За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за 8 март


Показва 1 до 12 от 66 (6 страници)

Огромен асортимент от специални и тематични подаръци за 8 март ви очаква в този раздел на нашия онлайн магазин. Екипът на ШантавоЕ се е погрижил да ви предложи максимално голям избор, така че да можете да изберете правилният продукт за конкретна жена. Ще ви помогнем да зарадвате всички дами в живота си – майката, съпругата, колежката, дъщерята. При нас можете да пазарувате със скромен бюджет, намирайки винаги идеалното решение.

Трябва ли подаръкът винаги да съпътства празника?

Не са малко хората, които смятат за напълно ненужно да купуват подаръци за осми март. Някои намират празника архаичен и дори дискриминиращ, и следователно дори не се осмеляват да го честитят. Други, пък смятат, че след като не е личен повод, то само устна честитка е напълно достатъчна. Трети се ограничават с букет цветя, за което все пак заслужават малка похвала.

Ние адмирираме хората, които винаги почитат жените в живота си със скромни или грандиозни подаръци за 8ми март. С жеста си те показват признателност и благодарност към онази част от човечеството, призвана да дарява живот. При нас те са винаги Добре дошли. Тук винаги ще намират начин да предизвикат усмивка и щастие в женските очи.

Ние не просто мислим, а вярваме, че всяка жена, независимо от възрастта и социалния статус, трябва да получи подарък за 8 ми март от най-скъпите си хора. Дори младите девойки заслужават да бъдат зарадвани с нещо свежо, интересно и трогателно. Майките са тези, за които обезателно трябва да помислим още в началото на месеца.

Дори най-скромният подарък за 8 март за мама, поднесен с обич и благодарност, ще стопли майчиното сърце. Помнете: майките не искат и не очакват от децата си скъпи и луксозни дарове. За тях е важно да получат потвърждение, че са се справили добре с отглеждането и възпитанието на своите деца.

Кои са жените, на които обезателно трябва да подарим нещо за празника?

Правим уговорката, че всяка представителка на нежния пол заслужава да получи мил жест на внимание под формата на дори съвсем скромно подаръче. Има обаче няколко категории дами, които никога не трябва да забравяме на женския празник. Те са обикновено важна част от живота ни и си заслужава да им покажем колко много ги обичаме и ценим.

Жените, на които винаги трябва да поднасяме интересни и оригинални подаръци за 8 март са:

Майките

Жената, която ни е дала живот никога не бива да бъде забравяна. Майките са тези, които най-много заслужават да излезем извън зоната си на комфорт и да купим нещо страхотно, с което да ги зарадваме на празника. Тук са неуместни всякакви оправдания: липса на време, огромни разстояния, липса на финансова възможност и т.н.

Независимо дали сте на 10, 20 или на 50, винаги трябва да си задавате въпроса: „какъв страхотен подарък за мама за 8 март да избера?”. Жената, която ви е родила и отгледала трябва да бъде на пиедестал. Нейният специален празник е денят, в който никога не бива да я разочаровате, дори ако се намирате на стотици километри разстояние.

За хората, които са далеч от страната за женския празник, магазинът ни е чудесно решение. Не е нужно да поднасяте лично подаръка. Трябва само да го изберете внимателно, а ние ще го поднесем вместо вас. За целта е нужно само да ни предоставите адреса на получателя, където да изпратим избрания от вас с много обич подарък за деня на майката.

Любимата

Жената, успяла да предизвика у вас романтични чувства, трябва да бъде почетена на женския празник. Не допускайте грешката да приемате семейната си половинка за даденост, защото малките жестове са тези, които поддържат любовта все така силна през годините. Дори да сте сърдити за нещо в навечерието на празника, не изгаряйте мостовете. Протегнете ръка за сдобряване.

