За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за момичета


Показва 1 до 12 от 109 (10 страници)

Всички наши клиенти, които търсят интересни и нестандартни подаръци за момичета, ще могат да се възползват от удобството на този раздел. В него сме се постарали да ви предложим разнообразие от продукти, подходящи за деца на всякаква възраст. Убедени сме, че тук ще намерите множество подходящи решения както за съвсем малки принцеси, така и за млади госпожици.

Защо подаръците за момичета се избират по-трудно?

Всеки, който е избирал подарък за 10-годишно момиче, със сигурност е осъзнал голямата сложност на тази задача. Момчетата са сякаш по-лесни – топка, забавна електронна игра или друга високотехнологична джаджа ще свършат работа. Малките госпожици имат по-различни интереси, които се менят изключително бързо.

С навлизане в сложната юношеска възраст, момичетата стават още по-енигматични. Дори родителите им се затрудняват да определят какво ги интригува и вълнува на тази крехка възраст. Факт е, че девойките узряват по-бързо от момчетата. При тях преходът от игрите с кукли до интереса към модата е толкова бърз, че понякога изглежда като миг.

Тоталната липса на идеи за подарък за момиче на 12 кара родители и роднини да подаряват пари. Тази стратегия е разумна от една страна, но от друга, крие риск парите да бъдат похарчени неразумно. На 12 момичето е все още незряло и неспособно на правилна преценка. То е напълно склонно да похарчи значителна сума пари за неща, които съвсем не са му необходими.

Според родителите идеалният подарък за 11 - 12 годишно момиче е ново зимно яке, топли ботуши или нова ученическа раница. Тук обаче възниква проблем, защото детето смята, че родителите са задължени да му осигуряват тези неща. Облеклото и ученическите пособия са задължение на майката и бащата. За празника те трябва да подарят нещо ново, с което да очароват своята дъщеря.

Друг, проблем, който затруднява избора на подходящ подарък за момиче на 10 години, е фактът, че момичетата на тази възраст са доста различни. Някои са плахи и затворени, докато други са експресивни и експанзивни. Едни харесват книгите, докато други предпочитат да са на открито и дори да се съревновават с момчетата в типично момчешките игри.

Подаръкът според възрастта – това е задължително!

Има огромно значение дали купувате подарък за 3 годишно момиче или за девойка на 17 години. Дори ако разликата във възрастта е много по-малка, подаръкът ще трябва да е много по-различен. Децата израстват и се развиват твърде бързо. Днес дори 6-годишните боравят умело със смартфон, таблет и други електронни устройства.

Като подарък за 6 годишно момиче можете да изберете интересна образователна игра, скреч карта с животните на земята, LED светлинно шоу или някаква интерактивна играчка. Само след 2 години, когато детето стане на 8, неговите интереси ще са коренно различни. То няма да се зарадва, ако му подарите изброените неща и дори има голяма вероятност да се обиди.

В различните възрасти, момичетата се вълнуват от различни неща. Още от 2-3 годишна възраст, малките госпожици са силно впечатлени от приказките за принцове и принцеси и логично биха искали да приличат на тях. Децата на тази крехка възраст не правят разлика между фантазия и реалност. Можете да поддържате тяхната илюзия, че принадлежат към кралско семейство, като им подарите приказен замък за детската стая.

Ситуацията е вече доста по-различна, когато трябва да купим страхотен подарък за 7 годишно момиче. На този етап обикновено куклите са останали в миналото, заменени от електронните устройства и модерните дрешки. Младата госпожица на тази възраст ще се зарадва също на занимателна настолна игра, с която тя и нейните приятелки могат да се забавляват през лятната ваканция.

Идеалният подарък за 9 годишно момиче не е твърде „бебешки”, но и не изпреварва своето време. В никакъв случай не подарявайте на момичетата на тази възраст козметика, грим или дрехи, които не са подходящи за дете. Макар да сте напълно убедени, че детето ще бъде изключително щастливо да получи тези неща, не прекрачвайте границите, особено без да поискате позволение от родителите.

