За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за тийнейджъри


Показва 1 до 12 от 109 (10 страници)

Покупката на подарък за тийнейджър може да да извади от равновесие дори и най-уравновесените хора. Какво искат младите дами и господа? Ще се зарадват ли на подаръка, който сте им избрали? С юношите никога не можем да бъдем сигурни, защото те менят мнението си по няколко пъти на ден. И все пак, този раздел ще ви помогне да изберете нещо свежо, шантаво и гениално за вашето момче или момиче.

Подаръкът – начин да приобщим тийнейджърите към празника

Вероятно се чудите къде отиде лъчезарното дете, което можехте да зарадвате без особени усилия? Онова усмихнато момиченце или момченце, което очакваше всеки празник с огромно вълнение. С порастването си, децата стават все по-затворени и навъсени и дори коледните празници сякаш вече не им въздействат по същия начин.

Не се обвинявайте! В момента милиони други родители по света се впускат в преследване на перфектния подарък за тийнейджъри. Онзи, който ще върне усмивката на лицето на вашия син или дъщеря. Който ще ви припомни лъчезарното дете, което ви беше толкова лесно да зарадвате на всеки празник.

Подаръците са чудесен начин да сплотим семейството и да накараме всеки негов член да се почувства приобщен към празника. Факт е, че с тийнейджърите е най-трудно. Подрастващите се сблъскват ежедневно с множество промени, на които просто не знаят как да реагират. Нашият съвет е: дайте им време. Дайте им цялата си обич и разбиране, докато преминават през всички сложни трансформации.

Междувременно можете да разгледате страхотната ни колекция от подаръци за Коледа за тийнейджъри, където ще откриете едни от най-шантавите и забавни идеи. Ще се изненадате да установите, че децата в юношеска възраст харесват нашите продукти. Те са точно като тях – уникални, забавни и извън утвърдените стереотипи.

С какво трябва да се съобразите, когато избирате подаръците за тийнейджъра?

Юношеството е преходният период между детството и зрелостта. На тази възраст нашите момичета и момчета са все още далеч от зрялото и отговорно поведение на възрастните, но в никакъв случай не са и малки деца. Невъзможно е да ги убедите, че дядо Коледа е този, който носи подаръците. Погрешният избор лежи изцяло на вашите плещи и младежите знаят това.

Когато избирате коледни подаръци за тийнейджъри е желателно да се съобразите с техните желания, а не със своята идея за това какво им е нужно. Да, тийнейджърът ви със сигурност има нужда от нови топли обувки, яке, ученическа раница, но той не очаква точно това да бъде коледният му подарък.

Младежите на възраст между 12 и 18 години са много объркани и в същото време се чувстват напълно неразбрани от своите родители. Те искат Нов (последен модел) телефон, висок клас геймърски компютър, скъпи маркови маратонки и дрехи – все неща, които ще ощетят сериозно семейния бюджет. Подаръците в този раздел са чудесен компромис, стига да изберете правилния продукт за вашето момиче или момче.

Факторите, с които трябва да се съобразите, избирайки подаръка са няколко:

Интересите на детето

Ако познавате добре детето си, би трябвало да знаете кои са нещата, които го вълнуват. В тази крехка възраст те не са толкова много, което ще ви помогне да откриете подаръка, който ще го зарадва. Страхотни идеи за подарък за тийнейджър могат да ви хрумнат само докато разглеждате продуктовия ни каталог.

Може би вашият юноша се увлича по изобразителното изкуство, или пък музиката е неговата страст? Можете да помогнете за развитието на скритите му таланти, като му подарите музикален инструмент, комплект за скулптуриране или наръчник за креативно писане. Много от тийнейджърите са спортни натури, а в тази сфера има много подходящи подаръчни продукти.

Пол на тийнейджъра

Полът е от значение при избора на подаръка, въпреки че в последните години сред тийнейджърите се установи един унисекс лайфстайл. Впускайки се в преследване на най-модните подаръци за тийнейджъри момичета, родителите обикновено посещават мола. Там те се надяват да открият най-актуалния тренд при облеклото, обувките и дори електрониката.

А, замисляли ли сте се доколко модата е важна за детето ви? Факт е, че не всички подрастващи се вписват в съвременния стереотип, що се касае до модата. Модерни дрехи, скъпа козметика, авангардни бижута – това не винаги са удачните идеи за подарък за тийнейджърка. Тук личният подход както винаги ще ви помогне да откриете подаръка, който ще трогне и зарадва вашето дете.

