7 скреч подаръка за всеки

scratch_presant

Подготвили сме ви 7 идеи за подаръци със скреч покритие, под което се крият изненади и забавни предизвикателства.
Няма да губим повече време в обяснения, а направо започваме с идеите!

1. Скреч картички

Какво представлява скреч картичката?
Картичка като всяка друга, но с тази разлика, че отпред освен красива визия на картичката има и елементи покрити със скреч.
Под скреча има предизвикателства съобразени с определен повод.

Скреч картичка за Рожден ден

skrech-kartichka-za-rojden-den-s-9-predizvikatelstva
Рождениците, освен пожелания поднесени с любов имат нужда от изненади за хубавия повод. Приготвили сме им цели 9 предизвикателства! Вярваме, че на всички присъстващи на партито ще им бъде интересно да разберат каква е най-забавната случка на рожденика от изминалата година или какво обещание ще отправи към себе си за идващата година.

Скреч картичка за Коледа

skrech-kartichka-s-9-koledni-predizvikatelstva
Семейните сбирки у дома и размяната на подаръци в офиса за Коледа са любима част от годината на много хора. По време на тези срещи ще бъде в пъти по-забавно, ако накарате колегата ви да изпее коледна песен или баба ви да измисли коледен коктейл. Тези две предизвикателства са включени в нашата скреч картичка, както и още 7, които ще запазим в тайна.

Романтична скреч картичка

liubovna-skrech-kartichka-dokaji-che-me-obichash
Всяка дълга връзка минава през различни етапи, но романтиката не бива да изчезва в нито един от тях. Кога за последно направихте лист с музика на половинката си или отидохте само двамата на вечеря? Върнете се във времето на първите романтични срещи с тази картичка.
Предизвикателствата са общо 9, а кой ще ги изпълнява зависи от това коя от трите опции ще си изберете – тя, той или и двамата.
Опциите са написани на гърба на картичката.


2. Скреч постер 99 неща, които да направиш през живота си

skrech-poster-99-neshta-koito-da-napravq-prez-jivota-si
Този скреч постер е чудесен подарък за хората, които не се страхуват от приключения, от далечни пътувания и от сериозните неща в живота. На него са изобразени 99 дейности. След като се изпълни някое от предизвикателствата скреч покритието се изтрива и картинката под скреча става цветна. Предизвикателства са различни от екстремното скачане с парашут до придобиване на умението за смяна на памперс. Постерът е на английски език.


3. Скреч постер 89 европейски бири

skrech-poster-89-evropeiski-biri
Бирата има много и различни вкусове по цял свят, а Европа е дала много на света. Бирите произведени е Европа заслужават специално внимание и всеки бироман знае това. Този скреч постер е най-добрият подарък за приятелите ви, които обичат бирата и ценят нейните разнообразни вкусове. Постерът съдържа най-известните 89 бири, произведени в различни европейски държави. След като някоя от посочените бири се пробва се изтрива скреч покритието и логото става цветно. Постерът е на английски език.


4. Алкохолен скреч постер

skrech-poster-alkoholen-kalendar-365-dni-alkohol
Забавен скреч постер, който има за цел да покаже на притежателя си колко често пие алкохол през годината, колко често смесва различни видове алкохол и изобщо почива ли си от алкохолни напитки. Познавате ли парти хора, които вечно са на гребена на вълната и с голямо желание биха проследили пиенето на алкохол в рамките на 365 дни? Ако, отговорът е да, то вече имате подарък за тях!


5. Скреч карта на България

viber_image_2022-06-30_16-28-09-914
Скреч подаръкът за влюбените в красотите на България! На картата има изобразени 100 обекта са посещение, както и всичките общини в България. След посещение на някое от посочените места, скреч покритието под номера се изтрива и на картата остава рисунка на обекта. Колкото повече места се посещават от картата толкова по-красива и пълна става тя!


6. Скреч постер “100 неща за правене в България”

scratch-poster-100-things-to-do-in-Bulgaria
Скреч подаръкът за всички млади хора, които искат да се докоснат българския дух, бит, култура и традиции. Сигурни сме, че имате приятели, които с радост биха минали по пътя на Ботевата чета или да извървят известният маршрут Ком – Емине, приятели, които биха се научили да правят домашно сирене, а след това да отидат да пият бира с приятели пред Народния театър! Този скреч постер е точно за тях!


7. Детски скреч постер “50 неща, които да направя, преди да порасна”

Detski_Poster-and-box-600x600

Не сме забравили и най-малките! За тях сме приготвили 50 предизвикателства, които да изпълнят сами или с помощта на мама и татко.

Всички продукти са произведени в България!

Summary
Reviewer
Зорница Димитрова
Review Date
Reviewed Item
7 скреч подаръка за всеки
Author Rating
5

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>