За поръчки и въпроси: 0876886602

Подаръци за момчета


Показва 1 до 12 от 110 (10 страници)

В този раздел на онлайн магазин ШантавоЕ ще откриете невероятна селекция от интересни и оригинални подаръци за момчета на всякаква възраст. Малките господа ще останат очаровани от подаръка, който им поднасяте, стига да сте го избрали внимателно и обмислено. Подаръкът, който би зарадвал един малък мъж на 3 годинки е доста различен от това, което ще се хареса на тийнейджър, затова асортиментът ни е толкова богат и разнороден.

Какво можете да подарите на момчетата на различна възраст?

Поводите да потърсим подарък за 10 -11 годишно момче, не са никак малко. А, що се отнася до по-малките, там повод дори не е необходим. Малките 2-3 годишни момченца очакват да получат подаръци от всеки, прекрачил прага на техния дом, включително от своите родители. Лакомство, играчка или приятна изненада – всичко това е очаквано от момчетата, защото то им носи огромна радост.

Логично е, ако купувате подаръка за собственото си дете, или за детето на ваши близки, да изпитате затруднение. Какво да бъде този път? Подаръците не бива да се дублират, затова е добре да помните какво сте подарили на момчето на предишния празник. Освен това е важно подаръкът да бъде съобразен с възрастта на детето.

Когато избирате подарък за момче на 10 години, трябва да изберете нещо, което ще подпомогне умственото и физическото му развитие. Подаряването на безинтересна играчка или сувенир, който не му е необходим, е просто прахосване на пари. Играчките и игрите могат да бъдат много полезни на децата, но те трябва да отговарят на възрастта им.

Подходящ подарък за 7 - 8 годишно момче може да бъде електронна игра или футболна топка. Сами разбирате, че двете играчки имат напълно различни свойства и приложение – едната се използва на открито, а другата в детската стая. Ето защо е изключително важно да познавате добре детето, за да му подарите това, което ще го зарадва.

Подаръците според възрастта

Изборът на подаръците затруднява основно хората, които нямат свои деца или са горди родители на момиче – за тях е непонятно от какво се вълнуват момчетата на различна възраст. За да ви помогнем да направите отличен избор с подаръка си, ние ще опитаме да ви насочим към вида на подаръците, подходящи за момчета на различна възраст.

Подаръците според възрастта на момчето могат да бъдат:

От 0 до 3 годинки

Още с раждането си, децата биват отрупвани с подаръци. Купуваме нещо подходящо за изписването, за погачата, за прощъпулника. Какво е подходящо да подарим на тази крехка възраст? Предвид факта, че децата все още не осъзнават стойността и свойствата на предметите, на бебетата обикновено се подаряват практични неща, нужни за тяхното отглеждане.

С наближаване на първата годинка малчуганите вече започват да разбират за какво служат някои играчки. Двигателните им умения и равновесието се подобряват и към втората – третата годинка, те вече имат свои любими играчки. Изборът на подарък за 3, 4, 5 или 6 годишно момче е напълно различен.

Докато на 3-годишният „младеж” е удачно да подарим плюшена играчка, светеща количка или малка топка, то 6-годишният малък господин вече може да реди сравнително сложни пъзели и да създава интересни дизайни с любимия си конструктор. Чудесен подарък за дете на 4 години момче може да се окаже игра с топчета и животни, но за бебе е по-удачно да вземем нещо практично, например предпазна козирка против навлизане на пяна в очите при къпане.

От 4 до 6 годишна възраст

Момчетата на 4 години вече разбират какво им говорят възрастните и са страстни почитатели на анимационните филмчета. Те биха се радвали на всякакви механични и дори електронни играчки. Интересен подарък за 5 годишно момче биха били приспособленията за сапунени балони с ръкавица или чорап. Малчуганите на тази възраст могат да си играят с часове с такава играчка.

Възможно ли е да се намери универсален подарък за момче на 3, 4, 5, 6 години? Ние смятаме, че да, въпреки че с всяка година интересите на момчетата се променят. Това е касичката с интересен дизайн и свойства. Децата се научават от рано колко важни са парите и какви чудеса могат да се направят с тях. Касичката е начин лесно да приучите детето на спестовност.

Креативните детски конструктори тип Лего са много уместен подарък за дете на 6 години момче. Това е предучилищната, а за някои и училищна възраст, когато е важно момчето да има добре развита памет и логическо мислене. Чрез подаръка си можете да стимулирате интелектуалното развитие на хлапето, а също и да му помогнете да разкрие творческите си заложби.

От 7 до 10 години

С всяка година момчетата променят драстично своите интереси. Това, което сме подарили на 6-годишното хлапе, ще бъде неподходящ подарък за рожден ден на момче на 7, 8, 9,10 години. Дори електронните и компютърни игри биват „израствани” и често можете да чуете момчетата да ги квалифицират като „бебешки”.