Възраст

Тийнейджърската възраст обхваща един доста дълъг времеви период, започвайки когато детето е на 10-12години. През този интервал ежедневно настъпват множество трансформации, касаещи както физиологията, така и психиката на юношите. Ето защо е важно родителите да знаят, че няма универсални и общовалидни идеи за подаръци за тийнейджъри. Възрастта на конкретното момиче или момче определя в голяма степен какво да изберете.

За юношите на възраст от 10 до 12 години можете да изберете забавна игра и дори шантава играчка, каквито само тийнейджърите могат да оценят. На по-големите трябва да подарите нещо, което съответства на по-голямо момче или момиче. Допускаме, че самите младежи могат да изберат някоя от алкохолните ни игри като коледен подарък за тийнейджър. Желателно е получателят на такъв тип подарък да е навършил пълнолетие.

Трябва ли тийнейджърските подаръци да бъдат забавни?

Тук отговорът е категоричен: Да, подаръците за вече порасналите ни деца трябва да бъдат свежи, забавни и оригинални. Не случайно този раздел ви предлага едни от най-шантавите ни подаръци за тийнейджъри за Коледа. Всеки артикул е разработен с идеята да създаде весело настроение, да забавлява и да поддържа интереса на тийнейджъра дълго време.

Осъзнаваме, че родителите не са напълно наясно какво тийнейджърите намират за весело и забавно. Вярваме, че самите артикули ще ви дадат куп страхотни идеи за коледни подаръци за тийнейджъри. От този раздел можете да изберете нещо чудесно за вашето момиче или момче, както и за децата на ваши близки и приятели.

Защо подаръците за юноши е добре да бъдат веселяшки? Отговорът е съвсем прост: за да виждате красивата и лъчезарна усмивка на лицето на вашето дете. Подрастващите са често навъсени, нервни и потиснати, така че си заслужава да им подарите нещо, което ще ги развесели. Това е особено важно за родителите, които все по-рядко успяват да накарат децата си да бъдат радостни – да чуват звънкия им смях.

Нужно е да уточним, че няма универсална рецепта за подарък за момиче тийнейджър, нито пък за момче. Когато решавате кой от шантавите ни подаръчни продукти да изберете, трябва да се съобразите с факторите, изброени по-горе – възраст, пол и интереси. Преди всичко трябва да изхождате от индивидуалния характер на детето, защото тийнейджърите, макар и на еднаква възраст, са много различни.

Какво можете да подарите на тийнейджъра за всеки важен празник?

През годината има много празници, които ще ви накарат да потърсите подходящ подарък за тийнейджър. Един от най-важните празници за подрастващите са рождените им дни. С всяка следваща година ще ви бъде все по-трудно да изберете подаръка, защото с възрастта се менят и интересите. Вярваме, че каталогът ни ще бъде за вас извор на идеи и вдъхновение.

Посещавайте този раздел винаги, когато търсите интересен и нестандартен подарък за рожден ден на тийнейджър. Каталогът ни ще бъде от полза както на родители и роднини, така и на самите младежи, приятели на рожденика. Забравете конвенционалните и банални стоки, предлагани в мола. Заложете да нещо различно, което ще бъде най-страхотната изненада.

Момчетата ще харесат нашите баскетболни кошове, предназначени за използване в банята. Омръзна ли ви да събирате мръсните дрехи на тийнейджъра от пода? Ние ви предлагаме един нетрадиционен подход да накарате сина си да хвърля мръсното бельо в коша за пране. Спортните натури сред младежите ще бъдат очаровани да имат такава свежа придобивка у дома.

Коледните празници ни задължават да потърсим нещо интересно за собствените ни деца и за децата на нашите приятели и роднини. Ние създадохме този специален раздел с идеята да ви представим една страхотна гама продукти, които младежите ще харесат. Сред тях има солиден избор от забавни настолни игри, с които може да се забавлява цялото семейство. Насладете се на ценните мигове заедно, защото много скоро детето ви ще напусне семейното гнездо.

Именният ден е една от многото причини да потърсите по-различен подарък за момче тийнейджър в нашия онлайн магазин. Не е задължително подаръкът да бъде твърде скъп и твърде специален. Той обаче трябва да бъде избран персонално за именника с идеята да го направи щастлив.

