Какво трябва да знаем, когато пазаруваме от онлайн магазини в България? – ЧАСТ 2

Как да пазаруваме онлайн

Преди време бяхме описали няколко важни точки при онлайн пазаруването.
Всичко, което пишем, е изградено на база нашият опит с клиенти и онлайн пазаруване в България.
Към предния списък ще добавим още 2 полезни съвета:

1. Проверявайте контактите на всеки онлайн магазин
Напълно е възможно този магазин да не е само онлайн, а да има и физически адрес. Приятната изненада може да дойде от това, магазинът да е не само във Вашия град, но и съвсем близо до адреса Ви. Това ще бъде голям плюс за Вас, защото ще спестите разходите за куриер. Ако не се доверявате напълно на снимките в интернет, ще можете да видите и тествате продукта, преди да го закупите.
Забелязали сме доста колеги, които не съобщават на клиентите си, че имат физически магазин в конкретния град, за който е поръчката. Така не дават избор на клиента дали да посетят магазина или да получат поръчката си с куриер.
При наличие на физически магазин във Вашето населено място ще можете да си вземете продуктите дори на същия ден, а не да чакате куриери или да се разхождате до офиси на следващия ден.

2. След поръчка очаквайте обаждане за потвърждение.
Честа практика на онлайн търговците е да се обаждат по телефона за потвърждение на поръчките.
Това е една добра практика, която показва грижа за клиента и едно добро обслужване от страна на онлайн магазина.
Имали сме случаи с клиенти, които не отговарят на непознати номера и не си четат имейлите. По този начин няма как да бъде потвърдена поръчката и съответно клиентите не си получават пратките.
Имаме полезен съвет към купувачите. Без значение дали не вдигате на непознати номера или просто не сте успели навреме да отговорите на обаждането, все пак лесно можете да проверите кой Ви се е обаждал. Веднага напишете номера, който Ви е търсил в гуугъл. Всеки търговец трябва да си е обявил телефона в онлайн пространството. Така Гуугъл лесно ще Ви покаже още в първите резултати на кой е този телефон. По този начин ще можете да върнете обаждането към търговеца и да си потвърдите поръчката.

Към ЧАСТ 1

Summary
Article Name
Какво трябва да знаем, когато пазаруваме от онлайн магазини в България? - ЧАСТ 2
Author
Description
Преди време бяхме описали няколко важни точки при онлайн пазаруването. Всичко, което пишем, е изградено на база нашият опит с клиенти и онлайн пазаруване в България. Към предния списък ще добавим още 2 полезни съвета:

Loading Facebook Comments ...

   1 коментар


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>