За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за мама


Показва 1 до 12 от 117 (10 страници)

При подготовката за всеки важен празник сме изправени пред най-голямото предизвикателство – избор на страхотен подарък за мама. Това е най-важният човек в живота ни, когото никой и нищо не може да замени. Как да изразим безкрайната си обич, да благодарим и изкажем признателност чрез някаква вещ? Възможно ли е изобщо?

В този раздел на нашия онлайн магазин са представени разнообразни подаръчни продукти, които имат потенциала да се превърнат в страхотен подарък за майка. Денят на жената е празникът, който най-силно свързваме с майчиното присъствие в живота ни. Това е времето, когато трябва да подарите нещо специално не само на своята, но и на майката на вашите деца.

Защо е толкова сложно да се избере подаръкът за майката?

Ако е лесно да зарадваме децата си с игри и играчки, то с родителите ни проблемът е доста по-сложен. С възрастта хората стават по-практични и престават да се радват на дребни и безполезни дрънкулки. Ето защо към избора на подаръците за родителите трябва да се подхожда много по-отговорно, особено към тези майката.

Мама, макар и възрастен и практичен човек, е също и жена, а това не бива да се забравя. Нейната неугасваща женственост ви поставя пред предизвикателството да я поглезите, зарадвате и накарате да се почувства значима за вас. Бъдете уверени, че майка ви не би искала да харчите изкараните си с труд пари за нея. Тя иска само да ви вижда по-често.

Майките са устроени да простят всяко прегрешение и погрешна стъпка на децата си. Те винаги подкрепят, насърчават и утешават. Какво им даваме в замяна? Безспорно – огромната си любов и благодарност. Именно желанието да поднесем в краката им целия свят прави изборът на подаръци за майки толкова сложен и дори невъзможен.

Нашият асортимент от подаръчни продукти ще ви позволи да зарадвате и дори развеселите майка си по повод специалния празник. Ние можем да ви предложим единствено продукти, с които да изразите миниатюрна част от обичта си, но не и средство, с което да върнете всичко, което сте получили до момента. Това е абсолютно невъзможно.

Кои фактори е нужно да отчетем при избора на подаръка?

Замислете се има ли друго кътче на света, където така силно бихте искали да се върнете, както в къщата на родителите си? Всъщност само тук, в родния дом, въздухът е различен, изпълнен със спомени от детските години. Само тук наистина се наспивате и само тук искате да се връщате отново и отново.

Един от поводите да се завърнете у дома вероятно ще ви накара да потърсите специален подарък за рожден ден на мама. Поредната година, прибавена към една солидна цифра. Макар младостта да си отива с бързи темпове, майката е винаги готова да празнува рождения си ден, заобиколена от най-важните за нея хора – децата, които е родила и отгледала.

Грижовните и благодарни деца обмислят дълго преди това какво да подарят на майка си. Всеки син и всяка дъщеря би искал подаръкът му да предизвика радост и широка усмивка на майчиното лице. Да облекчи живота ѝ и да ѝ даде повод да се похвали пред приятелки с невероятния жест от страна на децата.

Много е важно, когато търсите коледен подарък за мама, да отчетете няколко ключови фактора. Редно е да вземете предвид различни аспекти от личността на жената, която ви е отгледала и възпитала, като например:

Възраст

Както може би се досещате, една жена на 65 – 70 години едва ли ще бъде възхитена, ако ѝ подарите декоративна козметика или някаква високотехнологична електронна джаджа. Макар всичко да е строго индивидуално, като цяло майките на тази възраст вече са загърбили суетата, приели са външния си вид, а зрението и рефлексите им са на ниво, несъвместимо с използването на сложни електронни устройства.

Избирайки подарък за мама за рожден ден, е задължително да вземете предвид възрастта ѝ. Може би е по-добре да ѝ подарите продукт, който ще подобри задравословното ѝ състояние или ще я улесни в ежедневните дейности. Можете да сбъднете отколешна нейна мечта, като направите важни подобрения в къщата или я заведете на пътешествие.

Увлечения и вкус

Задължително е да познавате вкуса и увлеченията на любимия родител, за да можете да изберете подходящ подарък за майка за рожден ден. Само ако подаръкът е свързан с любимо хоби или увлечение, той може да предизвика радостна усмивка на майчиното лице. Логично е да подарите полезно домакинско приспособление ако майка ви е превъзходен кулинар и се гордее със своите постижения в кухнята.

Майките, които обичат цветята и времето, прекарано в грижи за тях, ще се радват на нов, рядък вид саксийно/градинско цвете или набор от градинарски инструменти, които правят работата в градината по-лека. Някои жени обичат да четат и със сигурност имат любим литературен жанр. Дори една интересна книга или настолна лампа за четене може да се окаже подаръкът-мечта.

