Най-добрите идеи за подарък на колега

Най-добрите идеи за подарък на колега

Колегите са друга порода хора! 😀
С тях трябва да се действа внимателно и с разум, ако искате да ходите с удоволствие на работа. Скоро ще започнат отново Коледните партита и събирания. Често ни се случва да ни питате, какво да вземете за подарък на колега!
Случва се дори и да не знаете човека, за когото трябва да вземете подарък, да нямате никаква представа от какво се интересува и какво харесва…
Няма страшно, готови сме да ви измъкнем от тази ситуация…

1. Започваме с топ предложение, което няма начин да не се хареса от ваш колега. На всеки му се случва да се ядосва на работа, защото нещата не се получават както трябва, или защото не му е ден. Така че този подарък със сигурност ще влезе в действие и ще зарадва собственика си. Чудесен начин за справяне със стреса на работното място.
Боксова круша за бюро или маса – антистрес аксесоарnastolna-boksova-krusha-s-venduza


2. При положение, че работата на колегите ви е свързана със стоене пред компютъра, то с този огромен USB бутон ENTER ще зарадвате всекиго. Бутонът заменя функцията на стандартното копче ENTER, също така е удобна и мека възглавница.
Огромен USB бутон Enter под формата на мека възглавницаogromna-usb-vyzglavnica-enter


3. Ако на работа ви се налага да носите баджове, подарете електронен блутуут бадж със смяна на текст и картинки. Да, и такова нещо имало! :) Текстът на баджа се сменя от телефона чрез приложение.
Електронен блутуут бадж със смяна на текст и картинкиbluetooth-znachka-s-text-po-izbor


4. Готин подарък за готин колега. Освен, че изглежда стилно и различно, този химикал е много добра антистрес игра. Изкарайте пълнителя и металните топчета, заедно със силните магнити могат да направят страхотни форми.

Магнитен антистрес химикал с 12 стоманени топчета

magniten-antistres-himikal


5. Пиенето на кафе или чай в офиса често е ритуал и означава минутка наслада и спокойствие. Чашата е важен момент от това изживяване. Подарете една различна чаша, която на всичкото отгоре е и игра за бюрото. Предлагаме ви чаша за игра на футбол. Чудесен подарък за футболен запалянко.
Чаша за кафе и игра на футбол с топчеchasha-za-kafe-i-igra-na-futbol


6. Работата на много хора е свързана с цифри, смятане и анализи. Търсенето на калкулатора в офиса понякога отнема много време. При положение, че работите в такъв офис, подарете на ваш колега този гигантски калкулатор, които със сигурност ще се набива на очи.
Огромен калкулаторgigantski-kalkulator


7. Вашите колеги имат ли визитки? Налага ли им се в процеса на работа да дават такива на клиентите си? При положителен отговор, подгответе този визитник за подарък на следващото Коледно парти. Той е с формата на куфарче и се отваря по атрактивен начин.
Стилен визитник – алуминиево куфарче с дръжкаstilno-kufarche-vizitnik

Summary
Reviewer
Зорница Димитрова
Review Date
Reviewed Item
Подарък за колега
Author Rating
5

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>