Ако познавате бегло детето, не сте запознати с личните му интереси, винаги можете да заложите на нещо универсално. Потърсете подаръчен продукт, който е подходящ за момичетата в един определен възрастов интервал, например от 7 до 10 години. Чудесен подарък за момиче на 7 години е касичката с интересен дизайн.

Касичките са идеалното решение както за самите деца, така и за техните родители. Те приучават момичетата на спестовност, като ги стимулират да заделят ежедневно малка сума пари. Днес на пазара се предлагат много интересни касички с разнообразен набор от функции. В каталога ни ще откриете модел, който решава за какво да пестиш, като насочва монетите към една от две предварително набелязани възможности.

Какво бихте могли да подарите на съвсем млада девойка?

Момичетата в тийнейджърска възраст имат съвсем различни очаквания към подаръците, които ще получат. Подходящият подарък за 13-годишно момиче може да бъде нов смартфон или красива дреха. Младите дами стават изключително суетни с навлизане в трудната възраст. Именно тогава те са и изключително раздразнителни, което изправя родителите пред нови предизвикателства.

Какво да подарите на девойка, която вече трудно можете да познаете? Родителите все по-често залагат на сигурното, за да избегнат големите драми. Те питат директно любимата дъщеря какво иска за рождения си ден или за коледните празници. Някои решават въпроса още по-лесно – подаряват известна сума пари. По същия начин все по-често постъпват и бабите и дядовците.

Подаръците от съученици или приятели на семейството нямат персонален характер, освен ако няма указания от родителите или директно от рожденичката. Един неутрален подарък за 14 годишно момиче може да бъде някакъв изискан и стилен сувенир, както и моден аксесоар с добро качество – шапка, колан, стилно бижу-амулет.

Интересен подарък за 15 - 17 годишно момиче е всеки полезен аксесоар за мобилния телефон. Оригинален протектор, забавен дизайнерски кейс, а защо не е и средство за провеждане на разговори със свободни ръце. Можете да заложите на нашите стилни аксесоари Bluetooth ръкавици и шапка с високоговорители за слушане на музика.

Когато обмисляте какъв подарък за момиче на 18 да изберете, опциите като че ли се увеличават. Според закона момичето е вече млада жена, която има същите права, каквито имат нейните родители. На тази възраст се появяват и отговорностите. Ако девойката планира да започне да шофира, можете да изберете някакъв интересен сувенир или полезен аксесоар за автомобил.

Кои са празниците, които ще ви накарат да посетите този раздел?

През годината има много празници, които ще ви накарат да посетите тази категория на нашия онлайн магазин. Тук ще откриете чудесен коледен подарък за момиче на възраст от 3 до 18 години. Коледа е празникът, на който задължително си разменяме подаръци – в семейството, в училище, сред приятелите.

Коледните празници задължават не само родителите да купят интересни подаръци, но и останалите хора от близкия семеен и приятелски кръг. Малката или вече пораснала дъщеря на вашите роднини или приятели вероятно очаква от вас специален жест на внимание. Възрастните често си спестяват тези формалности, но за децата Коледа е именно празникът на подаръците.

Събитията, за които ще трябва да се подготвите с нещо оригинално включват:

Рожден ден

Това е най-личният празник за всеки човек и на него рожденикът обезателно получава огромно количество дарове от близки, приятели и познати. Всички поканени на тържеството могат да потърсят забавни и нетрадиционни подаръци за рожден ден на момиче в нашия каталог. Подаръците не бива да се дублират, затова комуникацията и предварителната уговорка между гостите е особено необходима.

Отрупаното с прекрасни подаръци за 18-ти рожден ден момиче ще запомни един от най-важните празници в живота си. Някои неща могат да се използват с години, а други да останат за спомен и да се пазят цял живот. Препоръчваме да избирате много внимателно подаръците за рождените дни на момичетата. Те са романтични и сантиментални натури и пазят дълго нещата, свързани с много приятни спомени.