Нужди и потребности

Здравето е обичайният повод за оплаквания при възрастните хора и не би било неуместно подаръкът ви да следва именно тази посока. Един много необходим подарък за мама за Коледа може да се окаже ваучер за почивка в санаториум с предплатен цикъл от лечебни процедури. Абонаментна карта за салон за масаж е също чудесно решение, както и лечебен уред, който да се използва у дома.

Може би майка ви има нужда от нов, точен и удобен за използване апарат за измерване на кръвно налягане? А може би се нуждае само от малко разведряване, което да премести фокуса от досадните болежки към по-хубавите неща в живота. Казват, че смехът може да лекува. В това отношение голяма част от подаръците, които предлагаме, могат да се окажат точното попадение.

Финансови възможности

Пенсиите в страната ни съвсем не могат да се нарекат щедри. Родителите ни са принудени да оцеляват със скромните си доходи, поради което не могат да си позволят някои важни, но скъпи неща. Сред по-грандиозните идеи за подарък за мама за рожден ден е нов битов уред, нова мебел, а защо не и нов плазмен телевизор.

Майките, получили такива щедри подаръци от децата си, няма да пропуснат да се похвалят пред съседки и приятелки. Нека не забравяме, че най-приятното хоби за всяка майка е да хвали децата си. В този случай най-голямата ценност ще бъде не материалната придобивка, а поводът да се гордее с вас.

Рождените дни – важна причина да зарадваме майките

Като изключим официалните празници - Коледа и 8-ми март, майките имат много лични празници през годината. Всеки трябва да потърси хубав подарък за рожден ден на майка, била тя неговата собствена или на семейната му половинка. Рожденият ден е най-важният празник за всеки човек. Това е лично събитие, което може да се празнува както в тесен семеен кръг, така и пищно – с много гости от близо и далеч.

Дори ако най-важната жена реши да не празнува рождения си ден, тя определено ще очаква посещение от децата си. Не можете да отидете с празни ръце – немислимо е да се отбележи без специален подарък за майка рожден ден. Дори да сте финансово притиснати до стената, винаги можете да изберете нещо дребно, оригинално и закачливо от нашия онлайн магазин.

Рождените дни са датите, на които не можем да поднасяме шаблонни подаръци – поредната кристална ваза, съдове за готвене или друга домакинска принадлежност. Етикетът е стриктен по този въпрос – на лични празници не е уместно да подаряваме неща за дома, които ще се използват от всички членове на семейството. Подаръкът трябва да бъде личен.

Изключение правят единствено специалните сувенири, в чийто дизайн е вплетено майчинството като символика. Отбелязаният с красив подарък за мама рожден ден ще бъде запомнен като важно събитие. Майка ви ще вижда елегантния декоративен продукт и ще си спомня, че ѝ е бил подарен от обичаното дете за важен юбилей.

Денят на майката е повод да посетите този раздел на електронния ни магазин

Официално 8-ми март е ден на жената – на всички жени, но у нас той се възприема от много хора основно като ден, в който се чества майката. Поднасянето на мил и трогателен подарък от дъщеря за майка говори за признаване на превъзходство.

Дъщерята също е жена и също трябва да чества празника. С подаръка си обаче, тя признава, че по-важната личност е тази, която е дал живот и е посветила живота си на изграждането на една достойна личност. Какво да подарите за женския празник? Дори един букет цветя е напълно достатъчен. Важното е жестът ви да е изпълнен с признателност и благодарност.

В навечерието на 8-ми март е уместно да посетите тази категория на нашия онлайн магазин. Тук ще ви предложим не просто интересни и нестандартни подаръчни продукти, но най-вече куп свежи идеи за подарък за майка. Макар и доста закачливи в някои отношения, подаръците ни категорично могат да бъдат тълкувани като израз на уважение и обич към най-важния за всички ни човек.

Хората винаги търсят специални подаръци за майка, а в крайна сметка се оказват с поредния скучен подарък – дреха, домакинска принадлежност или с плик, който съдържа определена сума пари. Ако сте напълно изчерпани от идеи, винаги можете да подарите ваучер за пазаруване в магазина ни. Така ще бъдете сигурни, че подаръкът отговаря на вкуса и нуждите на майка ви.

Подаръкът за Коледа – можем ли да си позволим да импровизираме?

За коледните празници всички се впускат в трескаво търсене на специални подаръци за майка. Възниква въпросът от къде могат да бъдат закупени? Молът е мястото, което винаги ще предложи подходящи решения за децата, брачната половинка, за колежка или приятелка. Ако обаче не искаме да подаряваме поредната дреха или нова чанта?