Колекцията ни от скреч карти и постери е нещо, с което много се гордеем, защото тази група продукти са изцяло дело на нашата компания. Персонализираната скреч картичка може да се окаже супер оригинален подарък за тийнейджърка, а също и много трогателен, в случай че е подарена от едно много специално момче.

Самият преглед на наличните продукти ще ви зареди с оригинални идеи и ще ви насочи какво да подарите този път на любимото си момиче или момче. Подаръчните ни продукти са подходящи за всички лични и официални празници. Ниската им цена ви позволява да се представите на нужната висота, дори ако се налага да оперирате с един доста скромен бюджет.

Онлайн покупката на подаръка – удобство, от което не бива да се отказвате

Откъде да купите страхотни подаръци за рожден ден за тийнейджърка? Можете да се насочите към мола, както правите преди всеки специален празник, а можете да изберете и по-удобния и разумен вариант. Нашият онлайн магазин ви предлага съвсем различни артикули, и точно в това е основното ни предимство.

Молът е чудесно място за пазаруване, но стоките, предлагани там, не могат в никакъв случай да се нарекат креативни. Ако ви е омръзнало да подарявате на тийнейджърите все едни и същи банални неща, този раздел на електронния ни магазин ще ви помогне да разчупите наложените стереотипи.

Не е истина, че младежите искат едни и същи неща – скъпи телефони, най-новите компютърни игри и маркови дрехи. Потърсете нестандартен подарък за тийнейджър момиче и сами ще се уверите, че това е печелившата формула. Ще се издигнете в очите на своето пораснало дете, а това е нещо, което всеки родител на тийнейджър би искал да постигне.

Онлайн пазаруването от нашия магазин ви улеснява в намирането на интересни подаръци за тийнейджъри. Къде другаде бихте могли да намерите една толкова специална гама продукти? Уверяваме ви, че стоките, застъпени в продуктовия ни каталог, не могат да се намерят лесно в магазините във физическия свят.

Ние сме вашето спасение, когато нямате никакво време за посещения в търговските обекти във физическия свят. От друга страна, дори най-натоварения и зает човек може да отдели малко време за преглед на продукти, предлагани онлайн. Фирменият ни сайт е достъпен по всяко време на денонощието, така че можете да го посетите, когато ви е удобно и имате време.

Онлайн покупката на подарък за тийнейджър за рожден ден е разумно решение, което ви позволява да използвате разумно оскъдното си свободно време. Благодарение на нашето ярко присъствие в глобалната мрежа, вече никога няма да ви се налага да хабите време и нерви при покупката на подаръците.

За да купите оригинален подарък за тийнейджър не е нужно да се борите с трафика и да се чудите къде да паркирате колата си. Ще можете да си спестите предколедната суматоха, каквато кипи във всички търговски центрове. Не е нужно да се борите за вниманието на продавачите заедно с тълпи изнервени купувачи. Пазарувайте удобно и спокойно със стил при нас.

Можете да помолите своя син или дъщеря да избере сам подаръка, като разгледате каталога ни заедно. Това е най-сигурният начин да изберете правилния подарък за Коледа за тийнейджърка, без да се притеснявате дали сте направили верния избор. Все повече хора залагат на сигурното, оставяйки бъдещия получател на подаръка да го избере собственоръчно.

Освен невероятно удобен начин на пазаруване, нашият онлайн магазин ви предлага и едни от най-достъпните цени за страхотни подаръчни продукти. Цената на подаръците често е сериозен проблем, особено в сезона на коледните празници, когато се налага да купим по нещо специално за всеки човек от близкия ни семеен и приятелски кръг.

Магазинът ни ви предлага максимално разнообразие от подходящи подаръци за тийнейджъри. Тук ще откриете нещо подходящо за юноши от всяка възраст и пол. Разнообразието от нестандартни продукти ви позволява да импровизирате, така че подаръците ви никога да не бъдат скучни, предвидими и банални.

Ако отново сте изпаднали в недоумение и си задавате въпроса „какво да подарим на тийнейджърка”, тази категория продукти ще бъде за вас непресъхващ извор на вдъхновение. Ние познаваме съвременните подрастващи и знаем какво би им харесало. Доверете се на експертната ни преценка и няма да съжалявате.