В този раздел ще откриете някои страхотни идеи за подарък за 8 март, които ще ви накарат да забравите неуместните думи, казани по време на спора. Мъжете ще намерят при нас интересни и супер забавни подаръчни продукти, с чиято помощ бързо ще стопят ледовете и ще покажат, че любовта им все така силна.

Какво да подарите на дамата до себе си? В никакъв случай това не бива да бъдат домакински принадлежности и битова техника за дома. Покажете на своята половинка, че тя е преди всичко жена, а чак след това домакиня, майка, служител или лидер на ръководен пост. Ако искате да направите вечерите си по-интересни и приятни, заложете на страхотна семейна игра.

Колежките

Намирането на интересен и представителен подарък за 8 март за колежки се смята за задължение от много представители на силния пол. Галантните мъже никога няма да пропуснат да направят мил жест и покажат внимание към дамите, с които работят. Не забравяйте, че това са жените, с които понякога прекарвате повече време, отколкото със семейната си половинка.

Защо е важно да подарите нещо скромно, но от сърце на дамите, с които се трудите заедно? На първо място, подобни жестове наистина сплотяват колектива и правят работния процес по-ефективен и продуктивен. На второ място, това ще ви сближи и ще ви гарантира повече разбирателство. Колежката, която е на ваша страна, винаги ще се застъпи за вас пред началството и ще ви помогне да се справите по-бързо с най-сложните задачи.

Учителките

Любимата учителка на детето ви заслужава да обмислите някои подходящи идеи за подарък за 8 март. Подаръкът за женския празник не бива непременно да се приема като подкуп към учителя. Все пак учителите са хората, които дават знания на децата ви и по този начин формират бъдещото им кариерно развитие.

На учителката бихте могли да поднесете нещо дребно и преди всичко символично. Тук е особено важен жестът, а не финансовата стойност на подаръка. Дори напротив, смята се за крайно неуместно да се подаряват скъпи, маркови предмети на учители. Красив сувенир, поднесен не от вас, а от децата в класа, е най-правилният подход.

Каталогът ни ще ви даде страхотни идеи за осми март, с които да зарадвате всички учителки, ангажирани с обучението на децата ви. Подарете нещо евтино, но интересно, свежо и оригинално. В раздела ще намерите разнообразие от подаръчни продукти, подходящи за дами с всякакъв вкус и интереси.

Как да изберем подаръка за деня на жената?

Понякога най-трудното в задачата е да се измисли самата идея за 8 март. Не всички дами празнуват на този ден, а някои от празнуващите не искат излишна помпозност. Изборът на подаръка е най-трудната част, защото не винаги успяваме да поднесем точно това, от което празнуващият се нуждае в момента.

Възнамеряваме да ви улесним в тази трудна и отговорна задача, като ви дадем някои основни насоки, от които да се ръководите, когато избирате осмомартенските подаръци. Факторите, които трябва да вземете под внимание включват:

  • Възраст и социално положение на жената;
  • Вашата връзка с нея – роднинска или служебна?
  • Индивидуални вкусове и интереси;
  • Какво искате да постигнете чрез подаръка;
  • Бюджет.

Възрастта на жената е основен ориентир при избора на подаръци за деня на майката. На различна възраст жените се впечатляват от различни неща: вашата дъщеря тийнейджър ще се зарадва на нов смартфон или друг вид електронно устройство. Майка ви обаче ще бъде по-впечатлена, ако ѝ подарите нещо красиво или практично и полезно.

Социалният статус е друга важна насока. Омъжените жени ще се радват да получат нещо, което ще радва цялото семейство, докато за една млада неомъжена дама, пътешествие до интересна дестинация може да се окаже най-страхотната изненада. С какво се занимава въпросната личност – учи, обикновен служител, ръководител? За всеки от тези варианти можете да изберете коренно различни, но все евтини подаръци за 8 март.

Каква е вашата връзка с личността, на която искате да поднесете нещо специално за женския празник? Статистиката сочи, че човекът, за когото най-често се купува подаръкът, е майката, а след това е семейната/интимната половинка. Изборът на подарък за 8 март на мама вълнува хора от различни поколения – от деца до такива в зряла възраст.

