията повелява на празник да се поднасят дарове. Нека разгледаме кои са празниците, за които нашите подаръчни продукти могат да ви влязат в употреба. Ще обърнем внимание и на етикета. Какво е редно да подарите на даден празник и кои решения трябва да избягвате.

Празниците, които присъстват в живота на повечето жени включват:

Рожден ден

Рожденият ден е най-важният личен празник. Това е денят, в който съответната представителка на нежния пол трябва да се почувства наистина специална. Независимо дали рожденият ден ще бъде подобаващо отпразнуван или не, поднасянето на нещо специално е почти задължително за хората от тесния семеен и приятелски кръг.

За рождени дни можете да потърсите малък подарък за жена, който обаче да бъде така подбран, че да накара дамата да се почувства специална. Ако познавате слабо въпросната личност и не сте сигурни какво би я зарадвало силно, винаги можете да заложите на сигурно – подарете подаръчен ваучер за пазаруване в нашия магазин.

Имен ден

Именният ден е отново личен празник, но той обикновено се празнува по-малко пищно и помпозно. За този празник е позволено да помислите върху закачливите ни идеи за подаръци за жена. Именно идеите с веселяшка нотка са това, което прави продуктовата ни гама толкова специална. Клиентите ни споделят, че на тях не би им хрумнало да потърсят даден продукт, докато не го видят в каталога ни и осъзнаят, че са търсили точно това.

За именния ден на специалната дама можете да я зарадвате с интересна игра или с продукт, свързан с любимото ѝ хоби. По-голямата част от жените са запалени автомобилисти, така че дори весел подарък за колата може да се окаже супер приятна изненада. Предпазен колан за кучето, сгъваема чаша за кафе, а защо не и кокетни мигли за фаровете?

Свети Валентин

Средата на месец февруари е времето, когато стотици мъже търсят романтичен подарък за млада жена. При нас романтиката е на почит и присъства в голяма част от предлаганите стоки. Можете да се обясните в любов чрез романтична скреч картичка „9 неща, които обичам в теб” или с нещо с по-големи мащаби – скреч постер Кама Сутра с поза за всеки месец.

Празникът на влюбените не е създаден само за младите. Семейните двойки също обичат да се изненадват с приятни романтични подаръци. За влюбените от по-отдавна шегите са ежедневният начин да се преборят със своите разногласия. В каталога ни със сигурност ще намерите нещо шеговито, с което да се обясните в любов на своята половинка.

Коледа

Коледа е времето, когато семейството прекарва най-много време заедно, ето защо забавните ни семейни игри са супер решение, което ще се хареса на домакинята. Коледа е и сезонът, когато членовете на работния колектив по традиция си разменят подаръци. Имаме страхотни сувенири за жена, които се различават драстично от сувенирите, предлагани във всички останали магазини за подаръчни продукти.

Сувенирът е начин да зарадвате колежка и да ѝ оставите нещо за спомен от вашето сътрудничество. Хората напускат и сменят работните си места, но личните вещи, които красят работното пространство обикновено биват пренасят от един офис в друг. Доверете се на някоя от страхотните ни идеи за женски подарък, с който любимата ви колежка няма да поиска да се раздели.

Винаги на ваше разположение, когато са ви нужни по-различни подаръци

Магазинът ни не случайно е позициониран във виртуалния свят. По този начин ние правим достъпни нашите стоки за максимално широк кръг потребители. При нас винаги ще откривате идеалния подарък за дама, независимо колко близка ви е тя и колко важна за вас. Не е нужно да губите нерви и време в обиколки по молове и малки магазини.

Ние ценим вашето време и ви даваме възможност да го използвате най-рационално. Когато ви е нужен подходящ подарък за жена, е нужно просто да посетите нашия сайт – през компютър или мобилен телефон. Артикулите са разделени по категории, спрямо тяхното предназначение. Това значително ще ви улесни и ще съкрати времето за преглед на продуктите.

Категорията, която включва нестандартни подаръци за жена е на разположение на хората, които живеят в малки и отдалечени населени места. Онлайн закупуването на подаръците ви спестява излишния стрес и финансови разходи за пътуване до най-близкия град. Уверяваме ви, че дори в по-големите областни градове няма да откриете стоките, предлагани при нас.

Свободният денонощен достъп до каталога ни ви позволява да действате бързо, когато сте поканени на рожден ден в последния момент. Ниските цени на подаръците, които продаваме, ви позволяват да пазарувате с размах. Гарантираме, че ще се представите на нужната висота, без да е нужно да се разорявате.

Търсите хубав подарък за жена? В онлайн магазин ШантавоЕ ще откриете куп страхотни решения. Нашите нестандартни и креативни идеи ще се харесат на купувачите, които искат да избягат от скучното и баналното. С наша помощ усмивките ще завладеят лицата на любимите жени, стига да ни се доверите. Ще бъдем до вас, за да посрещнете весело всеки специален празник.