Може би именно периодът, в който детето става ученик и започва да навлиза в юношеството, е най-трудната възраст. Това е времевият интервал, за който е най-трудно да изберем подаръка. В този период не можем да заложим на универсални решения. Задължително е да сме наясно с интересите и характера на детето.

Ако ви се налага да потърсите свеж и интересен подарък за момче 9 години, най-добре е да се консултирате с неговите родители. Родителите знаят най-добре за какво мечтае детето, какво би му харесало и какво вече притежава. Ако гостувате на семейство, което не е в най-тесния ви приятелски или семеен кръг, всеки опит да изненадате хлапето може да се окаже провал.

От 10 до 15

Това е възрастта, в която детето става тийнейджър. Дори за родителите е трудно да решат какъв е най-добрият вариант за оригинален подарък за 10 годишно момче. Тийнейджърите не се впечатляват лесно, затова понякога родителите и роднините предпочитат да им подарят пари, вместо вещи. Събирайки една добра сума за Коледа или рожден ден, момчето може да си купи нещо по-солидно, което му е необходимо, например нов геймърски лаптоп.

От значение е и какво искате да постигнете с подаръка? Ако искате да развиете въображението, паметта и логическото мислене, то логическите пъзели от нашата колекция са много добро решение. Уверете се обаче, че момчето е любознателно и кротко. При спортните натури тази идея за подарък за момче на 11, 12, 14, 15, 16, 17 години няма да сработи.

Какво да подарим за пълнолетие?

От 16-годишна възраст нагоре става все по-трудно да изберем правилно подаръка. Дори намирането на подаръци за 15 -16 годишно момче се оказва сложна задача, защото на тази възраст децата стават доста потайни относно своите хобита и интереси. Комуникацията с родителите не е така активна, както на 5, 10 и 12 години.

Навършването на пълнолетие е паметен момент, защото момчето приема правно-юридическия статут на възрастен. Макар за роднините то да е все още дете, в своите представи младежът е пълнолетен мъж, който може да взема решения за живота си абсолютно самостоятелно.

Някои родители подаряват на синовете си автомобил за навършването на пълнолетие. Приятелите и другите гости на тържеството, могат да се ограничат с по-традиционни идеи за подарък за 18 рожден ден момче. Дрехи, електроника, пари... Всеки решава какво да подари на рожденика в зависимост от своите възможности и доколко близък е със семейството.

Уместният подарък за 18-ти рожден ден на момче не бива да го злепоставя пред гостите и неговите приятели. Дори да сте твърдо уверени, че младежът е запален геймър, не му подарявайте нова компютърна игра – жестът ви ще се изтълкува като жест към малко дете. По друг начин стои въпросът с геймърските компютри и лаптопи. Това е скъпа електроника и подаръкът ще бъде определен като щедър.

Маркова мъжка козметика може да се подари на 18-ти рожден ден, както и ваучер за пазаруване в магазин за марково облекло. В нашия онлайн магазин също ще намерите чудесен подарък за момче на 18, който няма да ви коства голяма сума пари. По-евтините подаръчни продукти е желателно да се поднасят от хора, които не са толкова близки на детето, колкото са родителите, бабите и дядовците, и лелите и чичовците.

Кога трябва да помислим за покупката на момчешки подарък?

Обикновено най-близките роднини глезят децата с подаръци с повод и без повод. Това е погрешна стратегия, макар и продиктувана от добри намерения и безгранична обич. С времето момчетата свикват да им се подаряват игри и играчки, което неизбежно ги прави безразлични към всеки следващ подарък.

Желателно е подаръците да се дават само при специални поводи, за да не се създава консуматорско мислене у децата. Покупката на специален коледен подарък за момче е напълно оправдана, но не и подаряването на вещи като подкуп. Подаръците не бива да бъдат стимул за по-добър успех в училище или за повече старание в домакинските задачи.

Празниците в годината – лични и официални, са достатъчно много, за да не липсват подаръците на децата ни. Към коледния подарък за 12 годишно момче, повечето любящи родители поднасят и новогодишен. Такова решение безспорно носи радост на хлапето, но при такъв кратък интервал между двата подаръка, радостта едва ли ще трае дълго.

Денят на детето е безспорно повод да се потърси интересен подарък за момче на 6 - 7 или 8 години. Момчетата в тийнейджърска възраст може да се обидят ако им се подари нещо дребно и символично. В този случай е добре да се реши дали да се подари вещ, да се дадат пари или празникът да не се отбелязва с подаръци.