Хората, преследващи нестандартна идея, могат веднага да се насочат към нашия магазин за необичайни и забавни подаръчни продукти. Така или иначе от нас може би ще купите подаръците за цялото семейство, за колегите и за приятелите. Един чудесен вариант да си спестите време, нерви и най-вече пари. Ще заплатите само една такса за куриерски услуги и ще напазарувате на изгодна цена.

Когато става въпрос за Коледа, подаръкът може да бъде и малко по-нетрадиционен, отколкото този за рождения ден (особено ако е юбилей). Един скромен, но супер забавен подарък за майка за Коледа ще носи изцяло коледния дух. Макар Рождество да е най-светлият християнски празник, хората все повече го възприемат като семеен. Вместо в черквата, цялото семейство се събира на трапезата.

Подаръци под елхата се оставят предимно за децата. По-уместно е да поднесете лично подаръка на майка си, като не забравяте да ѝ благодарите за всичко, което е направила за вас. Не е задължително подаръкът да е скъп и луксозен. Това в повечето случаи притеснява скромните ни родители. Може да е полезна вещ за дома, но с интересен дизайн, която ще я забавлява, когато я гледа и използва.

За Коледа можете да заложите на евтини подаръци за мама, но е задължително те да са избрани персонално за нея. Предметът престава да бъде просто предмет, когато символизира нещо конкретно и носи специално послание. Подбрали сме безброй начини да кажете най-важните неща на майката по начин, който само тя може да разбере.

Юбилей – повод да се постараете повече

Има огромно значение дали търсите подарък за 60 годишнина на майка или такъв за поредния (не-кръгъл) рожден ден. Юбилеят е важен празник, който се празнува в много по-големи мащаби. Възможно е на събитието да присъстват всички близки роднини, приятели, колеги.

Със сигурност не бихте искали да се изложите поднасяйки пред всички гости нещо твърде скромно или тривиално. Оставете на останалите гости привилегията да поднасят баналните сервизи с чинии и чаши. Вие можете да подарите на любимата жена пътешествие, билет за дългоочакван концерт или нова готварска печка на престижна марка.

Има значение също дали избирате подарък за 50 годишнина на майка или за 60-годишен юбилей. 50-годишната жена се намира точно на границата между младостта и старостта. Тя може би все още води активен живот – работи, пътува, излиза по заведения с приятелки. Това ви задължава да подарите нещо, което се вписва в начина ѝ на живот.

Колкото и да се младее, 50-годишната майка вече е зряла жена. Неудачно е да ѝ подарите някаква модерна електронна джаджа или шегаджийки продукт, какъвто бихте подарили на много близък приятел. Подаръкът ви трябва да излъчва респект и признателност, но това съвсем не значи да поднесете нещо, което е по-подходящо за прекия ви началник.

Стилен аксесоар, красиво бижу или уикенд в престижен СПА курорт – една жена на 50 години със сигурност ще приеме с радост такива подаръци. Що се отнася до подарък за 60-годишен юбилей на майка, то ще трябва да се подготвите с нещо, което съответства на физическите възможности и начина на мислене на жената, която ви е дала живот.

Доколко важна е цената на подаръка?

Съвсем уместно е да потърсите евтини подаръци за мама, особено ако сте дете без собствен доход или сте силно засегнати от глобалната финансова криза в момента. Не позволявайте никой да ви убеди, че похарчената сума е определяща за това колко обичате и цените майка си. Майките не се вълнуват от стойността на подаръците, получени от децата им. За тях най-важният дар е тяхното присъствие на празника.

Колко важна е всъщност цената на подаръците, които хората поднасят на своите майки? Истината е, че стойността е повече от значение за даващия, отколкото за получаващия. Изключение са случаите, когато се подарява нещо наистина скъпо – битова техника, електроника или автомобил.

За хората с неограничени финансови възможности, стойността на продуктите е по-важна от тяхното приложение. Нашият магазин категорично не би могъл да покрие високите им стандарти и вкус към лукса и престижните марки. Има една категория хора, способни да подарят бижу за няколко хиляди, което едва ли някога ще бъде носено.

Нашите нискобюджетни идеи за подарък на мама се вместват в дори най-скромния бюджет. Твърдо вярваме, че въпреки ниската им цена, подаръците ни имат огромен потенциал да радват и определено ще бъдат използвани, стига да са подбрани правилно според интересите на конкретната жена.

До каква сума се ограничава бюджетът за покупката на подаръка? Това е важният въпрос, от който трябва да изхождате, когато набелязвате възможните варианти за подаръци. Ако в момента можете да отделите до 50 лева, то при нас ще намерите превъзходни подаръчни стоки, които се движат дори доста под тази цена.