8-ми март

8-ми март е международният ден на жената. На този празник всяка жена получава цветя и подаръци, включително малките дами. Може да ви се стори странно, но за женския празник не е лошо да вземете някакъв символичен подарък за момиче 10 години. 10-годишните госпожици ще се радват да бъдат почетени заедно с техните майки, лели и баби.

Не е нужно да харчите много пари на този празник. В каталога ни ще откриете куп страхотни идеи за подарък за 9 годишно момиче – интересна игра, забавен сувенир, полезно приспособление за ученическото бюро. Цената на тези продукти е изключително достъпна, така че дори с куриерската такса, можете да се вместите в един доста скромен бюджет.

1-ви юни

Денят на детето определено е повод да потърсите подарък за момиче на 6, 7, 9 години. Това дете може да е собствената ви дъщеря, племенница, внучка или детето на приятели. По този повод отново не се очаква да се охарчвате. Можете да поднесете нещо стилно и оригинално, което ще накара красивото детско личице да грейне в радостна усмивка.

Макар да не е редно да глезим децата прекалено често с подаръци, техният международен празник е повод да им подарим нещо, което ще ги накара да се почувстват специални. До каква възраст е уместно да почитаме момичетата за детския празник? Всичко е индивидуално. Някои момичета очакват от близките си внимание дори след като навършат пълнолетие.

Коледа

Коледата е най-семейният празник, а децата са най-облагодетелствани от събирането на цялата фамилия. Предколедната подготовка ви задължава да купите страхотни подаръци за 8 годишно момиче, в случай че детето ви е на толкова. На тази възраст децата обичат най-различни неща – електроника, настолни игри, специални момичешки сувенири и т.н.

Покупката на интересни подаръци за Коледа за момичета може да се окаже един доста солиден финансов разход. Това е особено валидно, когато в семейството има две или дори три малки принцеси. Препоръчваме да заложите на нашите евтини, но супер интересни подаръчни продукти. Децата ги харесват защото са изключително забавни, а родителите – заради ниската им цена.

Подаръците, разделени по категории

Когато сме напълно изчерпани от идеи за подарък за момиче, е добре да знаем, че подаръците за младите госпожици могат да се разделят на няколко основни категории. Познавайки ги, ще ви бъде по-лесно да се насочите към подходящата група продукти и по този начин да стесните значително кръга на своето търсене.

Подаръците, които можем да поднесем на малките госпожици и на младите дами представляват един доста солиден списък. Те могат да бъдат:

  • Забавни, образователни, развиващи интелектуалното и физическо развитие;
  • Творчески;
  • Игри;
  • Емоционални и романтични;
  • Електроника;
  • Разкрасяващи – козметика и облекло;
  • Бижута;
  • За спорт и туризъм;
  • За телефон и компютър;
  • Подаръчни ваучери.

Хората, на които не им хрумва интересна идея за подарък за момиче, могат да подарят ваучер за пазаруване в нашия или друг магазин. Макар че в подобно решение не се крие голяма доза креативност, то понякога може да се окаже най-добрата стратегия. Тази стъпка е позволена, когато не познавате добре момичето и не сте сигурни какво би го зарадвало. В този случай имате свободата да работите с различен бюджет.

На хората, които са насочени към забавните, нетрадиционни и интересни подаръци за момичета, нашият каталог има какво да предложи. Асортиментът ни е подбран така, че да покрие различни възрастови групи. Това помага много при избора на интересен сувенир за малко дете или за млада дама на – 17-18 години.

Можем да ви предложим също превъзходен подарък за момиче на 12 години, създаден специално за творческите натури. Подбрали сме супер креативни игри, скреч картички за оцветяване и пана тип PinArt за създаване на 3D скулптури. Най-малките момиченца ще се забавляват със светещите ни химикалки и със свещичките за рожден ден, които не изгасват, когато ги духнеш.

За по-малките госпожици сме селектирали подходящи креативни конструктори. Те имат пълния потенциал да се превърнат в перфектен подарък за момиче на 3 години, което тепърва развива своите интелектуални и физически способности. Момичетата са по-спокойни и по-малко палави от момчетата на тази възраст. Много по-вероятно е именно те да прекарват голяма част от времето си в създаване на интересни фигури.