Личните празници са най-важни – рождени и именни дни се празнуват пищно, а подаръците се поднасят от всички присъстващи на празника. Подходящ подарък за момче на 8 години могат да поднесат и съучениците. Магазинът ни е идеалното място за неговото закупуване. Именният ден е причина също да разгледате този раздел на нашия магазин и да изберете идеалния продукт за специално дете.

Знаете ли, че децата очакват да ги зарадвате с нещо ново и за първия учебен ден? Вашият първокласник заслужава да потърсите супер страхотен подарък за момче на 7 години. Това може да бъде полезно ученическо пособие, развлекателно-образователна игра или нещо друго, което ще очарова хлапето.

Празниците в годината са напълно достатъчно, за да бъде момчето ви напълно задоволено от играчки, полезни вещи и преди всичко внимание. Непременно ви очакваме да посетите тази категория в края на годината. Тук ще намерите идеалния подарък за Коледа за момче на всяка възраст. Дори най-големите младежи ще останат приятно изненадани от подаръчните ни изненади.

Трябва ли детските подаръци да бъдат непременно скъпи?

За децата си винаги искаме само най-доброто. Нашето разбираемо желание да ги ощастливим, понякога ни кара да прекаляваме с покупките и финансовите разходи. Оправдано ли е да купим последен модел смартфон като подарък за момче на 12 години? Категорично не. Колкото и важно за самочувствието на децата да е подобно решение, има множество аргументи против.

Децата са разсеяни, а често и доста безотговорни. Вероятността скъпото мобилно устройство да бъде счупено или изгубено скоро след като е закупено, е много голяма. Също така децата са лесна жертва за крадци и хулигани. Не обричайте детето си на риск, позволявайки му да носи със себе си твърде скъпи вещи.

Избирайки твърде скъп подарък за 13 годишно момче, вие правите основна грешка с неговото възпитание. У децата се създава погрешното впечатление, че хубавите неща в живота идват лесно и за тях не е нужно да се потрудиш. Дори да имате материалната възможност, харченето на твърде много пари за вещи, които скоро ще омръзнат е неоправдано.

Основният аргумент против скъпите подаръци за момчета на 8 години е ниският стандарт на живот в страната ни. Когато родителите са принудени да осигурят достоен начин на живот на децата си при скромен бюджет, те не могат да си позволят да похарчат цяла заплата за вещ, която много скоро ще изгуби своята привлекателност в очите на момчето.

На много родители хрумват недалновидни и дори безотговорни идеи за оригинален подарък за момче на 13-14 години – скъп телефон, геймърски лаптоп, електрическа тротинетка и дори моторни превозни средства като скутер или АТВ. Уточняваме, че последните два подаръка нарушават закона, но по-важното е, че с тях се застрашава живота на момчето.

Ние ви предлагаме съвсем друго решение: страхотни идеи за подарък за момче на 12, които няма да ви разорят и ощетят семейния бюджет. Сигурни сме, че в каталога ни ще откриете нещо, което ще зарадва хлапето, а спестената сума можете да вложите в нещо полезно, например в образованието на сина си.

Бабите и дядовците с малки пенсии също могат да се възползват от страхотните ни нискобюджетни предложения. Ако искате да им помогнете с покупката на подаръка за любимото внуче, съдействайте им с пазаруването от нашия сайт. Възрастните хора се затрудняват с онлайн покупките, затова може да се наложи да направите поръчката вместо тях.

Магазинът ни е идеалното място за хората, които са поканени да гостуват на семейство с момчета. От каталога ни те могат да изберат супер забавен подарък за 14 годишно момче, който няма да им струва твърде скъпо. Ако ви предстои такова гостуване, не правете грешката да носите лакомства на тийнейджър. Жестът ви може да бъде възприет дори като обида.

Избягайте от шаблона при подаръците

На децата, с изключение на най-малките, са омръзнали шаблонните подаръчни решения. Да избереш играчка количка/камионче за подарък за дете на 3 години момче не е фатално. Малките деца не се сърдят, че имат в изобилие от едни и същи играчки, напротив – те ги колекционират.

Лошо е, ако подарите слушалки за телефон на тийнейджър, каквито той има вече в изобилие. Подаръкът ви би бил нещо ненужно и следователно на практика ще се окаже, че не сте подарили нищо. Ние ви предлагаме нетрадиционен подход - шантави и интересни подаръчни продукти, каквито не всички деца притежават. Децата изпитват гордост, когато са единствените притежаващи някаква интересна вещ.

Концепцията на нашия магазин е да помогнем на родителите и на възрастните изобщо да избягат от шаблона при подаръците за деца. Още при повърхностен преглед на предлаганите от нас стоки, ще забележите, че тук няма нищо безинтересно и банално. При нас ще намерите интересен подарък за момче на 11 години, какъвто съучениците му все още нямат.

