За поръчки и въпроси: 0876886602

Подарък за ученик


Показва 1 до 12 от 132 (11 страници)

Ако търсите най-страхотния подарък за ученик, то вие определено сте попаднали на правилното място. Учениците ще бъдат щастливи да получат нещо забавно и креативно от продуктовия ни каталог. Тук са представени продукти, съобразени с интересите на децата. Идеалното решение за първолак и за тийнейджър се намира в този раздел на онлайн магазин ШантавоЕ.

Поздравете детето за добрия успех в училище

Първият учебен ден носи трепетно вълнение както за учениците, така и за техните родители. Може би малкото дете не иска да тръгва на училище – то се чувства некомфортно от промяната в средата и ежедневието? Стимулирайте творческото му и интелектуално развитие, като му подарите някой от подаръците ни с креативна насоченост.

Подаръкът ви може да подтикне детето да полага повече усилия в учебния процес, стига да го изберете правилно. В раздела сме включили страхотни подаръчни продукти, които могат да се разглеждат като полезни учебни помагала. Светещи химикалки, логически дървени пъзели или джобната игра „можеш ли да запомниш” – всички те ще бъдат полезни на децата в началните класове.

Идеята на този раздел е да намерите нещо интересно и специално, с което да наградите детето за добрия му успех в училище. Всички сме на мнение, че не критиката и наказанията, а стимулите и наградите карат учениците да се стараят много повече в училище. Посещавайте тази категория винаги, когато ученикът се е справил добре и искате да го наградите.

Идеалното място за покупка на подаръци за всеки празник

Макар че в магазина ни има няколко обособени детски категории, ние решихме да създадем и специален ученически раздел. Тази секция включва продукти, които могат да бъдат от полза на учащите се – да развият творческия им потенциал, да подобрят физическите им и интелектуални умения.

Самите артикули ще ви дадат страхотна идея за подарък за ученик. Това е изключително важно, защото често самите родители на ученици нямат представа какво да им подарят за личен или официален празник. Посещавайте тази част на каталога ни преди Коледа, денят на детето, рождения и имен ден на ученика.

Асортиментът ни от ученически подаръци е толкова богат и разнообразен, че всеки ще открие подходящото решение за ученика в семейното му и приятелско обкръжение. За хората, които все още нямат свои деца ще бъде много по-удобно и лесно да намерят подходящия подаръчен продукт. Чрез продуктовата ни гама те ще се информират какви неща вълнуват и радват учениците.

Вярваме, че страхотните ни предложения за коледни подаръци за ученици ще бъдат от полза на всички родители, лели и чичовци, баби и дядовци. Подарете нещо полезно, интересно и нестандартно на ученика. Подаръците, закупени от нашия онлайн магазин, са винаги приемани радушно както от децата, така и от техните родители.