Игрите са идеалното решение за семейства, в които се отглеждат две момичета. Можете да подарите два различни игрови комплекта на всяка от девойките, така че игрите им да бъдат разнообразни и никога да не омръзват. Настолните ни игри са оригинален подарък за момиче на 6 години, особено в ерата на електронните играчки.

Емоционалните и романтични подаръци за рожден ден за момиче са подходящи за вече порасналите госпожици. Такива обикновено получават момичетата на 16 до 18 години, които тепърва се запознават с любовта. По никакъв начин този тип подаръчни продукти не са изключени от продуктовата ни гама. Те просто присъстват в по-закачлив и шеговит вариант.

Подаръкът не трябва да е твърде скъп, за да предизвика желания ефект

Обикновено, когато търсят оригинален подарък за момиче на 14 или 15 години, хората са склонни да се разделят с една солидна сума пари. Те са ръководени от изцяло погрешното схващане, че скъпите вещи са единственият начин да зарадваме една млада дама. За жалост това мнение постепенно се вкоренява в съзнанието на момичетата. Именно така се изгражда меркантилният манталитет у младите жени.

Ние сме абсолютно уверени, че важен е не точно подаръкът, а жестът, който се крие зад него. Подаръците могат да говорят, стига да са избрани правилно. С тях можем да покажем силната си обич към децата, да се погрижим да пораснат силни и умни с помощта на предметите, които сме им подарявали през годините.

Малките момичета на 4-5 годишна възраст не се нуждаят от скъп телефон, скъпи дрехи и скъпи електронни играчки. Когато избирате подарък за коледа за момиче на такава възраст, не харчете прекалено много пари. Помнете, че въпреки всички обещания от страна на детето, то няма да опази дълго скъпата играчка.

Децата от началните класове не се нуждаят от скъп смартфон, а от обикновен телефон, чрез който да можете да комуникирате с тях постоянно. Не влагайте твърде много пари в деликатен продукт, който лесно може да бъде счупен, изгубен или дори откраднат. Не излагайте детето си на риск от нападения с цел кражба на скъпото мобилно устройство.

Не забравяйте, че дори най-отговорните малки дами са все още деца. Скъпата играчка скоро ще бъде фатално повредена, както и твърде скъпата маркова дрешка. Заслужава си да влагате пари единствено в качеството на продуктите, от които децата ви наистина се нуждаят. От магазина ни можете да закупите евтин, но супер атрактивен подарък за 16 годишно момиче, който ще бъде харесан, обичан и използван с удоволствие.

Кога евтините подаръци са по-доброто решение?

За децата си никога не се скъпим и не жалим нито време, нито финансови средства. Има обаче моменти, когато скромният подарък за дете момиче е по-доброто решение. Това са така наречените междинни празници – първи учебен ден, денят на детето, 8-ми март или специално постижение в училище.

У нас се настани традицията на малките деца да се подаряват малки подаръчета при смяна на млечните зъбки. Детето може да вярва, че подаръците ги оставя феята на зъбките, но вие като родители не бива да забравяте, че твърде многото и скъпи подаръци ще направят хлапето ви безразлично към всяко следващо нещо, което му подарите.

Красив сувенир за детската стая е най-добрата идея за подарък за момиче на 11 години, когато поводът е по-маловажен. Интересна игра, която може да се играе през ваканциите няма да разори любящите родители, но ще гарантира приятно прекарване на времето с приятелки, а защо не и с родителите? В каталога ни има чудесни семейни игри.

Важно е да уточним, че ако подаръкът за важен празник е твърде евтин и незначителен, това може да обиди малката госпожица. Когато в едно семейство се отглеждат няколко деца, подаръците за всяко от тях трябва да са с приблизително еднаква финансова стойност. Ако едно от децата получи по-скъпа вещ, това ще създаде у останалите усещането, че са обичани по-малко.

От къде да купите подаръка – онлайн или от физически магазин

Много често хората са напълно изчерпани от интересни и креативни идеи за подарък за 18-ти рожден ден на момиче. Допълнително затруднение поставя и изборът на мястото, от където той да бъде избран и закупен. Някои родители предпочитат да купуват подаръците за децата си на място, защото само така могат да докоснат и разгледат отблизо продуктите.