Какво бихте могли да изберете, за да видите усмивка на детското лице? Тийнейджърите ще останат очаровани ако им подарите шапка с Bluetooth и вградени говорители за слушане на музика. Тя позволява на детето ви да провежда разговори със свободни ръце. Едно страхотно решение за зимните месеци, което ще даде на майките спокойствие, че детето носи шапката, когато е на открито.

Друг незаменим аксесоар за зимата са Bluetooth ръкавиците за смартфон. Те ще позволят на детето ви да провежда разговори, без да изважда телефона си от джоба. По този начин устройството е защитено от изпускане, а ръцете остават защитени от студа. Ще ви предложим интересни джаджи, за чието съществуване не сте и подозирали.

Подаръкът не трябва да бъде стимул, а награда

Извън обичайните празници, родителите често прибягват до помощта на малки подаръчета, с които да стимулират децата си да изпълнят някакъв важен ангажимент. Това е изцяло погрешна възпитателна практика, която доста напомня за даване на подкуп. Не препоръчваме да подкупвате децата си, а да ги награждавате.

Момчетата са по-упорити в отказа си да помагат в домакинството. Те са и тези, които отлагат домашните за последния момент. Не създавайте у детето впечатлението, че то трябва да се учи усърдно, защото сте му „платили”. Накарайте го да се старае повече и го награждавайте за добрата работа. Чудесните ни идеи за подарък за 9 годишно момче ще го накарат да се потруди повече и да очаква наградата с нетърпение.

Подаръците не бива да бъдат завоалирана принуда, а израз на благодарност, гордост и радост от ваша страна. Изненадайте хлапето с нещо прекрасно, весело и забавно, когато то се е представило на висота. Залагайки на по-евтините ни подаръчни стоки, можете да си позволите по-често да давате поощрителни награди.

Онлайн покупка на подаръка – защо е по-доброто решение

Често роднините се уговарят предварително какви подаръци за рожден ден на момче на 9 години да изберат, за да няма дублиране. След това всяко семейство се впуска в приключение, търсейки нужния продукт в търговската мрежа – обикновено без особен успех. Ние ви предлагаме по-добра и практична стратегия – онлайн пазаруване на подаръците.

Преглеждайки каталога на магазина ни на спокойствие, е много вероятно да ви хрумнат различни идеи за подарък за момче на 15. Често именно липсата на идея ни затруднява при покупката на подаръка. В магазините във физическия свят е трудно да се насладим на спокойствието и времето, които са нужни, за да прегледаме наличните стоки.

В мола е почти невъзможно да откриете интересни идеи за подарък на 6 годишно момче за Коледа. Въпреки огромното разнообразие от играчки в специализираните обекти, често родителите откриват, че там липсва желаната оригиналност и креативност. Нашите подаръчни продукти са именно това – оригинални и креативни.

Възможността да закупите подаръци за момчетата онлайн е безценна. Тя ви пести време, нерви и средства. Не е нужно да се обличате топло, за да излезете на покупки и да се притеснявате дали колата ще запали в мразовитото време. Натовареният ви работен график също не улеснява ситуацията, но ние ви предлагаме удобно и рентабилно решение.

Място, където винаги можете да купите интересни неща

Нашият онлайн магазин ви предлага не просто продукти, а преди всичко безброй щури идеи за подаръци за Коледа на момче. Богатият ни асортимент и ниските цени ще ви накарат да се връщате отново с пълната увереност, че при нас ще намерите нещо хубаво и интересно. Нещо, което ще се хареса на момчето ви, а вас значително ще облекчи.

Заслужава си да изберете нестандартен и забавен подарък за пълнолетие на момче. Той може да е нещо символично, което ще остане за спомен, както и практичен предмет, който ще се използва ежедневно. Подаръците не трябва да обременяват нито подаряващия, нито получаващия. Те трябва да радват и да веселят.

Липсват ви идеи за подаръци за рожден ден на 11 годишно момче? Ние ще ви предложим нещо подходящо за всяка възраст. Не само най-малките, но и техните батковци ще бъдат удостоени със специален жест на внимание.

Нашите ниски цени позволяват на самите тийнейджъри да пазаруват, без да разоряват своите родители. Младежите могат спокойно да закупят подарък за 17 годишно момче с личните си спестявания. По този начин ще изненадат приятно своя приятел, без да ангажират родителите си с извънредни финансови разходи.

Посещавайте ни винаги, когато ви е нужен подарък за 18 годишно момче. Богатата ни гама подаръчни продукти ви дава възможност да се открие подходящото решение за младежи с най-различни интереси. Имаме интересни аксесоари за автомобилистите, за спортните натури и за любителите на туристическите експедиции.