За поръчки и въпроси: 0876886602

Практични подаръци


Показва 1 до 12 от 130 (11 страници)

Обикновено винаги търсим практични подаръци за мъже, докато за дамите можем да изберем нещо красиво и символично. Защо е така? Защото мъжете са твърде уравновесени и далновидни, за да се трогват от изискани предмети, лишени от всякаква функционалност. Жените също придобиват сходни черти на характера, затова създадохме този специален раздел.

В него ще намирате лесно практичното решение на подаръчния проблем. Липсата на каквато и да е идея за вида на подаръка, обикновено ни изправя пред два варианта: да подарим някакво украшение за дома/колата или да заложим на практично решение. Знаейки, че вторият тип подаръчен продукт ще влезе в реална употреба, става ясно в чия полза ще се наклонят везните.

Какво е предимството на подаръците с практично приложение?

Основен плюс на практичните дарове е, че винаги ще се намери повод да бъдат използвани. Един практичен подарък за семейство е винаги най-доброто решение, защото той ще се използва редовно в домакинството и ще бъде причина хората често да си спомнят с благодарност за нас.

Практичният подаръчен продукт е нещо, което избираме вместо хората, на които то ще бъде полезно. На практика ние им спестяваме средства, поднасяйки им вещ, която така или иначе са планирали да си купят. Понякога се оказва, че хората, на които сме подарили, дори не са подозирали колко лесен и приятен ще стане животът им с подаръка, който сме избрали за тях.

Повечето практични подаръци не са скъпи, или поне не е задължително да бъдат. Огромен плюс е възможността да подарим продукт с висока функционалност, който ще накара неговия притежател да бъде горд с начина, по който вече изпълнява някои операции. Този тип подаръчни продукти са винаги правилно решение, когато нямаме никаква идея какво да подарим.

Кога трябва да се насочите към тази секция на продуктовия ни каталог?

Има няколко случая, в които е по-уместно да изберем нещо свежо, но преди всичко практично. Един от тях е първото посещение в нечий дом. Етикетът изисква да подарим нещо за дома, като в някои случаи е допустимо да добавим и малки персонални подаръчета за домакините и техните деца.

Във всеки случай практичен подарък за нов дом е най-доброто решение. Новодомците тепърва ще трябва да си набавят нови полезни неща, което е свързано със сериозен разход на финансови средства. Можете да им помогнете, като им поднесете комплект прибори за барбекю, дозатор за бутилки, силиконови държачи за капаци на тенджери и т.н.

Практична вещ можем да поднесем и на всеки личен или официален празник. Идеалният практичен подарък за мъж е комплект инструменти, с които той да извърши дребни ремонти по жилището или колата. Напълно в реда на нещата е да го поднесем на Коледа или на рожден/имен ден. Бъдете сигурни, че няма мъж, който ще остане равнодушен към вашия жест.

Уместно ли е да подарим нещо практично на жена по случай 8-ми март? Ние сме абсолютно категорични – да! Жените обикновено получават само букети за женския празник, а това е крайно непрактично, макар и изпълнено със символизъм и красота. Дамите винаги се стремят да намерят практично приложение на всяка вещ. Улеснете ги в това занимание.

Трябва ли да харчим много пари за подаръците?

Няма да се уморим да повтаряме, че не цената прави подаръка скъп, а жестът, който той изразява. В това отношение практичните подаръчни стоки могат да бъдат проява на мило отношение. Вашият дар ще облекчи ежедневието на конкретен човек. Какво по-мило от това да накарате някого да се радва на мечтания отдавна комфорт?

За да изберем практичен подарък за жена не е нужно да харчим всичките си спестявания. Жените не винаги имат нужда от нова пералня, ютия или комплект тигани с незалепващо дъно. Понякога е напълно достатъчно да им подарим електрическа сушилка за обувки, чиято цена е повече от скромна. Дамите обичат дрехите и обувките им да бъдат винаги в готово за носене състояние.

Подаръците, събрани в тази категория, са подходящи за всеки повод и за всеки човек. Тук ще намерите продукти с изключително ниски цени, чието качество в никакъв случай не подлежи на съмнение. Повечето от артикулите са изключително интересни – невъзможно е да ги намерите в традиционните магазини за подаръчни стоки.

Посещавайте този раздел винаги, когато планирате да поднесете практичен подарък на роднина, приятел или колега. Практичните хора не са напълно лишени от сантименталност, така че бъдете сигурни, че подаръкът ви ще успее да ги трогне. Нашият онлайн магазин е мястото, което винаги ще успее да ви изненада с нещо приятно, забавно и полезно.