Шантавият и забавен магазин на Варна отваря врати на 27-ми Септември powered by ШантавоЕ

Магазин ШантавоЕ във Варна

С голяма радост Ви съобщаваме, че дойде времето да пораснем и да Ви поканим в нашия реален магазин в град Варна. Отваряме врати на 27-ми Септември от 9.30 часа. Мястото е ул. Братя Шкорпил 29 – само на 20 метра от входа на театър Българан.

Карта на Магазин ШантавоЕ

За всеки ,отделил време и дошъл да ни посети в този ден, имаме 20 % отстъпка на всички стоки и малко подаръче.:) Заповядайте! За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем. А кои сме ние, какво искаме да Ви покажем и защо го правим, ще ви разкажа накратко.

Ние сме Зорница и Деян, по-често срещани като Зори и Дидо. Икономисти по образование, свободолюбци по рождение. Когато наивната по детски жажда на Дидо да намира и купува всякакви чудати джаджи срещна увереността на Зори, че има много хора, които искат да имат подобни неща, се роди идеята да създадем сайт, в който да се покажат тези артикули. Така преди почти година и половина създадохме сайта www.Shantavo.bg.
В него ще намерите всякакви шантави и нестандартни стоки и идеи за подаръци. Забавни артикули, които ще освежат работното Ви място, ще Ви помогнат да бъдете креативни в домакинството, ще зарадват децата, ще направят автомобила Ви по-удобен за пътуване и забележим на пътя, велосипеда добре обезопасен и ще накарат въображението Ви да заработи.
През този период получихме хиляди поръчки от всички краища на България, за което сме много благодарни и правим всичко възможно да оправдаем доверието на нашите клиенти. Ако можем да наречем тази си дейност работа, то това означава, че много харесваме работата си и тя ни носи удоволствие.
Тези факти ни карат да вярваме, че сме на правилния път. Събрахме достатъчно увереност и опит, научихме много и продължаваме да учим. Чувстваме се готови за нови предизвикателства.
Затова излизаме и извън интернет пространството, готови да посрещнем всички жители и гости на Варна в нашия магазин!
Заповядайте да се посмеем заедно!

Ваши,
Шантави Дидо и Зори :)

Summary
Article Name
Шантавият и забавен магазин на Варна отваря врати на 27-ми Септември
Author
Description
С голяма радост Ви съобщаваме, че дойде времето да пораснем и да Ви поканим в нашия реален магазин в град Варна. Отваряме врати на 27-ми Септември от 9.30 часа. Мястото е ул. Братя Шкорпил 29 - само на 20 метра от входа на театър Българан.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>