Други пък се възползват от удобството на онлайн пазаруването. То пести време на хората с натоварен график, които нямат възможност да посещават физически магазини. Безспорно, и двата варианта са удачното решение, въпреки известните плюсове и минуси. Нашият магазин е едно от нестандартните места във виртуалния свят, където ще откриете най-щурите и забавни подаръчни продукти.

Ако графикът ви е твърде натоварен или просто не обичате блъсканиците в магазините, ние сме идеалното място за покупка на подарък за пълнолетие на момиче. Момичешката ни категория ще ви изненада приятно с огромното разнообразие от продукти, тяхното високо качество и ниска цена.

Факт е, че в детските магазини, както и в мола, трудно ще намерите нестандартни подаръчни решения, с които най-после ще успеете да зарадвате презадоволените си деца. Дъщеря ви вероятно вече притежава всичко, което имат и нейните приятелки – време е да проявите малко креативност. Подарете ѝ нещо, което тя дори не е знаела, че съществува.

Онлайн шопингът е много по-ползотворен и приятен. Няма я суматохата, особено преди коледните празници. Ако търсите свеж и интересен подарък за момиче за коледа, елате в нашия магазин. Тук можете да направите обстоен преглед на многобройните ни продукти, да се запознаете с техните свойства и характеристики.

Само в магазините във виртуалния свят можете да си спестите блъскането на купувачите и изнервените продавачи. При нас никой няма да ви пришпорва да изберете по-бързо, за да не се образува опашка. Можете да си оставите достатъчно време за размисъл дали купите набелязания продукт, без да виждате навъсените погледи на продавачите.

Онлайн магазините за подаръчни стоки са идеалното решение за хората, които се намират в чужбина преди важния празник. Те могат да изберат страхотен подарък за момиче за рожден ден и да посочат адреса на рожденичката като място на доставката. Не е нужно да подарявате със закъснение или да оставите любимата си дъщеря, племенница или внучка да мисли, че сте я забравили.

Подаръците, закупени онлайн са единственото решение за хората от малките населени места. Там изборът на подходящи стоки е силно ограничен, затова пазаруването в Интернет е единственото решение. Въпреки по-голямото предлагане на подаръчни стоки, хората от големите градове също предпочитат да пазаруват във виртуалния свят.

Нашият магазин е винаги достъпен за пазаруване. Поръчките могат да бъдат направени дори в празничен ден или през уикенда. Те ще бъдат обработени още в първия работен ден и изпратени към посочения от купувача адрес. Закупеният навреме подарък за момиче на 12 спестява ненужно притеснение на хората, които го обичат.

Не просто продукти, а преди всичко оригинални идеи

Изчерпани от интересни идеи за рожден ден на 13 годишно момиче, винаги можете да се доверите на нас. Магазинът ни е най-доброто място за покупка на подаръците, които децата ви мечтаят да получат, без дори да го осъзнават. Те често искат банални и тривиални неща, а впоследствие се оказва, че дребните забавни подаръчета, закупени при нас, им носят най-голяма радост.

Ние сме мястото, където идеята е водеща в избора на продукта. Свежите ни идеи за подарък за момиче на 13 ще ви спестят излишното главоболие. Ние знаем какво искат и от какво се нуждаят момичетата в трудната тийнейджърска възраст. Знаем дори какво ще ощастливи една малка 5-годишна госпожица.

Продуктите ни са подбрани много внимателно, така че да са съобразени с различните интереси и вкусове на различните деца. Ще откриете по нещо страхотно както за най-малките, така и за вече порасналите дами. Ще предложим по нещо забавно и полезно на творческите натури, на спортуващите и запалените туристи.

Магазинът ни е перфектното място за покупка на подарък за 18 годишно момиче, съобразен с нейния характер и начин на живот. ШантавоЕ ще се превърне в любимото ви място за покупка на подаръци за всеки повод и всеки човек.