10 практични и забавни подаръци до 10лв – Възможно е!

10 практични и забавни подаръци до 10лв – Възможно е!

Поставили сме си за цел и мисия в нашия “Шантав” сайт, да предлагаме неща, които могат да ви свършат реална работа в ежедневието и в същото време да внасят настроение.

Всеки един от нашия екип, а предполагаме и от вас са получавали скъпи, но ненужни предмети и вещи, които скриват в някой шкаф и не ги вадят повече…

Идеята на тази статия е да ви покажем, че не е нужно да пръскате голяма сума пари, за да направите полезен и забавен подарък! Дано сме успели! :)


1,2. Знаем, че чорапите са изтъркан и често нежелан подарък! Но, това ще остане в миналото, защото пред вас стоят едни забавни и оригинални чорапи, които ще зарадват и най-големите скептици. Комбинирайте 2 различни модела от чорапите и ще имате полезен и шантав подарък под 10 лв. Сещате ли се за приятели, на които постоянно им е студено на краката?

Чорапи за чехли и сандалиchorapi-za-chehli-i-sandali

Забавни чорапи “Ако четеш това ми донеси бира/вино”zabavni-chorapi-podai-mi-vinoto-tam


3. Ако ви трябва подарък за парти човек, който внася настроение във всяка компания, то сте на правилния път. Диско топка в мини размер. Захранва се от устройства с микро usb или USB.

Мини usb диско топка за телефон или компютърdisko-topka-za-telefon


4. За колоездачите също имаме атрактивно предложение на цена под 10 лв. Тази гривна е светлоотразителна и има 3 режима на работа, може да бъде поставена на различни места. С нея подарявате грижа за любимите хора на велосипедите…

Светеща и светлоотразителна лента за колоездачиled-lenta-za-koloezdachi


5,6. Домакините не трябва да остават на заден план. Често се случва някоя манджа да кипне и да изцапа всичко наоколо. Имаме два забавни варианта, на силиконови държачи, за капак на тенджерата. Те се поставят на ръба на тенджера, с което държат нейния капак леко повдигнат. Отново за сума по-малка от 10 лв, може да комбинирате 2 варианта.

Държач за капак на тенджера – вещицаdarjach-za-kapak-na-tendjera

Държач за капак – силиконово човечесиликонов държач за капак тенджера


7.8. За любителите на чая и домашния уют предлагаме също полезен и щур подарък под 10 лв. Тези малки силиконови филтри се пълнят с пакетчета чай или с насипен чай за повече вкус.

Филтър за чай облегнато човече – Mr. Teafiltyr-za-chai-mr-tea

Филтър за чай – водолазФилтър за чай - водолаз


9. За приятелите и роднините ви, които обичат да стоят на лаптоп или компютър до късно, имаме страхотно решение. Лампа с usb и огъващо се рамо, която ще осветява клавиатурата и на загасена лампа.

Компактна лампа космонавт с usb и led светлинаusb-lampa-kosmonavt


10. Има ли около вас жени, които обичат да шофират?
Подарете им уникален аксесоар за колата и то на цена по-ниска от 10 лв, само за 7,90 лв.

Универсални мигли за кола – за повече чар на пътя
Универсални мигли за кола

Естествено, това не са всички шантави неща, които предлагаме до тази сума. За повече идеи се разровете из нашия сайт. :)

Summary
Reviewer
Зорница Димитрова
Review Date
Reviewed Item
Подаръци до 10 лв
Author Rating
5

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>