За майката е уместно да изберем нещо, което отговаря на нейния статут на родител. По-голямата част от шегаджийските ни артикули могат да се окажат неподходящи, затова препоръчваме да заложите на красивите ни сувенири. Страхотните ни скреч картички и постери са също чудесен начин да кажете „Обичам те” на най-важната жена.

Дори когато избирате тематичен подарък за 8-ми март за мама, е редно да се съобразите с нейните вкусове и интереси. Само така ще имате пълната увереност, че подаръкът ви ще се хареса и ще бъде използван. На колежки, приятелки или учителки можете да подарите ваучер за пазаруване в нашия магазин. Тази стъпка е напълно оправдана, ако не познавате достатъчно добре въпросната дама.

Каталогът ни е изпълнен с нестандартни подаръчни стоки, на които ще се зарадва всяка представителка на нежния пол. Настолна лампа с интересен дизайн, комплект забавни чаши или касичка, която решава сама за какво да се пести. Шантавите ни идеи ще направят празника по специален и забавен. Подаръкът ви ще остане мил спомен от вас.

Тук стигаме до въпроса: какво бихте искали да постигнете чрез подаръка? Различните хора имат различни намерения: да трогнат, да се пошегуват, да подарят нещо полезно, да изпъкнат пред останалите гости на осмомартенското тържество. Уверяваме ви, че каквото и да целите, в тази категория ще откриете перфектния подарък за 8-ми март за приятелка, майка, колежка или любима.

Не на последно място трябва да се съобразите с бюджета, с който сте принудени да оперирате. Почетеният с разкошен подарък 8-ми март ще остане в спомените – вашите и тези на неговата бъдеща притежателка. Затова е желателно да се погрижите да изберете нещо супер свежо, особено ако се налага да се вместите в съвсем скромна сума.

Удачно ли е да проявим чувство за хумор при избора на подаръка?

Чувството за хумор е признак на интелигентност. То издига човека на по-високо ниво от останалите божии твари, затова почти винаги е уместно да заложите на шегата при избора на подарък за женския празник. Казваме „почти”, защото винаги има изключения. Кога е редно да се пошегувате чрез подаръка и кога трябва да спазвате по-строг регламент? Нека разгледаме...

Редно ли е да проявите чувството си за хумор, когато избирате подарък за осми март на мама? Категорично да, стига майка ви да обича шегите и закачките. Нека не забравяме, че това е жената, готова да ви прости всичко, включително неуместното представяне на нейния празник. Във всяко семейство си има вътрешни поводи за шеги и закачки – използвайте повода, стига да откриете нещо подходящо.

Отбелязаният със закачлив подарък за мама 8 март ще разчупи атмосферата и ще направи семейното тържество повод за шеги и закачки. Подарете нещо, с което ще напомните за весела случка или шеговито ще наблегнете на някой мил недостатък. В каталога ни ще откриете невероятни идеи за подаръци, които ще предизвикат искрена усмивка на лицето на вашата майка.

Има ли случаи, в които не е редно да се шегуваме с хората, на които подаряваме? Да, има моменти, в които е редно да следваме един по-строг етикет. Подаръците за жени на ръководни постове могат да се изтълкуват двуяко, в случай че зад продукта стои някаква нестандартна и шантава идея.

Ако планирате да уважите учителката на детето си за празника, то по-добре изберете някой от нашите уникални подаръци за 8 март, в които хуморът не е така ярко застъпен. По правило не е уместно да се шегувате с подаръците за хора, които не са ви достатъчно близки. От една страна е редно да се спазва известна дистанция, а от друга – никога не можем да знаем как ще бъде изтълкувана дадена шега.