Покупката на подарък за мама от дете вероятно ще бъде направена с парички, подарени от роднини за различните празници. По този начин подаръкът ще бъде супер изненада. Майките не очакват от децата си в училищна възраст да вземат самостоятелни решения и да правят покупки.

Не подценявайте техническата и финансова грамотност на децата. Те могат много успешно да намерят точния онлайн магазин, да изберат правилния продукт и да приемат пратката, като заплатят стоката при доставката. Това може да се случи, докато мама е на работа, оставайки в пълно неведение за подготвяната изненада.

Когато с екипа ни се свърже дете и заяви „искам да купя подарък за майка ми”, ние ще впрегнем целия си творчески потенциал, за да му помогнем да избере нещо наистина впечатляващо от нашия каталог. Определено ще се вместим в набелязания бюджет. Ще консултираме, като предварително се запознаем с интересите на щастливата дама.

Цената на подаръка е от значение, но тя не бива да е водеща при избора на който и да е продукт. Не правете компромиси с качеството и свойствата на подаръците, заради недостиг на пари. При нас ще можете да се фокусирате изцяло върху продуктите, без да гледате цените. Те винаги са невероятно ниски.

Онлайн покупката – най-доброто решение за намиране на нещо нестандартно

Винаги отлагаме важните неща за последния момент и така се оказва, че имаме само седмица, за да купим коледен подарък за майка. Как може да се подходи в такава ситуация, след като служебните ангажименти не позволяват безкрайно обикаляне по магазините? Решението е просто и все по-често избирано от купувачите – онлайн пазаруване.

Във виртуалния свят е много по-лесно да намерите интересен подарък за млада майка, отколкото във физическите търговски обекти. В магазина ни са селектирани стоки, чийто дизайн е базиран изцяло върху съвременния начин на живот. Имаме интересни и полезни електронни устройства, забавни игри за цялото семейство и невероятни сувенири.

Винаги е по-лесно и много по-удобно да се закупи подарък за Коледа за майка онлайн. Неприятният студ, опасните поледици, суматохата от блъскащи се хора – всичко това може да превърне един важен и отговорен момент в неприятно задължение, а не бива. Майка ви заслужава да ѝ посветите цялото си внимание и да направите разумна селекция на предлаганите стоки.

Когато сте напълно изчерпани от идеи за подарък на майка, асортиментът ни ще ви насочи към подходящите варианти. В реалните магазини не винаги е възможно да се разгледа внимателно всеки артикул и да се разбере какви са неговите функции и параметри. Това крие риск да закупите нещо, което по никакъв начин не отговаря на първоначалното ви намерение и после да съжалявате.

Имате пълната възможност да прегледате каталога ни на спокойствие и да изберете най-хубавите подаръци за Коледа за мама.Тук никой няма да ви блъска и пришпорва да купувате бързо, за да не се образува опашка. Имате на разположение цялото време на света, за да направите правилен и разумен избор.

За да стигнете до нашия онлайн магазин с цел покупка на подарък за юбилей на майка не се налага да се борите с обичайните задръствания и да прахосвате оскъдното си време. Сайтът ни се зарежда максимално бързо, а стоките са селектирани в отделни категории. За няколко минути можете да набележите интересните неща и да изберете подаръка, който ви се струва най-подходящ.

Самите стоки ще ви дадат оригинални идеи за подарък на мама. Много често се случва, виждайки някакъв продукт, да осъзнаем, че именно той е идеалното решение, без никога да ни е хрумвало преди това. Когато човек пазарува спокойно в позната и уютна обстановка, е много по-вероятно пазаруването да се случи бързо със задоволителен резултат.

Ниските цени, удобството на онлайн покупката на подарък за рожден ден за майка, страхотните стоки – всичко това е причина да се доверите на нас. Онлайн магазин ШантавоЕ ви предлага невероятно разнообразие от нетрадиционни и интересни подаръци, които майките от всяка възраст ще оценят.

Струва си да купувате подаръците за любимите си хора от магазин във виртуалния свят, който ви предлага напълно различен подход при подаряването. Погледнете на живота от веселата и забавна страна. Подаръкът е просто средство, с което да зарадваш човек, а не непосилна цел, заради която трябва да жертваш най-оскъдните ресурси – време, сили и пари.

Посещавайте ни винаги, когато ви трябва уникален подарък за Коледа за мама. Уверяваме ви, че ще се погрижим да не разочаровате най-важната жена за вас на светлия празник. Пожелаваме ви приятен и ползотворен престой в нашия сайт!