5 съвета при избор на подарък

5 съвета при избор на подарък

Като едни добри джуджета на дядо Коледа, не само през декември, но и през цялата година, решихме да ви дадем нашите 5 съвета при избор на подарък.

1. Не избирайте подарък в последния момент
Много хора знаят седмица-две за предстоящ рожден ден или друг празник, на който трябва да отидат с подарък и въпреки това оставят изборът му за последния ден.
Така, дори да сте си наумили конкретно нещо и от къде ще го купите има вероятност вече продуктът да се е изчерпал. Ако разчитате на доставка с куриерска фирма, всичко може да се обърка в последния момент. В такава ситуация, купувате нещо прибързано и не толкова желано. Спестете си го! :)

2. Скъпият подарък, не означава по-добър подарък
Избирайки подарък не се водете от сумата, която сте заделили за него. Често ни се случва клиенти да харесват по-евтини неща, който със сигурност ще зарадват човека, за когото търсят подарък, но цената да ги спира да го вземат. Стойността на един подарък не се измерва с парите, които сте дали за него, а със смисъла, който сте вложили.

3. Купувайте подаръци с полезно действие
Това е принцип, на който ние залагаме. Смятаме, че трупането на вещи без полезно или забавно действие в ежедневието е ненужно. Естествено, ако нямат колекционерска стойност за получателя си.

4. Експериментирайте в избора на подаръци
Влизането в определени норми при избирането на подарък не е добро решение. Особено, ако ви се налага да избирате подарък за един и същи човек по един и същи повод всяка година. С подаряването на нестандартни подаръци, карате хората да разчупят мисленето си и да се зарадват от сърце на нещо различно, за което дори не са предполагали, че съществува.

5. Купувайте подаръци с удоволствие
Едно от най-важните условия при избора на подарък е да го избирате и търсите с удоволствие, а не по задължение.
Даваме ви този съвет от чисто човешка гледна точка, въпреки търговската ни дейност! :)
Дори да отидете на празник без подарък, няма никакво значение, ако вие сте важен за този човек.
Понякога нямаме време, имаме лични проблеми или други пречки, които ни възпрепятстват да отделим време и средства за нещо материално.
Най-хубавия подарък, които можем да направим едни на други е отделеното време и внимание, а то не се купува!

Summary
Article Name
5 съвета при избор на подарък
Author
Description
Като едни добри джуджета на дядо Коледа, не само през декември, но и през цялата година, решихме да ви дадем нашите 5 съвета при избор на подарък.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>