Не е желателно да се шегувате с физически недостатъци и заболявания - дори с тези на майка си. Можете да изберете някоя от забавните ни игри за дамите от приятелския си кръг и дори за прекия си началник или учителка. В никакъв случай обаче не подарявайте на учител алкохолна игра. Това ще бъде неуместна шега, която може да обиди преподавателя.

Шантавите ни идеи за подарък 8 март може би ще се харесат на колежките ви в офиса, така че си струва да поемете риска. Обикновено колегите са хората, с които не само работим, но и намираме начини да се забавляваме. Настоящият раздел ви предлага продукти, с които можете да бъдете както супер забавни, така и да се представите на нужната висота.

Необходимо ли е да харчим много пари за подаръците?

Международният ден на жената е поводим да зарадваме всичките си познати жени с някакво мило и трогателно подаръче. Тук обаче възниква финансовият въпрос, с който не можем да не се съобразяваме. Ако се налага да държите финансите си под контрол, винаги можете да посетите нашия магазин, където скъпи са жестовете и идеите, а не подаръчните продукти.

Изключително ниските цени на нашите артикули ви позволяват да реализирате най-интересните си идеи за подарък за осми март, без да се разорявате. Няма да се уморим да повтаряме, че подаръците се оценяват според емоциите, които предизвикват, а не според финансовата им стойност.

Настоящият раздел ви позволява да бъдете забавни, да трогвате до сълзи, да създавате спомени. Асортиментът ни е съставен от чудесни продукти, чиято цена отговаря на финансовите възможности на всеки купувач. Празникът на жените не може да ви свари напълно неподготвени ако сте пред заплата. Стоките ни се вместват в дори най-скромния бюджет, заради което се радваме на солиден брой редовни клиенти.

Ниската цена на по-голямата част от артикулите ви дава възможност да изберете страхотен подарък за баба за 8 март, като не пренебрегвате и останалите дами в живота си – сестри, приятелки, колежки. Избирайки да купите подаръците за празника онлайн от нашия магазин, ще си спестите всички ненужни разходи и ще бъдете изключително доволни от това свое решение.

От къде да купим подаръците – от електронен или физически магазин?

Ако не ви хрумват интересни идеи за подарък за 8 март за мама, къде бихте потърсили вдъхновение? Днес като че ли всички се насочват към Интернет. Това е мястото, където винаги можем да намерим полезни насоки и дори супер интересни стоки. Тук се керие и причината защо все повече хора купуват подаръците онлайн.

Пазаруването в мола и магазините за електроника във физическия свят е не винаги най-доброто решение. Притискани от други купувачи, а също и от някои по-припряни продавачи, съществува риск да изберете нещо, което дори самите вие не харесвате. Свежите и нестандартни идеи за подарък за 8-ми март са в необятното виртуално пространство, затова си струва да пазарувате предимно онлайн.

Какво ви дават покупките във виртуалния свят? Всъщност, много повече, отколкото предполагате. На първо място ще получите достъп до стоки, каквито трудно ще откриете в който и да е физически магазин. Удобството е факторът, който все по-често накланя везните в полза на глобалната мрежа. Нали не искате да губите часове, за да купите няколко малки подаръчета за 8 март?

Намирайки страхотен специализиран сайт като нашия, вие ще имате удобно и лесно решение за посрещането на всеки празник. Отбелязаният с нетрадиционен подарък осми март ще бъде запомнен с ведрото и весело настроение. За целта не е нужно да губите от ценното си време и да се подлагате на излишен стрес. Направете лесна поръчка от телефона и просто се забавлявайте.

Ние ще ви спечелим с чудесни тематични подаръчета за 8 март, каквито никога не сте подарявали. Всяка жена, на която поднесете някое от тях, ще ви бъде признателна и благодарна. Подаряването не бива да бъде източник на дискомфорт и стрес, затова си струва да изберете по-лесния, удобен и винаги печеливш вариант. Ниските ни цени, оригиналните артикули и коректното обслужване ще ви превърнат в наш редовен клиент.